Vadilo by vám, keby manžel cvičil s trénerkou?
Vadilo by vám to keby váš muž chodil do fitka cvičiť s trénerkou s umelými 🐐🐐? Blbé a premúdrelé komentáre prehliadam🙈😃
Pre mna je primarne cvicenie, ked idem. Ziadne vykecavacky hodinove s trenerom. Proste urobim co mi povie a ide sa domov. Teda on tam ostava, ja idem domov, aby som bola presna. Ale pre niekoho je to aj o tom, ze si pokecaju a jedno s druhym. V prvom rade by som sa ale na mieste autorky porozpravala s manzelom a neriesila to na fore, kde kazdy napise svoj nazor a tie su maximalne odlisne. Ziadne ziarlivostne sceny by som nerobila, ale ja som velmi tolerantna osoba aj vo vztahoch, co niekedy je aj na skodu.
@cukorfalat Stačia veľké, nemusia byť umelé😉
@joannita z môjho pohladu je fešák taký modelkovský typ a čo si myslím že minimálne je tam úmysel flirtovania, slintania, chichotačky a obzeračky zarezaných legín lebo tým ženám vo fitku už vidno do každej diery . Aj som mu to povedala , že mi to vadí a že prečo nemá trénera, nuž ako vždy bola jeho odpoveď čo riešim aj tak to nie je jeho typ
Ale viem , že má na takèto ženy slabosť
Tak ak si myslíš, že mu ide o to čo píšeš, tak prečo si s takým debilom, ktorý si ju vybral s tým úmyslom aký opisujes.
Mno neviem, kolegova byvala zena, tolko chodila cvicit s fesnym trenerom, az kvoli nemu rozviedli.
Jaaaj nie je jeho typ? takých už bolo ... čiže pekne po nej slintá 🙈
No tak teda keby som mala 20, tak ten moj trener by bol stopercentne moj typ 😂😂😂
Super odpoveď. Keby Ti relevatne odpovedal, že prečo žena a nie muž tréner. Má najlepšie výsledky, školy, súťaže atď, Ok. Ale po tejto odpovedi vlastne iba potvrdil, že si ju vybral pre niečo iné. A že nie je jeho typ.😄
Vies co, pekne si chod zacvicit do toho fitka, nie, zeny tam nechodia na to, ze musis mat zarezane leginy. Myslim, ze mate skor nefunkcny vztah vy dvaja a ten dotycny by zbehol aj s nejakou letuskou pocas 1 hod letu. Takych ja osobne nemusim, ani keby su nadherni ako obrazok. Ano a som presne ten typ s tymi akoze zarezanymi leginami postavou. Ked cvicim, tak ma nikto nezaujima okrem mna samej. Jedine preco mam fitko doma pre seba je to, ze nemusim cakat az nejaka kaca uvolni nejaky stroj. Mam male dieta a tak si odcvicim a mam vybavene. Ale chodila som do fitka roky a nikdy tam nebol vacsi kontakt nez “ ahoj “ a “ maj sa “ . Zo slusnosti povedane
@kiki68 ja taktiež cvičím doma , nemám rada upotené fitká a mám doma deti od ktorých sa nedá hocikedy odísť . A na margo zarezaných legín , väčšina sa tam v nich chodí predvádzať a fotiť sa ,než poriadne cvičiť . Česť výnimkám .
No keď má on čas ist do posilky, tak ty tiež.
Autorka. Lebo majú, čo predvádzať. Nemam Gucci kabelku, lebo moje telo je Gucci kabelka. Vymakala som ho rokmi poctivej driny a odriekania. Preco by som ho nemohla ukazovať? Lebo tvoj manzel bude slintat? Asi nema nad kym slintat doma. Chod do fitka aj ty, vytvor si sexy telo a nos čokoľvek. Nechápem to zosmiešňovanie inych žien a ich oblečenia, len preto, ze su krajsie ako ostatne. Ony sa na tych telách nadreli. Su vo fitku. Tam hádam mozu nosiť leginy, ci nie? Co si urobila ty?
