icon

Dovolili by ste rozlúčku so slobodou so striptízom?

4. máj 2023

Ahoj, jedna sa o voľnú diskusiu. Boli by ste v poriadku s tým keby vás budúci manžel oznámil alebo by ste sa hocijakým iným spôsobom dozvedeli, že bude mať rozlúčku kde bude stript*z? A aj či vnímate rozdiel medzi tým keby idú do baru, kde je milión ľudí alebo keby sú niekde na dome a tam súkromné strip... Iz

ibrunova
4. máj 2023

@katkazocele o morálke by som na tvojom mieste pomlčala.

katkazocele
4. máj 2023

@mondolina Ačohentizmus? vážne? a ešte k tomu od veci? len preto že ty si nepochopila vtip🙄

katkazocele
4. máj 2023

@banderaska29 Takže mám nechať svojho chlapa takto otestovať zízaním na iné nahé ženské striptérky. Bože tu niekomu udrelo mlieko na mozog😲

katkazocele
4. máj 2023

@nyusika Mám potrebu nastaviť si vo vzťahu nejaké zdravé hranice, čo už je cez čiaru, aké chovanie a striptíz je cez, tak nehrajte formu ženy, len preto, že vás ma váš muž už na háku, tak nemusíte tu šíriť také zvrátené rozumy 🤐

katkazocele
4. máj 2023

@panelacikova Nevšímaj si ich, oni sú na hlavu, možno že majú zo svojimi mužmi otvorené vzťahy 😇

panelacikova
4. máj 2023

@katkazocele ja mám taký pocit, že to ony si všímajú mňa. len preto, že mám na to svoj názor... ja im ich názor neberiem, nech si ich partneri chodia, kade len chcú, mne je to jedno. ale očividne ich serie môj názor 🙂

som_realistka
4. máj 2023

nečítala som všetky strany, ale zarazilo ma slovo "dovolili", ste dospelí ľudia, môžeš vyjadriť že sa Ti to nepáči, ale niečo dovoliť alebo nedovoliť mužovi, no neviem. Ale už vidím tie komentáre, ak by tu niektorá napísala, že "muž mi nedovolí" 🙂

mondolina
4. máj 2023

@katkazocele
ty si dobrý vtip🙈

mondolina
4. máj 2023

@katkazocele
ty ani muža nemáš...takže ťa nemá nikde...ani na tom háku.

katkazocele
4. máj 2023

@panelacikova mať v dnešnej dobe svedomie, morálku, rešpekt voči partnerovi, slušnosť. tak toto sa nenosí. Každá chce si užívať aj keď je vo vzťahu, lebo to vidia na instagrame , ale bohužiaľ toto nie je láska, raz tieto ženy skončia samé, lebo každí muž ma niekde bod, že toto už je cez hranicu.

panelacikova
4. máj 2023

@katkazocele tak ja mám tiež úplne iný pohľad na vzťah a na to, čo sa v ňom patrí a čo je už cez.... hovorím tomu hodnotový rebríček.
nezazlievam však iným, že ho majú iný ako ja. je mi to jedno, oni/ony žijú v daných vzťahoch, nie ja. ale to, ako reagujú na moje názory svedčí o všetkom. rokmi som sa na MK naučila jednu vec. čím viac niekto poskakuje, tým menej je on sám so svojím životom spokojný.

number19
4. máj 2023

Dovolit - nedovolit? Zakazat mu nemozes.
Ak ti to nevyhovuje muz by mal byt o tom oboznameny (ved ste sa pocas vztahu snad spoznali?), a ak vie ze ti to prekaza, tak na co by to robil? To teraz riesite taketo veci?

My sme mali na taketo kraviny s muzom rovnaky nazor uz pocas prvych 2 mesiacov.

katkazocele
4. máj 2023

@panelacikova 👏 tlieskam ti, ako vidím podľa komentárov tak sme tu v menšine, ostatné mamičky tu asi mali , , rušné roky dospievania,, Podľa tie ženy, ktoré tu najviac vykrikujú ako je striptíz normálny a super, tak sú práve tie ktoré, každý víkend boli na inom zadnom sedadle, oni totižto hľadali samé seba a užívali si, tuším tak to nazývajú šlap.....y 😎

panelacikova
4. máj 2023

@katkazocele tak toto o nich ja osobne nemôžem a nechcem tvrdiť. skôr si myslím, že samy nie sú veľmi stotožnené s tým, že ich polovičky na ten striptíz idú, ale čo už iné im ostáva? keď s nimi majú deti, majetky, navonok šťastná rodinka? tak to nejak prehltnú a tvária sa, že veď to je normálka takto fungovať, veď je normálka, že môj chlap ide na takú akciu, veď ešte sa ho aj opýtam, aká bola, či bola pekná, či sa mu to nebodaj páčilo? 🙂 no neviem, neviem. ja osobne na takéto niečo teda žalúdok fakt nemám...

