icon

Žena v domácnosti: Ako to vnímajú muži?

Včera o 13:47

Chcem sa spýtať na mužov otázka. Vadilo by vám zarábať čisto iba vy a žena by bola doma. Prála upratala varila. Nemôže pracovať kvôli psychickej fobii blokom z minulosti a tiež nechce. Už si odvykla (dlhý pribeh)
Vadilo by vám to kebyže nie je úplne finančné samostatná? Ale ma iba nejaké príležitostne brigády a malinko peňazí? Keď sa podarí podarí. Keď nie nie. Ďakujem za každé info.

magdusaaa
Autor odpoveď zmazal
anonym_037c48
Dnes o 05:40

Je zaujimave, ako tu tolki chlapi pisu, ze by radi zivili zenu bez deti, oni do prace a zena doma by iba varila a prach utierala. Som velmi zvedava kolko by vam taka leniva zena vyhovovala 😄. Lebo vsak vari a utiera prach sa aj v domacnostiach, kde chodia obaja do prace.

anonym_8d5828
Dnes o 06:06
@magdusaaa
Odpoveď bola zmazaná

@magdusaaa Napisat niekomu so socialnou fobiou, aby isiel medzi ludi...😄

anonym_dcdd44
Dnes o 06:36

@anonym_autor ak má psychické problémy a más ju rád, jediná šanca je byť doma, ale mal by si jej pomôcť aj ty niekedy s domácnosťou, nech si nepripadá ako slúžka .

anonym_b1f1ff
Dnes o 06:42
@anonym_autor

@anonym_b1f1ff môj ocko napr.

@anonym_autor mna by len tak pomimo zaujimalo na co ty vlastne potrebujes chlapa. Uz asi nie si najmladsia, takze zakladanie rodiny asi tazko, mas tolko diagnoz, ze zakladanie rodiny by bolo asi dost nezodpovedne, kedze sa nevies postarat ani sama o seba, nie to o nejake dieta. Takze ty potrebujes chlapa ktory by ta zivil, pretoze ty sama nie si schopna sa uzivit. Co dokazes tomu muzovi ponuknut? Fakt by ma zaujimalo, co dokazes doniest do vztahu ty. Cim by si dokazala vykompenzovat to, ze ta chlap bude zivit?
Prezrad nam, z coho zijes teraz, komu visis na krku? Rodicom v dochodkovom veku?

aperolcek
Dnes o 06:44
@svetlonos

@anonym_2a3294 a ostatní,
Pamätate si tu na jednu dámu, ktorá písala podobne blaboly? Chce byť žena v domácnosti, nechce robiť, aj mama jej nerobila, ona chce moslima atď. Žije u rodičov, dá im pár eur a zo zvyšku brigády si platí tie svoje hoby a krúžky. Myslím, že je toto tá istá autorka.

aperolcek
Dnes o 06:49
@anonym_b1f1ff

@anonym_autor mna by len tak pomimo zaujimalo na co ty vlastne potrebujes chlapa. Uz asi nie si najmladsia, takze zakladanie rodiny asi tazko, mas tolko diagnoz, ze zakladanie rodiny by bolo asi dost nezodpovedne, kedze sa nevies postarat ani sama o seba, nie to o nejake dieta. Takze ty potrebujes chlapa ktory by ta zivil, pretoze ty sama nie si schopna sa uzivit. Co dokazes tomu muzovi ponuknut? Fakt by ma zaujimalo, co dokazes doniest do vztahu ty. Cim by si dokazala vykompenzovat to, ze ta chlap bude zivit?
Prezrad nam, z coho zijes teraz, komu visis na krku? Rodicom v dochodkovom veku?

@anonym_b1f1ff kukni link na diskusiu, čo som hodila do odpovede vyššie. Myslím, že to je tá istá ženská, príp. ten istý troll. Ale nezabudni si pukance pripraviť. 😂🍿

anonym_037c48
Dnes o 06:56
@aperolcek

@anonym_b1f1ff kukni link na diskusiu, čo som hodila do odpovede vyššie. Myslím, že to je tá istá ženská, príp. ten istý troll. Ale nezabudni si pukance pripraviť. 😂🍿

@aperolcek Fuj, ani citat sa to vsetko neda. Tato hnida leniva sa necha zivit 59 rocnym otcom. Ze sa od hanby neprepadne. A hlada nahradu za otca zivitela, kedze ten jej vycita, ze je hnida 🤮. Ano urcite je autorka ta ista osoba. Viac takych hnid snad ani nie je.

