icon

Zahlasuj emotikonom a vyrieš dilemu: Je flirt cez správy nevera?

pytame_sa_za_teba
Dnes o 12:37

Túto diskusiu sme založili za používateľa/-ku, ktorý/-á sa ocitol/-la v reálnej dileme a chce počuť váš názor. Vyber možnosť, ktorú by si zvolil/a reakciou emotikonom na tento príspevok, a pokojne v komentári napíš aj svoj názor, skúsenosť alebo dôvod. Po určitom čase odpovede zosumarizujeme a autorovi pomôžeme rozhodnúť sa na základe hlasovania a skúseností komunity.

S partnerom sme spolu niekoľko rokov a doteraz som nikdy nemala dôvod pochybovať o jeho vernosti. Nedávno som však náhodou zistila, že si už dlhší čas píše s inou ženou. Nejde o nič fyzické, nikdy sa nestretli a podľa všetkého medzi nimi nebol ani vzťah. Na druhej strane ich komunikácia nebola úplne kamarátska. Boli tam komplimenty, narážky, flirtovanie a veci, ktoré by mi partner pravdepodobne sám neukázal.

Keď som sa ho na to spýtala, povedal, že o nič nešlo, že sa len zabával a že by nikdy neprekročil hranicu osobného stretnutia. Tvrdí, že ma nepodviedol, pretože sa nič nestalo. Ja si však nie som istá, či je dôležité len to, čo človek urobí, alebo aj to, čo je ochotný robiť za chrbtom partnera.

Odvtedy premýšľam, či by ste takéto správanie považovali za neveru, alebo nie.

A: Áno, je to nevera 👍

B: Nie, nie je to nevera 💙

C: Záleží od okolností a obsahu správ 😄