icon

Stretnúť sa s nepríjemným mužom zo zoznamky?

18. feb 2024

Ahojte, písala som si pár dní na zoznamke s jedným chlapom. Dohodli sme sa, že by sme ďalší týždeň zašli na kávu, zdal sa mi z bežného písania normálny a som názoru radšej sa stretnúť skôr, keby sme si neboli sympatickí nech si mesiace nevypisujeme, tak sme sa na tom zhodli a dohodli. Avšak po dnešných pár správach nemám chuť na stretnutie a teraz neviem, či len poznačená posledným vzťahom preháňam alebo sa mi jeho písanie nepáčilo právom🙂) V skratke, nejako sme došli k tomu, že sme fantazírovali o tom, kto by ako chcel v budúcnosti bývať (nie v nejakej debate, že by sme si už plánovali bývanie, len každý sam za seba😁). On napísal, že by určite chcel bývať v nejakej novostavbe v meste a ja že ja túžim po nejakom malom domčeku blízko mesta, že by som si chcela aj niečo v záhradke pestovať, v lete posedieť, môj psík by mal výbeh, atď. Od tej chvíle sa pustil do nejakého “útoku”, začal zhadzovať moje predstavy, že on by určite nešiel nikdy bývať do domu, nevozil by raz deti na krúžky do mesta, že pestovať si môžem aj v kvetináči na balkone, posedieť tam mozem tiez a psovi záhradu netreba, že to nie sú reálne dôvody na to, aby som mala chcieť bývať v dome. Ostala som zaskočená, prečo takto reaguje a komentuje, prečo hodnotí, či moje dôvody sú alebo nie sú reálne a vlastne mi to celé prišlo divné, ako keby už predtým než sme sa vôbec videli chcel určovať čo je alebo nie je v poriadku za mňa a komentovať to. Stretli by ste sa s ním, keď už počas písania na mňa týmto pôsobil nepríjemne?

Strana
z2
chodec15
19. feb 2024

No byvat sa da aj v dome v meste. Inak toto je debata, ktoru vedu pary a na ktoru nie je jednoznacna odpoved. Vacsinou sa to riesi, ze najskor byt v meste (ked bez deti, tak bary, zurky a tak), potom sa ide do domu s zahradou do satelitova (po narodeni deti) a ked deti podrastu, tak spat do bytu, lebo dochadzanie a rozvazanie do skoly a na kruzky by bolo nemyslitelne. Len sa do takej (zbytocnej) debaty nemali pustat na zoznamke a skor to bude tak, ze autorka sa citila prehnane dotknuta, ze jej niekto inym nazorom "utoci" na jej sny. Zabudla, ze ona svojim nazorom takisto nekoresponduje s inym nazorom.🙂A pre toto zoznamky nefunguju. Ludia si vedia skocit do vlasov a este sa ani nevideli. ;)

janulka1802
19. feb 2024

Ako sa poznám, asi by som mu odvetila v zmysle, že s ním to bývanie v dome neplánujem, že sa nemusí vzrušovať.

libertz
19. feb 2024

ten ma red flags jak komunisticka prehliadka... vyzera ze sebecky egoista... hned takto zhadzovat a diktovat. Vobec sa necudujem ze sa uz nechces vidiet s nim... aspon sa ukazal hned na zaciatku

mikadooo
19. feb 2024

Nestretlla by som sa, ale by som ho aj konfrontovala s tým, ako na mňa "zapôsobil" - napríklad otázkami typu, prečo si myslí, že si môžem pestovať aj v kvetináči na balkóne, veď nemá predstavu koľko toho chcem pestovať. Prečo si myslí, že pes nepotrebujete výbeh, veď ani nevie, či myslím čivavu, alebo vlčiaka. Atď. A zrušila by som ho s tým, že žiaľ nehľadám partnera, ktorý vie všetko lepšie ako ja, napriek tomu, že sme sa ešte ani nestihli stretnúť. A takisto partnera, ktorý všetky moje predstavy zmietne zo stola s tým, že tie jeho sú lepšie. Nech má chlapec feedback. Podľa mňa dobre, že sa vyfarbil, vybodni sa na stretko, strata času. To bude asi taký všetko vie všade bol všetko videl.

laurika999
19. feb 2024

Nestretla by som sa s ním. Načo. Veď už teraz to pôsobí, že zhadzuje tvoje názory.
Pozri nestretli ste sa, nič ste si nesľubovali, písali ste iba chvíľku. Nie je dôvod, aby si sa nad jeho reakciou hlbšie zamýšľala a pripúšťala si ju.
Bola to divná reakcia.

Strana
z2