icon

Čo vám vadí vo vzťahu?

15. nov 2022

Čo vám vadí na vašom partnerovi? Žiadny vzťah nie je 100% dokonalý, čo dokážete prekusnut/tolerovať aj keď vám to skôr prekáža?

Strana
z2
20erika07
15. nov 2022

Najviac mi vadi, ked si po sebe neuprace, ked nespravi nieco tak ako si to predstavujem ale len tak ze - ale to je dobre..., ze aj napriek tomu ,ze ma tanier a pod nim tácku, aj tak mu pada z úst na zem 🙈 ze naprace drez najvyssie ako to len ide a este aj zle hala bala a ja to musim aj tak povykladat aby sa vobec dalo zacat umyvat😁 a ze sa rychlo vytoci, a ze ked pride s niecim ,ze ten mi povedal ze to je zle a mam to spravit takto, hlavne ze ja som mu to iste uz niekolkokrat povedala ale zase mozem sa vo vsetkom na neho spolahnut , vsetci ho velmi lubime a bez neho by to bola nuda 😍

janickacrazy
15. nov 2022

Môj je perfekcionista, takže všetko chce mať dokonalé. Občas ma to štve, ale zase lepšie ako keby bol bordelar. On aj okná umyje, lebo mu vadí, že sú špinavé. No ja ho nechám, nech sa realizuje, keď ho to baví. 😂😅

20erika07
15. nov 2022

@janickacrazy ten moj ked bol prach na digestore, ktory som si nevsimala ,napisal naň prstom ze I love prach , tak som tam len dopisala ypsilon 😁 obcas by sa mi zisiel taky perfekcionista 😁

majkamasar
15. nov 2022

@floren podla sestry? Kolko maju rokov.

janickacrazy
15. nov 2022

@20erika07 každý chce to, čo nemá väčšinou

tosomja
15. nov 2022

@veronika66 🤣🤣🤣

sono2
15. nov 2022

@ndrag a ešte sa opýta, ako je to možné nie?
Ved ich ma len pár rokov a sedí v nich 12 hodín a že aha diera, to sú materiály. Ja zase co už vidím také vyhodím. To sa opýtať, nemá zmysel

oblecenie99
15. nov 2022

Ako tak čítam, všetci sú na jedno kopyto, v podstate som tam našla celkom dokonale opisy môjho chlapa, ja by som pridala ešte nekonečnú ješitnosť a spánok, niekedy mám podozrenie, či nemá nejakú poruchu, nie je možné toľko a tak dlho, hlboko vždy a všade za každých okolnosti zaspať a nezobudiť sa ani na Hirošimu pri uchu. Ak existujú ďalšie životy, verím, že v tých ostatných uz budem lezbička.

h2
15. nov 2022

Ha ha, dobrá téma, smejem sa tu na niektorých príspevkoch.
A čo mi vadí na tom mojom? Práve mám v čerstvej pamäti: včera sme chceli pozerať film, no, asi po 15 minútach som ho musela poprosiť, nech už konečne prestane kvákať a aspoň chvíľu je ticho, lebo z toho filmu nič nemám, proste občas ho chytí taká ukecanosť a má komentáre ku všetkému.
Okrem tohoto mi dlhodobo vadí, že vždy, keď sa vyskytne akýkoľvek problém, tak kým ja (a väčšina normálnych ľudí) hľadá riešenie problému, tak môjho muža zaujíma len to, kto za to môže, kto to spôsobil, proste potrebuje označiť vinníka. Potom už je spokojný, hoci problém sa stále nevyriešil. (Nemusím písať, že vinníkom som v 90% ja. 🤪)

floren
16. nov 2022

@majkamasar dvojičky

nurielka
Autor odpoveď zmazal
h2
16. nov 2022

@nurielka Ja by som bola rada, aj ja som plánovač. 😃

kvetinka75
16. nov 2022

po 25 rokoch všetko 😂

katkaseiner
16. nov 2022

este ma napadlo... obcas sa objavi ... ani nehovorim ze problem, ale aby nepovedal ze vsetko vzdy riesim a organizujem ja, tak sa ho spytam ze ako by to rad... nevyjadri sa lebo nevie, nechce sa mu, vela roboty... tak to vyriesim sama (obcas mu poviem obcas nie) a potom ze zas riesim vsetko sama a ani sa neopytam....
A preco som sa nespytala toho cloveka toto a hento a tamto... hovorim mu vsetko s tebou komunikujem... a este je ofucany ze ako som vyriesila, tak mam...

