icon

Ženy nad 80 kilogramov: Je vaša váha prekážkou lásky?

11. sep 2024

Zistujem,ze s takou hmotnostou o mna nik ani nezakopne a to pri vahe 63kg som mala napadnikov snad 10-12...

earlgrey
11. sep 2024

Vždy som mala nápadníkov, aj pri váhe skoro 100kg a aj teraz, keď som schudla na 75kg 😁 vlastne viac som ich mala keď som bola obézna...dokonca muži, ktorí mali o mňa záujem vtedy a videli ma teraz, zmenenú, schudnutú mi povedali, že predtým som bola krajšia...a to nepíšem o starých a slizkých mužoch, ale mojích rovesníkov...ja som vždy toho názoru, že veľa robí intelekt, charizma a vlastne to, čo z teba vyžaruje.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
barborachors
11. sep 2024

@hederamonstera nikto nesteka, steka pes a @stanulienkat povedala veci tak, ako sú a bez prikraslenia. Okrem toho, tucni ludia su častejšie chorí hlavne v starsom veku a okrem iného zaberaju viac miesta v mhd aj lietadle, hlavne ti morbidne obezni. Dalej na ich oblecenie sa mina viac látky napríklad co tiez nie je dvakrát ekologicke. Atd atd. A nikto nehani priemerne pri sebe človeka s trochou huspeniny, tu ma každý, aby chranila telo pred hladom (aj ked v dnešnej dobe pred akym haha) ale jednoducho povazovat za ok mega tlsteho cloveka napríklad morbidne obezneho ja osobne ok nepovazujem. Hlavne takeho co sa sam vyzerie na xxx xxx llllll a potom narieka a ma psychické problémy ktoré ho vedu este k väčšiemu zajedaniu.
@autorka nie nepoznam ani veru ja chlapa ktorému by sa pacila obezna zena, to je doménou africanov a arabov. Slovaci maju radi pevne a stihle zeny, bohužiaľ. Aj ked sami su velakrat tlsti a bruchati.

michaela329
11. sep 2024

Záleží od konkrétnych žien... cvičila som pole dance s 80kg babou. Sebavedomou, pevnou, upravenou - mala takú charizmu, že ma schovala do vrecka ak s mojimi 57 kilami.

obleckodogymu
11. sep 2024

Neviem či je to o kilách..skôr o charizme, vyzarovani, sebevedomi...a nie je 80kg ako 80kg ..80kg vyšportovaná baba s veľkými stehnami, utlym pásom je úplne iná liga ako 80kg vypapkana žena s veľkým bruchom a chudymi nohami...skrátka ked jedna vyzerá ako presýpacie hodiny a druhá ako jablko, ťažko by som verila tomu že tu prvú nikto nechce ☺️

mandzula
11. sep 2024

@stanulienkat vies co, mna v zasade ani tak nevadi to, ako sa kto oblieka, skor ten fakt, co taketo nastavenie znamena pre tych ludi a v konecnom dosledku pre spolocnost zo zdravotneho hladiska - rastie nad generacia mladych invalidov.

hederamonstera
11. sep 2024

@barborachors ked ona moze nazvat cloveka huspeninou, ja mozem jej napisat nech nesteka. A nikto sa tu nebavi o morbidne obeznych

vierka82
11. sep 2024

@stanulienkat ja mám 80kil a ako guľa sa necítim 😂

hederamonstera
11. sep 2024

Inak ano, ako 90kg som bola dost atraktivna pre muzov ;)

harrisson
11. sep 2024

Každá žena si vie nájsť partnera len musí občas zlavnit z narokov. A Baculky sú vraj lepšie v sexe 😉

autor
11. sep 2024

@hederamonstera tu mas 90kg? Ty musis byt riadne vysoka. Vyzeeas tak na 70 :D

samiramis
11. sep 2024

Áno ale nie na SR. V cudzine si pripadám ako bohyňa 😄

stanulienkat
11. sep 2024

@vierka82 tak ale na tebe vidiet, ze na sebe makas a si vysoka. Lebo stihlu 80 kilovu som este nevidela.

vlastnynazor
11. sep 2024

Autorka, ja potvrdzujem tu istu skusenost. A extrem bol, ze ked som v istom obdobi schudla, tak zrazu chlapi, pre kt.som bola dovtedy nic, sa mi sami prihovarali. Pamatam dokonca na jedneho ex-kolegu, kt. sa mi dovtedy nezdravil, a potom ako som schudla: a ty si ta ...., super vyzeras. Ked sme museli spolupracovat, zrazu bola spolupraca ovela jednoduchsia ako predtym.

