icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

hugger
9. sep 2024

@h2

mám to odtiaľto:

"A možno by som práve aj potrebovala aby to cele skončil on"
prispevok dnes o 00:05

h2
9. sep 2024

@hugger To sú podľa mňa len také reči. "A možno by som potrebovala" rozhodne neznamená "chcem, aby to tak bolo".

zuzubb007
9. sep 2024

To naozaj budeš čakať do piatku? Ako vážne možno sa stretnú aj skôr ak je nadržaný no každopádne otras, u mňa by takýto chlap nemal šancu a nečakala by som na žiadny piatok ale v tej sekunde ako by som to videla, by som šla rovno na vec, tu nevidím iné východisko ako rozdelenie sa, alebo celý život trpieť čo za hovado to mas, neviem kde to hľadáte tieto invidua

denisa0504
9. sep 2024

Podľa mňa je úplne jedno, či tam pôjde alebo nie. Môže to ona zrušiť. Mne by úplne stačilo, že vyhľadáva ženy, že tvrdí, že sa rozvádza... To ozaj ho potrebuješ prichytiť a nestačí ti už to čo urobil??? Nečakala by som. Mala by som hrdosť, poslať takého chlapa do riti a nech si píše alebo sa stretáva s kým chce, ale mňa by už neoblboval

vikimed
9. sep 2024

Rozhodne mal najskôr ukončiť nefungujúci vzťah a až potom riešiť nový . Na druhej strane mi ale tiež príde, že autorka nerieši príčinu, ale dôsledok. Urobila si niečo preto, resp. obaja, aby sa vzťah zlepšil? Chcete to vlastne? Alebo len čakáš, kým to on ukončí a on čaká, kým niekoho nájde? Prekvapuje ma, že si prekvapená.

liv1
9. sep 2024

1. Zit s narcistom je ukrutne tazke
2. Ak ma neustale vybuchy hnevu, necudujem sa ze si mu pohrozila rozvodom
3. Mate doma sex? - nemusis odpovedat - ak nie, je to jasne preco to robi
4. Dalsi pozemok a dom? Mozno je to priprava na rozvod. Aby ste mali obaja byvanie.
5. Teraz uz pockaj, a v piatok ho vymakni.
Inak… poznam babu co si zalozila fejkovy profil, pisala chlapovi, aj sa dohadovali co budu spolu robit a podobne a vies co? Prisla na to jeho dohodnute stretko. A tam bol koniec

autor
9. sep 2024

@vikimed áno urobili. Ja som mu navrhovala aj poradne, to odmietol.. potom sme sa porozprávali a povedali si čo komu vadi a čo treba zlepšiť… ja som to chcela zlepšiť ale či to chcel on..

sarahh09
Autor odpoveď zmazal
evivb
9. sep 2024

Zaregistruj sa na zoznamku fake uctom a napis mu.

jumama
9. sep 2024

Ak ti posiela navrhy domov, ste v centre jeho diania vy ako rodina.
Ak pokukuje po inych, zrejme mu nieco vo vasom vztahu chyba a hlada to inde.
Ak stojis o to, aby sa vam rodina nerozpadla, posli mu miesto negativnych myslienok kazdy den fotku vasich deti, so spravou ako ho miluju a potrebuju.
Och, je mi to tak luto, ked sa detom rozpadaju rodiny, lebo oni uz nikdy nebudu tak stastne, ako by mohli byt v rodine, kde sa ocko s mamkou maju radi.

hellionka
9. sep 2024

… ja zbožňujem tie dôvody podľa niektorých žien, ktoré mužov “oprávňujú” chodiť na zoznamky alebo za k****mi. To sa najde v každen podobnej diskusii. Z tejto vyberám:
- možno nemal doma sex - hlavný dôvod
- vyhrážaš sa rozvodom - muž sa odpútava
- v kútiku duše dúfaš, že to ukonči - posielaš ho na zoznamku
- pasívne ho nútiš skončiť vzťah - chceš byť obeť
Čiže vlastne si zato môžeš sama, že je to taký idiot … (irónia)

autor
9. sep 2024

no bežne už býva tak 15-30min doma a dneska nič. Ani nenapísal, že by niekam isiel alebo čo. A toto je presne to- že už vždy budem mať v sebe podozrenie, že kde je a s kým..

gribka1
9. sep 2024

Normálne sa ho opýtaj, kde bol. Ak odvrkne nejaké bla bla, tak jasné, že niečo tají.

liv1
9. sep 2024

@hellionka tak vies, ak je zena frigidna (nehovorim ze je to tento pripad) a zakazdym ked ma prist k neznostiam ju “boli hlava”, tak si nenahovarajme, ze to chlapov neposuva k milenkam. A opacne, ze zena ktoru si jej muz nevazi a dobre ju nepomilu.e a musi sa mu neustale prosit, sa rozide skor nez si niekoho najde. A nie je to ospravedlnenie, je to skor vysvetlenie. Nepoznam cloveka, co by korektne najprv ukoncil vztah ak nie je uplne spokojny, zato poznam desiatky, ktori spoznali niekoho ineho a az potom partnera opustili. A nie su to iba muzi, su to aj zeny. Je to prirodzene spravanie cloveka, ktory opusti rodinu a menej alebo vobec negungujuci vztah az vtedy, ked si je dotycnou/dotycnym isty/a, alebo ked pomer vyhod/nevyhod je viac na jeho strane

hellionka
9. sep 2024

@liv1 prirodzené správanie človeka je si najsť bokovku a až keď si je istý opustiť vzťah, rodinu … ? to ma mrzí, že poznáš iba takých ľudí .. a desiatky. Pre mňa to teda priridzené určite nieje. Vernosť v dobrom aj v zlom by mal byť jeden zo základov vzťahu.

