Spravodlivé rozdelenie nákladov s frajerom na dovolenke
Ahojte, chcem sa vas opytat, idete s frajerom s vyhodami na vylet/dolenku a co poviete na takuto delbu penazi:
- benzin plati on (podnika, dava si to bezne do nakladov)
- ubytko na dve noci plati/ 250 eur
- a to je tak vsetko
- ja platim drahu veceru v centre plus drinky k veceri a po nej a to mi v bare pred barmanom povie na plnu hubu ze Zaplat to!
- platim drahe pitie na festivale, snacky a dalsie pitie na benzinke atd
Nevadi mi, ze platim, ale sedime na veceri na terase, ja v ramci moznosti nahodena a on ma potrebu komentovat okoloiducu zenu v minisatach(nieco v zmysle,ze preco som neni ako ona, oblecena v mini a pod) Tak ja zaplatim veceru (on nikdy neplati kartou a zasadne len v hotovosti) a uz ked sme sadli za ten stol, mi bolo jasne ze to budem musiet platit ja. Nevadi mi to az tak (lebo platil ubytko) ale stale si nemozem pomoct, ze mi tu nieco nesedi. Mam za to, ze ma vsetko platit on (listok na fest som kupovala sama pre seba, aj on - po vyzve, ze si kupujeme kazdy separatne) pretoze zaraba tak 10x viac ako ja (este sa na jar chvalil ze ma novu zakazku a ze to je super, lebo mu to donesie vela penazi a kontraktov atd) plus ma velmi specificke poziadavky na vzhlad zeny (aj na to, co ma nosit v posteli atd), pritom sam ma skoro 60 a je velmi vyberavy a ostatne zeny strasne kritizuje a hodnoti, sam samozrejme nie je ziaden model. Napiste mi ci som divna ja lebo som uz mimo co je ok a co nie. Trochu som to chaoticky popisala ale chapete emocie a dojmy su cerstve tak chcem vediet, co vy na to.
Pošli ho do p..e
@anonym_autor a už si mu povedala, že skončil? Lebo nečítala som diskusiu a zaujímala by ma jeho reakcia 🙂
@lllaila oficialne som mu to zatial nepovedala, ale tak ma nastval na tom vylete, ze ho uz ani nechcem vidiet. Takze to jednoducho spravim ako vzdy, pekne ho ghostnem a bude. Vyuzit ho nemozem, ako mi to bolo tu poradene, lebo on zas je stara rafika, cize uz asi aj tak do ziadnej restiky so mnou nezavita. Ale ani ja s nim a ziadne stretko uz nebude. Aj tak by vsetko poprel a este by sa hral na obet. Ghosting je pre narcisa tou najlepsou odpovedou.
@lllaila oficialne som mu to zatial nepovedala, ale tak ma nastval na tom vylete, ze ho uz ani nechcem vidiet. Takze to jednoducho spravim ako vzdy, pekne ho ghostnem a bude. Vyuzit ho nemozem, ako mi to bolo tu poradene, lebo on zas je stara rafika, cize uz asi aj tak do ziadnej restiky so mnou nezavita. Ale ani ja s nim a ziadne stretko uz nebude. Aj tak by vsetko poprel a este by sa hral na obet. Ghosting je pre narcisa tou najlepsou odpovedou.
@anonym_autor 😅👍
Ja som to nedočítala celé, s kýmkoľvek by som bola na dovolenke, platili by sme 50:50. Mám stiahnutú appku splitwise, tam nahadzeme všetky výdavky a vyúčtujeme na konci pobytu. Je to jednoduché a nevznikajú spory kto čo platil.
@anonym_autor ani som do nemohla docitat do konca, ale teraz si predstav, že ta dievčina (teda ty) je tvoja dcéra a on je jej priateľ. Presne ako píšeš, to že zaplatíš, lebo ste sa dohodli, to by bolo ešte ok. Ale ako sa správa, to ok nie jea bude iba horšie. Ty nepozeraj na to, čo kto z vás robí nerobí, ale ako sa Ty pritom cítiš. Dievča, utekaj od neho, tam vonku je kopec chlapov, ktorí by Ťa nosili na rukách. On sa hrdí aj tým, ako Tá má pod sebou, nemáš preňho cenu. Každý kto miluje sa v prvom rade boji, aby toho druhého nezranil, aby mu neublížil. Je to chrapun, budes mať s ním v živote iba sklamanie, bolesť a nakoniec zničené nervy a život nielen svoj ale aj svojich detí a to boli najviac, výsledkom je úzkosť a depresia.
