icon

Vadilo by vám, keby manžel cvičil s trénerkou?

13. sep 2024

Vadilo by vám to keby váš muž chodil do fitka cvičiť s trénerkou s umelými 🐐🐐? Blbé a premúdrelé komentáre prehliadam🙈😃

lonely66
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
14. sep 2024

Keď som si vyberala trénera ja, mala som referencie od viacerých ľudí, mužov aj žien. Padlo jedno meno viackrát. Pozrela som si ho na FB a povedala som si, že to asi nieee, je veľký fešák a budem sa hanbiť. Kontaktovala som aj iných, ale niečo mi vravelo, že si mám vybrať práve toho fešáka. Stretla som sa s ním vo fitku, nádherný muž, fyzicky. Myslela som si, že bude namyslený, arogantný atď. Proste prvá myšlienka, keď som ho zbadala. Keď som začala tréningy, zistila som, že nie, že je fyzický nádherný, ale je aj super ako človek. Vôbec nebol taký, ako som si myslela a tu je ten problém, že "súdime" podľa fotky. Jeden profesionál to je. Nikdy sa žiadnej ženy nedotkol, nikdy nemal blbé poznámky, nikdy sa nikomu nevysmieval. Síce bol "drsný" ale je to jeho profesia a chcel, aby ľudia, čo s ním cvičia dosiahli ciele. No ja som tú hanbu, čo som v sebe mala vypustila a dosiahla som svoj cieľ, schudla som vďaka nemu 25kg! Takže možno aj táto trénerka je najlepšia, netreba za tým hľadať nič viac. Teda ak svojho muža poznáš a vieš, že tam ide za svojím cieľom a nie kvôli niečomu inému. A ver mi, toľko mužov už tá trénerka spoznala za svoju kariéru, tak si len polož otázku, prečo by chcela práve tvojho muža? 😁

earlgrey
14. sep 2024

A ešte jedna vec, keď som začala chudnúť, stretávala som sa s jedným mužom, začalo sa to vyvýjať pekne, možno by z toho bol aj vzťah atď. ale tiež žiarlil na trénera, mal blbé poznámky, a blá blá blá...pre mňa je toto nevyzrerosť u danej osoby, nemám záujem o žiarlivostné scény a blbé denno denné poznámky typu, že či sa mi tréner páči, či by som ho chcela atď. No tak som sa ho spýtala, že prečo by ten tréner chcel práve mňa? a aj keby ma chcel, chcieť môže, ale pokiaľ ja nechcem, tak to na veci nič nemení. A vieš čo? Ukončila som kontakt s tým mužom, lebo po prvé mi neveril, čo je asi nadôležitejšie a za ďalšie, namiesto podpory, že chcem schudnúť, že chcem zmenu, že chcem zlepšiť svoj zdravotný stav, tak denno denne mi do hlavy tlačil samé výčitky a toto vážne nikto vo svojom živote nepotrebuje. Takže buď svojmu mužovi veríš, alebo nie a buď ho podporíš alebo sa vaše manželstvo zrúti ako domček z karát.

muchotrafka298
14. sep 2024

@lakebabe no presne,keby ta trenerka mala mat nieco so vsetkymi klientami, tak tiez neviem, ze kde a kedy by to stihala a hlavne fyzicky :D Jasne, ze vsetky baby co su profi a chodia na sutaze, tak tie kozy musi mat spravene, lebo vlastne by nemala pri tom cviceni nic. Tiez by som ju neriesila.

lakebabe
14. sep 2024

@muchotrafka298 hlavne si neviem predstaviť čím by ju išiel ohúriť keď sa okolo nej denne promenaduje také kvantum sexi chlapov😄

muchotrafka298
14. sep 2024

Ja chodim cvicit aj na skupinove cvicenie, kde mame trenera. je to mlady chalan, profi sportovec a tak aj vyzera. Uplne si neviem predstavit, ze by mal nieco s nami, co tam chodime, kedze sme tam zeny ovela starsie od neho, mladych bab je tam minimum a ano, je mlady, pekny a brutalne vysportovany. Ale to je vsetko. Je to trener, idem, odcvicim a poberiem sa po svojom. Cize tu fakt nie je nejak ziarlivost na mieste, lebo sa nas dotyka, opravuje nas, ukazuje cviky, kontroluje. Je to jeho robota.