vilma7
11. sep 2024

A aké sú tvoje nároky?
Lebo ja som napríklad mala známu, čo má určite pekných 120 kg ale chcela by mať doma štíhlej krásavca. Tak nie je problém aj tam?

vierka82
11. sep 2024

@stanulienkat áno mám 185cm

evickuska
11. sep 2024

@autorka urcite ano, ja som si nasla s daleko vyssou vahou aj ked dnes mam 63 kg. Sme manzelia a sme stastní a to on sportovec a tehlicky na bruchu 😂

luccija
11. sep 2024

Skôr to bude tým, že si o 10 r staršia😉

stanulienkat
11. sep 2024

@vierka82 si vysoká a je vidieť že cvičíš, to je úplne o niečom inom, ako keď má 80 kíl priemerná baba, co meria 160-170 cm a je samá huspenina. Postavu máš peknú.

janickacrazy
11. sep 2024

@hederamonstera aká si vysoká?

autor
11. sep 2024

@vilma7 ale nejde o to,ze nikoho nemam. S napadnikom som spokojna. Tu ide o to,ze ako sa ten okruh zuzil len kvoli hmotnosti :D a ja si nemyslim ze mam extra naroky. Podstatna je pre mna povaha, na vyzore nezalezi

autor
11. sep 2024

@vlastnynazor no a presne o toto mi ide. Vidis,aky povrchny, dovtedy ta ani neregistroval.

brona235
11. sep 2024

Ja si myslim ( vlastna skusenost ), ze zdravo sebavedoma zena aj s kilami navyse ma napadnikov dost. Nechcem sa tu nejak opeknovat... aby ste to nepochopili zle. 🙈
Ja mam 35 rokov, tri deti, o 20 kg viac ako v dvatsiatke, a ako by povedal moj muz, este by som sa minula. Podla mna ide dost aj o to, ako sa zena prejavuje a co vyzaruje. 🤷‍♀️

katka700
11. sep 2024

@romi0310 Pamätám si diskusiu kde si pridala fotku. Si krásna baba a nemáš dôvod zapodievat sa zakomplexovanými jedincami pre ktorých jediná verzia krásy je vysoká chudá žena s gracilnou kostrou, dlhými chudymi svalmi a minimom podkožneho tuku. Pre nich bude každý kto je aj za štíhla mohutnejsej postavy tlsty lebo nespĺňa ich ideál pre ten jediný správny typ postavy. Škoda argumentov.

svetlonos
11. sep 2024

@stanulienkat
Ale ty si neschytala za výrok, že sa ti obezita nepáči, to nikomu súdnemu. Tam sa potom pozera na vnútornú krásu a charakterové vlastnosti.
Len si sa dosť nepekne vyjadrila o nadváhe a kolkokrat fakt nevieš, čo za tým je. Ono je fakt jednoduché povedať recept - krávo nežer!
Ale realita je často krát bolestna, keď tie zeny počúvaš. Koľkokrát to malo energie co im koli rôznym problémom zostane, použijú na bežné zvládanie života, starostlivosť o deti, pracu, domacnocnist. Ja nehovorím o tých, ktorý sa nepôjdu ani len na polhodku denne prejsť, I ked čas by bol!
Ale o tých, ktoré osud vyfackal a to do dosť brutalne. Napriklad jedna úžasná žena sa stará o svoje dieta od malička- ôk, normalne. Ale dueta nechodí a vekom koli zdravotnému stavu dosť priberá. Na fitko a podobne záležitosti realne čas nema, druhe dieta ma tiež iné problémy.
Muž robi celý deň do večera- musí, je jediný zivitel rodiny. Keby mala 50kg sko kedysi, už dávno ju zlomi v páse. Nie je tlstá ale ani tychc50 kg už dávno nema. Poznam ju osobne a veľmi dobre. Takže tam nie je priestor ani čas.
Ďalšej kamoske po druhom porode zacala šalieť štítna žľaza. Ked ukazala foto pred a po 1 porode, normalne mi slzy prúdom tiekli! Celý život pri výške 179 cm nosila veľkosť 36 a mala 56 kg. Krásna, stihla, dobrosrdecna zena, blondinka - no sama by som sa za ňou otočila!
Doktory po dlhých vyšetreniach jej povedali, že to má na celý život už. Neplakala som, ze by som bola povrchna. No uplne som sa vedela vcítiť do jej situácie. Ona sa neprezierala, mala proste smolu.
Co sa tyka 13 ročných dievčat s hambáčom v ruke na detských ihriskách, v cros topoch - tam nemám slov! Doplnia to dokonale tvarované alebo béžové legíny, ci minisatocky tesne pod zadok. Ideálny je cros top z čipky - priesvitný bez podpory samozrejme!
Tam chytá aj môj mozog zatmenie a končí veselé porozumenie. Ok, su aj dievčatá s problémami v rodine a zajedaju ich, tam pochopenie mam.
Ale všeobecne hádzať všetkých do jedného vreca nie je celkom super 🙂 Aj keď patríš k tým priamym tu.