Ani peniaze ani poriadny sex,pusti ho k vode 😃
Ano, si divna, ked si s takym clovekom dobrovolne a potom tu na diskusnych forach vyplakavas.
@anonym_autor
Namiesta platenia starému držgrošovi si mohla ušetrené peniaze investovať do seba.Ísť ku kaderníčke a pod...a zdvihnúť si sebavedomie.A hlavne si pamätaj,že žiadny chlap ťa ani neosloví pokiaľ ťa bude registrovať s týmto....Aj v tvojom okolí by sa určite nejaky potenciálny nápadník našiel,ale keď ťa vidí s hentým tak zbytočne sa oberáš o šance spoznať niekoho iného.
@anonym_autor A ešte jedna rada do života, tá najdôležitejšia, nikto Ťa nemá právo urážať, aj keby si čokoľvek myslel, podľa toho poznáš, s kým máš tú česť. Vždy si vsimaj to, ako sa pri ľuďoch cítiš, nie to, čo hovoria, ako sa prezentujú. Aj dobre myslená rada podaná spôsobom, že Ťa niekto urazí, je ZLE! Máš svoju hodnotu a drž si ju ♥️
@luccija ono ten vylet s festom som vymyslela ja, ukazalo sa ze ho to ani moc nebavilo, netancoval ani sa nebavil a to sa on vie poriadne vyzabavat, ale ano, nepotrebujem ho, akurat ze mladi ma uz nechcu (mam po 40) aj mi to povedali, ze vsak co chcem ze som 15 rokov za zenitom apod, takze budem sama, hrda a opustena a rozpocet sa mi aspon nenarusi. Pritom on velmi dobre vie kolko zarabam, pozna moju situaciu a napriek tomu sa bezproblemovo necha pozyvat, normalne neverim, nikdy taky nebol, je posledny rok taky. Nerozumiem tomu a aj som rozmyslala ci o tom zalozim tuto debatu, lebo aj sa hanbim a aj som mala pochybnosti o sebe ci nie som nejaka zlatokopka alebo co.
@anonym_autor akože...ja mam 44 a zaujem maju aj 30 roční. To sa nechvalim, len nenechaj si nahovoriť ze si za zenitom a podobne sracky. Dôležité je aká si. Ak si nejaká domaca žienka nudná tak ok by som pochopila...ale ak máš rada život, si veselá, priateľská a staráš sa o seba, tak si kľudne môžeš nájsť aj mladšieho. Ok nehovorím ze zrovna toho 30 ročného 😀. Ale nemusí to byť 60 ročný ujo....
@anonym_autor akože...ja mam 44 a zaujem maju aj 30 roční. To sa nechvalim, len nenechaj si nahovoriť ze si za zenitom a podobne sracky. Dôležité je aká si. Ak si nejaká domaca žienka nudná tak ok by som pochopila...ale ak máš rada život, si veselá, priateľská a staráš sa o seba, tak si kľudne môžeš nájsť aj mladšieho. Ok nehovorím ze zrovna toho 30 ročného 😀. Ale nemusí to byť 60 ročný ujo....
@gerrwie_girl
Písala,že sa o seba stará a nosí aj opätky...Tiež si myslím ,že sa len podceňuje.Zmanipuloval ju dedko,podkopal jej sebavedomie poriadne.
Tebe nejakí mladí povedali, že si za zenitom? Bud hľadáš na zlých miestach alebo neviem 😁 ver, že je hooodne mladých čo si hľadá ženy okolo 50ky (hlavne na sex, ale aj ako kamošky s výhodami). Len problém je aj to, že si títo mladí tie ženy hľadajú na zlých miestach
Jedny dvere sa zatvoria a druhé otvoria, ver tomu😉
@anonym_autor myslím, že už dievčatá povedali všetko. Nečítala som ale.
No keď komentuje ostatné sukne musíš sa časom pripraviť že budeš riešiť kadejaké extempore. Chalan sa evidentne nevie chovať. S rozpočtom, raz by mi povedal frajer, zaslať to.
