icon

Aká je ideálna dĺžka penisu?

4. sep 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma. Aká je podľa vás ideálna dĺžka penisu? Viem, že každý má iný vkus a že veľkosť nie je všetko ale zaujíma ma váš názor a skúsenosti. Čo je pre vás dôležitejšie dĺžka, hrúbka, alebo skôr celková spokojnosť a to ako to funguje v praxi? Myslíte že existuje nejaký priemer ktorý väčšina žien považuje za ideálny alebo je to úplne individuálne? Rada by som si vypočula vaše postrehy a skúsenosti aj tie úprimné aj tie menej príjemné . Veľmi ma zaujíma čo si myslíte a čo by ste odporučili ostatným.

Vopred ďakujem za vaše odpovede!

kristiii
4. sep 2025

@anonym_autor mala som frajera s väčším, väčšinou to bolo super, ale niekedy to až bolelo. Teraz mám s menším a je to tiež super, plus k tomu nikdy nič nebolí. Ale mala som aj niečo medzi tým a stálo to za 💩. Takže za mňa je to viac o šikovnosti než o veľkosti.

anonym_4e33cc
4. sep 2025

@anonym_autor hrubka je viac😊🤤fajne az po koren sa dusiť hmmm

anonym_b10687
4. sep 2025

@anonym_autor mňa teda udivuje ,že to merate a viete čísla
Tak v tomto som fakt pozadu

alantroj
4. sep 2025

Tato diskusia mi neviem preco pripomenula jeden vtip. Pridu 3 zeny do zelovocu. Prva vravi: Dajte mi uhorku, ale taku dlhsiu. Druha hovori - dajte mi uhorku ale taku sirsiu. A tretia vravi. Mne hocijaku, ja ju chcem na salat.

nyusika
4. sep 2025
@anonym_b10687

@anonym_b10687 nevadí, doštuduješ

anonym_c24129
4. sep 2025

@anonym_autor max 15cm x 3,5cm, viac ma boli

betulinka1
4. sep 2025

@anonym_autor asi budem divna ale nikdy som nikomu nemerala penis. Netusim ani aky ma moj muz.

anonym_c24129
4. sep 2025
@goodidea

Nič idem si zmerať vtáka...

@goodidea daj vedieť 🤣

viestta
4. sep 2025
@anonym_c24129

@goodidea daj vedieť 🤣

@anonym_c24129 uz odmeral. Mikrometrom

charlotte911
4. sep 2025

ma picne, to aj toto sa už tu preberá? 🙂

goodidea
5. sep 2025
@anonym_b10687

@anonym_b10687 ja by som tiež chcel vidieť tú ženu,ktorá mera prirodzenie svojmu mužovi...to musí byť aka groteska :D

anonym_c24129
5. sep 2025
@goodidea

@anonym_b10687 ja by som tiež chcel vidieť tú ženu,ktorá mera prirodzenie svojmu mužovi...to musí byť aka groteska :D

Netreba merať. Na prvý pohľad vidiet, ci ma 5cm alebo 15cm. Jeden mal chobot jak kon, ten ked sa vyzliekol, takmer ho ťahal po zemi. Myslela som, ze uteciem. A aj to bolelo jak fras. Nikdy viac. Jeden ho mal zase ako stoplik. Ten sa mohol snažiť ako chcel, nic z toho nemal ani on ani ja.

goodidea
5. sep 2025
@anonym_c24129

Netreba merať. Na prvý pohľad vidiet, ci ma 5cm alebo 15cm. Jeden mal chobot jak kon, ten ked sa vyzliekol, takmer ho ťahal po zemi. Myslela som, ze uteciem. A aj to bolelo jak fras. Nikdy viac. Jeden ho mal zase ako stoplik. Ten sa mohol snažiť ako chcel, nic z toho nemal ani on ani ja.

@anonym_c24129 teraz s tým že netreba merať a na prvý pohľad to vidieť ma napadajú vtipy o ženách a parkovaní :D

anonym_5776e9
5. sep 2025

@anonym_autor Trapenie každého “chlapa” Sk priemer je cca 17dlzka a cca 14,5obvod +-1cm a myslím že s tým sa nič nepokazi.

nyusika
5. sep 2025
@goodidea

@goodidea v pohode, vezmes subleru a ides...ci je pekne rovny - na to pomoze vodovaha

anonym_dbd60d
5. sep 2025
@anonym_5776e9

@anonym_autor Trapenie každého “chlapa” Sk priemer je cca 17dlzka a cca 14,5obvod +-1cm a myslím že s tým sa nič nepokazi.

