Zamilovala som sa do manžela mojej susedy
Ahojte..asi 3/4 roka dozadu sme sa náhodou stretli so susedkiným mužom z vedľajšieho bloku, keď som deckám dávala bycikel do pivnice..dali sme sa do reči a po necelej pol hodine sme sa dohodli aj na ďaľšom stretnutí. Po asi týždni sme sa naozaj stretli a vyzerá to tak, že som sa do neho zaľúbila. Odvtedy sa stretávame tajne, 2x do týždňa v tej pivnici. Je pôvodom z Ghany a je to ten najväčší gentleman akého som kedy stretla..s mojím terajším manželom sa to nedá ani porovnať. Máme spolu 2 deti a teraz mi príde strašne nezáživný, až hlúpy. Viem, že by rozchod znášal ťažko, ale asi srdcu nerozkážem. Čo sa týka jeho ženy, tak tá je strašne arogantná a vôbec si ho nezaslúži. Moja najlepšia kamoška mi fandí, ale iná ma zas za toto správanie kritizuje..čo si myslíte vy?
Trollololo...koľko strán chceš potiahnuť?
@deti95060810 gentleman je taky gentleman, ze nezaplati ani blby hodinovy hotel. Suloz na stojaka medzi bicyklom a regalom s kompotmi, to musi byt aka romantika 😅
@viestta 😝
1.môže to byť výmysel,
2.ale aj realita. Mojej kamarátke sestra si narazila Afričana, ma s nim 4 deti a medzitým este jej najlepšia kamarátka ma s nim dieťa, dokonca všetci zdielali jednu domácnosť...samozrejme nie na Slovensku. Život píše rôzne príbehy!!!
Román je to pekný, ale Petronela Hubová, Oravská Polhora - Zábrež a pán Deazle z Ghany sú reálne postavy. Manžel pán Tomáš v románe nevystupuje?
Tak najbližšie odporúčam aspon pivnicu dobre upratat a kompóty pekne zoradiť. Keby to náhodou začne byt manželovi podozrivé 🤣
@petronela52 pozor aby sa nevyplo svetlo v pivnici, lebo ho uz neuvidis.
1.môže to byť výmysel,
2.ale aj realita. Mojej kamarátke sestra si narazila Afričana, ma s nim 4 deti a medzitým este jej najlepšia kamarátka ma s nim dieťa, dokonca všetci zdielali jednu domácnosť...samozrejme nie na Slovensku. Život píše rôzne príbehy!!!
@anonym_4c44dc presne
1.môže to byť výmysel,
@viestta
@anonym_4c44dc presne tak
Román je to pekný, ale Petronela Hubová, Oravská Polhora - Zábrež a pán Deazle z Ghany sú reálne postavy. Manžel pán Tomáš v románe nevystupuje?
@anonym_adc0f4 🍿
@anonym_adc0f4 neeeeee 😅 ja fakt dúfam že je to vymyslené ...
@anonym_adc0f4 neeeeee 😅 ja fakt dúfam že je to vymyslené ...
@mizoko možno chce pravej Petronele niekto zavariť, bola by hlúpa založiť si účet s pravým menom, bydliskom a spomenúť detaily zo života, podľa čoho sa dá ľahko identifikovať
@anonym_adc0f4 👀🫢
To je teda gentleman 🤦 keď sa stretávate v pivnici 😂😂😂
Vymysel
Neloz do cudzej kapusty! Prived si svojho vlastneho Ghanana :D su ich cele zastupy gentlemanov a cakaju len na teba :D
@petronela52 to si potrebuješ písaním príbehov, aby si si prilepšila na Vianoce? Nabudúce skús niečo dôveryhodnejšie
Gentleman ak hovado čo prekacuje susedu v pivnici. Ach, asi som sa tiež zamilovala
@anonym_adc0f4 a ani by som sa necudovala keby tento anonym nebola samotna autorka a nechce len uskodit realnym ludom-troska trapne ohovaranie ludi .. co tak byt hrdina a povedat im to do tvare a neohovarat na nete????
@petronela52 vymyslene, bullshit 🤫
Dúfam, že používate kondómy (a to nie len ako prevencia proti tehotenstvu), ale hlavne proti pohlavným chorobám (v Afrike je HIV dosť rozšírený).
Stretavat sa v pivnici to vymysli fakt nedozrety jedinec
@petronela52 ,🤦🤦🤦🤦🤦žena,ty maš asi strašné nudný život,keď si ho potrebuješ komplikovať🤦🤦🤦
@petronela52
Gentleman= 25 cm ftak?,😁
@buminka555
hadam aj viac. Kamoska robila upratovacku v hoteli a raz tam tak jeden ledabolo sedel v zupane. Potom sa postavil a hojdalo sa mu to tam pri kolenach. Az sa zlakla a poprosila sefa o preradenie na ine poschodie 🤪😂.
To sú tu také detaily na slovenské pomery, že ak to je pravda, manželka toho gentlemana sa nájde do pár dní a prečíta si to tu.
@petronela52 a to ze je gentleman si z čoho usudila, nechápem, to ze si to rozdávate v pivnici za prítomnosti myší, to ti fakt stačí tak málo?
To sú tu také detaily na slovenské pomery, že ak to je pravda, manželka toho gentlemana sa nájde do pár dní a prečíta si to tu.
@oblecenie99 Kým zmažú, tak na fb Petronela Pienčáková Hubová a Jana Deazle Matuskova. Zo včerajších indícií asi za 5 minút.
Krasny pribeh. Petronela pekna fandim jej od teraz 💥
Krasny pribeh. Petronela pekna fandim jej od teraz 💥
@anonym_eb9251 Kde sú v Zábreži bloky/bytovky so spoločnými pivnicami? Pokiaľ je to realita a odkiaľ fikcia?

s gentlemanom sa stretávaš v pivnici. koľkí pozerajú spoza pivničných dverí? 😝
@deti95060810 gentleman je taky gentleman, ze nezaplati ani blby hodinovy hotel. Suloz na stojaka medzi bicyklom a regalom s kompotmi, to musi byt aka romantika 😅