muchotrafka298
14. sep 2024

@lakebabe existuje aj laska k peniazom 😂😂😂 To bolo v ramci srandy samozrejme. Tiez neviem, kedze trenerka je vysportovana, ma urcite partnera na svojej urovni fyzickej myslim, ze bud je to tiez trener alebo sportovec, takze nema podla mna potrebu sa nejak vybavovat s klientami.

lakebabe
14. sep 2024

@muchotrafka298 hlavne si väčšinou vyberajú k sebe športovca kvôli stravovaniu spoločnému a cvičeniu. Žiadny profi športovec nebude s niekym, kto sedí na gauči a nestravuje sa zdravo

muchotrafka298
14. sep 2024

@lakebabe za mna je toto zivotny styl a nebude si vyberat, ako pises, niekoho, kto je uplne iny v tomto ako ona. Je to podla mna normalne. Alebo ak ano, tak toho cloveka casom presvedci proste na tento styl zivota,ze fitness, cvicenie, zdrava strava.

lakebabe
14. sep 2024

@muchotrafka298 ale silno pochybujem, ze to bude zrovna tu tak. Podľa mňa ho odcvici a príde ďalší na tréning

muchotrafka298
14. sep 2024

@lakebabe jemine nie,to som napisala vseobecne. Tuto v tomto pripade podla mna ide trening, odcvici sa a ide sa domov.

sashabb
14. sep 2024

@muchotrafka298 veľa mladým chalanom sa páčia zrelé ženy, také mcbp a milf ako tomu oni hovoria 😀

autor
14. sep 2024

@muchotrafka298 nemá partnera na svojej úrovni ,
Je slobodná s dieťatom .

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kiki68
14. sep 2024

Nie, podla mna je to fitness a tie maju vacsinou umele prsa, aby na sutazi dobre vyzerali. Nerob z toho kovbojku, su to krasne zeny a maju doma muzov, deti, ten tvoj ich nezaujima. Pre nich je to praca

kiki68
14. sep 2024

Tak potom sa musi obracat, aby dieta uzivilq

muchotrafka298
14. sep 2024

@sashabb OMG ked ja vidim toto Milfka, mne to pride strasne smiesne 😂😂 To mcbp fakt neviem co je, idem vyguglit 😂

muchotrafka298
14. sep 2024

Pre autorku - ty si to s nimi vykomunikuj v prvom rade, ze Ti tato trenerka prekaza a povedz mu aj preco. Lebo komunikacia je podla mna zaklad. Pravdepodobne ma u nej nejake hodiny predplatene, takze ho popros, aby si nasiel po tomto case trenera.

kiki68
14. sep 2024

Vies co ked ho donici tak ako moja sexy trenerka doriadila mojho hned na prvom treningu, tak sme sa na nom smiali, ze funel ako keby rodil trojicky. Neboj, ved sa k nej prihlas aj Ty a budete sa na nom este bavit. Trenerka je na to, ze chce klienta viest k vysledkom, to je to, co ju zivi. Hlavne u muzov chcu vidiet do par mesiacov kila dole a vyrysovane svaly. To, ze dobre vyzera neznamena, ze neni sekera, skor naopak

kiki68
14. sep 2024

@sashabb zeny a muzi cvicia rovnako, myslis, zw mus robi drep a deadlift inak? Idu ine vahy ako zeny. Technika je rovnaka. Moja trenerka pripravuje muzov aj na sutaze. Lebo muzi casto nechcu cvicit nohy

sashabb
14. sep 2024

@kiki68 opakujem môj ďalší príspevok, že som nemyslela techniku cvičenia. Hádam ak sa zamyslíš nad mojim príspevkom, logicky nemôžem myslieť techniku cvičenia predsa 🙊

