Stala sa zo mňa frustrovaná stará dievka
No baby, presne toho, čoho som sa celý život bála sa stalo realitou. Stala sa zo mňa stará, frustrovaná stará dievka. A to som mala veľmi dobre našliapnuté v mladosti, ale život sa vyvinul napokon inak. Nejdem sa tu sťažovať na svoj život a vylievať si srdce, idem po radu, ako sa switchnúť späť do nejakého rozumného módu. Necítim sa komfortne v tomto nastavení a to nechcem. Tú frustrácu a nejaký vnútorný hnev potrebujem odstrániť a celkovo sa nastaviť inak. Keď mi viete poradiť nejakú knihu alebo film, budem rada. Lebo aj sama sebe už leziem na nervy. Ďakujem.
@earlgrey Aktuálne muža nehľadám, potrebujem sa odraziť a upratať si vo svojom živote. Za posledné štyri roky sa mi stalo veľa zlého a ešte stále to spracovávam. Čiže chcela by som niekoho kamoš/kamoška, kto by rozprával a ja by som len počúvala. Lebo nechcem o sebe hovoriť a o svojich fuckupoch, ale chcem ísť vpred. 🙂
@anonym_autor Poslednú nevyžiadanu radu ti dám 🙂. Snaž sa nesnažit všetko zmenit, lebo vtedy to väčšinou nefunguje. Prijať veci ake zatiaľ sú je dobry start. A už končím a prajem veľa šťastia ❤️.
@earlgrey Aktuálne muža nehľadám, potrebujem sa odraziť a upratať si vo svojom živote. Za posledné štyri roky sa mi stalo veľa zlého a ešte stále to spracovávam. Čiže chcela by som niekoho kamoš/kamoška, kto by rozprával a ja by som len počúvala. Lebo nechcem o sebe hovoriť a o svojich fuckupoch, ale chcem ísť vpred. 🙂
@anonym_autor 😉 áno, aj takto sa dá...ale zase svoje frustrácie netreba dusiť, ale treba ich dať von, povedať, posťažovať sa...a nečakať ani odozvu, proste to vypustiť a ísť ďalej 😉 tak ti prajem veľa šťastia v živote.
Ak by som bola sama, dala by som sa na dobrovoľníctvo.
@earlgrey zlatko ty si takato virtualna bútľavá vŕba? 😲🙂
@princkrason No viem byť vážne aj normálna...ak si to situácia vyžaduje...🤷♀️
@anonym_autor Ty sa hlavne obzri do zadu, prečo partnera nemáš. Nie je možné, aby s tebou ani jeden chlap nevydržal, ak si sa správala normálne. Rozmýšľaj, kde sa stala chyba. Aj keď, už je asi neskoro ...
@anonym_cf4f61 nikdy nie je neskoro
@anonym_cf4f61 nikdy nie je neskoro
@zmrzlinka8 neviem, prečo si iné ženy myslia, že keď je nejaká žena po 40tke sama, tak s ňou žiadny muž nevydržal. Možno sa stalo niečo zlé, prišla žena o muža/manžela/snúbenca/priateľa, možno bola v nie práve funkčnom vzťahu a odišla z neho po rokoch ona. Mám rada to "škatuľkovanie" ... ja nikdy nesúdim, lebo neviem...
@anonym_autor odstahuj sa zo Slovenska problem vyrieseny😂 mam to inak takisto😂
@zmrzlinka8 neviem, prečo si iné ženy myslia, že keď je nejaká žena po 40tke sama, tak s ňou žiadny muž nevydržal. Možno sa stalo niečo zlé, prišla žena o muža/manžela/snúbenca/priateľa, možno bola v nie práve funkčnom vzťahu a odišla z neho po rokoch ona. Mám rada to "škatuľkovanie" ... ja nikdy nesúdim, lebo neviem...
@anonym_autor v mojom pripade, zvyknem nevydrzat ja s niekym 😉🙂 a fakt si myslím, že nikdy nie je neskoro zacat nieco nové, co človeku dá naplnenie
@anonym_autor odstahuj sa zo Slovenska problem vyrieseny😂 mam to inak takisto😂
@klotildabazarik a co v zahraničí? Práve na mňa čakajú s otvorenou náručou. Mám tu svoj byt, ktorí som nedávno prerobila, mám tu svoju prácu, svoje zázemie, aspoň tých dvoch priateľov, čo mi zostali, mám tu bezplatné zdravotníctvo, kde nemusím platiť stovky eur mesačne na poistku, aby som čakala na výmenu bedrového kĺbku 2r - prípad známeho z UK. Mne je na SVK relatívne fajn.
