Hanbíte sa vyzliecť pred manželom?
Ženy, tie čo ste v dlhodobých vzťahoch. A nie ste už také dokonalé ( napríklad ovisnuté prsia, nadváha, hoco)
Hanbíte sa vyzliecť pred manželom? 😄😂
@anonym_autor ešte v tehotenstve som sa nehanbila vôbec ale ako sa mi doslova za pár týždňov zmenili prsia no na nepoznanie,len také dve kozky ovisnute,
@lady511 chápem ☹️
Muz je tak hlupy, ze nevidi nadvahu a mysli, si ze nemas brucho?
@stellarstar asi si tiež stále pekná 😄
@anonym_autor nie vôbec ...sme spolu 18 rokov .. ,a nie nie som dokonalá
@biba_18 tak potom tvoja odpoveď - nehanbím, je jasná 🤗
@anonym_autor absolútne nie
Napriek nedokonolastiam je nadržaný jak býk
Viac ako ked sme mali pod 20 a boli sme pevnejší 🤣
nehanbim sa pred manzelom. Dbam o seba. Inak by som sa hanbila pred sebou, keby som bola zanedbana.
@anonym_2ac810 ale prsia ti neovisnu od zanedbanosti. Môžeš o seba dbať koľko chceš.
Muz je tak hlupy, ze nevidi nadvahu a mysli, si ze nemas brucho?
@anonym_95cc84 bože, čo máte s tym bruchom a nadváhou stále ? Vôbec to nesúvisí.
@anonym_autor absolútne nie
Napriek nedokonolastiam je nadržaný jak býk
Viac ako ked sme mali pod 20 a boli sme pevnejší 🤣
@anonym_7ded51 super 🤭😁
@anonym_autor keby som sa pred ním hanbila, tak s ním nežijem - predsa podstata domova a rodiny v ňom je, že sú to ľudia, ktorí sa milujú ako sú a že sa tam môžeš uvoľniť. Nechcela by som partnera, pri ktorom by som sa necítila isto nahá. Predsa tvoj muž sa neoženil s prsiami ani zadkom, ale s človekom - s tebou. Asi že ťa ľúbi? konkrétne teba a takú aká si? 🙂
@anonym_autor pre svojho manžela som dokonala, rovnako on je dokonalý pre mňa. Nehanbím sa pred ním vyzliekať. Milujem to.
@anonym_autor nie, však on tiež nie je dokonalý... A našťastie nemal nikdy nejakú "múdru" poznámku na moje telo, takže žijem v presvedčení, že sa mu páčim taká aká som.
Nehanbím sa a ani on predo mnou. Nie sme dokonalí, ale nekomentujeme svoje nedokonalosti.
@osky na tvoju prvú otázku - áno.
Veď nebudem sa predsa pýtať žien ktoré sú pekné.. také sa samozrejme hanbiť nebudú.
To vážne pred rodičmi si kľudne nahá? 🤔 Či tomu nechápem 😂
@anonym_autor
Ano,chapes to dobre.
Nikdy sme sa s rodicmi extra neschovavali.
Samozrejme,ze sme nebehali naschval po dome nahi.
Ale ked sa stalo,nebol to vobec problem.
Chodili sme spolu doma do sauny,nahi...
Alebo sme sa spolu v pohode prezliekli v jednej miestnosti...
Otec mi uz zomrel,bol chory a kym neostal uplne na posteli, a vladal este stat v sprchovom kute/mama niekde bola/,okupala som ho,obliekla ...
Ako leziaka neskor aj prebalila .....
Toto vobec neriesim,pride mi to uplne prirodzene.
@anonym_250157 takže máš napr ovisnuté prsia a nehanbíš sa pred manželom? 😄
@anonym_autor minenka je dokonala??? Podla foto ma tiez nadvahu na svoju vysku ;) .
A nie nehanbim sa. Ale aktualne na svojej postave a kondicke pracujem.
Ja som tucna a mam ovisnute prsia. Ale hanbiť sa mam zakazane, ak by som sa hanbila, dostala by som od toho mojho na zadok 😄 Ked vidi, ze sa hanbim, just rozsvieti svetlo, alebo sa venuje prave tej casti, ktoru chcem skryt.
@anonym_autor
Ano,chapes to dobre.
Nikdy sme sa s rodicmi extra neschovavali.
Samozrejme,ze sme nebehali naschval po dome nahi.
Ale ked sa stalo,nebol to vobec problem.
Chodili sme spolu doma do sauny,nahi...
Alebo sme sa spolu v pohode prezliekli v jednej miestnosti...
Otec mi uz zomrel,bol chory a kym neostal uplne na posteli, a vladal este stat v sprchovom kute/mama niekde bola/,okupala som ho,obliekla ...
Ako leziaka neskor aj prebalila .....
Toto vobec neriesim,pride mi to uplne prirodzene.
@osky presne toto. nahota je tabuizovana. bolo tu uz milion tem na to. ale potom pride nieco taketo ze sa treba postarat o rodicov alebo aj o dospele dieta a je to sok prevelky.

Nehanbím sa, poznáme sa úplne dokonalo už roky a už obaja nie sme dokonalí 🤣🤣🤣