anonym_b1f1ff
Dnes o 07:00
@aperolcek

@aperolcek len som zaciatok precitala a bude to ona. Po neuspesnej "kariere" manzelky bez papiera, teda bez akychkolvek pravnych narokov sa nastahovala do svojej detskej izby k rodicom v preddochodkovom veku a vyziera ich. Otec, jediny s prijmom, zivi nielen mamu bez prijmu ale aj svoju nepodarenu dceru. Nic co by bolo treba zavidiet. No a madam zistila, ze donekonecna nemoze vyciciavat rodicov, tak hlada nejake dalsieho "sponzora", ktory si zavesi na krk niekoho, kto mu v podstate nema co ponuknut. Co by asi tak mohla tomu chlapovi ponuknut okrem pozlateneho medzinozia?

anonym_198bb9
Dnes o 07:10

Mňa fascinuje, že sú muži, ktorí by toto doma údajne chceli. Akurát, že sú to tiež psychické trosky, opustení, podvádzaní, nadržaní a nazaujimavi pre normálne ženy, liečení u psychiatra s podobnými diagnózami ako uvádza autorka a prapodivnými názormi, ktorých rozum prestáva pracovať pri predstave, že si konečne zasúložia.
Takže, autorka by sa mala poobzerať okolo seba v čakárni, keď pôjde najbližšie k psychiatrovi. Tam by možno našla.

anonym_037c48
Dnes o 07:11

Zienky, ale davajme si pozor, lebo v predoslej diskusii, co tu je vlozeny link sa riadne rozcertila 😄. Vsetkym davala ban, a ziadala zrusit ucty admina. Je to velka nervacka 😄.

magdusaaa
Dnes o 07:31
@anonym_8d5828

@magdusaaa Napisat niekomu so socialnou fobiou, aby isiel medzi ludi...😄

@anonym_8d5828 vsat to ,ze ja si to neviem predstavit ,mas v podstate pravdu ,nechodime v jej topankach ,je mi to luto

patrike
Dnes o 07:34

Ak je ten zoznam diagnoz pravdivy, tak tvoja sanca najst si niekoho "normalneho" je nulova. Nemas co ponuknut. Tvoja VS nikoho nezaujima. Podla naznakov tu mas plno inych diskusii a ten celkovy obraz o tebe nie je dobry, v principe sa chces valat doma za cudzie peniaze.
Ak sa uskromnis, tak nejaky invalidny dochodca pripadal do uvahy, ale tam ziadne velke peniaze necakaj.

anonym_41a295
Dnes o 07:45
@anonym_25ed6b

My takto zijeme uz niekolko rokov. Muz pracuje zarobi natolko, ze ist do prace nemusim. Ak by som sa raz rozhodla tak urcite nie kvoli peniazom, mam VS vzdelanie + skusenosti v obore. Mame dve male deti takze prace okolo nich je dost, rano ich hodit do skoly/ skolky poobede ich vybrat, nasledne kruzky, ucenie. Moj muz varit nevie, takze on zaraba, ja sa staram o domacnost, takze ked pride z prace mame cas byt spolu a s detmi. Vikendy su nase (cas straveny spolu/ s detmi, vylety atd- ziadne povinnosti), okrem toho mam pocas dna cas pre seba, ist si zacvicit, stretnut sa s kamoskami, ktore su na materskej, nakupy potravin, oblecenia, pomocok do skoly a ostatne veci, ktore robia rodicia spolu ked obaja pracuju. My to mame podelene. Kazdy sa starame o rodinu svojim sposobom a obom nam to takto momentalne vyhovuje. Mame jeden ucet, peniaze su spolocne, nehnutelnosti tiez, ked potrebujem ist kupit nieco domov, detom, manzelovi, alebo sebe nikdy som si nepytala povolenie 🙈 Manzel si vazi co robim pre rodinu a taktiez ja si vazim co robi pre rodinu on. Je to o tom ako si to ludia zariadia, podelia a ako im to vyhovuje.

@anonym_25ed6b my sme to mali podobne. Potom, keď malo najmladšie dieťa po prijímačkách na SŠ, som si normálne našla prácu a pracujem teraz tretí rok bez problémov. Nič mi neušlo. Užila som si aj materstvo, aj som si deti vychovala, učila sa s nimi, dávala denne domácu varenú stravu, robila rozvoz po krúžkoch bez stresov a naháňania a aj muž mal pohodu, sústredil sa na kariéru a o nič sa nemusel starať.
Akurát pred týždňom bol prvýkrát s dieťaťom u doktorky na preventívke, lebo ja som nemohla.
On to takto chcel, hovoril, že by mu bolo kktno, keby som sa naháňala okolo detí, okolo domácnosti a ešte aj pracovala. On nás zabezpečil na úrovni a za to chcel po práci oddych, byť normálne s rodinou, nie behať po krúžkoch, alebo pomáhať v domácnosti.
Urobila by som to znova.