@klotildabazarik a co v zahraničí? Práve na mňa čakajú s otvorenou náručou. Mám tu svoj byt, ktorí som nedávno prerobila, mám tu svoju prácu, svoje zázemie, aspoň tých dvoch priateľov, čo mi zostali, mám tu bezplatné zdravotníctvo, kde nemusím platiť stovky eur mesačne na poistku, aby som čakala na výmenu bedrového kĺbku 2r - prípad známeho z UK. Mne je na SVK relatívne fajn.
@anonym_autor tak co sa potom stazujes😂
@anonym_autor tak co sa potom stazujes😂
@klotildabazarik ja sa nesťažujem na Slovensko, na bývanie, na prácu, na život tu. Napísala som doslovne, že "nejdem sa tu sťažovať." Doslovne citujem samú seba "idem si po radu, ako sa switchnúť späť do nejakého rozumného módu. Necítim sa komfortne v tomto nastavení..".
@anonym_autor chyba je, že nemáš dieťa. To je pre ženu zmysel života. Ziadny chlap, žiadne dovolenky a jogy 🤦♀️ keby si ho mala, mala by si pre koho žiť…
@anonym_autor ked tu na MK čítaš tie pribehy, nie sumu rada, ze si vobec sama? 🤔🤔🤔 no ale inak … ok tak inak… v prvom rade bud rada, ze mas cas pre seba… Skus najst nejake skupiny, podla toho co mas rada a pridaj sa k nim. Napr. turistika, cestovanie. Tie skupiny spájajú ludi, co su sami. Najdi si kamosku, napriklad aj tu cez MK. Vies kolko zien po 40tke, rozvedených a tiez nemaju s kym. Alebo to urob ako moj otec po smrti mami a bol na zoznamkach, stretával sa, randil, spoznával, vyletoval a nasiel. Su spolu 9 rokov. Zaklad je vyst zo svojej konfortnej zóny.
Ak máš chuť cestovať, existuju take malé cestovateľské skupiny plne mladých ľudí, ktorí tiez chodia po jednom lebo nemajú s kým, a tak idu cela partia. Treba skúsiť. Napríklad vyhľadaj SuperTrip.
@kvietok1992 až príliš veľa času trávim sama. Sama som v office, sama chodím jesť do reštaurácie, cvičím jógu, chodím sama na také jednodňové výlety. Čiže už by som potrebovala do svojho života niekoho iného.
@anonym_autor skús pozrieť na nete Lucia Wolf Klapacova, ona rieši presne také ženy ako si ty, pomôže ti nájsť partnera, vysvetlí, prečo sa ti nedarí, atď. Za pokus to stojí.
@anonym_autor chyba je, že nemáš dieťa. To je pre ženu zmysel života. Ziadny chlap, žiadne dovolenky a jogy 🤦♀️ keby si ho mala, mala by si pre koho žiť…
@anonym_5d4f84 najhorší chlap je 40 nik ktorý robí mame záplatu na samotu. Takže na zabitie samoty neodporúčam urobiť si dieta. Dieta okrem iného nie je partner a je to iná kvalita vzťahu. Tiež na výrobu dieťaťa potrebuješ chlapa
@anonym_5d4f84 najhorší chlap je 40 nik ktorý robí mame záplatu na samotu. Takže na zabitie samoty neodporúčam urobiť si dieta. Dieta okrem iného nie je partner a je to iná kvalita vzťahu. Tiež na výrobu dieťaťa potrebuješ chlapa
@sova7 nemusí to tak byť, napríklad my máme v rodine ženu, ktorá chcela dieťa, vyspala sa s nejakým mužom, otehotnela, dieťa si sama vychovala, mala dobrú prácu, dieťa je už dospelé a ona je veľmi spokojná, s dcérou majú pekný vzťah
@sova7 nemusí to tak byť, napríklad my máme v rodine ženu, ktorá chcela dieťa, vyspala sa s nejakým mužom, otehotnela, dieťa si sama vychovala, mala dobrú prácu, dieťa je už dospelé a ona je veľmi spokojná, s dcérou majú pekný vzťah
@janickacrazy my máme v rodine ženu, ktorá šla na umelé oplodnenie a vychováva dieťa sama. Je šťastná.