@anonym_5776e9 14,5 cm obvod som musela normalne prepocitat na priemer😂😂 myslim, ze 4,6 cm sa lahsie predstavi ako obvod

stanislavicenka
5. sep 2025
@nyusika

@7miriam77 never všetkému 😁😁😁

@nyusika tiez si to myslim😁😁😁

anonym_009a1f
5. sep 2025

Ako povedala moja kolegyňa "ideálny je tak aspoň na dve pästičky" 🤣 takže šup-šup rúčky zavreté v päsť na seba a máš odpoveď 💪

sagitta33
5. sep 2025
@anonym_dbd60d

@anonym_5776e9 14,5 cm obvod som musela normalne prepocitat na priemer😂😂 myslim, ze 4,6 cm sa lahsie predstavi ako obvod

@anonym_5776e9
@anonym_dbd60d Keď sa pozriem na pravítko, tak tieto rozmery ma desia.😲

anonym_dbd60d
5. sep 2025
@sagitta33

@anonym_5776e9
@anonym_dbd60d Keď sa pozriem na pravítko, tak tieto rozmery ma desia.😲

@sagitta33 ten obvod aj mna, preto som to prepocitavala na priemer😅 ale teda priemer u chlapa nemam zmerany...

sagitta33
5. sep 2025
@anonym_dbd60d

@sagitta33 ten obvod aj mna, preto som to prepocitavala na priemer😅 ale teda priemer u chlapa nemam zmerany...

@anonym_dbd60d Mňa aj priemer 4,6 po prepočítaní, a či som dobre pochopila že dĺžka 17 cm.🙈

anonym_dbd60d
5. sep 2025
@anonym_009a1f

Ako povedala moja kolegyňa "ideálny je tak aspoň na dve pästičky" 🤣 takže šup-šup rúčky zavreté v päsť na seba a máš odpoveď 💪

@sagitta33 uz som to dala na pravitko, tak aj 4,6 mi uz dojde celkom dost. Akoze ak vezmeme, ze to je priemer, tak nechcem radsej vediet tych obdarenejsich... ale aj na dlzku 17cm uz je pre mna mega hranicne.
@anonym_009a1f pasticky mam vacsie a vychadza mi to vyse 22 cm. To by som nedala🙈😂😂😂

sagitta33
5. sep 2025
@anonym_dbd60d

@sagitta33 uz som to dala na pravitko, tak aj 4,6 mi uz dojde celkom dost. Akoze ak vezmeme, ze to je priemer, tak nechcem radsej vediet tych obdarenejsich... ale aj na dlzku 17cm uz je pre mna mega hranicne.
@anonym_009a1f pasticky mam vacsie a vychadza mi to vyse 22 cm. To by som nedala🙈😂😂😂

@anonym_dbd60d pasticky ???

guiseppinka
5. sep 2025
@sagitta33

@anonym_dbd60d pasticky ???

@sagitta33 pasticky pouzila aj autorka komentaru a celkom ma to pobavilo, preto som ten vyraz pouzila aj ja😂 fakt mam velke dlane😂😂😂

sagitta33
5. sep 2025
@guiseppinka

@sagitta33 pasticky pouzila aj autorka komentaru a celkom ma to pobavilo, preto som ten vyraz pouzila aj ja😂 fakt mam velke dlane😂😂😂

@guiseppinka Aj, tak to mám len jednu.🙊 Kúsok by sa možno hodil, ale 2 by bolo veľa.🙏

tim23
5. sep 2025

Baby a sú to hodnoty v pokoji alebo...?

sagitta33
5. sep 2025
@tim23

Baby a sú to hodnoty v pokoji alebo...?

@tim23 Bohužiaľ alebo... V pokoji je ako môj malíček.🙊

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
kristiii
5. sep 2025
@goodidea

@goodidea toto ako tiež nechápem. Však ok, hodím nejaký očný odhad, ale merať so sublerou...že 17,5. Tak tresnem 17 alebo 18. Nie 17,5. Si neviem predstaviť, že by mi chlap reálne meral krajčírskym metrom miery, hruď, pás, boky. A hlbku a šírku dierky teda už vôbec nie.