Vadilo by vám, ak chodí muž von piť?
Ahojte, napisem hned k veci:Vadilo by vam keby vas muz kazdy mesiac jeden piatok si vyrazil von s kolegami na florbal a par pív ?..ide vzdy o siestej a vrati sa cca o deviatej desiatej ( ma vypite ale nie ze by chodil ozraty) ..inak nepije nefajci stara sa o rodinu....prekazalo by vam to?
@h2 Veď ja neriešim, koľko ich vypije, ja napríklad som v nálade aj z jedného veľkého 🤣 preto píšem, že každý by mal poznať tú svoju hranicu, tá sa nemeria počtom, lebo kým jeden je v nálade z dvoch, na druhom ani osem nepoznať.
Ano, vadilo. Moj chodi na sportove vylety s kamosmi, do hor aj na viac dni atd, to je v poriadku.
Popijanie by mi prekazalo, ani som si nikdy takeho muza nehladala, co pravidelne pije. A ten pivny smrad, to by som sa povracala.
Dohodnite sa jeden víkend že pôjde on a ten nasledujúci ty. Nevadilo by mi to vobec
@babulkomale vsak preto ide na viac dni, mozno si cosi vypiju vtedy a v den ked pride domov uz nepije to ta nenapadlo?
Vadil by mi iba ten alkohol, to že ide s kamošmi nie.
Nie, ved v pohode. Je to len 1xmesiac a nie do rana je prec.
A matka so sestrou maju akych partnerov? Prisitych k sukni?
ma sestra vobec niekoho?
@hellwant preco predpokladas ze kazdy slope len co ide zene z dohladu? Lezu v tazkom terene, neslopu. Nepotrebuju sa zabit.
Nie, chlapi potrebuju semtam vypustit paru. 3 hodiny za mesuac je ozaj zanedbatelne
Na tvojom mieste by som si vyrazila castejsie. Ked len na trojhodinove nakupy
Neprekážalo, pokiaľ by nevadilo ani jemu, že do sem tam idem do kina, na pohár vína s kamoškou, alebo sama do fitka atď.
Nie, aj ja chodim s kamoskou na vino… raz do mesiaca je uplne v pohode…
A sestra ma aký vzťah? Lebo z takej co strká nos ešte aj dohto a vadia jej blbosť, to musí byť nádhera
Akože môj muž chodí každý jeden piatok do krčmy ide večer okolo ôsmej a príde okolo dvanástej, chodí s kamarátmi. A teda vôbec mi to nevadí, áno aj si vypije trochu a čo je na Tom? Sem tam idem aj ja s kamoškami von, nemáme to stanovené že každý piatok ale ideme raz do mesiaca...a tak mi to dobre padne 🙂
Možno problém nie je to, že segre vadí, že tvoj muž chodí von, ale to, že chodí s jej ex frajerom 😀
@tanyag práve som to išla napísať, tiež si myslím, že pes je zakopaný v tom, že tam je ten ex, s ktorým sa v dobrom nerozišla… A bohvie, čo hovorí potom mame, ktorá to tiež vidí čierno.
Nie, nevadilo by mi, ak by môj muž chodil raz za mesiac zabehať si za loptou a potom pivo, podľa toho, čo píšeš, ani nie je extra dlho… Sama tomu môjmu hovorím, nech niekedy vypadne a vypne od práce.
Nie nevadilo 🙂
autorka - neriaď sa druhými ale sebou. Každý má právo aj na ,,svoj,, život a záujmy. Toto cesta k zničeniu vzťahu, robiť to, čo radia druhí.
Nebadilo.
Pokiaľ by chodil v náladičke domov autom, tak by mi to vadilo
Nie, nevadilo.
Nie!
A podla tvojej mamy a sestry by nemal chodit nikdy nikam?
Vadná je matka a sestra 😂 je to úplne normálne, zbytočná otázka, dupľom ak vieš že na oplátku je ochotný dopriať toto aj Tebe..čudujem sa len že o tom pochybuješ. Nepochybuj. Kľudne dopraj aj častejšie. 😂 Matka so sestrou nech puknú 😂
Nie, nevadilo. Nechodí domov neskoro a ani opitý. Môj tiež takto chodil na bowling kedysi.
Mne nie, nevadilo. Každý potrebujeme i čas pre seba, spoločnosť, uvoľniť sa… rovnaké pochopenie očakávam z druhej strany. Naopak bolo by mi divne, keby take niečo nerobil.
Nie, nevadilo
no ja mam doma nesocialneho introverta a ked uz sa silou mocou niekde vyberie tak pride spokojnejsi a kludnejsi. Samozrejme aj koli ponorke aj koli zabave mimo rodiny, deti...nech len ide. Ja by som za toto bola rada, keby moj chcel ist. Ved vies, kde je a s kym je a nie je prec do rana. Naviac povedz mame a sestre, ze tebe to nevadi a nema to vadit im. Co sa moze take strasne stat ? Ak by sa chcel do opitosti vylozene opijat alebo sa s tebou rozist toto by nemusel. Nasiel by si kludne inu prilezitost. Aj keby o 11 ci o 12 prisiel v noci stale to nie je strasne, ked vies, ze je s kamosmi. Moj chodi velmi malicko a priam ho posielam 🙂 Tiez chcem vybehnut s kamoskou raz za cas a vadilo by mi, keby mal pri tom reci zeby sa mu to nepacilo.

@thoughtfulweirdo Autorka píše, že býva trošku v nálade, tak ktovie, čo si pod tým predstaviť. Zase, ak idú najprv na florbal a potom na nejaké to pivo a o deviatej - desiatej je už aj doma, tak to tých pív veľa ani nestihne.