icon

Je podľa vás zlé mať zoznamku, keď ste vo vzťahu?

1. aug 2022

Čauko ľudia, je podľa vás zlé mať zoznamku, keď ste vo vzťahu? S priateľom sme sa spoznali na zoznamke menom Badoo. Ide o to, že odkedy sme vo vzťahu mi zakázal mať akékoľvek zoznamky, a to aj napriek tomu, že mal moje heslo a mohol sa tam kedykoľvek pozrieť, ak by mi neveril... Zoznamku by som chcela mať len kvôli tomu, lebo som si tam hľadala kamarátky. S jednou, čo som tam spoznala si dokonca píšem občas aj teraz (je z daľeka), ale rada by som si našla skôr nejaké kamarátky z okolia s ktorými by som sa mohla stretnúť... Samozrejme sa snažím aj naživo, ale ide to predsa len ľahšie cez internet, keďže som skôr introvert. Asi mi napíšete, že veď nech si hľadám na Instagrame a podobne, lenže zoznamky sú na to, aby ste tam tým ľuďom písali... Takto, keď len tak niekomu napíšem, tak väčšinou hneď otázky, že kto som a načo píšem atď. 😕

Strana
z3
sidicek
3. aug 2022

@haley7897 tak asi keď je taka natvrdla, že na to sama neprišla, musel jej to zakázať, aby pochopila. Podľa mňa by to vadilo každému normálnemu chlapovi, nie len chorobnemu ziarlivcovi. Tím vadia banalnejsie veci, ako keď sa usmeje na kolegu a pod.

natalka81
3. aug 2022

Sama pred sebou si priznaj, že ostávaš na zoznamke nie kvôli kamoskam, ale chces mať zadné vrátka.
V opačnom prípade by si sama zoznamku zrušila, a nepísala na koňa

nataly420
3. aug 2022

@natalka81 no toto je už čo za koninu 😂🤣🤣 veď keď sa rozide tak sa môže prihlásiť a mat rande hneď v ten deň🤣🤣🤣 vdakaaaa bohu za mojho chlapa ktory nerieši takéto kokotiny

slniecko1976
4. aug 2022

Záleží od toho aký je v skutočnosti ten vzťah ja keby mám normálny zdravý vzťah tak ma zoznamka neláka

miskamicha
4. aug 2022

Aj my sme sa spoznali s manzelom cez zoznamku. Ale zrusili sme si zoznamky bez toho aby niekto niekomu nieco zakazoval. Zakazovat by nemal. Vsimaj si ci nebude zakazovat aj ine veci... lebo mne osobne by uz blikala kontrolka ci sa z neho nevyvinie nejaky ziarlivy manipulator. Ale ozaj mat zoznamku nerobi dobro vo vztahu... on si snad tiez zrusil ucet.

autor
4. aug 2022

@natalka81 Mám ju zrušenú, iba som si ju chcela urobiť naspäť kvôli tomu, že sa mi až nedarí zohnať si kamarátky, ako som už písala.

autor
4. aug 2022

@sidicek Jemu vadi aj to, keď sa rozprávam so spolužiakmi, alebo aj to keď ideme v skupinke (celá trieda, chlapci aj dievčatá) von. Napríklad mi raz urobil žiarlivostnu scenu kvôli tomu, že som si od jedného z nich pýtala ulohy.. Ja viem že je chorobne zialirvy ale ja naozaj dúfam, že ho to časom prejde

sidicek
4. aug 2022

Tak potom ber nohy na plecia, toto ho neprejde

veronikuskars
4. aug 2022

na badoo, kamarátky? co si lesba? badoo nie je zoznamka na hľadanie kamarátok preboha.. tu máš koníka, hľadaj si kamarátky z toho množstva žien co tu sú, isto aj z tvojho mesta a nie badoo

autor
4. aug 2022

@laska86 Nie je to tým,ze nemá na mna čas ale tým že človek občas potrebuje zájsť von alebo pokecať, posťažovať sa aj niekomu inému ako len priateľovi

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
4. aug 2022

a rodine

hayabusa1337
7. aug 2022

1. kamaratky si najdes aj inde
2. nemas mat preco zoznamku ked si vo vztahu
3. oberas chalanov na zoznamke o cas uz len tym ze tam si a nie si dostupna

vysledok: VYMAZAT!!!

jamacka
29. nov 2022

A prečo si nehladas kamošky tu?Prečo zrovna na badoo,alebo nejakej inej zoznamka?Nedivím sa tvojmu priateľovi, že mu to vadí. Ty si ujasni čo chceš.
Podľa mňa je choré byť na zozname,keď už niekoho máš.

muzskylukas
26. dec 2023

Je to divné a chápem ho. Dal si hranice a ty ich buď rešpektuj alebo sa roziďte.

nazli24
26. mar 2024

@pribinak ale nie, chlapi su vzdy na zoznamke aj ked maju vztah

Strana
z3