Vymenil nás
Ahojte, idem si vyliat srdce, tak to na mna dolahlo pred sviatkami😔😓..moj uz byvaly partner, mna a nase babo vymenil za mladu 22rocnu vypichanu a silikonovu princeznu, ktoru si do roka hned vzal za zenu..nasa mala bude mat za chvilku 2r a vobec sa s nou nestretava a z jeho obcasnej konverzacie je citit, ze mu vadi, ze existujeme, najradsej by bol asi, keby nie sme(pritom on bol ten, co chcel uz velmi dieta, boli sme spolu 5rokov). Malu vola “decko” a mne nepraje nic dobre..😔 ako sa moze niekto po rokoch vztahu takto otocit a zit si novy stastny zivot na ukor nestastia ineho? Ja keby takto odkopnem zenu a svoje dieta, aspon im zo srdca prajem,aby sa mali aspon dobre, ked uz som ich ja zavrhol...
Pokracovanie (omylom mi odoslali skoro): s tymi,ktore maju kila navyse,o 20 rokov viac a chodia v roztahanych teplakoch.Ak mate doma nezodpovedneho a nevybureneho kohuta,nepomoze vam nic.Autorka,ty sa nanho uz vykasli,ries len nevyhnutne a on nech si uziva s novou manzelkou-je vysokopravdepodobne,ze svoj vzorec spravania skor ci neskor zopakuje.A mladomanzelke nepomoze ani silikon ani botox.
s jeho prístupom neurobíš nič. Jedine s tým svojim. On sa rozhodol, ty môžeš buď to prijať alebo s tým vnútorne alebo aj navonok bojovať. Je ti jasné, že možnosť B je blbosť. Je mi to ľúto kvôli dieťaťu, ale naozaj nemá význam nútiť do role otca niekoho, kto má zjavne nejaké veľký problém sám so sebou.
@oliviakatka 👏🏼👏🏼👏🏼 Konečne žena s nadhľadom
ach jaj...čítam tie úvahy o "umelinách" a prirodzených a samozrejme múdrych ženách 🙂 O to vôbec nejde. Vzťahy majú svoju skrytú dynamiku a napichané ústa sú možno len tým úplne prvým impulzom. Určite autorku chlap neopustil kvôli kôpkam silikónu aj keď tomu možno na prvý pohľad všetko nasvedčuje.
Je to zakomplexovany človek, ktorý si svoj mindrak chce riešiť na žene, ktorá mu to dovolí. Na svojej aktuálnej partnerke si svoje ego zvyšovať nevie alebo nepotrebuje ale ani ona nebude mať večne 20. Možno na neho kladie vyššie finančné nároky, možno mu vyčíta existenciu vyzivovacej povinnosti, možno si čoraz coraz viac uvedomuje, že nový objav ma nároky, ktoré musí napĺňať aby bola s nim a nevymenila ho za majetnejsi bankomat. Pozri stratila si s ním x rokov, vzťah s nim ta naučil niečo, dal ti dcérku, a teraz je na tebe aký sebaobraz o sebe raz bude mať tvoja dcérka. Uvedom si svoje kladné stránky, na čom môžeš stavať svoje krajšie zajtrajška aby si bola so sebou spokojná sebavedomá a mama šťastného dieťaťa. Tvoje dieťa bude ôk len vtedy, ak ty budeš ôk. Taky chlap za slzy nestojí, on si len lieči komplexy na tebe, lebo mu to zvyšuje ego..... Stačilo....stopni ho tým, že mu ukážeš, že to s tebou nezamava....
Nečítala som celú diskusiu, iba niektoré príspevky, ale stačilo :D Príde sa tu žena vyžalovať, lebo nemá komu, alebo sa hanbí pred kamoškami, alebo sa im pre covid nemôže osobne vyžalovať, a tu sa rozoberá, že vlastne urazila mladé mamky, že sa o seba nestarala, keď hej, asi nie dostatočne, nemala mať dieťa s ním, ak si ju nezobral, má hľadať chybu v sebe atď, oh my god.
Ja som to vôbec nevyložila tak, že by autorka znevažovala mladšie ženy - matky. Iba poukázala na to, že tomu debilovi sa zachcelo inej, mimochodom mladšej od autorky. V 22 rokoch som riešila školu, nie zadaných mužov - oteckov, preto, keby sa toto stalo mne, tiež by som nadávala, áno, aj do mladých.
Čo sa týka manželstva: ja sama som za teóriu, že najprv manželstvo, potom dieťa, z rôznych dôvodov.. ALE: poznám plno vzťahov, kde nie sú zobratí, a funguje im to normálne, aj s deťmi. V tomto prípade to dieťa chcel asi aj ten muž, nie? A najmä: podľa opisu je to taký chlap, ktorému by bolo úplne jedno, či má doma ženu alebo priateľku. Takto si ušetril jeden rozvod. Podľa opisu jeho správania sa k spoločnému dieťaťu, je to proste kretén. A blahoželám novej, že jej to nevadí. Autorka nebola pre neho dostatočne dobrá na to, aby ju zobral, ale druhú hneď viedol pred oltár, preto by mala autorka riešiť, prečo s a s ním najprv nezosobášila? A čo opačné prípady, keď muž si ženu zoberie, nájde si inú, pre ktorú sa rozvedie a ktorej urobí dieťa a žijú šťastne do smrti - bez svadby? Lebo sú aj také prípady, nie? Tak potom čo je stabilnejšie?
