Cítim nechuť k svojej žene
Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...
@radlinka tak potom nechápem o čo mu ide,keď si tak vezmeš aj tak sa len prikrasluje ...a vlastne ženu si za chrbtom zhodil
@radlinka že je nespokojný a uvedomuje si ,tak maká na sebe,ok.citi nepohodu pracuje na sebe.ale tu botka .mohol že som frajer makám na sebe chce si niekto dopisivat?ale takto???🤦
Ja teda neviem ci som naivna, ale pokial lubim, ten clovek sa mi automaticky paci... Preto nerozumiem komentom "chcem sa pacit svojmu muzovi". Mozno ste sa mu viac pacili ako ciernovlaska, ale pacite sa aj ako blondina, mozno ste sa mu viac lubili, ked ste mali o 10 kg viac/menej, mozno sa mu viac pacite s dlhymi cervenymi nechtami, ale pacite sa mu aj s kratkymi nenalakovanymi, mozno viac v minisukni ale urcite aj v teplakoch,.... A nedala by som ruku do ohna, ze autorovi sa nepostavi zo zdravotnych dovodov a pride mu velmi pohodlne zvalit to na svoju "zanedbanu" zenu.
Ahoj, určite sa ona cíti teraz strašne, je smutná, nespavas s ňou, ešte viac sa opúšťa...je fakt, že žena je odrazom muža....skús sa premôcť a daj jej občas nejaký kompliment, dones kvety, zober ju na výlet cez víkend kľudne aj s deťmi, hlavne, aby zmenila prostredie. Do posilky najlepšie spolu alebo jej kúp napr orbitrek domov a stráž deti v čase, kedy by mala cvičiť. Alebo zistí, čo by ju bavilo. Alebo sa dohodnuté na zdravšej strave. Čím na ňu budeš milší a lepší, tým viac sa ona začne tiež snažiť. Teraz sa možno cíti len ako žena matka a pufka domáca, necíti sa sexi, treba to v nej zas prebudiť. Nevzdávaj to. Musíš byť aktívny aj ty, dať jej priestor, aby mala na to čas. Ale nie že jej povieš, že sa tu hnusi alebo čosi podobné, to by sa trápila..veľa žien si myslí, že to je povrchné zmýšľanie, ale tak predpokladám, že si ju oslovil kedysi, lebo za ti páčila, nie pre jej mozog alebo dobre srdce, to si zistil až neskôr, S jej fajn. Asi tak oslovil výzor. 10 kg není vôbec žiadne strašné číslo, to sa môže dať super dokopy a aj rychlo...ak má rada sex a odopierať jej ho, tak začni aspoň niečo robiť,sexuálne narážky, dotyky, úplne bude iná atmosféra medzi vami, nie len ako uz usadený manželský pár čo ho zabil stereotyp..treba sa snažiť proste celý život. Ale dá sa to, viem o čom hovorím..
@janulka182 ano, aj mne nesedi, ze ked som mu napisala, ze len impotent nemoze mat sex s vlastnou zenou, ak ju teda miluje samozrejme..tak autora sa to ani velmi nedotklo..co si v reali tiez neviem moc predstavit, kazdy muz je na take nieco citlivy podla mna..pravdepodobna je to fiktivna tema
@lacibo tak tak.
podľa mňa problém nie je v tvojej žene, ale v tebe....ideš na to povrchne. Neviem čo si uvedomuješ, že žena po pôrodoch, v tomto prípade dvoch sa ťažšie dáva dokopy aj psychicky aj fyzicky. Všetok čas venuje rodine, deťom , tebe a na také povrchné sprostosti ako ty očividne nemyslí. Ty by si mal problém po čase s každou ženou podľa mňa, nie iba s tvojou.
