Ako zistím, či ma muž stále podvádza?
Zienky, ako zistim, že muž ma stale podvádza? nemate niektorá podobnu skúsenosť? Ide o to že ma uz podviedol s tým že tam nešlo len o fyzické podvádzanie ale aj o citové, ale mame malé deti tak som odpustila. Sľúbil že sa bude snažiť čo sa aj snazi, ale mam pocit že to robí nasilu. Proste necítim že to robi prirodzene. Asi som urobila chybu keď som mu povedala akú mam predstavu, co chcem aby robil a on to začal postupne robiť. Čo je síce super ale nejako mu to nezeriem. Ja tuzim po tom aby to urobil sam od seba, alebo prisiel s nejakým nápadom alebo prekvapením sam. Je smutne že si vsetko musim vynucovať sama a on nepríde s ničím. Dokonca ani sex nezačína prvý on. Celkovo je toho strasne malo s jeho strany. Navonok je vsetko super ale neverim mu že to robí kvoli mne. preto mi s toho vychádza jedine a to že ešte udržuje kontakt s milenkou. Je dlho v praci a ja doma s detmi a ja netusim či s ňou nie je počas pracovnej doby, lebo je to mozne keďže ma flexibilnú prácu a ja neviem ako to zistit. Keď je doma tak nevidim tie klasické podozrive aktivity ako predtým ked si s ňou písal z domu a nosil mobil vsade so sebou. Ale citim že v poriadku to nie je😒
@autorka myslím, že teraz si sama zistila, že nevera sa nedá zabudnúť. Odpustiť môžeš, ale nezabudneš. Po ďalšie, pokial ste sa neprestahovali na druhý koniec zemegule bez netu a sociálnych sietí, neverím, že ju tvoj muz nekontaktuje. Obzvlast, keď nešlo len o sex, ale aj o city. A ano, ver tomu, ze pri sexe s tebou mysli na nu. Neviem, či ti to za to stoji takýto vzťah z povinnosti. Mimochodom, prečo si "vybral" teba a nie tu druhu? Lebo aj to je dosť podstatne
To je chore, aby manželka zapasila s milenkou o muža. Ked ju lubi, nech ide ..načo vlastne ostal? ty si ho prinutila?
Mam až zimomriavky, akoby toto písala moja najlepšia kamaratka....ale to viem ze ona nie je na koňovi...
Odpustila neveru, vyhrážala sa mužovi rôznymi spôsobmi(zo zúfalstva) a on keďže svoje deti miluje nadovšetko na svete, stiahol chvost a ostal pri rodine...naoko sa tvári ako sa všetko vrátilo do normálu ale každý kto ho pozná bližšie vidí ze hra iba divadlo.. Stále mysľou neprítomný, zamyslený, začal piť, čo predtým nikdy nerobil.. A minule som ho na oslave na chate pristihla ako plače ako malý chlapec a všetko z neho vypadlo.... Ťaží ma to odvtedy, je to moja naj kamoška, ale ona si ide svoje, ako začali nový život, ako zabudol na tu milenku... Nechce si dat vysvetliť ze veci sa majú inak... 🥺
@lentilka78 to je úplne hrozné - kamoška žije v sebaklame, chlap sa mení na trosku (a alkoholika) a ako sú potom na tom deti? 😔
@ruzoveokuliare áno, v úplnom sebaklame žije a stačí jej to... Ja to neviem pochopiť... Akoby stratila všetku sebaúctu
A čo sa deti týka, tak jasne ze aj ich to zasiahlo, vraj sa zhoršili v škole... A hlavne vidia a cítia ze niečo není v poriadku.. Takto trpia všetci, moja kamarátka, jej muž, ich spoločné deti a aj ta druha žena... Poznám veľmi dobre aj ju
@spadnutaslivka tiež by ma zaujímalo že či tvoj muž vôbec chcel nejaké odpustenie a chcel to napraviť.
Sú tu rôzne názory, ale ja viem že všetko sa dá odpustiť ak niekto chce aby mu odpustene bolo a snaží sa.
Je pravda že na 100% tvoj muž smúti za jeho milenkou, ktorú ľúbil. A v tom čase čím mal ju radšej tak teba menej.
Ich románik skončil, preňho to znamenalo rozchod z milenkou a podla mňa je z toho dosť zničený. Určite mu chýba, možno naozaj utol kontakty a o to ťažšie mu je. Ju miloval a vzdal sa jej pre komfort a istotu u teba
Predpokladam že máte spoločné byvanie, hypoteku a záväzky, ktoré pretrhnúť by bolo veľmi komplikované a zrazu mu za to nestojí ani jeho milenka.