Tento štýl písania, vyjadrovania, názorov..... nemôže mať žena po 40.....🤦🏻♀️ určite! A ak áno, tak tu niet rady ani pomoci😁💁🏻♀️
Tebe nejakí mladí povedali, že si za zenitom? Bud hľadáš na zlých miestach alebo neviem 😁 ver, že je hooodne mladých čo si hľadá ženy okolo 50ky (hlavne na sex, ale aj ako kamošky s výhodami). Len problém je aj to, že si títo mladí tie ženy hľadajú na zlých miestach
@anonym_6b4874 no boli sme na jednej party v meste nedavno a tam padla nejaka takato hlaska niekoho z davu baviacich sa ludi okolo nas, ale uz ozaj neviem, ci to bolo na mna, alebo na neho 😂 Viem, ze jemu sa pacim, aj mi to povie, ale potom splechne hento a ma hlboko do vačku. Chodievali sme sa dost casto bavit von, medzi ludi, na drink a tak, ale nikdy som sa pri nom necitila menejcenne. To skor som mala poslednu dobu z neho dojem ten, ze je nervozny, ked sme dlho von, uz len spat rychlo a skoro ziadna zabava. Proste je tam viac veci, robi sa mu plesina, aj pribral a aj ked na svoj vek vyzera dobre, uz to nie je ako kedysi, co mne nevadi, hlavne nech sa sprava normalne a nie ako hulvat. Ale uz je to jedno, vratili sme si veci po vylete a adios. Ci to bude mat dohru, neviem, sme z mensieho mesta, takze este urcite na seba narazime, ale hlavne ze uz nebudem fakt plytvat casom ako doteraz.
@anonym_6b4874 no boli sme na jednej party v meste nedavno a tam padla nejaka takato hlaska niekoho z davu baviacich sa ludi okolo nas, ale uz ozaj neviem, ci to bolo na mna, alebo na neho 😂 Viem, ze jemu sa pacim, aj mi to povie, ale potom splechne hento a ma hlboko do vačku. Chodievali sme sa dost casto bavit von, medzi ludi, na drink a tak, ale nikdy som sa pri nom necitila menejcenne. To skor som mala poslednu dobu z neho dojem ten, ze je nervozny, ked sme dlho von, uz len spat rychlo a skoro ziadna zabava. Proste je tam viac veci, robi sa mu plesina, aj pribral a aj ked na svoj vek vyzera dobre, uz to nie je ako kedysi, co mne nevadi, hlavne nech sa sprava normalne a nie ako hulvat. Ale uz je to jedno, vratili sme si veci po vylete a adios. Ci to bude mat dohru, neviem, sme z mensieho mesta, takze este urcite na seba narazime, ale hlavne ze uz nebudem fakt plytvat casom ako doteraz.
@anonym_autor ako sa tvaril?? bol prekvapeny, nadaval, či sa mu ulavilo alebo plakal??
@luccija ono ten vylet s festom som vymyslela ja, ukazalo sa ze ho to ani moc nebavilo, netancoval ani sa nebavil a to sa on vie poriadne vyzabavat, ale ano, nepotrebujem ho, akurat ze mladi ma uz nechcu (mam po 40) aj mi to povedali, ze vsak co chcem ze som 15 rokov za zenitom apod, takze budem sama, hrda a opustena a rozpocet sa mi aspon nenarusi. Pritom on velmi dobre vie kolko zarabam, pozna moju situaciu a napriek tomu sa bezproblemovo necha pozyvat, normalne neverim, nikdy taky nebol, je posledny rok taky. Nerozumiem tomu a aj som rozmyslala ci o tom zalozim tuto debatu, lebo aj sa hanbim a aj som mala pochybnosti o sebe ci nie som nejaka zlatokopka alebo co.
@anonym_autor len či je to pravda s tými zákazkami? Keď taký nebol a teraz ta nechá platiť. Chce si užívať a už na to možno nemá finančne. A ak máš po 40, nevadí radšej byt sama ako s takýmto. Ak nebudeš doma sedieť určite sa nájde spriaznená duša. Len to nemusí byt hneď.