anonym_8d5828
Dnes o 07:46
@patrike

Ak je ten zoznam diagnoz pravdivy, tak tvoja sanca najst si niekoho "normalneho" je nulova. Nemas co ponuknut. Tvoja VS nikoho nezaujima. Podla naznakov tu mas plno inych diskusii a ten celkovy obraz o tebe nie je dobry, v principe sa chces valat doma za cudzie peniaze.
Ak sa uskromnis, tak nejaky invalidny dochodca pripadal do uvahy, ale tam ziadne velke peniaze necakaj.

@patrike Mohla by sa dat dokopy s tym typkom z vychodu SK, co tu vypisuje stale nejake blaboly. Ten je na ID. A urcite je za "tradicnu rodinu" a zena v domacnosti by mu nevadila😆

anonym_b1f1ff
Dnes o 07:52
@anonym_8d5828

@patrike Mohla by sa dat dokopy s tym typkom z vychodu SK, co tu vypisuje stale nejake blaboly. Ten je na ID. A urcite je za "tradicnu rodinu" a zena v domacnosti by mu nevadila😆

@anonym_8d5828 hej a jeho rodicia na dochodku by este zivili aj hnilu nevestu, nie dost, ze musia zivit syna

anonym_198bb9
Dnes o 07:58
@aperolcek

@svetlonos aha, myslíš toto?

@aperolcek Ten jej otec si musí teraz búchať hlavu o stenu. Nielen, že celý život živil v dobrej viere manželku v domácnosti, ale z jedinej dcéry mu vychovala hlúpeho parazita bez štipky vďačnosti a slušného správania. A teraz ich bude vyjedať a terorizovať až do smrti, pretože táto osoba si fakt nikdy muža nenájde.

anonym_25ed6b
Dnes o 08:09
@anonym_41a295

@anonym_25ed6b my sme to mali podobne. Potom, keď malo najmladšie dieťa po prijímačkách na SŠ, som si normálne našla prácu a pracujem teraz tretí rok bez problémov. Nič mi neušlo. Užila som si aj materstvo, aj som si deti vychovala, učila sa s nimi, dávala denne domácu varenú stravu, robila rozvoz po krúžkoch bez stresov a naháňania a aj muž mal pohodu, sústredil sa na kariéru a o nič sa nemusel starať.
Akurát pred týždňom bol prvýkrát s dieťaťom u doktorky na preventívke, lebo ja som nemohla.
On to takto chcel, hovoril, že by mu bolo kktno, keby som sa naháňala okolo detí, okolo domácnosti a ešte aj pracovala. On nás zabezpečil na úrovni a za to chcel po práci oddych, byť normálne s rodinou, nie behať po krúžkoch, alebo pomáhať v domácnosti.
Urobila by som to znova.

@anonym_41a295
Ja to tiez nelutujem a som rada, ze to takto mozeme mat doma aj my.

petronelag
Dnes o 08:11
@anonym_037c48

Je zaujimave, ako tu tolki chlapi pisu, ze by radi zivili zenu bez deti, oni do prace a zena doma by iba varila a prach utierala. Som velmi zvedava kolko by vam taka leniva zena vyhovovala 😄. Lebo vsak vari a utiera prach sa aj v domacnostiach, kde chodia obaja do prace.

@anonym_037c48 Ešte na mladú do 30 rokov by sa niekto možno aj dal, ale také staršie, to už ťažko.

anonym_037c48
Dnes o 08:13
@petronelag

@anonym_037c48 Ešte na mladú do 30 rokov by sa niekto možno aj dal, ale také staršie, to už ťažko.

@petronelag Tato hnida v druhej teme pisala, ze ma 32 rokov. Tu uz vek zmenila. Staci si precitat jej prispevky v druhej teme, o taku by nezakopol nikto normalny.

autor
Dnes o 08:14
@anonym_ae0f3e

@thirstymonk Patríš k tým, čo sú s tým v pohode. Neprekážalo by ti to, že je psychycky labilná? Takéto problémy neprejdú zázračne tým, že bude doma.
Zákonite sa to prejaví v bežnom živote a situáciách, ktoré by zdravá žena zvádla s prehĺadom a táto môže fičať na AD a plakať v kúte, lebo nemusí zvládať záťažové situácie. Zakladať si s troskou rodinu mi tiež príde ako lotéria. Chúďatá deti.