Možno si uvedomil že to čo ma s tebou mu nič nenahradí a teraz sa snaží nájsť k tebe cestu
ALEBO
Má depky a chyba mu milenka a z tebou je ozaj len z povinnosti
Neviem ako dlho mal pomer, ak dlho ho už oficiálne nemá. Zo dňa na deň nenaskocite do vášho zabehnuteho vzťahu ktorý kedysi fungoval
Chcel to čas a trpezlivosť ak vám na tom OBOM skutočne záleží. A nie mesiac, možno dva, tri a uvidíš potom
Podľa mňa sa ho opýtaj či naozaj stojí o teba a chce si k tebe nájsť cestu.
Poznám páry ktoré si prešli neverou, ale ani jeden z nich v tom nebol nevinne, a dali si to do poriadku, pretože chceli a nepochopí to niekto kto si to nezažije
Ale je rozdiel ak niekto len podvádza a doma všetko funguje
Je s tebou,pretoze ty to tak chces,nie preto,ze to chce on. Sama to vies. Naco je dobry ten sebaklam? Si v takomto vztahu stastna? Lebo dovera tam uz bude nastrbena navzdy.
@lentilka78 No ale je to aj jeho chyba, že neodišiel k tej milenke teda nastálo, keď ju tak strašne miluje. Na deti má nárok, môže ich vídať ako im súd odklepne. Možno by to bolo lepšie pre všetkých. Poznám tiež takú rodinku, chlap takisto začal piť, no nič moc teda.
Ďalší prípad kedy sa potvrdzuje to, že nie každá nevera je taká akou ju ženy na MK opisujú..ze je milenka iba matrac. Bohužiaľ, tu vidíme ako reálne chlap miluje milenku a ostal len preto, že musel a nie preto, že chcel. Nie vždy milenka je tá, ktorá ťahá za kratší koniec..väčšinou je to práve manželka. Nedávno som presne toto písala do inej diskusie a tu sa to potvrdzuje..že nevera mnohokrát ma práve takúto citovú podobu a sex je medzi nimi az druhoradý. Nema zmysel takéto vzťahy siliť..autorka, pracuj na rozchode a nie na záchrane vzťahu. Tvoj chlap sa už do teba nezalubi aj keď sa od milenky odlubi. Skôr sa ešte môže stať to, že príde ďalšia, keď v jeho srdci ostane prázdno = miesto pre novú lásku. Ty by si sa ešte niekedy zaľúbila do nejakého svojho bývalého? Už asi nie. V jeho očiach si ty tou ukončenou etapou v oblasti citov. Ona je ako nová láska z ktorej sa spamätáva a po nej príde ďalšia. On teraz prežíva obdobie ako po rozchode. Mrzí ma to.
@karolinakr kvoli detom a rodine, ale tiež rozmýšľam či to takto ma zmysel.
@iwesska som rada že je pri mne, neviem si to ani inac predstavit..
@barborachors vsimla som si že je opatrnejší a dáva si väčší pozor? akoby sa viac kontroloval čo robí a čo mi povie.
@janickacrazy ja som rada že neodišiel k nej, neviem ako by som to zvladla.
@lienka.7 ževraj mu záleží na rodine a má asi morálne výčitky.
To sa ti páči, že sa kontroluje? Ved trpíte ty, on a deti. Lebo ty nevies, či to zvládneš . A budeš vládať stále ho sledovať? Ci ti stačí ze je pri vás?
@janickacrazy myslím si ze neodišiel lebo nemal na to gule, tu ma zázemie, dom, atď... A dosť aj rodicia jeho do toho zasiahli, tlačili na neho aby dostal rozum... A ďalšia dôležitá vec je to, že deti ho zbožňujú, osobne si myslim ze viac inklinujú k nemu ako k mame... Proste celé zle... A zle sa mi pozerá na celú túto situáciu, keď vidím ze všetci sa trápia.... A ďalšia vec je to ze moja kamarátka je trosku labilna, už v minulosti sa pokúsila o samovraždu, myslím ze aj to ho brzdi
Aj keby si si bola na 💯 percent istá, že sa so žiadnou ženou nestretáva, nekontaktuje, to čo má v hlave mu ovplyvniť a zakázať nemôžeš. Ak ti toto stačí, že je fyzicky ako tak pri tebe, ale mysľou pri inej, dosiahla si svoje. Mne by to nestačilo. Ja som sa tak nedávno rozišla s priateľom, ktorý bol ochotný kvôli zachovaniu vzťahu a preto, že ja som to chcela, niečo urobiť. Ale nebolo tam to chcenie, tá chuť a vášeň z jeho strany. Len z mojej. A to sa nedá vynútiť ani vyžiadať. Pre mňa takýto vzťah nemá cenu.
