Ukrajinské ženy: Sú silná konkurencia pre Slovenky?
Včera sa mi stala zaujímavá vec. Popoludní sme sa vybrali do mesta do cukrárne a sedeli sme vonku na terase. Boli sme tam štyri páriky, dva s dieťaťom a dva bez detí.
Zrazu sme si všimli, že dva páriky o kúsok ďalej sa začali medzi sebou rozprávať. Ženy hovorili po slovensky, ale s ukrajinským prízvukom a rozprávali sa o tom, aká je to náhoda, že obe sú z rovnakého mesta na ukrajine a že si našli slovákov. Jedna vravela, že sú spolu už dva roky, druhá, že rok. Partneri sa zapojili do debaty, takže ich bolo čoraz viac počuť, o čom sa rozprávajú. Zrazu sa pridala aj žena z tretieho párika. Tiež hovorila po slovensky s ukrajinským prízvukom, že síce nie je z rovnakého mesta, ale že je práve s chalanom na druhom rande a dúfa, že jej to vyjde. Poviem vám, mne sa to veľmi páčilo. Bolo to veľmi milé, najmä to, že celú komunikáciu viedli po slovensky, aj keď jedna mala tú slovenčinu slabšiu a že aj chlapi vyzerali spokojní. Viackrát bolo počuť o Ukrajinkách zlé veci, ale podľa mňa to môže povedať alebo napísať iba hlupák, ktorý zovšeobecňuje. A chlapi boli fešáci všetci traja. V každom prípade je tu tvrdá konkurencia,.. ako vidím, prevažne ide o pekné ženy ,so vzhľadom ktorý akoby na slovensku sa strácal.
🤣🤣🤣🤣A čo majú Slovenský chlapci robyť,keď veľa Sloveniek odišlo zo Slovenska a povidávali sa tam ,za cudzincov .Veď len od nás z dvora ,päť bytoviek ...dve žijú v Nemecku,jedna v Anglicku a ďalšia v Írsku a ešte v Taliansku vek 35-40 rokov.Já hovorím ,konečne aj slovenskí muži majú na výber.😉😁🤟
Tak si prejdime modrý koník. Ak je slovenka s dvoma či troma deťmi, je to super matka. Ak je Slovenka večne študujúca, je inteligentná. Ak chce chlapa, ktorý jej zaplatí rande a bude ju živiť, je vraj rozumná a sebavedomá. Slovenka, ktorá celý deň v práci nič nerobí a je na koníku, je označovaná za vzdelanú a empatickú, lebo rada pomôže a povie svoj názor. Ak je slovenka v španielsku, lebo ju na slovensku nikto nechcel, je zrazu špeciálna ? Ale čo ženy, ktoré bývajú 10 metrov za hranicou za plotom? Tie sú zrazu nepracovité? Hľadajú iba sponzora? Akože Wau niektoré asi premýšľate skôr tukom na zadku než hlavou.
🤣🤣🤣🤣A čo majú Slovenský chlapci robyť,keď veľa Sloveniek odišlo zo Slovenska a povidávali sa tam ,za cudzincov .Veď len od nás z dvora ,päť bytoviek ...dve žijú v Nemecku,jedna v Anglicku a ďalšia v Írsku a ešte v Taliansku vek 35-40 rokov.Já hovorím ,konečne aj slovenskí muži majú na výber.😉😁🤟
@bruno1 niektori slovenski chlapci by sa mali viac ucit a aj robit 🙂
ono ti moji kamosi, ktorí tieto skusenosti s nimi zvestovali boli prave ti Slovenskí muzi, ktorí boli celkom sikovní, no napriek tomu si Slovensku partnerku dlhe roky najst nevedeli.. proste z nejakeho dovodu ich Slovenky nechceli, tiez by som ich za partnera nechcela.. dobrí, zlatí, stedrí.. ale proste takí nemastní, neslaní, nizki... ukrajinku mali hned, tie sa ulakomia okamzite.. nastahovala sa aj s deckom, potom dovliekla brata a mater.. typek sa staral o 4 ludí, ktorí nepracovali a vraj ona sa uz napracovala v zivote dost... mala 24 rokov ... nehovoriac o tom, ze teraz je nestastný, vycicany.. o laske niet reci a nevie sa ich zbavit... deti mu je samozrejme luto..
