icon

Akí sú vaši muži?

2. aug 2023

Akí sú vaši muži? Musíte im povedať čo chcete alebo prídu na to sami? 🤔 Teda aj veci a situácie, ktoré sa mne zdajú jasné, že vie čo chcem, potrebujem, pomoc od neho, a on ma ignoruje, ja neviem či si mám o to požiadať alebo byt nahnevaná, že to neurobil.

Strana
z3
autor
2. aug 2023

@janinah tak všetky nehnuteľnosti máme v rámci ba, dieťa by školu nemenilo, ale musela by som ho voziť autom. Ja som si teraz kúpila byt, ktorý je dosť malý, teda 2i, on "ma" 3i, preto chcel aby sme bývali tam a že ja môžem svoj byt prenajať, ale nepríde mi rozumné sa sťahovať k nemu, vzhľadom na syna, kvôli tomu, že si nie som istá týmto vzťahom

stevvvka
2. aug 2023

Nevies, ako vy 2 spolz dopadnete, v prvom rade pozetaj na syna. Intuicia je dobra, nastahuj saa k sebe, vytvor synovi donov, moze prist aj on a potom moze aj odist, ak zo nevyjdr... Ale to jeho cvicenie za kazdu cenu by ma odradzalo. Ved nech si zacvici pri malovani..

autor
2. aug 2023

@stevvvka tak on celý deň pracuje fyzicky, ale silový tréning je zameraný na iné svaly. Ale aj ho chápem, že má v týždni dosť a nechce sa mu makať na byte ešte aj, ale tak potom na čo mi povedal ako to urobí, a potom mu to trvá dlho, teraz už mi to príde aj také fakt že zbytočne volať tých majstrov, keď už je to skoro hotové, čo sa týka tej stierky aj maľovania. No proste už tomu nechýba veľa, tak som z toho smutná, že to nevieme doklepnúť. Asi to budem musieť sama, ale fakt sa cítim riadne smutne, keď som v tom byte sama a on je bohviekde...

mandarinka555
2. aug 2023

Ja som si stierky robila sama, aj vymaľovala...Čo je na tom ťažké? Keby som sa stále na niekoho spoliehala, tak nemám nič urobené...Podlahy mi pomohli synovia...starý furt v robote, aspoň mi do ničoho nekecal. Sused nejaký by ti nepomohol?

hankab
2. aug 2023

@sheila121 tak moj by ma nikdy nepodviedol, lebo neznasa nespravodlivost. A kludne zanho dam do ohna aj obidve ruky, nohy aj hlavu 🤣
Ale ci jeho otec nema niekde nemanzelske dieta (tvoj muz), to netusim 😅

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
2. aug 2023

@mandarinka555 no vidíš Tebe pomohli synovia, moj frajer je vo veku Tvojich synov a nie je taký šikovný, to ma štve 😀 Nehovorím že to nezvládnem, ale fakt to robím so slzami v očiach, že na čo mi je taký chlap, keď som aj tak na všetko sama. Pre mňa je to ako znamenie táto situácia, už keď v čase zamilovanosti serie na mňa, tak čo bude neskôr...

janickacrazy
2. aug 2023

Odporúčam vymeniť partnera. Môj muž mi od začiatku pomáha so všetkým a to som tiež už mala dieťa, keď sme sa spoznali. A travil od začiatku celý svoj voľný čas so mnou, alebo neskôr aj s nami. Tvoj partner má priority úplne inde. Zaslúžiš si viac, ver mi.

marca12
2. aug 2023

Moj je dost napomocny aj sam od seba mi pomoze,ale take "zenske" veci mu musim samozrejme povedat,ze treba spravit. Napr.nenapadne ho sameho od seba vysavat alebo poumyvat,ale ked poviem,ze by sa zislo urobit to a to,nema proboem chytit sa robity. A v mnohych veciach je taky,ze ja si len pomyslim,ze by bolo treba urobit a on to uz ma davno spravene. Slusne mu povedz,nemusis rovno hulakat. Nie kazdy muz ma v sebe taky radar a niektorych to treba naucit,ked nie su nauceni z domu.

autor
2. aug 2023

@janickacrazy no veď to, že ja sa cítim už v tomto vzťahu na poslednom mieste u neho.

mandarinka555
2. aug 2023

Skús to tak, že si zvážiš všetky plusy a mínusy...A keď tých plusov bude ako šafránu, tak ho kopni do zadnice, lebo v takom prípade ti je fakt nanič.

goodidea
3. aug 2023

Máš za sebou jeden nevydarený vzťah, a keďže samota ti dýcha na krk zas si sa vrhla do vzťahu kde už v čase zamilovanosti vidíš a cítiš že to nieje ono

autor
3. aug 2023

@goodidea isteže, lebo je veľmi ľahké nájsť dokonalého človeka a len ja chuderka si zo samoty a zo zúfalstva vyberám tie zle kusy. Ani nevieš koľko som bola sama.

goodidea
3. aug 2023

Veď kľudne pokračuj v tomto vzťahu keď už teraz si nespokojná, ale poviem ti tajomstvo...ja viem ako to dopadne

autor
3. aug 2023

@goodidea no povedz

lapersefona
3. aug 2023

Muzsky mozog je iný ako ženský. Oni si nedomyslia. Ak nieco chceme treba to jasne povedat nie v náznakoch.

autor
3. aug 2023

@goodidea drvivá väčšina vzťahov sa skončí raz, takže takmer všetky smerujú k tomu istému😅

goodidea
3. aug 2023

Každý deň sa ti venuje až od 22:00?

opica_skorica
3. aug 2023

@mb2021 ani ženy nevedia citat myslienky. Treba hovorit priamo.

wildria
3. aug 2023

Ja neviem setci hovoria ze na muza musis po lopate a priamo. Ma toho mojho toto absolutne nefunguje. Vlastne na ho mefunguje nic. Ked mu davam indicie a naznaky, ani ho netrkne, ked mu poviem co najjednoduchsie a najpriamejsie co chcem, tvari sa ze nerozumie. Nepomaha povedat ani na rovinu a 10x. Mam pocit niekedy ze musim nanho asi po madarsky...
Tak isto aj ked si pytam pomoc. Vacsinu ma so všetkým strasny problém a aj o blbu pomoc sa musim fakt prosit nakoniec sa stejne naseriem ze si urobim sama a potom zrazu ked je hotove vylezie so slovami ved si nemusela j aby som to urobil...ale zabudol spomenut ze kedy, na svätého dindi asi 😄ale on ked nieco potrebuje alebo chce musim lietat hore dole lebo on to chce proste tu a teraz.

Strana
z3