icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

autor
10. sep 2024

@janka_23 ďakujem za ponuku, predsalen by som chcela mať svoj účet. Neber to v zlom ale chcela by som také to súkromie, že by to nečítal nikto iný okrem mňa.

Dnes sa ma pýtal, že čo mi je, pytam sa prečo? že nejaká si smutná.. No bodaj by som nebola 😭

janka_23
10. sep 2024

Novozalozeny nick mu bude podozrivy. Nájdi teda spôsob ako si zalozis účet nech zistíš pravdu. Držím palce

gribka1
10. sep 2024

Mala si povedať, že nevieš, ale cítiš akoby sa malo niečo zlé stať.

grof_monte_christo
10. sep 2024

Povedz mu, ze si mala zlý sen. Ze sa ti snívalo, že si našiel frajerku.

autor
10. sep 2024

@janka_23 aj on tam ma novozaložený nick… to je jedno. Asi sa na to vykašlem, však načo mu písať. Aj tak to nezmení nič na tom, že tak je, píše si a dohaduje stretka.. Vidím aj teraz ako často je zrazu ja telefóne(predtým aj pol dňa nevedel kde ho ma).. stále ho ma v rukách, nenechá ho položený. Dokonca dnes som prišla k nemu a úplne nahol ten telefón aby som nevidela čo tam ma… Dokonca neviem či niečo netuší lebo zrazu aj teraz si išiel pospať a na telefóne radaej nenechal zapnuty film, včera to iste. Som zvedavá dnes večer. Bola by som zvedavá či tam píše s nejakými inými a čo píše..

maickamf
10. sep 2024

Fuuuha, ked uz si toto nasla v jeho tel.a planuje stretko s inou, to uz je silna kava...
Pockat do piatku a narovinu vsetko nanho vybalit. Uz je len na tebe, ci chces ostat vo vztahu zalozenom na klamstve. Ak mas oporu v rodicoch, odid od neho. Bude to boliet, ale cas to spravi.
Zasluzis si to ty, aj Vase deti. Drzim palce, nech je to len zly sen

gribka1
10. sep 2024

Ja by som možno tiež hrala tajomnosť s mobilom v ruke, stále úsmev, zamyslenie. A povedala, že ideš v piatok na kávu, nech ostane s deťmi.

kamatopo
10. sep 2024

Ach ten,, pokec,, škoda že ja som svojho času nemala modry koník na rady. Ale s odstupom času vďaka,, pokecu,, som sa zbavila debila. Možno aj ty budeš mať toľko stastia😉

janka_23
10. sep 2024

Ak mi napíšeš jeho nick môžem mu napísať a ukázať ti konverzaciu

iv007
10. sep 2024

Inac aj ja mam velmi velmi stary nick na pokeci, pomozem ak treba. Drz sa💙

niekto2hy
10. sep 2024

@janka_23 A tu niesu podozrive,novozalozene nicky?
Staci napisat do komentu,ze stary bol znefunkcneny....

autor
10. sep 2024

zase zablokoval telefón keď išiel spať.. už asi začína byt opatrný

iceberg
11. sep 2024

@liv1 presne tak , súhlasím

janka_23
11. sep 2024

@niekto2hy ano sú aj tu podozrivé nové nicky. Určite si si už v niektorej diskusii všimla, že keď niekto položí blbú otázku a ma novy nick tak sa hneď v komentároch objaví ze je troll. Navyše, autorka je citovo zainteresovana takže by sa mohlo veľmi rýchlo stat ze by ju jej partner hneď odhalil, že by zistil ze píše s nou

pikachu999
11. sep 2024

By som mu povedala že máš na piatok niečo s kamarátkou a že keď.pride z roboty bude pri deťoch 🤷

autor
11. sep 2024

ja už to nevydržím asi do piatku. Ja každý deň cele dne mám len toto v hlave, neviem nič robiť ani nic, úplne mi je na nič. Dneska už do neho len rypem s narážkami. Myslím že už tuší že niečo viem.. asi keď deti zaspia mu to vyhucim

dharmasanata
11. sep 2024

Nečakaj do piatku, podľa mňa je to blbý nápad čakať, alebo hrať sa na detektíva..pravdu už aj tak vieš. 🍀 Držím ti palce

nitka1157
11. sep 2024

Uz vydrz.ked si uz tolko vydrzala. .takto nemas ziadny poriadny dokaz.
Radsej rozmyslaj co bude potom a chystaj si reakcie ako to mas bez neho uz naplanovane

gribka1
11. sep 2024

Nikto nie je v tvojej koži, ak nevydržíš, nedus v sebe,

luccija
11. sep 2024

Nič mu nehovor a počkaj do piatku.Inak to, že ti posiela návrhy na nový dom a pozemok nič neznamená.Chlapi vedia žiť dvojitý život doma žena, deti, zazemie a inde kamarátka s výhodami.Oni to psychicky vedia zvládnuť žiť taký život.To je úplne iné myslenie.Mame teraz kamaráta, ktory sa podobne zbláznil v 45 r a prišlo sa na to úplnou nahodou

luccija
11. sep 2024

@dharmasanata akú pravdu?písať si dnes večer s niekým môžem aj ja, ale na stretko v piatok nemusím ísť.

gribka1
11. sep 2024

@luccija Ale čo sa tým zmení, aj keby zapieral.

autor
11. sep 2024

@luccija aj keby nešiel nič sa u mma nezmení. určite nie je normálne si vypisovať cele dni s inymi ženami a volať ich na kavicky

jomarch
11. sep 2024

@luccija suhlasim, ja mam sice omnoho omnoho miernejsiu skusenost, ale....jeden moj ex mi hovoril ako pojdeme v lete na dovcu vlakom po europe a do dvoch hodin sa potom so mnou rozisiel 🤣🤣 to tak na odlahcenie. cize ziadne prisluby tykajuce sa buducnosti nemusia znamenat ze ta buducnost aj nastane

dharmasanata
11. sep 2024

@luccija a to je pre teba akože ok?

luccija
11. sep 2024

@dharmasanata čo myslíš?že vedia žiť dvojitý život?

marca12
11. sep 2024

Ja by som necakala do piatku. Ak chces zachranit vztah,urcite by som nedopustila,aby na tu schodzku isiel. Hadam ti je jasne,ze bude zatlkat. Pravdu ti nepovie a este z teba spravi hlupanu. Co urobis potom? Odides od neho?

lenkakravcova
11. sep 2024

Určite nie je normálne, že si tvoj muž vypisuje s inými ženami a chodí na kávičky. To ani z ďaleka. Nepísala si konkrétne problémy, ktoré máte vo vzťahu, prečo je vzťah na bode mrazu.. teraz už na to možno ani situácia nebude. Ale ak by si bola v budúcnosti v podobnej, nenechaj to zájsť už tak ďaleko. Problémy treba riešiť (poradňa atď) vtedy keď sú. Nie ich odkladať. Lebo to zvyčajne nedopadne dobre. 🙁

mamalen
11. sep 2024

Nechapem tie rady “pockaj do piatka, aby si mala dokaz”. Naco dokaz? Pre koho? Ona to vie, on to vie.
Hajzlikovi by som pekne vycistila zaludok. Nedus to v sebe, zbytocne v sebe dusis negativne emocie.
Drzim palce 🫶

ibrunova
11. sep 2024

@mamalen ja by som veru počkala. Mňa by zaujímalo, čo by mi povedal, kam ide.