Ako riešiť pokles príťažlivosti partnera?
Priateľ odkedy sme spolu poriadne pribral, kedysi bol štíhly ako prút, teraz má však poriadny pupok a prestal ma priťahovať. Snažím sa mu dať najavo, aby s tým niečo spravil, no vždy to otočí na srandu, že to znamená, že sa má so mnou dobre, no jeho snaha s tým niečo spraviť nie je žiadna. Neviem, čo s tým ďalej, je to super človek, starostlivý, milujúci, zabezpečený, dobre zarabajúci, ideálny manželský materiál, avšak príťažlivosť sa stráca. Myslíte, že je márne čakať zmenu?
tak to ozaj nie je vela, ak teda nepije niekde potajme. Mne to tiez nepride ako tuk, toto je cosi pevne. Nuz tak uz len sirsie tricko.
Inak zavisi od celkovej postavy. Mne by to uz asi pomalicky zacalo vadit, ale nie je to este kriticke. Nedava si nejake proteinove sejky? Ja si pamatam, ze aj v posilke vedia mat niektori nabuchanci take vydute pupky a neboli to svaly.
To je prosim pekne jedna velka tehlicka 😎😃😃
Ked nie vypapane brusisko
Chlap bez bruška je ako hrnček bez uška 😁
Zmena môže prísť, len potrebuje nejaký stimul, zvyčajne "pomôžu" zdravotné problémy (napr. bolesť chrbta). Ak nechceš čakať, môžeš skúsiť začať cvičiť a stiahnuť ho so sebou. Alebo mu zahrať na city - že ho máš rada a chceš s ním žiť čo najdlhšie, ale bojíš o jeho zdravie, lebo brušný tuk je najnebezpečnejší.
Ale vyzerajú, nie každý má tehličky ako fitnesaci.
Na 29r je to velke brucho. A ked s tym nic nebude robit teraz, tak potom to bude horsie a tazsie pre neho + zdravotne problemy.
Musis ho nenapadne namotivovat k cviceniu a hlavne k zdravsej strave.
Pokiaľ sa rast brucha v tomto stave už viacmenej zastavil, tak je to vcelku v poriadku (u mňa to tak nebolo, nebudem sem dávať, ako vyzerám, ale pribral som cca. 70 kg medzi zhruba 26-35 rokmi veku). Ani ty nebudeš večne vyzerať ako modelka.
Ma dobrú postavu a koli kilam navyše sa rozchádzať sa mi zdá dosť blbe nezáleží na vzhľadu ale na tom čo ma v srdci to je to dôležité
moj ma uplne pidi tuk a obzera v zrkadle, ze hroza, nalozeny v posilke 3 x tyzdenne, ja mu stale vravim, ze kolki by tak chceli vyzerat ako on, povahy muzov su rozne...tvoj nema zly zaklad len vsetko mu ide viac do brucha, vecer si trochu zacvicit brucho a jest zdravsie aspon k veceru a pojde to dole
Partner vie, že jeho fotky vesias po nete?
to nemá z toho,že sa má s tebou dobre,ale z tej reštauračnej stravy
Aspoň si pri rozprávaní s jeho andulkou nebudeš obíjať čelo o kosti...😁
Podla mna skor vela pije. Alkoholu.
Podľa mňa to není z alkoholu ale skôr z toho,že keď lovil,tak mu veľmi záležalo na Tom dobre vyzerať a keď ťa už má,tak zpohodlnel,ma sa dobre,dobre si zapapat je návykové. Fyzicky namáhať sa mu už nechce. No proste si užíva pohodlie
na 29 ma vacsie brucho. je sladke? mastne ? vyprazane? obmedzit
Ludia, co riesite, ze z alkoholu 🙈. Vsak kazdy ma inak rozlozene telo a niekto proste pribera takto. Aj moj chlap je takyto typ, je to hlavne povolenou brusnou stenou a hoci svaly na rukach u neho hovoria nieco ine, moc to brucho nevie/nevedel spravne zapajat. Proste aj zle drzanie tela spravi dost. Tak, ako zenam sa uklada tuk - jednej do brucha, prs, typ jablko, inej zase do noh, bokov, typ hruska, tak aj muzi to maju podobne.
Moj chlap teda uz okolo 30-ky mal tiez takto brucho, potom mal problemy so zlcnikom, schudol a bolo to fajn, no a teraz ma uz zase brucho, uz taha na 40. Neviem no, varim dobre, aj si doprajeme hluposti, obaja rovnako. Ma sedavu robotu, malo pohybu. Ja sa idem ubehat okolo deti a domacnosti, ale ziadny systematicky pohyb. Ale nenechala by som ho pre pupok. Ani inu telesnu vadu, ked je aky je, ako clovek. Ako moja druha polovica.
Tak na 29 vypadá už naozaj dosť vypapkano. Mne by to tiež vadilo. Lebo ak mu to je už teraz jedno, ako bude vyzerať o 10 rokov? A reči typu, keby si ty v tehotenstve pribrala a blabla..ten chlap neporodil dieťa, aby mal dôvod mať nejaký čas popôrodné brucho, on sa len vyžral. Skús ho presvedčiť, aby ste sa stravovali doma, veď to musí ísť aj do peňazí.
Tak na 29 je to dosť. A zrejme bude už len priberať.
@earlgrey len aby sa k tej andulke cez ten tuk dostala😁
Inak...3x som si to musela precitat, kym som pochopila.😂
@ivka13q Ani vtedy ani zdaleka nie. Ja aj partner sme starsi ako 45 ale takyto pupok by on nastastie nedopustil 🙂
@stanulienkat 🤣
Ved vymysli nejake aktivity. Chodievajte na bike, behat, prechadzat sa. Nekupuj domov blbosti a nebude mat co jest. Pozri sa na svokra aka je predispozícia. Ono je to tazko, ked ma sedavu robotu, v praci stres a moze to byt zvýšení kortizol. Lebo zase ruky ma v pohode. Zmeňte životný styl spolu.
Ja som sa rozišla s priateľom kvôli jeho nadváhe. Prestal ma úplne priťahovať a v posteli nevládal čo je pre mňa dosť veľký problém. Ja som štíhla žena a priznám sa s malými prsiami už mi to pripadalo že aj prsia má väčšie ako ja 😂 Inak ako partner nebol zlý ale toto že so sebou nemienil nič robiť a objednával si samé nezdravé jedlá z McDonaldu a zdieľal len súťaže o žrádlo. Hnusilo sa mi to doslova ten jeho prístup k sebe.
Inak podla mna je dost bezne, ze sa chlap v tomto veku zacne zagulatovat. Vela kolegov to tak malo. Asi musi dospiet do bodu, kedy samemu to bude vadit. Lebo taketo brusko ako ma on sa este lahko dava dole v tomto veku, aj moji kolegovia zacali na sebe makat a islo to. Kludne sa moze stat, ty ho nechas a stretnes ho za rok a bude z neho vysekany fesak
Počuj odkiaľ máš fotku môjho muža
Není , brucho je zamna veľké k postave
Preto , lebo sa nestravuje dobre a má málo pohybu
Brušná obezita v obtiahnutom tričku nie je pekná ani atraktívna.
Pritom by stačilo obmedziť tú presolenu, premastenu predrazenu reštauracnu stravu a nahradiť ju rýchlymi zdravsimi jedlami.
Varenie nemusí nutne znamenať 4 hodiny za plotnou.

@januska12323 no, podla mna svaly na bruchu takto uplne nevyzeraju :D
@lilitela raz do týždňa si dá 2 poháre vína. Na pivo chodí najma z práce, tak dvakrat mesačne. Vypije mozno 5.