lucilaines
4. máj 2023

@panelacikova
@katkazocele zeny vy ste uplne bohovske. Rozdelili ste tu zeny, na tie, ktorym striptiz nevadi a su to teda automaticky slapky, nestastne podvadzane zeny, co su s muzmi len pre majetky a skoncia same a vlastne to len predstieraju, ze su s tym ok a potom vas dve stelesnenie mravnej cistoty a dokonalosti s uzasnym muzom, co by pred stripterkou zavrel oci a odkracal z miestnosti ako zaruka dokonalej rodiny. Dufam, ze je vam obom lahsie na dusi a mozte ist pokojne spat, lebo vy ste tu tie, co sa tu povysuju nad ostatne a ocividne si nieco kompenzuju. Verte ci nie, mne je nejaka stripterka srdecne ukradnuta, keby ich tancovalo aj desat pred mojim muzom, nijako by ma to ani neohrozilo ani neurazilo, bolo by mi to uplne uprimne jedno. A nie som ani slapka, ani nie som s muzom len preto, ze mi nic ine nezostava ani ma moj muz nepodvadza. Jednoducho len nas vztah stoji na inych hodnotach, ktore neotrasie to, ze zbada inu nahu zenu. A je ok ak vy to mate inak, ale naozaj nie ste o nic lepsie a ani vase vztahy nie su preto naozaj o nic stastnejsie.

katkazocele
4. máj 2023

@lucilaines ja si myslím že ja som lepšia ako ty - lebo mám určité morálne hodnoty a princípy a hlavne zadefinované hranice čo je ešte normálne vo vážnom vzťahu robiť a čo už sa skôr hodí pre nezadaných 😇 Skús mi to nejako vyvrátiť argumentami že sa mýlim. Lebo byť slušný ako vidím sa nenosí v roku 2023 😉

panelacikova
4. máj 2023

@lucilaines no dovoľ, ja som nič také nenapísala, takže si vyprosujem, aby si na mňa hádzala špinu

lucilaines
4. máj 2023

@panelacikova skôr si myslím, že samy nie sú veľmi stotožnené s tým, že ich polovičky na ten striptíz idú, ale čo už iné im ostáva? keď s nimi majú deti, majetky, navonok šťastná rodinka? tak to nejak prehltnú a tvária sa, že veď to je normálka takto fungovať“..presne toto si napisala, co je presne to co som napisala ja, len v ruzovom
@katkazocele dobre, sak mysli si co chces

mondolina
4. máj 2023

@lucilaines
🙏👍👏

panelacikova
4. máj 2023

@lucilaines ja som nikoho nenazvala šľapkou ani kurvou, no ty si ma označila s tým, že som to urobila. a áno, za názorom, ktorý si skopírovala, si stojím. určite sa nájdu aj medzi týmito benevolentnými ženami také, ktorým to vadí, ale ani za boha to nepriznajú. hrajú sa na mimoriadne tolerantné hrdinky.

lucilaines
4. máj 2023

@panelacikova ok ospravedlnujem sa. Ty si nikoho nenazvala slapkou, to kolegyna nad tebou. Zvysok komentu zostava.

kamatopo
5. máj 2023

Autorka ak sa bojíš zlihania snúbenca tak mu moc neveríš a ak mu neveríš kde máš istotu že to v manželstve ustojite? Ak máš už teraz takéto pochybnosti o jeho hraniciach čo budeš robiť keď budete rodina a budeš sa musieť rozhodovať už aj za deti? Striptíz v súkromí domu, alebo plný bar vždy je reálna možnosť,že sa niečo stane ak je taký typ . Tu už by som volila otázku či chcem byť s takýmto mužom,či chcem žiť v neustálych pochybnostiach a obavách. Vždy je to o dôvere. Inak by ste si museli vykopať bunker a žiť v ňom ak nechceš aby ti nezlihal.

banderaska29
5. máj 2023

@katkazocele ja už by som po 11 rokoch od pôrodu mala popravde asi to mlieko v prášku, a nie v tekutej forme 😀 vidím na tvojej reakcií, že ty nosíš opasok doma. nuž - prajem ti, aby to s tebou ten tvoj vydržal čo najdlhšie..

katkazocele
5. máj 2023

@banderaska29 Usudzuješ, že nosím opasok preto, lebo ja a ani môj priateľ nechodíme očumovať nahých ľudí? 😕 waw to je dedukcia👏 Ja som žena, ktorá má v sebe určité morálne zásady, a pociťujem veľký rešpekt voči partnerovi, ak ti je toto smiešne tak sa smej ďalej a ty si užívaj so svojím striptíz každý víkend, ale potom nezabudni tu vyplakávať,keď ho časom prestaneš baviť, kedže to čo sa bude pred ním vrtieť bude daľeko mladšie a krajšie ako ty 😉 Vek nezastavíš drahá

banderaska29
5. máj 2023

@katkazocele
páči sa mi, keď vam niektorým dojdu argumenty a idete do útoku, lebo ste tak jednoduche a prosté ženy, že komunikovat na urovni je pre vas odrazu akosi nemožné. ste taký archetyp modrého koníka, ty a tvoje spolusúputníčky. nie je niečo po vašom a v sekunde idete do konfliktu. úsmevné 🙂 dospelé ženy na úrovni 8. ročníka základnej školy 🙂

no, ak ho ormrzím, bude to jeho postavenie a jeho pocit, s tym ja už nic neurobím. nebudem ho drzat na obojku a nakrátko pri sukni a izolovat. som inak dost mladá, aktívna športovkyna (Thajsky box, bez, posilnovna, plávanie) a hlavne pracujem na svojom vnutornom pokoji a rovnováhe (odporúčam Ti to vrelo, zíde sa), ale ďakujem za pripomenutie biologickeho procesu stárnutia :

katkazocele
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
5. máj 2023

@katkazocele pani, ty si odborníčka na všetky oblasti 🙂

mondolina
5. máj 2023

@katkazocele
nahlasujem ťa za opakované urážanie.

banderaska29
Odpoveď bola odstránená
katkazocele