Tiež sa prikláňam k názoru, aby si si nasla trénera a makala na sebe aj ty. Možno si nájdete toto ako spoločný koníček, zdvihne sa ti sebavedomie s budete mat kam spolu chodit
Ja som videla iba par takych, co sa fotia, ale to vyrazis het s dobre nalozenou vahou na tyci a mas pokoj 😀 Ja som vacsinou cvicila iba medzi chlapmi, fakt ze sme sa max pozdravili. Isli si chlapci svoje, z mojich peknych oci tie svaly mat nebudu 😂😂😂 Ja len nechapem preco Ta potom chce nasierat. Ako keby je Ale vazne profi najlepsia ( co ja mam tiez zenu najlepsiu z trenerov), tak to chapem. Predcasne by som neziarlila a ci vobec stoji potom partner za nieco, ked tam nie je respekt k Tebe. Toto by som riesila.
Autorka no to sa zas velmi mylis....ano baby chodia do fitka vacsinou šupy v sexy obleckoch, ale teda tvrdo makaju. A presne preto ze makaju tak su take šupy.
Môj priateľ cvičí roky rokúce. Chodí do fitka 5krát do týždňa. Trénera ani trénerku nepotrebuje, často sám pomôže nováčikom, či už chlapom alebo babám, ak sa s niečím trápia a je to podľa mňa úplne normálne. Ale ak by si našiel trénerku a na otázku prečo žena a nie muž, by mi odpovedal, že čo riešim, asi by ma to trošku vyhodilo z konceptu. Asi tam vo vašom vzťahu bude toho viac, čo ťa robí neistou. A vieš, aj keď si myslíš, že Tvoj chlap je krásavec a modelík, nie každej babe sa taký automaticky páči. Jedna baba tu mala tému, že má extrémne krásneho chlapa a taký príde do života ženy len raz. Výsledok-vyzerá ako Enrique Iglesias🤣V živote sa mi nepáčil ako chlap. A v neposlednom rade, je jedno, aká je to baba, dôležitý je jeho charakter a váš vzťah. Lebo ak ťa podvedie, môže to byť aj totálna šedá myška v Tvojich očiach počas nákupu a urobí to preto, že to chce on a nie preto, že nejaká žena šla okolo. Prečo mu neveríš?
Určite áno, docvicil by.
Ja nerozumiem čo to tu baby píšete, že Vám by to nevadilo.....nie všetci chlapi pretiahnuť každú. Azda tu máme mníšky a mníchov alebo impotentov.?
Potom sa nedivím, že kopec rozvedenych, rozidenych.
Ja som verný typ ale tak fešáka trénera by som nechcela dlhodobo. Človek nikdy nevie, príde slabá chvíľka a náhodou sa ocitne tam kde nechcel. Predvídavosť.
A chlapi, to je iná kapitola. Ja ani neprovokujem a nejeden nadržaný, takže v anjelikov neverím.
Autorka keď máš fešáka, nebuď naivná. Manžel posúva hranicu. Len ty vieš ako mu to máš povedať, aby akceptoval tvoj názor.
Láska prináša aj zdravú žiarlivosť , takže nehrajme sa tu na tolerantné.
@mantilka moj kolega mal taku "prupovidku", ze ked zena chce podviest, mozes jej aj ruku na p... drzat a urobi to. Presne to iste plati aj pre chlapov, takze jancit kvoli trenerke nema vyznam. Bud ten chlap podviest chce, alebo nie. Ak chce, moze to byt s tou trenerkou, kolegynou, susedou... a ta doma sa moze aj na hlavu postavit a nezabrani tomu.
@mamamasama ty si ale pokorna 🙂
Ako vies ze jej manzel nema nad kym slintat, a ze zrovna nad tebou by slintal?

@moonlight1210 lebo ja som ovca a videla som to tu napisane 😂 Mne sa zdalo,ze som to uz niekde pocula, ale radsej som gugel teda pouzila. Bolo to spomenute na moj prispevok, kde som pisala o mojom trenerovi, ze mlady chalan a my tam chodime vekovo starsie od neho (matky by som uplne nepovedala, ze vsetky su v takom veku). A na to mi niekto odpisal toto o tych milfkach.