Za mňa - konkurencia to nie je. Povedzme si úprimne. Keď utiekli pred vojnou, kto by zostal na Slovensku? Len takí tí ako to povedať....? Jednoduchší. Slovensko nie je top krajina ani na život, ani vyspelosťou. Pre tých schopnejších bolo Slovensko len tranzitnou krajinou a už dávno sú vo vyspelejších krajinách. To čo zostalo u nás konkurenciou isto nie je

@bruno1 niektori slovenski chlapci by sa mali viac ucit a aj robit 🙂
@anonym_9b53e5 Vedel som že pobúrim miestne 101%ženy na MK.V 2018 roku sme mali stretávku zo strednej školy.Štyry spolužiačky neprišli ,lebo žijú v zahraničí...Kanada,Taliansko,Nórsko,Británia.Keď som sa ženil manželke boli na svadbe 3 naj kámošky .Jedna žije v Švajčiarsku,druhá v Nemecku,tretia v Británii.Všetký sa do zahraničia dostali ,ako au-pair a uż sa domov nevrátili.V tom sme im ako muži ,len ťažko mohli konkurovať .😁😁😁Ako já im to prajem a určite nezávidí.Veď preto sme v 89 štrngali kľúčmi na námestiach.🤘🤟
@anonym_autor to je tvoj problem, že si taká škaredá, hlúpa a nesebavedomá keď iné ženy (akejkoľvek národnosti) vnímaš ako konkurenciu 😃
Alebo troll 😉
@kiki68 Rakúšania majú ostblock za niečo menej, takže si svetla výnimka. Čo mám skúsenosti tak pozrú, že pekná, ale nie je to Rakúšanka…a keď majú cudzinky, tak zo západu.
@anonym_ed026e tak to si myslíš len ty, moja sesternica má rakúšana sú 20 r spolu a brat rakúšanku tiež dlho spolu, a ani nepíšem o kamarátkach ktoré sú vydaté za rakúšanov atď, všetci máme dobré vzťahy často sa navštevujeme žiadny ost blok, to zrejme ty máš s tým problém
Tak si prejdime modrý koník. Ak je slovenka s dvoma či troma deťmi, je to super matka. Ak je Slovenka večne študujúca, je inteligentná. Ak chce chlapa, ktorý jej zaplatí rande a bude ju živiť, je vraj rozumná a sebavedomá. Slovenka, ktorá celý deň v práci nič nerobí a je na koníku, je označovaná za vzdelanú a empatickú, lebo rada pomôže a povie svoj názor. Ak je slovenka v španielsku, lebo ju na slovensku nikto nechcel, je zrazu špeciálna ? Ale čo ženy, ktoré bývajú 10 metrov za hranicou za plotom? Tie sú zrazu nepracovité? Hľadajú iba sponzora? Akože Wau niektoré asi premýšľate skôr tukom na zadku než hlavou.
@anonym_autor kde sa na modrom koňovi nechala nitka sucha na slovenskej žene, ktorá chce zastavať rolu matky a manželky, nepracovať a nechať iba muza pracovať? :D tu sa takým dosť nakladá a pravidelne. Určite som tu nikdy o takých neprecitala, že sú rozumne :D Takze je asi jedno akej je národnosti, naloží sa aj zahraničnej :D
Veľmi to prežívaš. Proste sú taká mentalita, je to ich rozhodnutie, aký život chcú mať, a keď to chce aj ten slovenský muž tak, nech si ju zoberie. Každého vec.
Viete, čo ma zaujalo..Že ani jedna tu nespomína kamarátov, ktorí mali vzťah so slovenkou a nevydržal im ani rok či dva. Kde sú také ženy? ale každa ma kamarata ktorý mal ukrajinku.
Viete, čo ma zaujalo..Že ani jedna tu nespomína kamarátov, ktorí mali vzťah so slovenkou a nevydržal im ani rok či dva. Kde sú také ženy? ale každa ma kamarata ktorý mal ukrajinku.
@anonym_autor tema je predsa o Ukrajinkach.
@anonym_autor ved ty si začala tému o ukrajinských ženách, aj v nadpise to tak je. O čo ti vlastne týmto príspevkom ide? Možno ľudom unikla pointa, alebo si sa presne nevyjadrila, a preto sa ti nedostáva správnej odpovede. Skús ešte raz. Lebo aj ja už som zmätená.
Ja som si spravil o Ukrajinkach nazor v roku 2022 ked sem prisli prve vlaky s utecencami a Tinder bol okamzite plny ukrajinskych zien hladajucich partnerov 😉
Poznam len ukrajinky ktorych zivotna existencia zavisela len na nacicani sa na nejakeho chlapa a rodenie deti, Nedokoncene studia, ziadna praca, nic, len rodenie deti a doma. A nezijem na SK, takze aj tu je to tak.
@anonym_2027f6 Ja tu kde zijem, tak nepoznam 1 jedninu Slovenku, ktora by nerobila, len Ukrajinky trcia doma (a dokonca bezdetne, lebo diagnoza). A toto nie je pausalizovanie, ale realna skusenost, a nie zo Slovenska.
@anonym_autor toto je zas nejaka propaganda, tak umely prispevok, ze az 🤣🤣🤣 ... ukrajinky su gycove, vulgarne upravene a vypocitave.... zial, ja som nenarazila na ine typy
Za mňa - konkurencia to nie je. Povedzme si úprimne. Keď utiekli pred vojnou, kto by zostal na Slovensku? Len takí tí ako to povedať....? Jednoduchší. Slovensko nie je top krajina ani na život, ani vyspelosťou. Pre tých schopnejších bolo Slovensko len tranzitnou krajinou a už dávno sú vo vyspelejších krajinách. To čo zostalo u nás konkurenciou isto nie je
@anonym_9f7429 išli ďalej napr do Rakúska, tam ich už tiež majú dosť….a nehovoriac o tom, že na Tindri ma veľa chlapov v profile, že o ukrajinky nemajú záujem
uplne ma fascinuje aku kravinu vieš / viete riešit 😂😂😂😂😂
a čo také by ste napisali ked slovensku žena "ulovi" českého muža 😂😂😂 , v čechách je dost takto vydatých sloveniek
@sara07 myslím,že toto je niečo úplne iné,tie slovenky tam reálne makajú.Nie sú všetky Verešová....a tá má tiež svoj príjem...