@janickacrazy tak ale to musi žena tak cítiť že chce dieťa a nepotrebuje chlapa nie každá si trufa byť slobodná matka
@anonym_autor preto sa tak citis, lebo s tym nie si vyrovnana, mozno sa ti nesplnil sen o rodine, ale treba to prijat, ze to tak je a stotoznit sa s tym, ze si tu ako plnohodnotny clovek.
@janickacrazy my máme v rodine ženu, ktorá šla na umelé oplodnenie a vychováva dieťa sama. Je šťastná.
@slovakboy nie je tam problem že je žena slobodná? Niekde som čítala že musí byť vydatá ak chce umelé oplodnenie ale môžem sa mýliť. Dnes peniaze dokážu veľa
@slovakboy na SVK a bez partnera? To počujem prvýkrát. Alebo šiel nejaký kamoš s ňou podpísal a podpísal papiere
@anonym_autor ja si myslim, ze nejaka nova aktivita by mohla pomoct. Kamoska zacala napriklad chodit na turistiku v ramci nejakeho klubu turistov. Spoznala tam novych ludi, nasla si nove kamosky a tie vylety jej vzdy dodali vela energie a pocitu stastia. Cize nieco take si najst, su podla mna rozne kluby.
@anonym_autor prečo to zvalujes na chlapa?To môžem napísať, že ani tebe 10 r nestačilo pochopiť, že sa nerozhybe.V takom veku rok, dva a buď, alebo prečo si tak dlho čakala?Chlap si poriadi dieťa, alebo ženu, keď mu matka zomrie žena má obmedzený čas na veľa veci
@mane01 všetko je slaba náplasť na to, keď by chcela chlapa a rodinu.Ale aspoň rozšíri obzory.Moze si nájsť chlapa s dieťaťom.Toto je tragédia dnesnej doby stále na všetko je čas, kariéra, byt a to čo dáva zmysel a cieľ v živote sa odsuva
@slovakboy na SVK a bez partnera? To počujem prvýkrát. Alebo šiel nejaký kamoš s ňou podpísal a podpísal papiere
@sense ja mám kamosa v CR, ktorý si dali vynosiť dieťa náhradnou matkou v USA a adoptovali… v zahraničí sa dá všetko
@oriesocek v zahraničí áno resp je veľa krajin kde to je možné ale v rámci Eú neviem aj keď teda peniaze majú silnú moc.
Lebo ja som mala susedy lesbičky a vychovávajú spolu dcéru. Matka je jedna z tých dvoch. (Nežijeme na SVK)
@oriesocek v zahraničí áno resp je veľa krajin kde to je možné ale v rámci Eú neviem aj keď teda peniaze majú silnú moc.
Lebo ja som mala susedy lesbičky a vychovávajú spolu dcéru. Matka je jedna z tých dvoch. (Nežijeme na SVK)
@sense oni platili akože veľa, veľa za cele sprocesovanie, ale v našich končinách to nejde …

@anonym_autor S týmto sa dá veľmi pekne pracovať. Máš pravdu v tom, že takých ľudí veľmi po svojom boku nechceme, lebo povedzme si pravdu, vyciciava to z ľudí energiu. Hľadaj si kamarátku, niekoho, kto ťa vypočuje a nebude súdiť, niekoho, komu napíšeš o svojich pocitoch, zatiaľ ti stačí aj takto virtuálne. Ja mám asi 3 kamarátov, ktorí majú podobné povahy, vieš ako pekne spolu pomaličky, krok po kroku postupujeme? A vidím zlepšenie v ich náladach, správaní...skúšajú sa na svet pozerať ináč. Kľudne to môže byť aj človek, žena hlavne, ktorú si nikdy nevidela....lebo muži toto veľmi nepochopia. Nekrivdím mužom, ale je to beh na dlhú trať. Takže skús sa najprv s niekym skamarátiť a potom až hľadaj muža.