Ako zvládate randenie s mužom, ktorý už má dieťa?
Uz nejaky mesiac som na zoznamovacej appke badoo. Nemusite mi pisat, ze je to hlupost, nakolko som mala odtial predosleho partnera aj sestra a kamosky si tam nasli partnerov a su spokojne. Je to sice prehrabat sa bahnom, ale super vec :D ale ine som chcela. Vsimla som si, ze je tam vela chlapov, ktori maju 1-2 rocne deti a uz su rozideni s partnerkou. Ked som sa pytala, ze ako je mozne, ze taky vztah nevyjde, ked je dieta este taketo male. Ved rok je strasne kratka doba, tak velakrat mi povedali, ze uz predtym ten vztah bol zly :D tak ma napada otazka, preboha, naco si ludia robia deti s niekym, s kym si nerozumeju ? A potom sa slobodne matky čudujú, ze im chlapi neplatia vyzivne, dotahuju sa a pod. Mna automaticky odradi, ked ma chlap uz dieta. Je to mozno hnusne, ale je to tak. Zazila som raz takeho a to bola katastrofa. Mali sme naplanovani vylet v Tatrach, konecne volny vikend pre nas dvoch a ex mu naschval supla dieta, aby nam to prekazila. Ako ste zvladli randit s muzom, co uz ma dieta ? Ja mam 27 rokov a proste vzdy natrafim na skveleho chlapa, ale ked zistim, ze uz ma dieta, mna to strasne odradza po tej skusenosti.
@gazpalm presne rovnako to cítim aj ja... príde mi nechutná predstava, že by moje deti žili spolu so mnou a nejakou cudzou "tetou" (hoc aj len cez víkendy) a ešte nechutnejšia predstava, že by som ja mal ľúbiť nejaké cudzie deti. A tiež si neviem predstaviť nejakej novej žene vyznávať lásku. Proste celé mi to príde absurdné...
@miadi áno to más pravdu, dnes je to rarita ze po rozvode ludia vychadzaju. ja ked poviem, že my s mojim exmanželom ideme na obed aj s detmi, alebo ho pozvem ku nam na obed a potom si pozrieme všetci film, alebo že sa rposte pred detmi vieme objat a sme super kamosi, to sa Ťažko buduje. ale nebolo to lahke, jednoducho sme zahodili ego a hoci laska vyprchala, ta ucta tam bude navzdy, deti su stastne ze tak vychadzame a my tiez. vieme sa na seba spolahnut a pomahame si v podstate ked je treba. obaja mame sucasnych partnerov a tí su super 🙂
mne staci ked vidim vztah mojho priatela s jeho ex. to je niečo prišerne, počula som ju na vlastne uši, nemohla som uverit, že taka pekna žena a matka vie rozpravat ako posledna žumpa. ozaj by som neverila, že može jedna žena tak rozpravat.
@gazpalm ver mi, ak sa rozvedieš, nanovo zamiluješ a naozaj veľmi zamiluješ do dobreho muža, tak zmeniš nazor aj priorty, ak by takyto muž mal dieta 🙂
Ak je to pre teba mozne, urcite bude jednoduchsie vsetko vo vztahu bez takehoto zavazku. Predsa len sa tym vsetko komplikuje, a to hovorim z pozicie zeny s nevlastnymi detmi😃
Úprimne - chlap, ktorý je registrovaný na Badoo a má 1-2 ročné dieťa, nehľadá serióznu známosť.
A väčšinou ani nemá bývalú partnerku. Len to tak prezentuje budúcim "kamarátkam".
Som slobodná matka s dvoma deťmi. Chcela som to tak azda? Odišiel zo dňa na deň keď som bola v druhom tehu. Netreba súdiť
K tomuto sa musim vyjadrit.
Takze ja, vtedy 26-rocna vyslovene mi deti vadili, nikdy som nechcela mat svoje.
Zoznamila som sa s mojim terajsim muzom, on sa prave rozvadzal, mali spolu dve deti.
Minimalne s nimi volaval kazdy vecer.
Tiez som vtedy zvazovala, hovorila som si Romana ved toto si presne nechcela. Nechcela si ziadneho partnera nieto este takeho s detmi.
A vies co? Najlepsie rozhodnutie mojho zivota. Teraz mame spolu dalsie dve a moj zivot odkedy som s nim krajsi nebol. Jednak po svojich dvoch detoch zvladal celu domacnost, nebol uz vtedy ziadna fajnovka, navaril, upratal, bol pozorny - este stale je, ale este viac.
Ono velmi to aj zalezi od cloveka. On ma naucil stavat vztah na prvie miesto. A tak to ostalo aj doteraz, aj pri detoch. Nie u kazdeho to tak samozrejme je a nie kazdy ma so svojimi ex dobre vztahy. Ak ale vztahy niesu dobre, da sa vsetko dohodnut na papier. Cize otazka len znie, ze ci je ti prednejsi ideal, kt si si vysnivala alebo ci je na tolko dobry a tolko ma snahy ako ten moj vtedy, ze ta presvedci o opaku.