@lentilka78 včera davali Teoriu tygra s Bartoškom, to si mala vidiet..Tiež muž sa nechcel rozviest, len utekal z domu..Lebo že ona by si ubližila..No našťastie v tomto mam vyhodu, že ked mi niekto lezie na nervy, nenútim sa k súžitiu..mna sa nedá udržať reťazou, kde nechcem. ..takže je to take zaujimave, že ludia žiju na hromadke proti vôli, lebo ten sa zabije, ten zas neviem čo ...to neni pre každeho..Niekto ma rad slobodu od problémov ako ja 😹
ked si nevieš predstavit byt bez neho, načo ti bude info, či podvadza alebo nie.
zufala si uz len preto, že si mu tu nechutnost odpustila, tak si teda s nim zi. lenže pamataj si jednu vec, lásku si nevynútiš. ak to urobil, urobí to zas. ano niekto povie že to tak nemusí byt. tym 5 percentám ludi, čo to už neurobia, gratulujem.
@banderaska29 lebo ma ubezpečil, že už s milenkou nie je, ale ako čítam vaše názory, tak sa musim poriadne zamyslieť nad tým čo bude pre mna najlepšie, lebo takto sa zblaznim alebo utrapim
@autorka ver mi, že ak ju naozaj miluje, tak s nou v kontakte je... Len si dáva väčší pozor aby si na to neprišla
Normalne mu povedz, že maš pocit, že ju stale miluje, nech sa rozhodne, zbytočne sa trápiš, ak sa mieni pretvarovat, potom radšej chodte na čas od seba
Ale nech si dobre premysli, čo spravi. Tiez si neni pajac na gumičke, pripadne mu naznač, že aj o teba by bol zaujem teoreticky
my ženy všetko cítime. väčšinou správne. intuíciu neoklameš, je láskavá, je to naše tretie a veľmi vnímavé oko. ak máš pocity, aké máš, mrzí ma to, ale zrejme Ťa neklamú. neverím, že niekto by chcel žit v neistote a strachu. zváž, či ta jeho prítomnost naozaj tak naplna, alebo je to len tvoje ego, ktoré ho nechce pustit.
Dnes sa s ním porozpravam, aby som vedela na com som, snáď bude úprimný.
Treba si naliať čistého vína a otvorene sa porozprávať
Ako sa dalo ocakavat, všetky jeho odpoved boli vyhýbave a nie priame. Akurát viem, ze chce byt s deťmi a s rodinou, snaží sa zabudnúť na milenku a bude sa snažiť ísť smerom ku mne, keďže to pozadujem, takze som na tom rovnako ako predtým.
Nevadi..aspoň si skúsila 😇
Pozri on ti ublížil neverou a jediné čo ti teraz povie, že bude s tebou keďže to požaduješ?
Ja by som sa pozrela na to čo by spravil keby si ho vykopla z domu za jeho milenkou. Keď mu tak chýba tak nech si ide za ňou, potom po čase keď im prejde ružové obdobie plné vzrušenia a skvelého sexu, príde realita...
Stereotyp, problémy, starostlivosť o deti na striedačku, alimenty, zamestnanie, nedorozumenia s milenkou... A potom si možno uvedomí, že už nie je šanca späť k životu ktorý mal.
Ty si v jeho očiach chudera, nad ktorou sa on teraz zlutoval, ma boľavé srdiečko z rozchodu s milenkou a je s tebou lebo to pozadujes a máte deti, hypotéku, si preňho komfort. Predpokladam že mu varíš, perieš a o deti sa staráš viac ty
Spravil chybu a ja ti nezazlievam že si mu dala šancu a chceš odpustiť. Ja verím na druhé šance. ALE nie ak ti on dá najvo že ty si preňho len cena utechy. Ma sa snažiť, nech robí pre teba niečo pekné, romantické gestá, nech hľadá k tebe on tu cestu, lebo on ju zaterasil
Len vtedy by som dala šancu... Nie sa doma starať o manžela ktorý plače za milenkou a k tebe je odmeraný

Chapem aj jej pohlad pretoze ona sa snazi, lubi ho a musi si vynucovat sex = prirodzenu vec. Mrzi ma to, tiez som to zazil opakovane, je to nefer.