icon

Ako by ste reagovali, ak by chlap chcel inú fotku?

7. feb 2023

Ahojte žienky, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a aj po tom čo ste si vymenili fotku aby ste vedeli obaja ako vyzeráte a aj po tom by po vás hustil, že chce dalšiu fotku alebo či nemáte niekde inde nejakú fotku?

sasitimi17
7. feb 2023

Riešiš hlúposti, ako píšu baby je len zvedavý ako vyzeráš aj na iných fotkách. Navrhni mu stretko, uvidis ako zareaguje.

autor
7. feb 2023

@anita6666 cez instagram, sme si začali písať, nás spája jedna strímerka na twitchi a tam sme komunita a niektorý sa tam spoznávame a píšeme si
on mal len profilovku aj ja a potom sme si vymenili fotku

autor
7. feb 2023

@sasitimi17 ja som len opatrná, mám už pár negatívnych skúseností a ja nemôžem vedieť či on je uchyl alebo ,,normálny" človek

slovakboy
7. feb 2023

Možno len chcel preveriť či neposielaš len fotku kamošky alebo niekoho z internetu neznámeho.

jana_eyre_2
7. feb 2023

Tak nech ti aj on pošle fotku ešte jednu.. neviem, ja v tom nejako nevidím zadrhel či problém, proste chce vidieť ako vyzeráš a človek má lepšiu predstavu keď vidí viac fotiek.. ja mám napríklad celkom fesneho, veľmi mužne posobiaceho kolegu, ale keď som videla jeho profilovku na FB tak by som ho nespoznala vyzeral na nej ako chlapec čo pasie ovečky 😂

autor
7. feb 2023

@slovakboy hej kamarátkinu fotku pošlem isto :D a zase to isté si môžem aj ja o nom myslieť

autor
7. feb 2023
miadi
7. feb 2023

Ved ty uz si myslis o nom to najhorsie 😉 a pritom Asi len mas nejaku velmi peknu profilovku no ked nemas viac fotiek posobi to tiez nedoverihodne.

anita6666
7. feb 2023

Neviem koľko máš rokov ty,ani on,ale chválim tvoje signalizacne radary,myslím,že sama vieš,že tu niečo nesedí...necítis sa v debate s fotkami komfortné,on si ide aj tak svoje....manipuluje tá,resp.snazi sa,koľko znesies a podľa toho vyhodnotí,či si vhodná obeť na real

cervenaruza123
7. feb 2023

Akoze podla mna z jednej fotky je tazko posudzovat ako realne clovek vyzera. Nejaky uhol, svetlo a clovek hned vyzera uplne inak ako v realite. Ja som zvykla posielat dve tri fotky z roznych uhlov, lebo z jednej sa fakt neda casto posuzdit realita. Ale keby to vyslovene ziadal, tak by som asi neposlala. Akoze prisne vzate pokial sa nepozname a nechcem, tak naco mu je fotka? Ked som mu sympaticka, nech sa stretne a nech sa da prekvapit, ci uz prijemne ci neprijemne 😀

autor
7. feb 2023

@miadi tak profilovka je taká neutrálna, nemyslím si, že je niečo extra, a on tiež nemal nič na instagrame len fotky z lesa a to boli len stromy a kvietky :D

autor
7. feb 2023

@cervenaruza123 a videl video aj on poslal a tam sme sa dohodli na geste rukou čo urobíme a hned sme do pár sekúnd natočili a poslali a tam mohol dlhšie vidieť

sono2
7. feb 2023

Troška definuj tu fotku co si mu poslala

autor
7. feb 2023

@anita6666 ja mám takýto radar už roky a roky....to už od 14 alebo aj 13 takto zmýšľam :D

autor
7. feb 2023

@sono2 selfi, zhruba polka tela bolo vidno a bez filtru, neviem čo viac napísať, možno že som sedela na stoličke pri stole a za mnou videl kus bielej steny :D a deku

nikaeli
7. feb 2023

Robíš z toho drámu na tri strany.. Keď mu ju nechceš poslať, tak ju jednoducho nepošli. Máš tu niekoľko názorov a stále si ideš svoje 🤷🏻‍♀️ Tak sa na to vykašli a bodka.

autor
7. feb 2023

@nikaeli ja som mu to napísala vie o mojom ,,probléme"

stanulienkat
7. feb 2023

A kolko mas rokov?🤔 Ked riesis taketo hovadiny na fore?

nikaeli
7. feb 2023

"Prepáč, ale už sme sa o tom bavili, viac fotiek ti nepošlem. Ďakujem, že rešpektuješ moje rozhodnutie 😉 "

Neviem, čo vlastne očakávaš od tejto diskusie. Raz máš svoje zásady, nie si ochotná ich zmeniť (čo je fajn). V tom prípade sú názory iných nepodstatné.

a_alexandra_a
7. feb 2023

Ja len dúfam, že ti to za to stojí... možno by ste si inak perfektne rozumeli, keby si neriešila totálne nepodstatnosti a nemyslela by si si, že na tebe a tvojich fotkách stojí svet 🙂

autor
7. feb 2023

@nikaeli ja som mu napísala, ,,fotku si videl, a ja na internet fotky nevešiam" a nežiadaj ma o to. dakujem" ...no niečo také som tam dala :D

autor
7. feb 2023

@a_alexandra_a to si si len ty domyslela 😂

autor
7. feb 2023

@stanulienkat fúúúha ťažká otázka, vieš to sa každý rok mení

sticker
mimka1402
7. feb 2023

Ty si dobre psycho.😀 Ja ho chapem, moji kamoši takto nechceli si overovať, nakoniec prišli na rande a dotyčná sa neobjavila, foto mala stiahnuté z netu. Musela by si byť naozaj modelka victoria secret aby niekoho zaujimalo použiť tvoje foto.😀 Nahú by som chápala, ale obyčajnú naozaj nie. Hlavne, keď sa zoznamuješ na nete. Tak si dajte videohovor pred stretnutim, to bude naj varianta. 😉

autor
7. feb 2023

@mimka1402 na takýto hovor by som aj pristúpila :D

a ja súhlasím, že som akoby psycho ale toto ma vie aj ochrániť :D

a_alexandra_a
7. feb 2023

A keď máš problém poslať fotku, aby ju náhodou nezneužil, vieš o tom, že videohovor sa dá zostrihať a použiť tvoje odpovede v inom kontexte? Prípadne video, ktoré si mu poslala? Veď tam ti snáď videl do tváre, snáď ste si neukazovali len končatiny.

a_alexandra_a
7. feb 2023

@stanulienkat určite nedostaneš odpoveď, čo ak by si zneužila informáciu o jej veku? 😨

autor
7. feb 2023

@a_alexandra_a no dá ale kedže máme obaja zapnuté kamery tak je to fifty fifty :D a to video bolo nastavené aby sa dalo pozrieť len raz :D

zobaka
7. feb 2023

asi sa boji v dnesnej dobe vyhladenych selfie a appiek, ze dojde bager, samozrejme eroticke neposielaj

anita6666
7. feb 2023

Autorka,nie si psycho, pekne si stráž svoje hranice a ak s ním mienis ďalej komunikovať,vsimaj si situácie,kedy sa bude zase snažiť posúvať tvoje hranice a nerešpektovať ta...takýchto manipulátorov s úchylkou na fotenie je plný net