@anonym_ae0f3e nesedim v kúte a neplačem. Snažím sa na sebe pracovať

anonym_25ed6b
Dnes o 08:17
@anonym_0a2fd8

@anonym_25ed6b nato že máš vš dosť blbý názor. Zatiaľ je to OK, len či to tak bude aj o 10r, alebo v prípade ak sa medzi vami niečo pokašle.

@anonym_0a2fd8
Blby nazor je to mozno pre teba. Ja som napisala ako to vyhovuje momentalne nam. Ak to tebe vyhovuje tak, ze chodite s muzom obaja do prace a mate rozdelene povinnosti doma a okolo deti tak je to ok. Ja som rada zato ako to mame my, ze sa nemusi ani jeden z nas nahanat a mame na seba a deti dostatok casu. Ak sa to raz pokasle tak si rozdelime nehnutelnosti, alebo peniaze z nich a kazdy si bude zit svoj zivot tak ako to maju ostatni.

autor
Dnes o 08:18
@arek00

@anonym_autor vôbec som nečítal komentáre. Mne osobne by to nevadilo. Dnes je doba iná a ženy zarábajú ako muži a dokonca aj viac. Takú ženu by som určite bral. Viem ju zabezpečiť a aj deti... aj keď neviem, čo by doma robila, lebo všetky tie veci stíham Sám. Varím, upratujem, periem, starám sa o deti... mňa to baví. Musela by sa podeliť s tá domáca práca pol na pol a este k tomu by žene ostal čas na míňanie mojich peňazí v obchodoch, fitku a podobne 😎... myslím si, že by to fungovalo 💪

@arek00 je x veci ktoré koze doma robiť žena navarí poprace číta si študuje cvičí ide na prechádzku a je večer. Vytvára niečo /
🙂
Čiže nevadilo by ti to?
Podľa mňa mužom ktorí sú za vodou by to nevadilo

autor
Dnes o 08:19
@patrike

@patrike prečo zoznam diagnóz a nikoho by som nenašla? Je veľa žien co majú podobné dg a majú niekoho.

autor
Dnes o 08:20
@slovakboy

@anonym_autor mne by to vôbec nevadilo. Dôležité je aby aj doma vytvárala pocit domova a pohody. Moja manželka ostala s deťmi osem rokov doma a keď už mala pocit, že jej chýba práca, šla do práce. Velmi rada spomína na to obdobie. Možno by sme si len museli zvyknúť na nižší príjem.

@slovakboy aspoň jeden normálny názor tiež. 🙂 ďakujem.
Takže nájdu sa aj takí co by to privítali

anonym_198bb9
Dnes o 08:20
@anonym_autor

@anonym_ae0f3e nesedim v kúte a neplačem. Snažím sa na sebe pracovať

@anonym_autor A kam si sa posunula? Čo si vo svojom živote vylepšila? Zakladáš tu tieto témy pravidelne už niekoľko rokov a stále si v detskej izbe, nič nemáš, starneš, parazituješ na rodičoch a nikto ťa nechce. Už aj blázon by pochopil, že takto to nepôjde a musíš zmeniť celé svoje myslenie a postoj k životu.

anonym_8d5828
Dnes o 08:24

Prosim vas, uz jej niekto napiste, ze ano, aj taki muzi existuju. Lebo ide furt ako verklik.

anonym_8d5828
Dnes o 08:27

"Podľa mňa mužom ktorí sú za vodou by to nevadilo".
Ano, presne ty si cielovka takychto muzov😅😃
Pobavilo.
Ti si totiz mozu vyberat.
A nic v zlom, ale v trochu inych vodach. Ale snivaj dalej...

anonym_037c48
Dnes o 08:28
@anonym_8d5828

Prosim vas, uz jej niekto napiste, ze ano, aj taki muzi existuju. Lebo ide furt ako verklik.

@anonym_8d5828 Ano su aj taki muzi. Maju nadherny dom, luxus a vela penazi, aby takato 32 rocna zena sa k nim nastahovala od rodicov s holou ritou 😄, a cele dni iba na zadku sedela. I ked neviem ci sa im viac neoplati zavolat obcas upratovacku, a mat milenku, ktora pride ked maju chut 😄.

petronelag
Dnes o 08:30
@anonym_8d5828

"Podľa mňa mužom ktorí sú za vodou by to nevadilo".
Ano, presne ty si cielovka takychto muzov😅😃
Pobavilo.
Ti si totiz mozu vyberat.
A nic v zlom, ale v trochu inych vodach. Ale snivaj dalej...

@anonym_8d5828 Takí muži chcú mať ženy pekné, mladé, reprezentatívne, do spoločnosti.