@kiki68 Rakúšania majú ostblock za niečo menej, takže si svetla výnimka. Čo mám skúsenosti tak pozrú, že pekná, ale nie je to Rakúšanka…a keď majú cudzinky, tak zo západu.
@anonym_ed026e no prave svagor ma Ukrajinku, dalsi maju Cesky, Slovenky a to sme daleko od hranic. Cize mne to nepride ako vynimka. Popravde sme sa nikdy nas tym ani nezamyslali v tomto smere, raz s kolegynami, ked som im ospebovala mojho muza a tie sa smiali, ze kua mame my zly optiku, ked nevidime v tych nasich chlapoch hotove narodne poklady 😂 Boli baby single a teda povedali, ze asi idu na Slovensko, kedze u susedov vsetko chuti lepsie 😂😂😂
@anonym_autor toto je zas nejaka propaganda, tak umely prispevok, ze az 🤣🤣🤣 ... ukrajinky su gycove, vulgarne upravene a vypocitave.... zial, ja som nenarazila na ine typy
@anonym_feb5b3 ja poznam viac Ukrajiniek a su uplne v pohode, mile a pracovite zeny. Vyzeraju uplne bezne ako ja, ci akakolvek zena okolo- ziadne pery napichane atd
@anonym_9b53e5 Vedel som že pobúrim miestne 101%ženy na MK.V 2018 roku sme mali stretávku zo strednej školy.Štyry spolužiačky neprišli ,lebo žijú v zahraničí...Kanada,Taliansko,Nórsko,Británia.Keď som sa ženil manželke boli na svadbe 3 naj kámošky .Jedna žije v Švajčiarsku,druhá v Nemecku,tretia v Británii.Všetký sa do zahraničia dostali ,ako au-pair a uż sa domov nevrátili.V tom sme im ako muži ,len ťažko mohli konkurovať .😁😁😁Ako já im to prajem a určite nezávidí.Veď preto sme v 89 štrngali kľúčmi na námestiach.🤘🤟
@bruno1 pobúril si jedine svojou gramatikou
u nás jedna robí v lidli,je arogantná a drzá.Jedna býva v našom paneláku,je zamestnaná v erotickom salóne....
Chlapi potrebuju mat pocit aj ochrancu. A Ukrajinky, vzhladom na vojnu, su povazovane za krehke.
Je to prirodzene, ze si kazdy hlada partnera tam, kde sa pohybuje. Ukrajinky su obycajne zeny ako my.
Zas, niektore Ukrajinky potrebuju Slovaka, aby bezproblemov ostali na Slovensku. Niektore Ukrajinky maju stale zauzivane, ze muz sa musi o nu postarat a laska sa prejavuje darmi.
Ja som si spravil o Ukrajinkach nazor v roku 2022 ked sem prisli prve vlaky s utecencami a Tinder bol okamzite plny ukrajinskych zien hladajucich partnerov 😉
@anonym_df770d Ty budeš asi veľký inteligent. Ak si prihlásený na tinderi a niekam sa presunieš, aplikácia ti bude hľadať ľudí v okolí , ale to ťa nenapadlo.
@anonym_df770d Ty budeš asi veľký inteligent. Ak si prihlásený na tinderi a niekam sa presunieš, aplikácia ti bude hľadať ľudí v okolí , ale to ťa nenapadlo.
@anonym_autor lenze ony odpisovali a stretavali sa
poznam dost ukrajiniek, ci v praci ci v sluzbach, ani jedna nema napichane pery mihalnice ako mickeymous a makaju bez reptania.
staci prist k nejakej strednej skole alebo do NC a tie dievcata to je hroza.
Slovenky nemaju zauzivane ze muz sa musi postarat? a este stat aspon do 10rokov dietata, ved to tu ba koni je denne.
Žijem pár rokov v zahraničí medzi ukrajinkami.pekne nie sú. A absolútne nie sú mojou konkurenciou.
Sú prefikane a očakávajú že chlap bude boháč a sa o ňu komplexné postará. Takže za mňa nulová konkurencia
A tie ich kačacie pery čo všetky majú napichane a umelé mihalnice a nechty teda mňa neoslnuju ako prirodzené krásnu ženu bez mejkapu🙂 čiže jja ich nevidim ako konkurenciu. Jedna taká kráska sa mi zakukala do môjho sexí krásneho manžela ale hneď som ju uzemnila

Neviem, čo sa tu niektoré zavzdusnuju. Je známe, že Ukrajinky, Rusky a Bielorusky vyžadujú od muža, že ich zabezpečí a ani sa tým netaja… ťažko a dlho robiť nebudú, veľmi sa starajú o výzor, že často vyzerajú lacno, no chlapov tým vedia zmanipulovať. Sú tvrdé a panovačné.