@lacibo ja si nedám tepláky...ale preto že sa chcem páčiť sebe🙂)))
Z tvojich komentarov je vidiet, ze robis doma hovno. Mimochodom ja chodim do prace, staram sa o 2 deti k tomu, vodim ich na kruzky a tiez otec mojich deti robi hovno
Venuje sa len praci, aj to ma menej narocnu pracu ako ja a strasne je unaveny. Nadvahu sice nemam, ale zamysli sa nad sebou....Zacni trochu pomahat miesto toho, ze si chces oddychnut a si straaasne unaveny
Okrem toho si myslim, ze 10 kil nebude takych tragickych, nebavime sa tu o nejake obezite zrejme
No ja by som sa zamyslel nad tým čo od života chceš. Ak sa chceš potiť v posilke s nejakou vypracovanou babenkou, tak choď od toho. Synovia Ťa budú nenávidieť a žena bude naveky zatrpknutá a už nikdy nebude toľko investovať do vzťahu a nebude veriť mužom. Je veľmi nebezpečné porovnávať svoju partnerku, ktorá robí všetko možné aby sa jej muž a deti cítili bezpečne a pohodlne a obetuje tomu aj čas, ktorý by mal patriť iba jej a jediné čo chce je, aby ste to ocenili a aby ste ju mali radi tak ako Vás má rada ona, s nejakou umelou babou, ktorej životným cieľom je vyzerať dobre. Prejdi sa po ulici a vnímaj ženy s deťmi. Sú krásne nie tým ako vyzerajú, ale tým s akou istotou sa starajú o to podstatné, čo k životu patrí. Tí čo hľadajú dokonalosť v kráse, sa nakoniec šeredne sklamú, pretože tento povrchný svet ich nakoniec požuje a vypľuje. Príroda a čas sa o to postará. A nakoniec im ostane samota a pocit premárnenej nádeje na pekný život.
Ja som otcom štyroch detí a snažím sa o to aby moja žena mala aspoň tú trochu času pre seba. Je krásna aj keď nie podľa tvojich kritérií a ja ju ľúbim preto čím je a nie preto že by sa podobala na nejakú umelú modelku.
@ladislav1972 veľmi pekný príspevok🙂 aj ja mám doma super chlapa...bohužiaľ máme iba jedného syna ale tiež sa mu venuje a mne umožní mať čas samej na seba
@ladislav1972 Thumb up
Ono je to z pohladu chlapa velmi jednoduche takto napisat. No davas priestor aj svojej zene, alebo si vecne niekde prec, ci uz v praci alebo v tej posilke. Ma ona cas sama na seba? Nad tym sa najskor zamysli a potom sa s nou mozes o tom porozpravat
@cucoriedkacucoriedka ved to je vec vkusu a nazoru..ja nosim aj teplaky aj saty a sukne..
@ladislav1972.... pekne si to napísal.....Ja som pred tehotenstvom mala 50kg, naozaj peknú postavu, pevnú. Krásne brucho, prsia, štíhle nohy...Keď som išla rodiť, mala som 96 kg🥴🙄...., Pribrala som dosť , aj som bola dosť napuchnutá, vysoký tlak som mala, voda a všetko.... Po pôrode som schudla, mám teraz 65 kg a ešte chcem dať dolu. Keď hovorím môjmu mužovi, že som tučná ešte ..on povie, ,že prosím ťa, nie si žiadna tlstá a si stále krásna....Starám sa o rodinu varím, upratujem, venujem sa malej dcére a naozaj niekedy nemám čas poriadne sa učesať, rýchlo sprcha, zuby , vypnem vlasy , tepláky, tričko a idem do toho celý deň a ani neviem, už je večer..., A to mám jedno dieťa, psa a muža 🤣..., čo musí byť pri 2 ,3 .........Jednoducho sa mu to píše, treba si vymeniť so ženou, či by potom mal takéto myšlienky...
@lacibo anooo presne tak...ja okrem teplákov a tých takých pudlacov tiez
Mnoho z nás žije vo svete pochybností o samom sebe. A ani tisíc komplimentov od partnerov/riek neprelomí toto prekliatie. Je ťažké nájsť v sebe to základné sebavedomie a uvedomiť si že aj keď nezapadáme do nejakého 'ideálu', neznižuje to našu cenu ako človeka. Stále mám na mysli jeden africký kmeň, kde sa dievča nevydá pokiaľ nemá čierne zuby. Každému sa páči niečo iné a my sme častokrát ponorení do zbytočne negatívnych pocitov o sebe samom. Namiesto toho by sme si mali povedať: Ak sa Ti nepáčim je to tvoj problém. Ak chceš aby som bol/bola ideálny/a pozri sa najprv do zrkadla a spýtaj sa seba, či sa k niečomu takému vôbec blížiš. Nikto nie je dokonalý a nejaké blbé upravené fotky na instagrame to nezmenia.
@cucoriedkacucoriedka pudlace neznasam..nenosi ich ani dcera..
@ladislav1972 👌👌
@ladislav1972 👏
Ako zlepšilo sa to
Ja mám tiež 4rocneho a dceru rok a pol
Syn do skolky nechodí a v pohode si môžem popri nich zacvičiť

@katarinka289 veď áno, ja som reagovala len na jeden komentár a ten chlap, čo som spomínala deti zatiaľ nemá, takže asi preto je každý deň vo fitku 😂😉