Aha, a čo také veľmi veľmi zle musela autorka robiť, že jej bývalý ignoruje svoje dieťa?!
@deti95060810 nie, myslene je tym najprv sobas- na fare, potom milovanie- s Marou....
@deti95060810 zle vas ucili, alebo skor, kedze to bolo v skole nechceli to podat stylom najprv sobas potom sex.
@alaguema och ano, určite to bola 22r charakterna skvelá žena ktorá ukradla otca dieťaťu...
Normálna žena si so zadaným chlapom nezačne a po ďalšie, keby som mala partnera ktorý nejaví záujem o svoje dieťa, nakopala by som ho do zadku a sama by som ho za ruku odviedla za jeho dieťaťom!!!
Takže slečna nebude žiadna intelektualka...
@hellwant svadba nemá nič spoločné s tým, že chlap sa vykasle na rodinu. Ale že VOBEC NIC!!! autorka aspoň nemusí riešiť ešte rozvod. Ak chlap chce opustiť rodinu, nerozmýšľa hlavou a taký papier ho určite nezastavi
No neviem, to je čo za argument "urobme si dieťa, lebo sa to patrí a nebudeme starí"? Už len o tom to svedčí, že to dieťa nechcel, lebo po ňom túžil. Tak sa netreba diviť, že teraz o to dieťa nezakopne. Pokiaľ platí prachy, tak ho j*bal pes.
och je to smutne, no podla mna ta taketo chovanie moze presvedcit len o tom, ze ti proste nestal za to, mozes byt rada, ze si na to neprisla po dlhsom case. neboj karma mu to vsetko spocita
Ja hlavne nechapem, ked sa tu prezentujes ako idealna zena (vzdy upravena,vzdy vyholena,super varis,pecies a ponukas nadpriemerny sex) a muzi po tebe bazia, aky mas dovod plakat za takymto chrunom?!?🤔
@iwesska ja sa takto vobec neprezentujem, bola tu pripomienka, ako sa zeny o seba nestaraju, ze preto chlapi utekaju za inou. Preto som len napisala, ze to moj pripad nie je, ze sa nestaram. A neponukam nadpriemerny sex, to ze sme si s tymto mojim uz ex partnerom v sexe dobre rozumeli neznamena, ze ponukam kazdemu chlapovi super sex. A ano, placem za nim, pretoze som ho lubila. Keby ho nelubim, je mi to pochopitelne jedno.
Dakujem vam velmi pekne kazdej za vaš nazor🙏 Niektore mi naozaj pomohli ❤️
No ano opustil, ale podla mna tam bolo toho viac preco ta opustil a teraz to len vybuchlo..a aj ked sa to zenam nepaci, nieco naozaj ukazuje aj ten fakt, ze nasiel si milenku a vzal si ju aj za manzelku a ju pani autorku to v kute duse poriadne nasiera..zase nerobme z nej dokonalu pani adeptku..lebo keby taka bola, tak si ten muz ide ruky-nohy dolamat aby nebolo len zasnubenie a dieta a poooootom svadba a "zili stastne kym nepomreli". Tazko sa to cita a hlavne ked vsetko boli este..no ano, najradsej by vas zo zivota vymazal, vlastne aj vymazal a este len vymaze ked mu pani manzelka porodi dieta a to bude to vytuzene dieta...krute, ale taky chlap tak premysla.
