Ako to máte vy s mužmi?
Ahojte včera sme mali s kamoškou takú debatu o mužoch a ona je skôr na mužov v jej veku plus mínus dva tri roky ale ja mám 24 rokov a neviem si predstaviť vzťah s mužom v mojom veku...teraz mám dva roky priateľa on má 34 je rozvedený ale to mi nevadí máme dobrý vzťah...jednoducho vzrušujú ma starší muži a aj si s nimi viac rozumiem. Ako to máte vy?? Starší? Mladší? Vadil by vám rozvedený muž??
@janickacrazy moji rodičia sú tiež rovesníci, otec mal tento rok 70ku, mama má o 2 roky menej. Otec behá ako veverica, chalupa, dom, jedna záhrada, druhá záhrada, šoféruje, stavia, nakupuje a upratuje. Mama je mladšia a len sa motá a motá, nič už neurobí, do obchodu neprejde, nenakúpi si, so všetkým jej treba pomáhať...
Každý máme v okolí iné prípady, ja zas mám v okolí skôr aktívnych mužov a usadlé ženy, presný opak toho, čo ty. Ešte k tomu sú tí muží všetci štíhly, aktívni a ženy popriberané a neaktívne. No a potom to ľudia aj tak posudzujeme, z tých príkladov, čo máme v okolí, ale všetko je vysoko individuálne.
@0silvia0 tak u nás je to presne naopak, moja mama 70tnička, energická, športuje, je bez akýchkoľvek zdravotných problémov, sexuálne aktívna, niekedy si myslím, že má viac životnej sily a energie ako ja😄😄
@littlefiona áno, je to všetko individuálne, vôbec sa to nedá paušalizovať, každý to má inak.
@anjelicek26 A bol tvoj rozvedeny priateľ vyše 20 rokov v manželstve?😀
@mariska30 nie😂
@anjelicek26 Tak to je asi iná káva ako u toho môjho 😀
Mám o 10rokov staršieho dve deti máme a 6r spolu😇
Mám síce muža len o dva roky staršieho ako som ja, ale vpodstate je to asi jediný muž v mojom živote čo je odomna starší len o dva roky.. vždy sa mi páčili starší, tak 7+ som mala priateľov kesysi zväčša.. moj muž zase vždy vyzeral staršie a aj sa tak správal, preto sa mi asi páčil..
Ale vpodstate mi to ostalo, stále sa mi páčia muži čo majú tak 45teraz, ja budem mať 38.. ale už som videla aj mladších čo boli príťažliví, zväčša je to ale tým že dnes je moderná brada, či strnisko a mne sa to vždy páčilo..
A rozvedený by mi nevadil, veď každý má nejakú minulosť.. ako komplikáciu by som asi videla ak by mal deti, nie prekážku.. to už je trocha iný, komplikovanejší vzťah, na ktorý sa treba nastaviť..
Priblizne mojom veku pripadne + - 2,3 roky vacsie rozdiely nie su k nicomu dobre. Nech mi ktokolvek akokolvek hovori jednoducho 10 r rozdiel su vzdy ine nazory, ten clovek prezival inu dobu atd atd a tie co tvrdia ze si rozumeju sa len podriadili prisposobili a posluchaju pripadne hladali “ oca”
@akinom0077 Máš pravdu až dokiaľ na to neprídu a nebudú pociťovať vekový rozdiel
Mňa aa priťahujú 200rocniiy!!)

Pokiaľ si rozumiete vôbec v tom nevidím problém.Mne sa tiež páčia starší muži cca o 10-15 rokov je úplne v poriadku.

@0silvia0 u mojich rodičov to bolo presne opačne, mama ešte v 74-ke behá ako srnka, robí v záhrade ako drak, otec posledné roky už nevladal vobec, lebo prišla choroba