Stretli by ste sa s bývalým partnerom?
stretli by ste sa s ex po case, alebo by ste to nechali tak? Nechat uzatvorenu knihu a viac neotvarat?
A načo? ... minulosť je minulosť, tá má byť uzavretá ... načo jatriť staré rany ... a spomienkový optimizmus je ku.va ... za mňa nie.
Nie.
Nie
dôvod??
Keby sme sa stretli napr. v obchode, nemám problém pokecať, ale ísť cielene na kávu, to nie, nevidím dôvod prečo by som to robila… prežili sme spolu kus života, takže sa teším, keď viem zo sociálnych sieti napr., že sa ma fajn, ale nepotrebujem detaily… ty by si od toho očakávala čo?
Aky ex? Ja nemam problem sa stretnut. Aj cielene. Ja to mam uzavrete, vsetko odpustene a nic mi nebrani pokecat. Specialne s exmanzelom - kedze mame deti - tam to ani nejde sa nestretavat - musim povedat, ze teraz nam "to" funguje podstatne lepsie ako v manzelstve. Obcas zajdeme do obchodu, obcas na obed. Obcas navstivi on mna, obcas ja jeho (ja iba s detmi). S expriatelom sme stale v kontakte cez sicialne siete. Ja zas nevidim dovod za kazdu cenu rucat mosty.
Ak by to bolo stretnutie kde by jedna strana mala nádej, že sa k sebe vrátia, tak určite nie. Ak by malo ísť len o kamaratske stretnutie bez postranné umyslov, tak v pohode áno
Ak mate medzi sebou vsetko vyriesene, preco nie. S byvalymi som mala vzdy korektne vztahy, aj ked sme sa bezne nekontaktovali. Naposledy som bola s byvalym pred rokom a pol na kave, nakoľko sa stahoval do ineho mesta.
Určite nie,načo jatriť rany??
Nie ,načo?Môj ex bol môj manžel 20 rokov a stretávali sme sa iba na súde.Ale to je iný príbeh on aj na deti zabudol pti tej radosti z nového života🤣
Nevadí teraz býva s materou a určite sa o neho príkladne stará...
Tak asi záleží ako prebehol rozchod...
Ak to bolo v poho, tak nevidím dôvod prečo sa nestretnúť.
Nemám najmenší problém sa stretnúť s hociktorou ex.

A zmysel toho stretnutia je aký?