@banderaska29 nevravim ,ze nie ... ale teraz to vidim takto ,len nikdy nehovor nikdy 😊
ahoj, tak podľa mňa závisí aj od toho aké to dieťa je, aké je staré a tak.... keby to bol 16 ročný totálny nenáročný pohoďák ako môj synovec napríklad, tak by mi to nevadilo vôbec, ale ja som na tom druhom brehu, ja som si teda užila s exkou a problémovým dieťaťom viac než dosť 17 rokov kým nebolo dieťa dospelé (aj keď stále môže niečo vypuknúť), takže ak nechceš zameraj sa fakt na tých slobodných 🙂 alebo musíš mať toho muža fakt veľmi rada že to vydržíš 🙂
By si sa čudovala ale stáva sa také že žena podvedie chlapa a má doma dojča, malé dieťa a je to bežné. Netreba všetkých chlapov hádzať do jedného vreca ale je jasné že pokiaľ máš voči tomu výhrady, mať chlapa so záväzkom tak do takého vzťahu nechoď.... Veď ešte je kopec bezdetných chlapov ale potom môžeš naraziť na problém taký že zabiješ pár rokov a niekým kto pre istotu deti nechce vôbec 🙈
To ja som si našla muža, ktorý mal v opatere osem ročného syna, lebo mater sa na neho vykašľala v troch rokoch...vtedy som mala 20...hneď som otehotnela...za osem rokov znova a po desiatich rokoch čakáme spoločné tretie...no a najstarší už má 26 rokov, priateľku a spoločné bývanie... detská ho milujú...a ja absolútne nič neľutujem..šla by som do toho znova 👍😍
Ahoj, asi mas problem mat rada cudzie deti. Nic v zlom, ale asi je to lepsie ked si s takym muzom so zavazkami ani nezacnes, bude to v prvom rade najlepsie pre to dieta, aj pre muza, aj pre Teba.
Zelam, ti z celeho srdca, aby si nasla bezdetneho vysnivaneho chlapa.
Hlavne je, ze si to uvedomujes.
@kittykat22 To je pravda navsetky deti, akonahle dieta ide do puberty su s nimi problemy. No a co???
Aj ked je vlastne, nevlastne.
Ked bol syn v 7.rocniku bolo to peklo.
Kolega mi povedal ked bol syn 6.rocniku, musis sa psychicky pripravit na 7.rocnik vacsina deti vtedy rebeluje najviac. A mal pravdu, teraz je deviatak a je pomerne klud.
@lula3108 aj ja mám partnera s dieťaťom sme spolu tri roky a keď sme sa spoznali malý mal ledva dva roky .Keď som zistila že má dieťa uvedené na zoznamke ,spýtala som sa ho nato ostal zarazený pretože si myslel že to bude prekážka povedala som mu že nieje to prekážka .Ale presne s ex to bolo celkom zaujímavé zo začiatku už sa to ustálilo zatiaľ 🙂.Malého mám rada a vždy sa snažím mu niečo kúpiť oblečenie čo má u nás,sladkosť navariť a aj hračky 🙂.Netreba odsudzovať pokiaľ je muž fajn .
Autorka, mňa tiež chlap s dieťaťom odrádza.
A aj kvôli tomuto, že by nám ex mohla rušiť plány, naťahovať toho chlapa, robiť naschvály atď. Vidím už pri čítaní na MK alebo aj v realite v okolí, aké harpie dokážu byť niektoré ženské. Preto sa s chlapmi so zaväzkami ani nechcem spoznávať. Nerandila som nikdy s takým. Som tiež bezdetná, nežijem sexuálnym životom, lebo to chcem až s tým pravým a nie riešiť status (slobodnej) matky. Teraz nedávno som bola na stretku s bezdetným 40tnikom, ktorý ani deti nechce (čo mne neprekáža). Našťastie, ukázal už cez písmenká po pár dňoch, čo je zač. Zo svojej neschopnosti začal viniť mňa a keď som mu dala dovi, ešte ma aj dourážal. Takže ani niektorí chlapi bez záväzkov nie sú výhra.
Ked Ta to odradza, tak radsej do toho nechod a este pockaj, aby si netrapila zbytocne seba, ale aj chlapa. Ved si este mlada, musia existovat nejaky chlap v Tvojom veku, ktory este nema deti a bude Ti sediet. Len musis byt trpezliva. Drzim palec.
Napíšem ti k tomu niečo iné - to, že muž na zoznamke napíše, že je rozídený so ženou ešte nemusí byť 100% pravda. Môj ex bol na badoo - informovala ma o tom kolegyňa, tak som si vytvorila účet a kontaktovala ho. Dozvedela som sa, aký je on chudáčik, že ho nechala žena s 3-ročnou dcérou a iné bláboly, pritom naša dcéra mala 5 a na rozvod som ani len nepomyslela. Zatiaľ čo bol on nezamestnaný, ja som chodila do 2 prác a myslela si, že mám napriek tejto menšej finančnej kríze harmonické manželstvo. A ono to bolo úplne inak 🤷🏻♀️ a ako si postrehla, už spolu nie sme. Takže pozor na sladké rečičky.
