Extrémne vysoké nároky pri výbere partnerky
Je normalne aby 36 roc. muz mal extremne narocny pri vybere partnerky . Dobre vyzera, uspesny je ale aj tak… co si mysliste ?
Ano, je to normalne mat naroky.
Bez ohladu na vek niektori skocia po sebe, ako keby boli posledni ludia na planete. Potom sa cuduju, ze nemaju spolocne nazory na zivot, deti, vychovu, politicke ci nabozenske presvedcenie a konci to rozvodom s dovodom ,,neprekonatelne rozdiely" :D
a nebyva v Ba? Pred rokom takeho kopla do zadku kamaratka, mimochodom pekna, stihla, s karierou, dobra gazdinka, ale jemu bolo furt malo, aby ju poziadal o ruku a posunul ich vztah dalej. Takto ju pripravil o najkrajsie roky zivota a mozno aj moznost mat dieta kvoli veku.
@stanulienkat ale tomuto sa dievcata doslova hadzali pod nohy, slusne, z dobrych rodin, vzdelane, cielavedome, mile, ale ziadna mu nebol dost dobra, aj ked neviem ake presne naroky mal, ale teda mal z coho vyberat.
samozrejme treba mat urcite naroky, kriteria, hodnoty a podla toho si vyberat partnera, ale nikto nie je dokonaly v tom zmysle, ze uplne naplni predstavy toho druheho.
@heln Ale dúfam, že nebol taký chrapúň, že len sa s nimi vyspal a Adios?
Co znamena "extremne narocny"? Nieco ako "Noci s nepriatelom" alebo chce napr.aby sa nevyjadrovala vulgarne?
Napis ake su to vysoke naroky. Som zvedava.
@sense "neflaka, nebije, nepise" 😀
sorry, ale toto v 21 storoci je az neuveritelne, ze niekto ma take nizke ci skor nulove naroky.
No zial, pre vacsinu zien je stale najhorsim zivotnym zlyhanim skoncit na ocot...
Myslím si, že to nie je normálne.
Ja osobne poznám takéto človeka, čo sám nevyzerá najlepšie, ale najradšej by mal top modelku. Jednu dobu som sa mu snažila nejaké dievčatá ja sama dohodiť, ale reálne nechcel ani jednu... Takže tak. Pre mňa je to namyslený človek. Ďalej som mu už nikoho dohodiť neskúšala. 🙃❤️ A to by som ešte pochopila, kebyže si nesadnú názorovo atď, ale on riešil fakt len výzor...
,,Veď ani sa nemaľuje."
,,Veď má asi 100kíl." A to by som vedela ešte písať... Niektoré sa mu samozrejme páčili, ale tie ho nechceli.
Tolko skatulkovania v jednej teme.....ts ts ts
No tak je vyberavy.....co je na tom akoze zle? A mozno skonci sam.....co je na tom zas zle? Su ludia ktori vedia uplne v pohode fungovat ako samostatna jednotka a nepotrebuju druhym cosi dokazovat alebo hladat si vztah nasilu.
Na SK je to mozno ine, ale teda tu a v inych zapadnych krajinach sa na single ludi neprihliada s takym kritickym okom.
"Kazdy single muz po 36-tke je nepouzitelny" 😅. Ja neviem ci to ma byt definicia krabicky mlieka s datumom expiracie, ale ja ked dosiahnem svojich 36, urcite sa nebudem povazovat za nepouzitelneho, ale proti gustu ziaden disputat.
Tu je normalne kopec single ludi a nikto z toho nema paniku, ze im usiel akysi vlak. Kazdy si uziva svoj zivot, travi cas s kamaratmi, venuje sa praci, pribuznym a pod. Nikto neriesi malichernosti typu " a ty sa kedy planujes vydat moja zlata?".
Jediny kto ma mozno paniku z tohto trendu single zivota je akurat tak stat pretoze nizka porodnost nie je v zaujme ziadnej krajiny.
Ak si chalan moze dovolit byt vyberavy tak pre mna za mna nech si to uziva. Kym svojim konanim nevyhnutne neublizuje druhym, ja na to nevidim nic zleho.
Celkovo nerozumiem vnimaniu single ludi ako akychsi verejnych nepriatelov.🙄
Dievcata ja mam v rodine 40+ za mladi krasavec teraz to este ujde ale vek neodzubes, solventny, majetny , rozumny ,vzdelany ale .... nepouzitelny. Co hlada? Nuz.. chcel by zenu telo 25r, s vascimi prsiami ale prirodzenymi, stihla ale nie chuda, sportovkyna ale nie prilis, samostatna ale nie prilis, bez problemov aby ho nezatazovala, aby bola mudra, rozhladena a spolocenska a mohla by mat aj 40 ale bez deti 🤣🤣🤣🤣🤣 mam ho rada ale je to traged. Posledna priatelka mala 25
Je jeho právo mať nároky aké chce... osobne si však myslím, že tým škodí len a len sebe, lebo samota nie je teda žiadne terno.
