Ako riešiť intímne chvíle, keď sú deti väčšie?
Ahojte, mám trochu ošemetnú otázku, týka sa hlavne párov, ktoré majú deti v tínedžerskom veku ( aj my s mužom sa k tomu blížime 😁). Týka sa sprchovania po sexe, proste mi príde trápne, že by deti mali vedieť, že sme sa práve milovali. Keď vyjdeme do spálne sa umyť. Ako to riešite vy? Prekonali ste ten blbý pocit alebo máte nejakú stratégiu, ako to urobiť, aby si deti nič nevšimli?
@anonym_autor podľa mňa to riešiš úplne zbytočne, pubertakom je úplne jedno, čo robíte, majú svoje záujmy, trčia na mobile, počúvajú hudbu, atď. Dokonca si mnohí myslia, že rodičia už spolu nesexuju, veď už sú predsa starí, myslím okolo 40, to je pre nich niečo ako pokročilá staroba. 😁😅
@janickacrazy no nasi teda vedia, ze minimalne pred 6 mesiacmi sme ten sex mali, aj ked mame po 40-ke 🤣🤣, kedze cakame babo...len na odlahcenie. Ale neriesia to,...
si nepamätam, že ako tinedžer som sledovala, či sa naši sprchuju a hlavne, ked sexovali vo svojej izbe, to je snaď vaša vec...prečo sa každy tak strašne boji, že pravda vyjde najavo?

@kiki68 Tak ale vy to mate aj ako zarobkovu cinnost na OF nie? Cize u vas nejde len o normalny s.x, ale cele divadlo z ktoreho ciastocne zijete nie? Tak tam to asi nebude polhodka. To je ine. Ale viem si predstavit ze je problem to vysvetlit detom. Ake su stare?
@anonym_88b892 nemame OF 😀😀😀 Nie, stale mame dost penazi bez tohto 😀😀😂 Nie, mame vacsiu zabavu v tomto smere, ale nezarabame tym, mozno ked deti budu chciet nejake privatne skoly alebo co zacneme 😂🙈 Ale ano, musime riesit to, ze co keby na to deti pridu a tiez kde clovek co robi