icon

Túžba po spoločnom dieťati bez dotyku

5. apr 2025

Ahojte vie že to asi tu nepatrí ale potrebujem sa vyrozprávať a samozrejme príjmem aj nejaké rady dúfám že píšem pochopiteľne😊 Mám 10 ročné (z predošlého vzťahu ) dieťa , s manželom som spolu 9 rokov samozrejme aj on má dieťa z jeho predošlého vzťahu. Ale žijeme spolu len my traja ja manžel a moje dieťa .Na začiatku nášho vzťahu sme sa rozprávali o našej budúcnosti a povedali sme že nechceme spoločné dieťa ale samozrejme po čase som začala túžiť po spoločnom dieťati aj som mu to pred rokom priznala 😔 načo on samozrejme nesúhlasil , že on nechce ale videl namňa že ma to trápi a že strašne túžim po bábu 🥰 po čase sa teda rozhodol že dobre môžme to skúsiť súhlasi . Ale problém je v tom čo ma veĺmi vytáča že hovorí že súhlasi ale máme nechránený styk len 1× max 2x za pol roka už posledné roky . Samozrejme funguje to medzi nami vtedy a aj to vtedy keď už namne vidí že mi to strašne vadí že nie sme tak spolu pohlavne a aj sa kvôli tomu hádám sním . Samozrejme chápem aj jeho že je aj unavený z práce aj všetko že nevládze atď.. ale podla mňa to je málo že len 1-2krát za pol roka . A ked teda súhlasi aby sme mali spoločné dieťa tak ako sa to teda podarí keď nie sme spolu len tak málo , ja viem čo si myslíte že to sa mám sním rozprávať ja sa sním otom rozprávam a trápim aj plačem a on to vidí ale stále tá istá odpoveď že áno chcem aj keď v kútiku duše viem že len kvóli mne lebo sa trápim to chce , vôbec sa mňa ani nedotkne , neobíjme a nič podobné už roky nič ani také večerné túlanie nič ja neviem v čom je problém už som sa aj to pýtala a žiadna odpoveď len ako píšem raz za čas ten pohlavný styk a toľko. Aj som sa sním otom rozprávala že prečo len toľko málo a stále len výmyslypodvádzať výmyslže nevládze atď.. neviem čo mám robiť vy by ste čo robili mojom mieste ? Ďakujem

Strana
z2
ivik4
5. apr 2025

Pockaj tak naco chces dieta s clovekom s kt. Si uz mala pokazeny vztah predtym? Ved uz trosku treba premyslat racionalne, nie stoj co stoj mat dieta lebo chces aj ked Vam to neklape. Ti bude lahsie potom keby nahodou s 2 detmi?

betulinka1
5. apr 2025

Naco chces potom dalsie dieta, ked je vztah pokazený. Akoze chces byt slobodna matka 2 deti???

sense
5. apr 2025

Koľko máte rokov? vychoval tvoje ale s vlastným vzťah nema. Dôvod? Čo sa týka sexu že aj predtým ste ho mali len 2x do roka aj to len kvôli tvojej iniciatíve. Buď má teda iný problém o ktorom ty nevies. A takisto prečo chces dieťa s človekom , s ktorým ti to nefunguje. Dieťa vzťah nezachráni

svetlonos
5. apr 2025

Mať deti uz vo funkčnom vzťahu je náročné, u vás by to bol koniec.
Vy ste nemali žiadny čas spolu sami. Hneď tam bolo jednoročné dieťa, takže ate skočili rovno do rodiny. Ty si zrejme bola na rd k tomu.
Zamilovanosť po 2 rokoch vyprchá a potom je ti o láske. Nemusi ti denne hovorit -"milujem ta".
Ale zdravy chlap a sex 4x rocne??
To sme si mi sme 2 malymi detmi vedeli nájsť čas vtdy ked sa dalo. Jam tiet "skupáňa" na slovné vyznania. Ale zase mi lasku prejavu inak, napriklad mi kúpi niečo z mojich hoby potrieb a x inych príkladov.
No držím palce a mysli na to, ze aj ti drzhe dieťa by sa cítilo nechcené, ako ty.

kitycat
5. apr 2025

Mate vztah kde ste prakticky spolubyvajuci a ty sa rucas z toho ze ta obcas vyprasi, myslis, ze toto je idealne pre spolocne dieta?

Nie.

On nechce a mala by si otvorit oci.

doriiis
5. apr 2025

No jednoducho s tebou nespava,lebo žiadne dieťa nechce a zjavne ani teba už,keď tlačis na pílu.
Dvakrát do roka to riskne,aby si toľko nepindala a drží si palce,aby to nevyšlo.
Ďalšia,čo chce dieťa priviesť do nefungujúcej rodiny.

nikpa
5. apr 2025

No určite by som si s ním nerobila dieťa

retatka
5. apr 2025

Necítiš sa ako posledná zúfalka?
Máte mŕtvy vzťah,teba nechce, dieta nechce
Normálna žena vie čo ma robiť a nie silou mocou si chcieť pripútať muža dieťatom ako to robia niektoré jednoduchšie ženy a nakoniec im ostanú oči pre plač.
Dohodli ste sa, že dieťa nebude takže bud to rešpektuješ alebo hľadaj iného .A to, že s tebou nespáva ti musi byť jasné, že ako žena si pre neho zhasla.Ubije ťa to psychicky a ostane z teba zrútená troska .Máš dieťa, mysli na neho aby si bola psychicky fit .Tento tvoj vztah by si mala riešíť, keď odmieta, má ťa na háku a v tom prípade by som ho mala na háku i ja a išla by som svojou cestou pokiaľ ťa psychicky nezničí

ronie338
5. apr 2025

Na čo si s ním? Véd vám to vôbec neklape. My sme spolu skoro 6 rokov, mame spolu dieťa 2 ročne a sex ze by nám mohol kde aký čerstvý par závidieť. Chodíme pravidelne na rande len sami dvaja, venujeme sa jeden druhému. A to polovička robí a aj do školy chodí a ja tiež. A máme obaja po 30tke. Ak by to u nás tak fungovalo ako u vás už dávno nir sme spolu

Strana
z2