icon

Zamilovala som sa do manžela mojej susedy

petronela52
7. nov 2025

Ahojte..asi 3/4 roka dozadu sme sa náhodou stretli so susedkiným mužom z vedľajšieho bloku, keď som deckám dávala bycikel do pivnice..dali sme sa do reči a po necelej pol hodine sme sa dohodli aj na ďaľšom stretnutí. Po asi týždni sme sa naozaj stretli a vyzerá to tak, že som sa do neho zaľúbila. Odvtedy sa stretávame tajne, 2x do týždňa v tej pivnici. Je pôvodom z Ghany a je to ten najväčší gentleman akého som kedy stretla..s mojím terajším manželom sa to nedá ani porovnať. Máme spolu 2 deti a teraz mi príde strašne nezáživný, až hlúpy. Viem, že by rozchod znášal ťažko, ale asi srdcu nerozkážem. Čo sa týka jeho ženy, tak tá je strašne arogantná a vôbec si ho nezaslúži. Moja najlepšia kamoška mi fandí, ale iná ma zas za toto správanie kritizuje..čo si myslíte vy?

viestta
7. nov 2025
@deti95060810

s gentlemanom sa stretávaš v pivnici. koľkí pozerajú spoza pivničných dverí? 😝

@deti95060810 gentleman je taky gentleman, ze nezaplati ani blby hodinovy hotel. Suloz na stojaka medzi bicyklom a regalom s kompotmi, to musi byt aka romantika 😅

enmery
7. nov 2025

Trollololo...koľko strán chceš potiahnuť?

lucka_ke
7. nov 2025
@viestta

@deti95060810 gentleman je taky gentleman, ze nezaplati ani blby hodinovy hotel. Suloz na stojaka medzi bicyklom a regalom s kompotmi, to musi byt aka romantika 😅

@viestta 😝

anonym_4c44dc
7. nov 2025

1.môže to byť výmysel,
2.ale aj realita. Mojej kamarátke sestra si narazila Afričana, ma s nim 4 deti a medzitým este jej najlepšia kamarátka ma s nim dieťa, dokonca všetci zdielali jednu domácnosť...samozrejme nie na Slovensku. Život píše rôzne príbehy!!!

anonym_adc0f4
7. nov 2025

Román je to pekný, ale Petronela Hubová, Oravská Polhora - Zábrež a pán Deazle z Ghany sú reálne postavy. Manžel pán Tomáš v románe nevystupuje?

kristinka92
7. nov 2025

Tak najbližšie odporúčam aspon pivnicu dobre upratat a kompóty pekne zoradiť. Keby to náhodou začne byt manželovi podozrivé 🤣

betulinka1
7. nov 2025

@petronela52 pozor aby sa nevyplo svetlo v pivnici, lebo ho uz neuvidis.

petronela52
autor
7. nov 2025
@anonym_4c44dc

1.môže to byť výmysel,
2.ale aj realita. Mojej kamarátke sestra si narazila Afričana, ma s nim 4 deti a medzitým este jej najlepšia kamarátka ma s nim dieťa, dokonca všetci zdielali jednu domácnosť...samozrejme nie na Slovensku. Život píše rôzne príbehy!!!

@anonym_4c44dc presne

petronela52
autor
7. nov 2025
@anonym_4c44dc

1.môže to byť výmysel,

@viestta
@anonym_4c44dc presne tak

anonym_0392c7
7. nov 2025
@anonym_adc0f4

Román je to pekný, ale Petronela Hubová, Oravská Polhora - Zábrež a pán Deazle z Ghany sú reálne postavy. Manžel pán Tomáš v románe nevystupuje?

@anonym_adc0f4 🍿

mizoko
7. nov 2025
@anonym_adc0f4

@anonym_adc0f4 neeeeee 😅 ja fakt dúfam že je to vymyslené ...

anonym_0392c7
7. nov 2025
@mizoko

@anonym_adc0f4 neeeeee 😅 ja fakt dúfam že je to vymyslené ...