@mirokub Ahoj, ja žeriem Tvoje komentáre - si fakt dobrý❣️❣️❣️
@anonym_autor si jeho madrac a este aj platis 🙂 sikovny je
@anonym_autor naco ti je takyto "vztah", este k tomu s dedulom pomaly...ake mas z toho vlastne vyhody?
Ja nerozumiem tym radam, ako ho ma oberat o prachy, ako jej ma veci kupovat. Oni nemaju partnersky vztah. Tak na to nevidim jeden jediny dovod. Lebo ak su len kamarati s vyhodami, tak nie su partneri. A tym padom si nemusia nic kupovat ani spolu nikam chodit. Stretavaju sa za jednym ucelom. A 60tnik, ktory je lakomy, anorektik co neje, tak jej tazko bude kupovat drahe dary.
Ja nerozumiem tym radam, ako ho ma oberat o prachy, ako jej ma veci kupovat. Oni nemaju partnersky vztah. Tak na to nevidim jeden jediny dovod. Lebo ak su len kamarati s vyhodami, tak nie su partneri. A tym padom si nemusia nic kupovat ani spolu nikam chodit. Stretavaju sa za jednym ucelom. A 60tnik, ktory je lakomy, anorektik co neje, tak jej tazko bude kupovat drahe dary.
@muchotrafka298 anorektik ktorý neje pritom je svalnatý, (neviem z čoho by mal ty svaly) a tri dni na to už ak pribral a údajne 40rocna aby mu normálne povedala čo jej vadí ho radšej "ghostne". A kým platil drinky v meste u nich doma jej to nevadilo že ju uráža, keď už ona musela zaplatiť večeru a drink za 80e (kde si ten nejedavajuci anorektik dal rybu a nie menu) tak už je to plešatý dedo ktorý ju uráža, lebo on zaplatil len cestu a hotel ale dal si to do nakladov.
Autorka zrejme hľadala sugardaddyho len sa sekla.
@muchotrafka298 anorektik ktorý neje pritom je svalnatý, (neviem z čoho by mal ty svaly) a tri dni na to už ak pribral a údajne 40rocna aby mu normálne povedala čo jej vadí ho radšej "ghostne". A kým platil drinky v meste u nich doma jej to nevadilo že ju uráža, keď už ona musela zaplatiť večeru a drink za 80e (kde si ten nejedavajuci anorektik dal rybu a nie menu) tak už je to plešatý dedo ktorý ju uráža, lebo on zaplatil len cestu a hotel ale dal si to do nakladov.
Autorka zrejme hľadala sugardaddyho len sa sekla.
@sense vidíš a možno si ty na to prišla, možno pánko začal brať steroidy aby mal svaly. Do času vie byť normálny, ale potom sa zmení aj psychika človeka. Autorka písala, že sa zmenil...
@sense vidíš a možno si ty na to prišla, možno pánko začal brať steroidy aby mal svaly. Do času vie byť normálny, ale potom sa zmení aj psychika človeka. Autorka písala, že sa zmenil...
@zalka čiže ty by si sa s niekým stretávala s kým si len kvôli sexu a je o min 20r starší,uráža ťa a v podstate ani nie ste par? Len preto že platí? A keď už raz mala zaplatiť resp zaplatila ona, on je chudák. Normálne rozmýšľam prečo sa s takým chudakom toľko stretávala? Aha lebo kým platil bolo to ok.
Pretože už som to písala nie sú pár len kamaráti čo si spolu vezmú a rozdelenie jeden cestu a hotel a druhý večeru , nie je nespravodlivé rozdelenie. A je jedno či on zarába podľa nej 10x viac. Lenže ona čakala že keď "dedo" zarobí 10x viac tak by mal všetko zaplatiť. Len sa pri ňom prerátal tak teraz treba na neho nakydat.

@viera012345 ked som videla tie bohate ranajky, akoze ako mi to velkoryso nachystal (sam sa najedol potajomky kym som na izbe spala) ako mi to dal podnos ako homar na vine, skoro som odpadla 😝 Ja sa z toho len smejem, ze aj keby som bola matrac a rovno z Ikea, tak sorry to svedci o nom aky je skupan skupy a ziadna mu toto tolerovat nebude, vylet nevylet.
@anonym_autor a už si mu povedala, že skončil? Lebo nečítala som diskusiu a zaujímala by ma jeho reakcia 🙂