Tak ak on je vyšší level, zákonite si hľadá to isté 😊
Podľa toho, čo sú to extrémne nároky. Je dobré, keď si človek váži sám seba a neskočí po prvom človeku, čo prejaví záujem. Na druhej strane očakávať, že partner bude tip top po celý život a pri prvej hádke o nesklopenej doske alebo kvôli 5 pribratým kg ukončím vzťah, to je fakt nenormálne a taký človek zostane sám. Ja mám skúsenosti, že ľudia, čo majú extrémne nároky na partnera sami seba často preceňujú a tomu ,,dokonalému ’’ partnerovi na oplátku ani nemajú čo ponúknuť. A existuje ešte samostatná kategória, večne nespokojní vyrývači. Môj muž má takého kamaráta, on sám má po 40ke, žije u mamičky, používa jej auto, varí mu, perie a upratuje. Jeho vyhodili po prvom semestri na VŠ a tvári sa ako keby mal všetky tituly sveta, pracuje na pár hodín v call centre, v ktorom väčšinou brigádujú študentky za pár drobných a nedá sa to považovať za normálnu prácu. Začína mať pivné brucho a lysinu, jeho štýl sú vyťahané tepláky a gumené hodinky. Jeho prvý vzťah pred pár rokmi bol s mladučkou VŠ študentkou, krásnou, štíhlou, inteligentnou, brigádovala a bývala v nejakom zdieľanom byte, ja som sa sama čudovala, ako ju on mohol zbaliť. Rozišiel sa s ňou kvôli tomu, že nemala vlastný byt (starý chujko bývajúci u mamy) a že nebude dobrou gazdinkou, lebo jej záležalo na kariére a cestovaní a on chcel plodiť deti. Potom bol dlhé obdobie sám, chodil na zoznamky a kritizoval, ktorá mala krivý nos, a ktorá malé prsia, a ktorá trápnu prácu a hľadal modelečky. Minulý rok si našiel konečne normálnu ženu vo svojom veku, ktorá mala vlastný dom a nasťahoval sa ku nej. Stretli sme ho po pár mesiacoch už rozídeného, že on nebude žiť so starou neambicióznou gazdinou. Niektorí ľudia si fakt partnera ani nezaslúžia.
@0adka0 ale on nebol náročný, on je len debil. To je rozdiel.
Samozrejme, ze moze mat. Ale musi na oplatku ajtake vysoke naroky a dokonalost poskytovat...proste ponuka sa musi rovnat dopytu😂😂😂👍
Co nie vzdy tak je.
Je to kazdeho vec, ake ma naroky. Druha vec je, ci sa tie naroky naplnia, alebo nie. Nie kazdy chce s niekym zostarnut, takym ludom vyhovuje byt single s obcasnymi vztahmi na sex a rozhodovat sam o svojom zivote.
Co su extremne naroky? 😊
@0adka0 to mi pripomina jedneho znameho kamarata, inak pekny chalan robil v banke a tam sa rozpravali na kave aj ja som tam bola, on s čašničkou chodit nebude, ma aj na viac...Kamos mu požičal 1000e odvtedy sa pred nim schovava 3.rok nepracuje a dal sa drogy..A ked si spomeniem ako sa naparoval a teraz sa musi schovavat, lebo nema nato, aby vracal peniaze..
Jeden kamos je taky, no ziadnu nema. Vzdy balil take kusy, co by isli na Miss a aj tak to nevyslo. Clovek musi mat asi aj trosku rozum, lebo dokonala zena neexistuje.
@karolinakr mne to pripomenulo kamaráta. Veľmi tučný chlap, podľa mňa 150 kíl určite, prsia väčšie ako ja. Dlho bol sám, potom si našiel fakt skvelú babu. Štíhlu. A po pár týždňoch zrazu došiel sám na oslavu, že vravel jej pobedal, že by mohla schudnúť a urazila sa. Tak hovorím mu, ty máš brucho že keby ťa chcela vyfajat, tak ti najprv musí zodvihnúť brucho a ty jej povieš že má schudnúť? No dlho sa so mnou nebavil a viac menej je celé roky sám.
@zuzanka.zuzu presne😀 ja poznam aj 40+ plesatych a pupkatych co maju naroky minimalne na Pamelu Anderson v mladosti😀
Mužsku psychiku nieje tak tažke odhadnut, či vyzera dobre a či zle, hĺadá každy chlap topmodelku..Ešte aj ten tlsty s plešinou v paskovanych trenirkach opovrhne priemernou babou, lebo tam v kutiku duše si mysli, že topmodelka naňho čaká
@hopsadobrandejsa presne tak
Jasné že mám na partnera vysoké nároky, veď musí vydržať so mnou a to každý nezvládne.
Podla mna je to uplne v poriadku, mat mat nadstandardne naroky,,,, ak samozrejme som aj ja schopny ponuknut nadstandard....🙂 🙂 aj ja som mala vysoke naroky,,, podla mna normalne,,, tiez som sa zdala niekomu narocna, prieberciva,,,,, atd,, vdaka za tie naroky,,,vdaka tomu mam, muza,, ktory je pre mna abs. dokonaly,,, zastavam vsak nazor,, ze hladam, len to co, som schopny/a ponuknut aj ja 🙂 🙂
@ckocka 😂😂
@katkazocele nie, to nie, bol to slusny chalan za mladi, spoznala som ho v ramci rovesnickej skupiny, ked odchadzal na vysku, ked sa vratil po vyske, tak vela dievcat o neho malo zaujem, aj mne sa pacil.... potom som sla svojou cestou a vraj je stale sam.

@heln tak ako mnohym vyberavym zenam. Ved aj take sa stava. Dokonca aj nevyberavym ujde vlak. Taky je zivot.