@mizoko možno chce pravej Petronele niekto zavariť, bola by hlúpa založiť si účet s pravým menom, bydliskom a spomenúť detaily zo života, podľa čoho sa dá ľahko identifikovať

haley7897
7. nov 2025
@anonym_adc0f4

@anonym_adc0f4 👀🫢

mizoko
7. nov 2025
@anonym_0392c7

@mizoko možno chce pravej Petronele niekto zavariť, bola by hlúpa založiť si účet s pravým menom, bydliskom a spomenúť detaily zo života, podľa čoho sa dá ľahko identifikovať

@anonym_0392c7 aj mňa to napadlo. Ale aj tak dúfam že je to len vymyslené

casavina
7. nov 2025

To je teda gentleman 🤦 keď sa stretávate v pivnici 😂😂😂

lentakyterapeut
8. nov 2025

Vymysel

kitycat
8. nov 2025

Neloz do cudzej kapusty! Prived si svojho vlastneho Ghanana :D su ich cele zastupy gentlemanov a cakaju len na teba :D

anonym_80be1d
8. nov 2025

@petronela52 to si potrebuješ písaním príbehov, aby si si prilepšila na Vianoce? Nabudúce skús niečo dôveryhodnejšie

mimikarol
8. nov 2025

Gentleman ak hovado čo prekacuje susedu v pivnici. Ach, asi som sa tiež zamilovala

ukgirls
8. nov 2025
@anonym_adc0f4

@anonym_adc0f4 a ani by som sa necudovala keby tento anonym nebola samotna autorka a nechce len uskodit realnym ludom-troska trapne ohovaranie ludi .. co tak byt hrdina a povedat im to do tvare a neohovarat na nete????

anonym_248b1d
8. nov 2025

@petronela52 vymyslene, bullshit 🤫

anonym_84057e
8. nov 2025

Dúfam, že používate kondómy (a to nie len ako prevencia proti tehotenstvu), ale hlavne proti pohlavným chorobám (v Afrike je HIV dosť rozšírený).

anonym_eb9251
8. nov 2025

Stretavat sa v pivnici to vymysli fakt nedozrety jedinec

rorino
8. nov 2025

@petronela52 ,🤦🤦🤦🤦🤦žena,ty maš asi strašné nudný život,keď si ho potrebuješ komplikovať🤦🤦🤦

anonym_4520f6
8. nov 2025
@buminka555

@petronela52
Gentleman= 25 cm ftak?,😁

@buminka555
hadam aj viac. Kamoska robila upratovacku v hoteli a raz tam tak jeden ledabolo sedel v zupane. Potom sa postavil a hojdalo sa mu to tam pri kolenach. Az sa zlakla a poprosila sefa o preradenie na ine poschodie 🤪😂.

oblecenie99
8. nov 2025

To sú tu také detaily na slovenské pomery, že ak to je pravda, manželka toho gentlemana sa nájde do pár dní a prečíta si to tu.

mmoni89
8. nov 2025

@petronela52 a to ze je gentleman si z čoho usudila, nechápem, to ze si to rozdávate v pivnici za prítomnosti myší, to ti fakt stačí tak málo?

ninazemna
8. nov 2025
@oblecenie99

To sú tu také detaily na slovenské pomery, že ak to je pravda, manželka toho gentlemana sa nájde do pár dní a prečíta si to tu.

@oblecenie99 Kým zmažú, tak na fb Petronela Pienčáková Hubová a Jana Deazle Matuskova. Zo včerajších indícií asi za 5 minút.

anonym_eb9251
8. nov 2025

Krasny pribeh. Petronela pekna fandim jej od teraz 💥

ninazemna
8. nov 2025
@anonym_eb9251

Krasny pribeh. Petronela pekna fandim jej od teraz 💥

@anonym_eb9251 Kde sú v Zábreži bloky/bytovky so spoločnými pivnicami? Pokiaľ je to realita a odkiaľ fikcia?