Čo robiť, keď vás partner očúra v sprche?
Ahojte prosim vas ako by ste toto zobrali? Ospravedlnujem sa za anonym no toto sa naozaj hanbim napisat verejne. Stretavam sa priblizne 3 mesiace s jednym muzom a teda vyzera to na vztah (je mi s nim super, je pozorny, mily, strasne vela sa spolu nasmejeme). Tento vikend sme isli do ineho mesta na vylet mali sme tam prenajatu hotelovu izbu (ani my totiz nie sme z jedneho mesta a nevidime sa kazdy den). Vecer ked sme sa po celom dni vratili na izbu isla som do sprchy a spytal sa ci sa moze pridat tak som suhlasila. Zrazu som citila nieco teple otocila som sa a on na mna cural a smial sa - bola som v totalnom soku nechapem doteraz preco to urobil a neviem co si o tom mam mysliet. Potom ked som sa ho na to pytala tak povedal ze nevie preco to urobil ze zo srandy ale teda mne to smiesne nepride vam ano? Absolutne nechapem ci to ja mam naozaj prehnanu reakciu a prehnane o tom rozmyslam alebo ako si to vysvetlit..
@alessavandervelden neviem čo
@walentina7 tvoja reakcia mi prišla najchorejšia z celej debaty 🤦🤣
Proste ho vzrušuje piss. Mal sa dopredu opýtať, či môže. Ľudia to robia, takže nie je to nič hrozné, ale treba sa o tom dopredu porozprávať, či si s tým stotoznena. Rázne by som sa s ním porozprávala. Je to rovnaké,ako by ti pri oralnom se.e pustil bez opýtanie do pusy. Takéto veci sa bez dohovoru nerobia.
Ja neviem,vsetci sa tu nad tym pohorsujete,fujkate,ale mnohym anal,ktory je daleko nechutnejsi, nevadi. Ani ked sa vam chlap urobi do tvare,do ust...Vsak ten moc v sprche ani necit ani nie je taky slizky ako semeno.
Boze moj,no tak to urobil so srandy,hned si sa umyla. Mali ste si to vydiskutovat a bolo by po probleme.
Si ta iba označkoval ,ze si jeho
@marseillefan boze uz len vy ste ozaj chybali v tejto diskusii
@iwesska anal nerobi kazda, ani nie kazda si necha vystriekat usta ci tvar semenom a nikto normalny ineho cloveka neosti. OK je to, ak je to so suhlasom toho druhého. Ten autorkin priatel OK nebol, ked sa musi z toho vztahu davat do poriadku u psychologa.
@walentina7 kolko mesiacov by si cakala? A predstav si, ze by ta ostal ci osral az po tvojej lehote alebo nebodaj az po svadbe.
Však tak sa ho opýtaj, že či má rád piss 🤷♀️ ono to veľa chlapov vzrušuje, aj obojstranne
@vesimelonimarsista Sorry,fakt nesedim a neciham na kazdy koment. Mohla rovno zacat tym,co napisala naposledy. To,ze niekto niekoho ocura nemusi hned znamenat deviaciu, preto som to prirovnala k analu,ci oralu.
Blbost? Teda mne to ako blbost rozhodne nepride
Aj mne to urobil raz chlap len tak zo srandy ale ja som mu to aj dovolila 🤣🤣
@zmrzlinka2021 nič v zlom len ma to zaujíma z tvojho pohladu čo je na tom nerozumne alebo ako to je myslene? Za tie 3 mesiace spolu určite už mali sex zrejme nie len misionára a videli sa nahi, čo je sprcha nejaký boží chrám ?🫣ved keby sa ma chlap spýta či sa môže pridať do sprchy beriem to skôr ako niečo intímne sexuálne nie že sa chce len umyť 😃tak keď poviem že áno môže nebudem sa v tom čase holit alebo niečo čo môžem urobiť keď tam nebude ale co ma to že sú spolu 3 mesiace spoločne s tým že nie je rozumne volať ho do sprchy 😂
Ak ho to vzrusuje, tak to mal do predu oznamit, ale cyjadril sa, ze to bola sranda, take srandy mi nepridu vtipne.
Prvé,čo mi napadlo,úchylka.A keď sa ešte na Tom smial,že nevie prečo to spravil?Podivin
A nemohlo to byt tak, ze mu to proste "uslo"? Respektíve sa mu chcelo cikať a potom mu bolo trápne tak to otočil na srandu..? 🙈

V rámci burinoterapie odporúčam vyšlahat žihľavú po gulách.