Extrémne vysoké nároky pri výbere partnerky

22. apr 2022

Je normalne aby 36 roc. muz mal extremne narocny pri vybere partnerky . Dobre vyzera, uspesny je ale aj tak… co si mysliste ?

zuzanka.zuzu
22. apr 2022

no a ja poznám 36r čo ani nevyzerá dobre, ani nie je úspešný a tie nároky sú tiež extrémne 😂 čiže áno, pako sa výzorom ani úspešnosťou nemeria 😉

sissy27
22. apr 2022

Samozrejme, že má právo byť náročný a nájsť si takú, ktorá mu bude vyhovovať po všetkých stránkach. Dôležité je, aby ona nebola taká ako mnohé ženy, že sa nadchne pre hocijaké 💩 a ešte sa zaňho aj vydá a porodí mu deti a potom plače po večeroch do vankúša, že nevládze. Každý máme nároky na partnera, niekto vyššie, niekto nižšie a je to v poriadku.

vanda323
22. apr 2022

@sissy27 Jejo ako pekne si to napísala

evica17
23. apr 2022

Poznam takeho. A myslim si ze zial skonci sam, aj ked je uspesny a celkom fajn

lintu
23. apr 2022

Je to normálne a je to jeho vec. Zaujímalo by ma inak, čo sa považuje za tie extrémne vysoké nároky.

zuzanazu85
23. apr 2022

Áno, väčšinou ostanú sami,bo im nebude vyhovovať žiadna. Na každej nájdu niečo,a zbadajú sa v 60tke 😁

andreatytler
23. apr 2022

Podla mna zit sa da s velmi vela ludmi.... a teda hladat do umoru taku ktora presne splna uplne vsetky poziadavk je blbost. Hlavne nech je ochota spolu byt a pracovat na vztahu a jasne ze nesmie chybat nejake to iskrenie na zaciatok.

kubkovamama
23. apr 2022

Čo je pre niekoho extrémne náročné je pre iného norma alebo možno aj podpriemer.

bodkolienka81
23. apr 2022

Napr?

mirkava
23. apr 2022

Normálne to je, ale zostarne sám 😉

heleninamama
23. apr 2022

@mirkava Alebo si nájde ženu presne podľa svojich predstáv a budú spolu šťastní.
A nebude ju po pár rokoch podvádzať, alebo ignorovať, vyhýbať sa jej a čumieť radšej na porno, lebo sa mu vlastne ani nikdy nepáčila, neľúbil ju a bola v jeho živote len taká z núdze cnosť. Takéto prípady sú tu denne.

sense
23. apr 2022

Ze je slobodný a môže mať nároky aké chce. A je to jedno ci muž al žena a takisto ci ma 25 alebo 36. Ono aj extrémne nároky je uhol pohľadu. Pre niekoho to môže byť extrém pre iného nič extra

karolinakr
23. apr 2022

Myslim si, že žena čo si vyberie bude chudera, lebo pri prvej vraske ju posle na plastiku alebo hrozit rozvodom Pisala raz baba, ze mala takeho muža, ona bola pekna, len mala havariu a ostala jej jazva na tvari a že ju prestal lubiť, ona bola z toho hotova, ze ako si ziskat jeho lasku spáť..Ja som to čitala asi 20 rokov doteraz mi to utkvelo v pamäti, lebo to je nonsens.Od takeho chlapa ruky preč !!

heleninamama
23. apr 2022

@karolinakr Nikde sa nepíše, že ten chlap má vysoké nároky iba na vzhľad partnerky - aj keď aj to je veľmi dôležité a prirodzené, najmä ak aj on dobre vyzerá.
Nebezpečný a sebazničujúci je podľa mňa opačný postoj - fixovať sa na prvú osobu, ktorá prejaví záujem, ignorovať jej nedostatky zo strachu, aby človek nezostal sám a časom zistiť (po spoločnom živote a dieťati), že to nie je ono a svet ponúka aj lepšie možnosti. A potom buď držať do smrti alebo byť za sviňu a rozísť sa.
A presne takýto postoj cítim z niektorých príspevkov. Pritom, mať na partnera nároky a byť si vedomý toho, že ak mám čo ponúknuť,, môžem aj niečo vyžadovať, je správne. Netreba sa báť toho, že človek zostane dočasne sám a nebrať za každú cenu hocičo.

melanta
23. apr 2022

A aké sú to tie vysoké nároky? Že nechce teba? Keby mali nároky všetci, nebolo by tu denne toľko diskusií, kde sa žeby sťažujú akých tupcov majú doma.

kittykat22
23. apr 2022

36 rocny single chlap? 😀 to je obycajne vek ked sa chlapci nevedia vpratat do koze a myslia si o sebe ze zjedli vsetku mudrost a krasu sveta. Obycajne cvicia, dobre sa stravuju, dobre sa obliekaju a uz nevedia co by chceli od partnerky - ziadna im nie je dost dobra. To je moja vekova kategoria a mozem ti povedat, ze v 36 rokoch zostavaju single len nepozitelni muzi. Ked si vezmes, tak od 16 rokov si hladame podvedome/vedome partnera. To aby sa za 20 rokov nenasla ziadna slecna, zena ktora je vhodna na zivot? 🙃🙃 nepochybne ... Za par rokov sa z tychto manzakov stavaju agresivne dolezite jedinnecne bytosti s ktorymi je tazko zostavat v jednej miestnosti viac ako 20 minut. Dolezity, arogantny, vsetko viem najlepsie, vsetci ma vytacaju svojou neschpnostou - na nevydrzanie idiot.

