Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?
Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?
a pise si aj dennik? nieco ako vo filme “ Cruel intentions” , alebo si to dava do excelu ze to vie tak presne? 🤔
@rozculena ja som napísala že to nie je normálne však to vychádza aspoň dvaja traja za rok to si myslím že je úplne mimo stačí bohaté úplne jeden
@andrejka1974 v tej vete nemáš žiadnu čiarku,vykladať sa to dá všelijako
@stanulienkat nie je to priateľ, len sa spoznavame ale veľmi sa mi pacil do tej chvile no
@mama_ on mi to aj tak vysvetlil, resp obhájil, že keď bola chut šli do toho hneď🙂
@moonlight1210 Tak, ono tych 35 uz moze byt po vydeleni tromi 🙂
Mnohé to tu odsudzujú. Akože chlap aj žena má mať len jedného partnera wtf kde žijete 🤨. Poznám kopec chlapov čo si užívajú a každý týždeň majú inú a j ženy sú na tom podobne a raz dôjdu do momentu keď ich to prestane zbaviť. Paradoxne my sme sa tiež s partnerom poznali pri sexe 😁🤣 užili sme si a už sme spolu 14 rokov
@petronela1305 to nepisem nikde🙂 keby si čítala celu diskusiu tak by si pochopila prečo sa pýtam
@petronela1305 jedneho zrovna nemusi, kludne aj viacerych, ale 35 je dost. Vzhladom na vek (pohlavne aktivnu cast jeho bio veku) a fakt, ze mal aj dlhodobe vztahy, ten zvysok zien mimo vztahov bral skoro tak hlava-nehlava. Kazdu chvilu daka.
Ale najviac by som sa obavala hpv. Aky vysperkovany “genofond” nazbierany u tych krasavic, mi vie odovzdat.
@marianarem 105? To by uz bola skor praca na plny uvazok, bez zabava. 😁
Tak sa zamysli aka je asi sanca ze ty budes 36 a tam to skonci
@mama_ mrzi ma, ze ti pokazim tuto krasnu teoriu ale mne jedna ruka bohate staci na to, aby som spocitala vsetkych sexualnych partnerov a napriek tomu necitim potrebu spovedat muza, s kolkymi spal predo mnou, kde, ako casto a ako by nas zoradil, skratka ma to nezaujima ;) a ak by som sa uz chcela na tuto temu bavit, tak aspon by som sa mala pripravit na akukolvek odpoved
A jdu blejt velebnosti
Je to moc alebo panko klame ...a pre mňa je to tupy chlap, lebo sa tým ešte chváli, pošli ho na testy pohlavných chorôb
Za mna moc. To nie je po rozchode mal jednorazovku ale ze cielene lovil jednorazovky. Tento zivotny styl sa mu evidentne paci. Je tam ovela vyssie riziko ze pokial budes s nim vo vztahu tak mu to levenie zacne chybat casom. Ja by som ho nechcela ale to som ja.
@grof_monte_christo to ti môže odovzdať aj jeden, ktorý predtým natrafil na ženu, ktorá mala x partnerov a nechránený sex...
Mne by to nevadilo 🤣. Aši si už chlapec dosť užil a ty si ta pravá aspoň zistíš v posteli ci sa aj niečo naučil pri toľkých jednorazovkach.
Vždycky lepšie ako keď do 20 sa ozenis-vydas porodí 2 deti a v 40 sa rozvedies lebo máš nudný život
@grof_monte_christo tak v tom prípade je to jasné asi no...
@petronela1305 Toto s tým užitím si nie je pravda. U muža, ktorý dokáže oddelovat lásku od sexu, čiže mat sex mimo vzťahu, je vždy riziko, že v tom môže pokračovat.
@grof_monte_christo tiež som si kedysi dokázala užiť len tak, bez lásky. Asi dvakrát teda😂 Nič to nemení na tom, že s manželom sme viac než 20 rokov a nepozerám inde😉

Samozrejme, nikto nezaruci, ze nebudeš len ďalšia a nie posledna. Už aj 5 je veľa, bud niekoho chcem,alebo nechcem a nie ,že na jednu noc, či víkend,leto och