Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?
zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..
tak, keď je pre teba fuj, tak načo táto téma
Prečo ho hneď odsudzujeme a vysmievate sa mu?
Veď keď ťa zaujal,tak asi niečo na ňom bolo....keby nevidíš FB,tak neriešis. Normálne sa stretnite a porozprávajte.
Nikdy nevieme,aký príbeh ten druhý skrýva.
@terezka1947 tiež rozmýšľam, že neviem kto v tomto prípade viac vyhral, keď nepríde autorka na rande
no mne je moja mamina ako naj kamoška ale toto čo on robí je silná káva aj na mňa😀 ako vyskúšaj,za skúšku nič nedáš ako sa bude vyvíjať a keď nie tak utneš.Lepšie ako neskúsiť vôbec a potom si búchať hlavu
Chad na rande a povedz ze si sa rozviedla kvoli svokre. Starala sa do vsetkeho a muž ju posluchal na slovo. Uvidíš ako zareaguje.
Ver mi, že si ani nezašukáte 😀 spoznala som takého...býval s mamou...do 20tej musel byť doma ako na koni, tiež chlap po 40tke...🤣
@earlgrey omg, tak to už je trošku veľa aj na koňa 🐎
Preboha 😄
Ale vazne takyto vztah medzi matkou a synom nie je zdravy a toboz ked je to stary cap.
Pripnem sa už len kvôli tomu či zajtra to rande vôbec prebehne alebo bude mamička ešte chorejšia a nezoženie náhradu za seba.
Baby, a nebola tu kedysi taka tema, ze zena isla na rande na veceru a potom vysvitlo, ze pri vedlajsom stole "vecerala" aj jeho mama? Uplne som si to teraz predstavila...
Autorka, drzim palce 🙂
@mandzula tak jaros je hlavne gay 🫠
@vanilkovazmrzka to neviem, no podstata je inde.
@earlgrey PREBOHA 😆
Fuj 🥴 nech ide na kavu s mamou 😃
Ženy,ja sa v posl.dobe nečudujem mnohým chlapom,že berú nohy na plecia,či radšej nehľadajú vážny vzťah a nechcú sa viazať.
Myslím si,že ženy sú v dnešnej dobe horšie ako muži....a to bohužiaľ ako žena smutné priznávam.
@autorka,nechoď na žiadnu kávu,prenechaj ho inej.
Mozno bude šťastnejší.
Baby, ja som bola pred 20 rokmi na rande, a jeho mama mu volala za 4 hodiny 5x, už som ho nechcela vidieť, nie je to normálne....
Na rande choď - ak je mamičkár a bude celý večer točiť len o mame, bude to dvojnásobné rande (2 v 1 - prvé a posledné)
Ak bude v pohode, dala by som tomu šancu - ale bola by som v strehu.
Ich vzťah je rozhodne nadštandardný a toto by som neriešila. Vadilo by mi však, keby som bola v jeho živote na druhom mieste, keby s nou riešil naše pripadne problémy, ktoré by sme si mali riešiť my dvaja, keby jej nevedel povedať nie na úkor nášho spoločného času, keby organizoval spoločne výlety v trojici a podobne.
Ufff no neviem... Ja mam veľmi, veľmi dobrý vzťah s mojimi rodičmi, sú to moji obľúbení ľudia na svete, ale ze by som takéto veci písala pod fotky atď 🤷🏻♀️ ale daj mu šancu. Ja by som určite dala, aj keď je to moc.. Hneď som si vybavila ako vy dvaja mate domácnosť alebo dieťa a všetko by bolo podľa mamičky lebo ona povedala :D
Ale šancu mu daj. Ja som raz takto išla na rande s kolegom. Úžasný, krásny chlap, všetko bolo dokonale a potom si pozrela jeho Fb 🤣🤣🤣
Tak byť na tvojom mieste, určite by som bola dosť opatrná, ale stretla by som sa s ním aby som nerobila závery len na základe sociálnych sietí..
no takze uz je doma, a zrazu, ze mu blbne mobil a nemoze posielat hlasovky.. predtym posielal prevazne tie.. takze sudim, ze nie je sam.. spytala som sa ho kde byva tak napisal, ze ma dva byty.. ale byva s mamou, lebo je sama 😅..
a je teraz u mami.. 😆
Nečudujem sa, že je 43 ročný starý mládenec.Keby bol ok, už ho dávno nejaká lapne.Zrejme tam mamička zohráva dosť veľkú rolu.
Mal nejaké dlhodobé vzťahy, bývali spolu?

@sasa1310 nuz, z nejakeho dovodu je Jaros zrejme stale sam... Plus chlap zdiela mamine posty, cize je s nimi zrejme stotozneny.