@anonym ja ti rozumiem... Málokto dokáže vidieť svoju chybu, lebo nikto nič nerobí úmyselne a nikto nejde do vzťahu s tým, že chce druhému ublížiť. Iba som tým chcela povedať, že keby som sa spýtala jeho, na jeho dôvody, tak by určite niečo mal... A nemusí to byť vôbec tvojim vzhľadom ci schopnosťami... Možno si nevycitila, keď potreboval podporu a našiel to u tej druhej.... Hovoríš o sebe ako o domacej gazdinke, možno on je ten typ chlapa, ktorého toto nudí a hľadá inú ženu, s ktorou to bude väčšie dobrodružstvo... Ktorá nemá preňho vsetko na striebornom podnose...nemám sajn, lebo sme ho nepočuli, nevideli a nevieme... Poznáme len tvoju stranu mince. Takže to si neber v zlom, len som chcela poukázať, že keď teba si za 5 rokov zobral a ju si dokázal vziať za rok, tak to svedčí o tom, že v nej našiel nejakú kvalitu, pri ktorej si povedal "s touto ženou chcem ostať bezpodmienečne, až do konca svojich dní" a výzor či to, ako dobre varíš je nepodstatné. Ja napríklad nevarím skoro vôbec, viem variť, vždy je to veľmi chutné, ale považujem to za stratu času, nepeciem že vôbec, nebaví ma to. Na upratovanie mám doma robotov.. Abosolutne nie som žienka domáca. A môj manžel to vie a nevadí mu to. Keď treba uratat, upraceme spolu, absolútne nezastavam názor, že muž sa ma vyvalovat a žena behať okolo neho ako motýlik okolo kvetinky. Co treba manuálne upratať a roboty to nezvládnu, tak to robíme spolu. Nikdy som neupratovala tak, že sama by som šla upratovať. V živote by ma nenapadlo ísť samej umývať okná. Co som otrok? Dôjde chlap a pekne polovicu z nich umyje on. Žiadne výhovorky. Žijeme tu obaja a obaja sa mame rovnakým dielom podieľať. Manžela zasa baví variť, takže keď povie, že ide variť, ja mu vždy pomôžem. Alebo keď mám ja nejaky nápad, pomáha on mne. Sama varím 3x do roka max. Keď už nie je čo by som si narýchlo zbuchla z chladničky, objednám si donášku. Peniaze zarábame obaja, o dieťa sa staráme obaja. To len na ilustráciu, že nie sú iba stereotypne páry, kde muž leží pred telkou s pivom v ruke a žena lieta okolo a vari a upratuje pp ňom ako po malom chlapcovi. A práve ten štýl možno niektorým vadí... Ze si ako jeho mamička a staras sa, namiesto toho, aby si bola partnerka.. Neviem, nehovorím, že to tak muselo u vás byť. Jednoducho nejaký dôvod mal a tebe ho nepovie... Ale keď ti ani nič dobré nepraje, tak ho to muselo ranit. A veľmi... A možno ani nevieš čo to bolo
@oblecenie99 nikto z nás nepozná odpovede na tieto otázky a vidíme tu problém iba z jednej strany 😉 každý sa prezentuje vždy najlepšie ako vie. Ale keď sa na to pozrie niekto z odstupu a vidí jedného aj druhého, tak dokáže odhaliť veci, ktorí ti jednotlivci, ktorých sa to týka nevidia, lebo tak to proste býva.
Komentovala som len to,co si sama napisala. On mal zjavne ine poziadavky ako tie,co si vymenovala. A kedze mu nezalezi ani na vlastnom dietati znamena,ze je to primitiv pre ktoreho je zbytocna kazda vyronena slza. Lepsie,ze si sa to dozvedela teraz,akoby to na teba hral dalsich 10 rokov a potom by si si uz tazsie niekoho nasla. Si mlada,niekde na teba urcite caka ten pravy😉
@iwesska jak čítam tak čítam ale nikde som nenašla, že by autorka plakala za "ním". Z jej príspevku mi vychádza, že proste v tomto čase, keď sú ľudia doma s rodinami a odvšadiaľ na nás (aj ňu) kukajú fotky kompletných rodiniek vo vianočnom oblečení, na ňu dolahol smútok. Možno chcela nájsť niekoho s podobným osudom a dozvedieť sa, ako fungujú alebo čojaviemčo. Evidentne je smutná, že jej dieťa nemá otca ale nerieši tu, že sa topí v slzách za bývalým. Proste sa posťažovala, no a čo?
@elementissa To áno, jasné, že každý z nás má chyby, a na fóre máme len stanovisko jednej strany. Lenže tu odzneli vety typu, že autorka musela urobiť niečo veľmi veľmi zlé, potom, že sa nestará o seba asi a keď napísala, že sa stará, tak, že sa prezentuje ako ideálna žena atď. ;) na toto som narážala ;)
@elementissa asi budes mat pravdu, takto som sa na to nepozerala. Ja som bola mozno opak toho co chcel, mozno vobec nestal o to varenie a vsetko co som robila. Mozno mu viacej zalezalo na inych veciach (mozno vzhlad, vek, divokejsia povaha..). A mozno sa mu taketo “vylepsene” zeny (NIKOHO NEURAZAM, aby sa to niekoho nedotklo) aku si vybral pacili vzdy, len nikdy na taku nenatrafil, alebo ho taka nechcela a ked mu prisla do cesty, vybral si..
@alaguema Off topic, ale ja ta tu tak rada vidim!! 🙂 Tvoje komentare si pamatam 🙂
Ospravedlňovať ho že si možno nebola to čo chcel nie je celkom na mieste.Je to úplne v poriadku v štádiu keď nie sú deti ani iný záväzok vo vzťahu.Stáva sa to, ľudia idú do vzťahu,zistia že partner nie je to čo hľadali tak idú od seba OK,zídu z kratšej cesty,ale nie že ON splodí dieťa a potom zistí že "chcel niečo iné",na to mal myslieť skôr.Neospravedlňuj ho zachoval sa ako idiot kašli na ňho.

Trafene husy krasne zagagali.Len jedno:to,ze si niekto pravidelne davala robit mihalnice,nechty,kozmetiku,ma velke prsia,uzky driek,vari,upratuje,ufukuje chlapovi,neznamena,ze ju za room nepodvadza s