Ja nerozumiem jednej veci.ze 27 ročná žena bez záväzkov si nevie nájsť chlapa tiež bez záväzkov....to mi je naozaj divné.
1. Dieta bude vzdy milovat najviac, tak sa mozes casom citit ako na druhej kolaji 2. Minimalne na 20 rokov tam budete nonstop riesit byvalu, teraz mozu dobre vychadzat, potom mu nebude chciet davat dieta, stale pytat vyssie vyzivne atd. .,., Ja mam manzela, ktory ma uz dve deti z predchadzajuceho vztahu a bolo to velmi velmi narocne. Najma ich puberta, stale sa im prisposobovat, stale riesit nieco s byvalou atd. Svojim dceram budem isto radit najst si primarne muza bez zavazkov….
@kikus7 presne tak. Dieta nie je problem. Ale trafena ex obrovsky problem.
Ale to je jedna z mala. Su ex, a poznam ich viacero v okoli, ktore maju upraveny sudny styk. Ale napriek tomu stale robia problemy. Kamarat sa natahuje o deti aj napriek tomu, ze to na papieri ma. Ex si zmysli, ze deti su chore, ze ho k nim nepusti na vikend atd. Niekolkokrat volal policiu, deti musela vydat… Kupil dovolenku, dohodli sa, ze pojdu deti s nim a v den odletu vypla telefon a nevedel ich najst atd. Novy vztah s partnerkou mu nevydrzal, lebo proste trafena ex ziarlila a robila mu naschvaly. To, ze ma nieco na papieri, v tomto state vela neznamena. Je to narocne, je to komplikacia. Skus, uvidis 🤷🏼♀️
Vela ludi si mysli, ze dietatom sa vztah zachranuje ale zial, dieta je skuska vztahu a aj toho pevneho niekedy - vela robia hormony, zvladanie stresu, tlzatazenia, zvladanie nespatia a podobne.. ale to ze to s nejakou zenou nevyslo, tak proste stava sa..u mna by bolo dost dolezite, ci ma poriesenu ex, aky maju vztah (rozumej nie na noze, lebo ano vtedy to bude horsie)..uprimne ale tiez si neviem predstavit randit s chlapom co uz ma dieta ale zaroven si neviem predstavit, ze ja ostanem na ocot a mam 2 deti a ze by niekto zmyslal ako ja :D je to dost deprimujuce😂
@gabriela_obzerova ja s tebou nesúhlasím - môj ex sa nedávno oženil a povedal dcére, že jeho manželka je uňho na prvom mieste a potom je ona. Od čias C19 s ňou takmer nebol, maximálne mu vyhovovalo, že je zákaz stretávania, hoc mali rozvedení rodičia výnimku. Odkedy sa oženil, vôbec za ňou nechodí, a to býva neďaleko. Nikdy sa jej nevenoval, preto som napísala vyššie, že sú chlapi, ktorí sa na zoznamkách hrajú na chrumkavých a obetavých oteckov (mnohé ženy na to letia) a pritom je pravda kdesi inde.
Pozri zbytocne to analyzujes. Proste ty si najdi slobodného a nezamýšľaj sa nad tym preco ma niekto dieta sam, je jedno ci muz ci zena. Mas 27 urcite je vela chlapov do 40 rokov co nema deti, nemoze mat deti alebo akýkoľvek iny osud.
@mon8060 ja pisem, ze si nemozem najst chlapa ? Moja, ja som pred rokom ukoncila stvorocny vztah. Teraz zacinam opat randit a ano, je velka pravdepodobnost, ze uz je vela chlapov aj s detmi. Riesis uplne nepodstatne vecu, na ktore sa nik nepytal. Mna zaujimal nazor zien, ktore si niecim podobnym presli a ci vobec niektora mala normalny vztah s oteckom. Pises, akoby to bola ta najjednoduchsia vec na svete, najst si v dnesnej dobe partnera. Ked mas mininalne naroky, mozno to jednoduche je, ale ja tie naroky mam teda vyssie, takze mi je jasne, ze z niecoho clovek bude musiet upustit

No ja som tiez povedala,ak sa niekedy rozvediem, budem mat chlapa ak tak na stretavanie a sex , mame 2 deti a tieto pozliepane vztahy/rodiny ma desia ...lebo ja proste nemusim cudzie deti , a to zoznamovanie, superenie deti ,dospelych neustale vysvetlovanie ,ja na to nemam nervy uprimne ...ale to hovorim teraz ,ked som vydata ,mame uplne "normal"manzelstvo a deti...je mozne ,ze nazor ,by som zmenila ,ak by mi za tu namahu a obetu niekto este v zivote stal 😉