svetlonos
11. sep 2024

Autorka,
poznám 3 zeny - ktoré majú nadváhu, jedna dokonca obezna (ma aj sloník chorobu - porucha, keď sú určite časti tela tučné, zblbnutrle bunky, laicky) A všetky malibchudych mužov. Jedna ma postavu jablko, muz ju miluje aj v robote s nou muzo flirtovanie, odhanat ichcmusela. Ďalšia kolegyna - kypra- chalan ako zo žurnalistiky a ona fakt kočka. Všetky mali vyžarovanie a viac ako len fyzickú krásu. Dokonca exova bývala bola jedna z týchto 3, bola to ta s tou chorobou. Začalo to u nej až po case. Krásna v tvári ale ozaj gulička. Nikdy v živote mi ex o nej ani sl9vkom nepovedal niečo o jej váhe. Skôr bol aj pi rozchode nasraný, keď jeho rodina mala sprosté reci. Ze sa k sebe oveľa viac hodíme aj postavou. Mali ti drzost povedať to aj mne. Aši mysleli, že budem skákať blahoželám 3m od šťastia. No boli celkom zmätení, keď som sa jej zastala aj ja, ze to nie je o váhe, inak by spolu neboli toľké roky! A on ju naozaj miloval.
Takže áno, zalezi casto od vnútorného nastavenia - oboch!
Poznám veľmi dobre jedného muža- všetky s nadváhou boli u neho bachrate, mal vždy len štíhle (a nie málo veru) dlhe roky. Potom si našiel tiez štíhlu, ale pribrala casom. Nuž- načo sú mi modelky, keď vsetki stali za figu? Túto ľúbim aj ona mna, s mojimi chybami tiez.
Už ma len obavy o jej zdravie, netiesi výzor. Vie, ze ju to trápi. Tiez viem, prečo to ona tak ma...
Ja ti nejdem zastávať kult obezity, ktorí sa nezdravo propaguje ako super vec! To nie. Ziadny normalny clovek ti mé povie, že je to super a obezita je krásna. Ani ten sam obezny, tiez sa väčšinou citi na ho... .
Nie je to vždy u kazdeho len o super postave - musí fungovať chémia atd. Popocuvaj napriklad porasty o Helene Ružičkový, ta mala nárazníkom aj počas manželstva furu.
A co by si mala z muza, ktorí ti povie, nič z peknej tváre, keď postava škaredá? Je to jeho názor, právo, výber- pre neho uplne legitímne a v poriadku. Ale keď máš takeho ako chuda, nedaj Boh ochorieť ci pribrať! Prchne pri prvej príležitosti.
Neuznávam zanedbať sa a fakt sa vybrať, ze ved co uz, už mám muza dieta atd. Zdravotne je to na dve veci.
Ved ak môžeš a dá sa ti, popracuj na sebe ale koli sebe samej v prvom rade 🙂 Držím palce.

lenka1231
11. sep 2024

Moja skúsenosť je taká, že teraz keď mám 58 kg ( výška : 167cm), tak sa za mnou obzerá viac mužov ako keď som mala 76kg, cize ano pre mužov je nižšia váha určite atraktívnejšia.

hederamonstera
11. sep 2024

@janickacrazy 179cm.
Mne to ani lekari na preventivke nechceli verit, proste nejako fajne sa mi ten tuk ukladal po tele

katka700
11. sep 2024

@hederamonstera Nebolo to tým že si veľa športovala a okrem podkožneho tuku mala aj vyvinuté svalstvo? Fotky skresľuju ale ako pravidelná zákaznicka mekaca na nej rozhodne nevyzerás.

hederamonstera
11. sep 2024

@katka700 ale ja som nikde nenapisala, ze som jedla nezdravo.🙂 ano ta foto je z obdobia, ked som zila v posilke🙂 ale brucho som nikdy nemala ako zienka co dala fotku predo mnou. ale pod 90kg som sa uz nedostala, spoznala som mojho manzela a nejako sa to zacalo naberat.😀 teraz snivam o tych 90kg