mandzula
9. sep 2024

@liv1 tu vsak treba rozlisovat medzi bokovkou ako nahradou chybajuceho sexu, pricom doma si necham roky obskakovat rit a prat trenky s tym, ze pockam, dokedy sa mi to bude dat utajit a vztahom popri beznom vztahu s tym, ze viem, ze casom ten povodny opustim. Ani jedno nie je spravne, druhe je vsak podstatne akceptovatelnejsie.

liv1
9. sep 2024

@hellionka je prirodzene, ze clovek odchadza zo vztahu, ktory mu nevyhovuje. Manzelstvo neznamena, ze zeny ci muzi musia dlhodobo nieco trpiet bez toho, aby to partner zmenil, alebo aspon mal snahu s tym vztahom/problemom nieco robit. Ano je dolezite aby sa na vztahu pracovalo, aby obaja partneri sa snazili, robili kompromisy atd. Takze opakujem, nie je to ospravedlnenie, ale vysvetlenie. Pochopenie toho, preco sa to deje. A ci si za to clovek moze sam? No velakrat ano a velakrat nie. Su na to vzdy dvaja, niekto viac niekto menej. Niekedy sa zena ci muz mozu aj rozdat, ale i tak maju doma podvodnika. Ale niekedy su to konkretne neriesene problemy, ktore niekam vyustia.

Ludia si tak naivne (niektori) myslia, ze svadbou je vsetko super a teraz uz sa nemusim snazit, starat sa, o seba, o druheho. Zeny castokrat uprednostnia na dlhe roky deti a zamedbavaju muza, muzi zas pracuju dlho a venuju sa zenam malo.. jedno s druhym

hellionka
9. sep 2024

@liv1 pletieš hrušky s jablkami. Určite nieje prirodzené vo vzťahu podvádzať. Či už v ňom spokojný si alebo niesi, či je to manželstvo či nie. Podvod nieje žiadne vysvetlenie. Ak si niekto myslí niečo iné … jeho vec, život, názor. Budiš.

liv1
9. sep 2024

@mandzula nevies ci to ze zena perie trenky a obskakuje muza, nie je vyvazene niecim co robi muz pre nu, bud nosi financie, stara sa o dom/zahradu, alebo sa podiela na domacnosti, starostlivosti o deti atd. Neznamena automaticky ze muz ktory podvadza a zo vztahu neplanuje odist musi byt nutne obskakovany.. takze tazko povedat, co je akceptovatelnejsie, obe su zle. Najhorsie je ked sa ide zena zodrat, ozaj sa stara, snazi a …

mandzula
9. sep 2024

@liv1 neviem, no vo vacsine pripadov to tak je, ze clovek nechce prist o pohodlie, ktore mu ponuka hlavny vztah, no po sex si chodi inde.

grof_monte_christo
9. sep 2024

@anonym Od tvojho muža je maximálne nefer, že s tebou nekomunikuje uprimne a nepovedal ti, do akej miery uvazuje nad rozchodom, ale rieši si to bočnými cestičkami. Keď sa on k tomu nemá, budeš to musieť spraviť ty. Bud bude pracovat na riešení krízy alebo nech si ide po svojom.

dididudu
9. sep 2024

No som zvedavá ako toto celé dopadne

stanulienkat
9. sep 2024

@sarahh09 Ja sa ťa opýtam-o čom svedčí, keď neviem heslo do manželovho mobilu? Nevie heslo ani on do môjho. Avšak keď potrebujeme, jeden druhému hocikedy požičiame. Ale zdalo by sa mi vrcholne drzé, kedy bez môjho vedomia a opýtania mi liezol do mobilu. A to nemáme pred sebou čo skrývať ani jeden, ani druhý. Hadam ešte existuje niečo ako trochu súkromia, aj keď sme manželia.
Autorka-nemas dobru kamosku, co by ho nenapadne omrkla, kde ide autom?

liv1
9. sep 2024

@stanulienkat to je asi najlepsi pripad ho odsledovat. Nenapadne

autor
9. sep 2024

@stanulienkat kamosku mám ale ona bude vtedy v práci a druha tiež. On konci o 14 v práci a písal jej že o 14:30 sa chcel stretnúť. Už len čakám kým zaspí, dúfam že sa tam zase dostanem lebo stále niečo vypisuje.. ktovie koľko ich ma rozrobenych už

autor
9. sep 2024

@stanulienkat a hlavne teda on pôjde rovno z prace a ani neviem kam

gribka1
9. sep 2024

A dnes bol kde?

autor
9. sep 2024

@gribka1 bol v obchode, doniesol nákup

retatka
9. sep 2024

Váš vzťah skončil už pred rokom ,kedy sa začal od Teba odpútavať .Len bol zbabelec to ukončiť lebo však ako gazdiná ešte poslúžiš.Pre mňa by bolo nepodstatné ,či ide alebo nejde na stretko .Keď si raz chlap začne hladať ženské po nete ,na Zoznamkach a dohadovať stretká poza chrbát je neakceptovateľné vo vzťahu a už v tom momente ako som to zistila by bola konečná a neudržalo by ma ani 5 deti pri ňom .Ten život s ním ,bez dôvery bude jedno veľké trápenie a to by mi za to nestálo .

autor
9. sep 2024

@retatka aj keď by nešiel nič to u mňa iu nezmení. Len som zvedavá čo si vymyslí, ako bude potom reagovať…