simca06022011
14. sep 2024

zasmiala by som sa na tom, a spytala sa ci si mam dat urobit aj ja, budem ho potom trenovat :DDDD popravde mne by to bolo divne, lebo teda podla mna chlap chlapa lepsie vytrenuje, nech si kazdy hovori co chce (ako bez urazky kohokolvek), tak by som sa mozno bez dramy opytala ci mu ide o cvicenie alebo obkukavanie :D my mame dost "papulnaty" vztah... 🙂) a sledovala by som jeho progres, nedostatocny by som samozrejme komentovala a o tom, ze by som sa v tom fitku mozno aj ukazala sem tam ani nehovorim :DDDD Znama posielaala s chlapom do fitka dceru :DD od malicka....
Inak umele prsia nie su problem, ved to ma teraz kopa zien a vobec to neriesim.. a casto prave cviciace vysportovane zeny.

moonlight1210
14. sep 2024

@muchotrafka298 mcbp je z filmu American pie (Prcicky 1). A znamena to “Máma, co bych píchal”.
Preklad milf-ky.

muchotrafka298
14. sep 2024

@moonlight1210 uz som si to vyguglila, mne sa to zdalo nejake zname. Ja ale nema este tolko rokov na Miflku ani toto druhe 😂 A zas si nemyslim, ze mojho trenera by sme nejak zaujimali, on je slusny, profesionalny, takze toto je len tak na pobavenie 😉

daniela823
14. sep 2024

Mne by to vadilo

janickacrazy
14. sep 2024

@muchotrafka298 No veď jasné, že nemá tréner alebo trénerka niečo s každým svojim zverencom, ale občas sa môže stať, že jeden jej padne do oka a vôbec nie je pravda, že športovci si vyberajú partnera, ktorý tiež maká vo fitku. Poznám viacero párov, kde žena je skôr baculka a chlap maká vo fitku každý deň.

lakebabe
14. sep 2024

@muchotrafka298 ja si to zas neviem predstaviť z druhej strany ze by môjmu mužovi vadilo, keď som mala trénera vo fitku. A tí chlapi tam sú ozaj fešáci. Véd to už by mi muselo vadiť aj ze chodí do obchodu alebo do roboty, aby nestretol nejakú s veľkými kozami

joannita
14. sep 2024

Baby, neporovnavajte zenu ktoru cvici sexy trener a chlapa ktoreho cvici sexy trenerka (ktoru si sma vybral, aj ked mohol kludne chlapa ako to vavsinou byva)
Chlapi su v tomto velmi jednoduchi, myslia hned na sex (ano vsetci) a vacsina z nich proste neodola. Ano aj ti slusaci.
Zena sa sprava inak, my to vieme oddelit.

Autorka tvoj muz je fesak? Ak nie, nemas sa coho bat, lebo sexy trenerka o neho nezakopne. Aj ked teda mne osobne by vadilo uz to, ze vyhladal sexy prsnatu trenerku, co nieje obvykle, nakolko muzi vyhladavaju skor trenera, pretoze si chcu zatrenovat. Toto podla mna na 99% ma nrjaky bocny umysel z jeho strany

kiki68
14. sep 2024

@sashabb aj keby tam sukali ako kraliky, tak to vyjde narovnako. O com pochybujem. Skor si ten blbec mysli, ako bude opalovat nejaku kocku a ta mu to da vyzrat. Po 4 treningoch dojde domov s placom. Lebo to bude makacka

moonlight1210
14. sep 2024

@muchotrafka298 priznam sa, ze neviem presne, preco mcbp bolo spomenute.
Citala som uvod, a potom par odpovedi autorky a pochopila som, ze ju nepresvedcia. Ono sa taketo lahko pred-ziarlivostne obavy nedaju ani moc vyhovorit, lebo sa opieraju o jej pocity neistoty, nie o konkretne fakty. Takze to musi v prvom rade chciet ona sama vyhodit si to z hlavy. Ale prezatial nechce.
Tak som sa ani nechystala zapojit do diskusie.

No zaujalo ma, ze chces vediet, co to je mcbp, a kedze si to z filmu pamatam, tak som odpisala. 🙂