A este 'milujem' ked upratuje... ja som si vedoma ze mam organizovany bordel, ale vzdy viem kde co je. Ano, obcas sa prekonam a odlozim veci ale popravde nechcem byt otrokom nasho domu takze sa nad tym nevzrusujem...
Ked ale on odlozi veci, to uz nikto nenajde.... ale ani on... a to ma neskutocne vytaca... a potom je urazeny ze zas 'musel' on odkladat, ze keby sme si to my odlozili tak si to najdeme... no nezabite ho...

gab
16. nov 2022

ako sa hovori:
vsetci chlapi su rovnaki, len tvare maju ine, aby sme ich mohli rozlisovat 😂

h2
16. nov 2022

@gab Nie len tváre! 😂🤭

nurielka
Autor odpoveď zmazal
gab
16. nov 2022

@h2 tak to ano...😂 😂 , ale tvar je prva, co vidime 😂😂 , to ostatne az potom 😂😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
majkamasar
16. nov 2022

@floren jaj tak to su prepojeni. To treba chapat.

floren
17. nov 2022

@majkamasar to chápem, ale nebude rozhodovať o tom,do čoho ju nič

zuzinka888
17. nov 2022

@sheila121 vymenim 🤣😜

majkamasar
17. nov 2022

@floren urcite. Moj sice nema dvojicku ale sestru ktora mi vytykala ze je neberieme na dovolenky na co aom sa ja rozosmiala a povedala som jej ze ja som si ju nebrala. Podotykam ma 38 a je stale sama.

lenkakravcova
17. nov 2022

Keď si nie je istý, že jedlo je ok (nepokazené) nosí mi ho ukázať (mám to zistiť ja). Keď mu to nemám ako overiť, tak je schopný zjesť (prvý hlt) aj skysnuté, splesnete a potom sa sťažuje.. 😀 Nechápem, že to nevie sám rozlíšiť podľa vône.

wildria
18. nov 2022

Bordelar, v domacnosti s ničím sam od seba nepomôže a ked ho poprosim aby niečo urobil aj on tak sa len vyhovára "potom, potom, potom..." A ja sa cítim ako žienka domáca.. Alebo začne byť nasratý a urazí sa že čo si vôbec dovolujem po ňom niečo chcieť.
.a že nemá žiadne postranné koníčky pri ktorých by sa ukludnil alebo zrelaxoval, večne je zavesený na telefóne kde často sleduje veci ktoré sa mu Nepáčia a potom to dopadá tak, že je večne ufrflany, všetko ho serie a každý je pre neho magor, nemá v živote pokoj a rovnováhu a to sa potom odráža aj v nasom vzťahu .

wildria
18. nov 2022

@lenkakravcova bože toto aj môj 😂 večne za mnou chodi s každou potravinou či je to este dobre, ci to nemôže byť staré a ze mam ja prvá ochutnat..😅

wildria
18. nov 2022

A ešte že nedotiahne veci dokonca... večne mu musím všetko pripomínať lebo ma všetko kašle a zabúda. všetko musím riešiť a plánovať ja. Napr chce mi urobit radost a ako prekvapenie ma chce zobrat na niaky vylet alebo pobyt alebo niečo podobné. Proste niečo kde treba výlet riadne naplánovať alebo miesto kde treba urobiť rezerváciu. Nakoniec to skončí tak že výlet alebo dané prekvapenie nie je schopný vyriešiť sám tak, aby to bolo ozaj prekvapenie a nakoniec to musím riešiť a plánovať celé ja🙂coz ničí úplne celý dojem, ja by som sa tiež rada nechala len tak "unášať" aby sa aj on postaral a poriesil niaky spolocny zazitok, nie ze si prekvapenia a výlety ktoré napadli jeho musím napokon plánovaný sama 😅a častokrát veľa naslubuje ze pojdeme tam a tam, ze vsetko zariadi bla bla bla a takmer nikdy nikam nejdeme, na všetko sa vykašle, naslubuje hory doly a prd z toho...to ma vie zamrziet niekedy

nikolka1986
18. nov 2022

No vadí mi, keď niekam ideme, chystám sa hodinu a on mi povie že mám mu povedať keď pôjdeme že on je pripravený a ja potom na neho čakám na chodbe 10 minút a ešte to keď prejdeme 5 kilometrov a on začne hľadať v aute peňaženku, či nezabudol.

sofinkasara
18. nov 2023

Veľmi veľa vecí, ale nikto nieje dokonalý.. ale určite rozhádzané veci pri posteli, chlpy na umyvadle keď sa holi, riady keď niečo vari, alebo si chystá jest a keď sa viac venuje kamarátom ako rodine a pije :/

h2
18. nov 2023

Čerstvá skúsenosť z dnešného večera: keď mi kecá do šoférovania! 😡 Nemám väčšieho jedu, ako keď mám potme šoférovať z oslavy, aby si pánko mohol dať pivečko a namiesto toho, aby bol rád a vďačný, ma vytáča do bezvedomia! Pritom vie, že ma tým štve, ale aj tak to robí! Tisíckrát som už povedala, že ho neveziem, ak bude pindať a aj tak si nevie zahryznúť do toho svojho jedovatého jazyčiska! 😡🤬

Strana
z2