mirkava
23. apr 2022

@heleninamama ťažko povedať, alebo tu bude vypisovať po 7mich rokoch, ako sa mu jeho manželka zhoršila, lebo pribrala po dvoch deťoch....

bashee
23. apr 2022

Staci aby sa zalubil a bude po narokoch - ako u kazdeho.

solange7
23. apr 2022

Mne raz jeden muz hned pri uplne prvom stretnuti okomentoval chlpy na kabate. A to som pouzila valcek pred odchodom z domu. Kabat bol v poriadku. Typek bol uplny idiot. Po pol hodine som si v hlave hovorila, ze uz nikdy si nedam internetove rande. Nastastie som onedlho po tejto neprijemnej skusenosti stretla svojho buduceho manzela.

marcellka32
23. apr 2022

@solange7 a si predstav,že mne jeden na prvom rande povedal, že mám schudnúť (nie som tučná, len mám výrazne boky), som sa zasmiala, že okaaaa, vidíme sa naposledy 🤣

petamich
23. apr 2022

na vyraz extremne naroky som asi alergicka - mala som 30, ked som bola stale single (a dost dlho) a cela rodina do mna hustila, ze to pre to, ze mam extremne naroky = radsej som mala zbalit alebo mal zbalit on mna prveho idiota, o ktorom by som tu o tri roky vypisovala prispevky a ano mala som naroky, podla mna vobec nie extremne ako sa niekomu mohlo zdat a dobre som spravila, ze som sa nedala, mam 36- vydala som sa za vyborneho chlapa a mame uzasne dieta

tak prosim co su extremne naroky? mozes to rozvinut?

dskjhfdlkdjhl
23. apr 2022

Najskor napis, ake su tie vysoke naroky, lebo pre kazdeho to moze znamenat nieco uplne ine. A samozrejme, kazdy ma pravo vybrat si partnera podla svojho gusta, nie brat prveho, co stretne a potom tu nariekat.

thoughtfulweirdo
23. apr 2022

Ja by som napríklad každému odporúčala, aby mal dostatočne vysoké nároky na partnera a neusadil sa s prvým trúdom, čo preletí okolo 😅 hlavne mnohým prispievateľkám na MK by to veľmi pomohlo.

solange7
23. apr 2022

@marcellka32 to je hrozne. 😀 Kde sa beru takyto kreteni...

karhu
23. apr 2022

..ze je to jeho vec, jeho zivot

sense
23. apr 2022

@petamich aj mne bolo pár krát povedané ze mam na chlapa prehnane nároky keď mi nestačí ze sa chlap neláka, nepije a nebije ma... Len preto ze som povedala ze nemienim mat chlapa kt si od robí jednu sichtu a tým to pre neho hasli a ja mam od robiť jednu sichtu v práci, druhu doma a byť happy ze ma chlap potom ešte nevyfacka alebo nepocastuje z vďaky vybraným slovníkom akú tu v niekt príspevkoch čítame...

stanulienkat
23. apr 2022

Aké milé, že ho tu všetky ženy odsudzujú. Má na to právo. Ak ma čo ponúknuť, môže mať vysoké nároky. A vôbec nie je na to starý. Komentujú presne také ženy, čo majú doma debilov a ženy ktoré mali veľmi nízke nároky na partnerov. Preto je tu dennodenne toľko príspevkov a nešťastných ženách v manželstvách, týraných manželkách... Keby mali tie ženy vyššie nároky, tiež by nemuseli skončiť tak, ako skončili. Takze ano, ak mate co ponuknut, treba mat vysoke naroky a neuspokojit sa s prvym debilom,co prejavi zaujem. Aj ja som mala vyssie naroky a oplatilo sa. Ak je on fesny,inteligentny,uspesny, galantny, vie sa spravat...neviem preco by mal brat prvu hlupu,tucnu,skaredu, co mu roztiahne nohy.

melanta
23. apr 2022

@stanulienkat ach akú pravdu si napísala. Každá chudera bude pindať na človeka, ktorý je náročný a tie chudery nechce. Ja som bola tiež náročná, povedala by som že až príliš. A mám takého chlapa. Prečo sa uspokojiť s niečím menej. Len preto lebo aj ostatní sú bez nárokov?

petamich
23. apr 2022

@sense presne! som myslela, ze tie casy a ved ta nebije a nepije Petka co by si chcela uz mame za sebou ale evidentne 🤷‍♀️ vsak to tu na MK vidime na dennom poriadku a ja nevravim, ze som nasla pana dokonaleho, obaja mame na com pracovat ale teda splna viac ako nebije a nepije a oplodni

heln
23. apr 2022

ja som poznala jedneho extremne narocneho, spoznala som ho ked isiel zo strednej na vysoku, uz vtedy vela dievcat po mom salelo, mne sa tiez pacil, po vyske vravel ze chce vzdelanu partnerku a nejedno dievca kvoli neho islo studovat..... teraz ma nieco po 40ke a myslim ze mu usiel aj posledny vlak a stale je sam.