icon

Existujú muži, ktorí nepodvádzajú svoje ženy?

18. apr 2023
mamula20
Odpoveď bola odstránená
joannita
18. apr 2023

Urcite existuju aj verni muzi, osobne ich poznam. Ale poznam aj mrte vela nevernych, ze by sa vam rozum zastavoval 🤭
Rovnako poznam aj neskutocne mnozstvo nevernych zien, ze by ste neverili coho su schopne 🤭 povedala by som ze je to tak pol na pol, nemyslim ze muzi su viac neverni.
Rozdiel je jedine v tom, ze zeny to lepsie vedia skryt a beru to emocionalne trosku inak. Zvyknu sa do milenca zamilovat.

rawmamka
18. apr 2023

@casavina 😀 Veru si ju idem uvariť ☕ .

ivik4
18. apr 2023

Existuju zeny ktore nepodvadzaju svojich muzov ?
To mas to iste

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kiki68
18. apr 2023

Moj je taky typ, jemu sa to hnusi skrz to, co narobili jeho rodicia v manzelstve. Cize pre neho je to neakceptovatelne. Takze su urcite muzi, co nepodvadzaju. Ani ten moj by hadam nemal kedy. Doma ma roboty dost, nemusi behat k susedovom

rawmamka
18. apr 2023

@kiki68 Dostala ma tvoja posledná veta 👍 😀. Tak nech sa tvojmu v tej robote darí 😂.

casavina
18. apr 2023

@viestta 😘

teleskop
18. apr 2023

URCITE 🙂 TAK AKO AJ ZENY KUR.. A TIE CO NEPODVADZAJU SVOJICH MUZOV, VSAK ANO?

miskakyska
18. apr 2023

To máš jedno..aj keď Ti tu napíšem, že existuje,kobylky Ťa presvedčia, že
s prepáčenim ..trtká kadiaľ chodí,lebo oni to predsa vedia najlepšie 🤪🤣

matkahelka
18. apr 2023

ocelova katarina, preco zakladas anonymne?

jsbb
18. apr 2023

Keď existujú zeny, ktoré nepodvadzaju, musia existovať aj takí muzi. Ale kde, to sama neviem :D

rawmamka
18. apr 2023

@jsbb Tak každá z nás dúfa, že ten verný je práve ten jej 😀.

veronicka1901
18. apr 2023

Nič sa nedá zovšeobecňovať, ale pevne verím, že môj manžel ma nepodviedol, nič tomu zatiaľ nenasvedčuje 😀. Na svete sú stále aj normálni muži, ja tomu proste verím.

pralinka25
18. apr 2023

@veronicka1901 ved to, ze viera je to jedine co mame 😉

pralinka25
18. apr 2023

@h2 ano tak som to myslela, ze ja kedykolvek a na cokolvek vyslovim veti toto sa mne nikdy nemoze stat alebo toto by som ja nikdy neurobila drb cele peklo sa spoji aby som dostala preplesk. preto som uz radsej ticho. mozem si povedat akurat tak ja nikdy nebudem milionarom 😝 ja tie nikdy doslova pritahujem.
moj epitaf by kludne mohlo zniet
hovorila nikdy a predsa .... 😀

h2
18. apr 2023

@pralinka25 Aj mne sa toto stáva pravidelne, tiež už podobné vyhlásenia nerobím. Ale to s tým milionárom je dobrý nápad! 😃

iv007
18. apr 2023

Nemam sice manzela ale par vztahov za sebou a mozem skonstatovat, ze za nikoho by som nikdy nedala ruku do ohna.Podvadzaju frajeri aj trtkovia.Uz len dufat ze nie ti nasi,vsakze😀

katkazocele
18. apr 2023

@liljana to sú tie prípady, kedy sa to prevalí, ale majoritná časť nevier sú jednorazové, čiže tie sa ľahko utaja a nepreviala, lebo 2 zúčastnení sa už nestretnú 😏
Prípadne veľa ľudí sa príliš nechváli keď ich Niekto podvedie a ešte k tomu na MK a zrazu sa dopracuješ k číslo 7z10 , 8z10 že minimálne sa niekto raz za svoj vzťah bozkával s inou osobou 😇

andrejka1974
18. apr 2023

Áno môj muž ani ja ani on má nepoviedol

viestta
18. apr 2023

No a uz sa nam najvacsia odbornicka na neveru vyjadrila aj v cislach. Zaujimalo by ma akym sposobom sa dopracovala k takemu vysledku Ci je to je jej hypoteza na zaklade vlastnych pozorovani, relevantny vysledok z vlastnych skusenosti alebo mala nejaku statisticky vyznamnu vzorku respondentov a na zaklade prieskumu dosla k takemu zaveru.

annm81
18. apr 2023

@athom A ty teda manželku či priateľku máš a podvádzaš? Alebo si mal a podvádzal si ju? Alebo automaticky očakávaš, že budeš, ak si nejakú nájdeš? Informuj ju vopred, že nemáš gule na to, aby si sa vopred rozišiel a až potom sa vyspal s inou, úbožiak.

maranta_leuconeura
18. apr 2023

Tak ano, ludia nie su monogamne tvory, ale zas ani zvierata, aby sexovali s okoloiducimi. Niekoho naplna mat cely zivot jedneho partnera-takze ano, existuju muzi aj zeny, ktori nepodvadzaju. A iny potrebuje vzrusenie, striedat partnerov, pretoze pri jednom dlho nevydrzi-takze existuju aj nevernici, lebo vacsinou nechcu ten prebiehajuci vztah ukoncit, tak si najdu bokovku.
Nad tymto sa zacuduje mozno clovek ktory vcera vysiel z jaskyne a nevie ako funguje spolocnost a vztahy 🤷

nikyball
Autor odpoveď zmazal
vevesh
18. apr 2023

Ano, byt verny je vecou rozhodnutia a pevnej vole. Vela ludi nie su rozhodnuti byt verni a nemaju pevnu volu- tak to su ti, ktori pri prilezitosti partnera podvedu, lebo dovod sa vzdy najde....

athom
Odpoveď bola odstránená
annm81
18. apr 2023

@athom V podstate jedno aj druhé. Zaujímalo by ma, do ktorej kategórie (minulosť, prítomnosť, budúcnosť) patríš a uznávam, že existuje extrémne malá šanca, že si sa buď rozhodol žiť v celibáte, alebo vždy hneď v začiatkoch vzťahu výjsť s farbou von a obmedzovať sa len na šťastný záblesk osudu, čo ti do náručia vženie ženu, ktorej to oznámiš a ona povie, že nevadí.

athom
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
18. apr 2023

@athom este to by ti tak chybalo aby si bol z venuse 😂

annm81
18. apr 2023

@athom Tak ešte raz... skúsim v bodoch, tak to bude najjednoduchšie pre muža, ktorému podľa vlastných slov nezapaľuje...

Tvrdil si, že každý nezadaný podvádza?
Si zadaný a teda podvádzaš?
Ak si nezadaný, plánuješ podvádzať, až si partnerku nájdeš?
Alebo žiješ a budeš žiť v celibáte?