icon

Je podľa vás zlé mať zoznamku, keď ste vo vzťahu?

1. aug 2022

Čauko ľudia, je podľa vás zlé mať zoznamku, keď ste vo vzťahu? S priateľom sme sa spoznali na zoznamke menom Badoo. Ide o to, že odkedy sme vo vzťahu mi zakázal mať akékoľvek zoznamky, a to aj napriek tomu, že mal moje heslo a mohol sa tam kedykoľvek pozrieť, ak by mi neveril... Zoznamku by som chcela mať len kvôli tomu, lebo som si tam hľadala kamarátky. S jednou, čo som tam spoznala si dokonca píšem občas aj teraz (je z daľeka), ale rada by som si našla skôr nejaké kamarátky z okolia s ktorými by som sa mohla stretnúť... Samozrejme sa snažím aj naživo, ale ide to predsa len ľahšie cez internet, keďže som skôr introvert. Asi mi napíšete, že veď nech si hľadám na Instagrame a podobne, lenže zoznamky sú na to, aby ste tam tým ľuďom písali... Takto, keď len tak niekomu napíšem, tak väčšinou hneď otázky, že kto som a načo píšem atď. 😕

sparkling
1. aug 2022

@marsmykkok my sa bavime o tom, ci zoznamka patri alebo nepatri ku vztahu. Odpoved je: nie, nepatri. Ide o princip a nie o to, kolko ma clovek nickov atd. A ked ona nema dostatok rozumu a sebareflexie, aby si to uvedomila, tazko bude hladat partnera. Lebo taky, ktory jej to bude tolerovat mozno bude na zoznamke tiez hladat kamaratky. Alebo, moznost b: bude jej to tolerovat, bude jej verit a casom sa tie hranice posunu niekam inam a nezostane to pri hladani kamaratky. Osobne si myslim, ze hladanie kamaratky je v tomto pripade zasterka.

laska86
1. aug 2022

Nestaci ti ze si si nasla chlapa?venujte sa jeden druhemu

cocolino234
1. aug 2022

@marsmykkok a prosím ťa prečo by si mala s tými ľuďmi ukončiť vzťah na zoznamke spôsobom "ukončiť to postupne že sa už pýtať nebudem a nebudem mať záujem alebo napísať že sorry, niekoho mám" ak si si vedomá toho, že je medzi vami len priateľstvo, prečo neprejdete napríklad na instagram s tým, že ti je nepríjemné byť na zoznamke počas vzťahu? to asi preto, lebo ti to nie je nepríjemné. 🤦‍♀️

Tebe by prišlo normálne (už keď porovnávaš virtuálne rande a to reálne), že by si tvoj chlap chodil hľadať kamarátov na stretnutie typu "rýchle rande"? rýchle rande je o tom, že prídeš tam, kde sa to koná a s každým človekom sa bavíš pár minút, potom sa rozhodnete či pokračujete alebo vymeníte človeka. Veď aj on ti môže sľúbiť, že bude hovoriť iba s mužmi. 🤦‍♀️ Ak vidíš rozdiel medzi spoznávaním sa v reále na pracovisku, tak toto by ti prišlo v poriadku? Všade ťa môže niekto baliť a aj na pracovisku, to je život ale nepríde mi v poriadku, aby niekto vo vzťahu účelovo navštevoval miesta (či už reálne alebo virtuálne), ktoré sú určené na hľadanie vzťahov, ak teda už v nejakom je a už VÔBEC ak by to ubližovalo druhej strane - tej, ktorú údajne miluješ. Mne príde, že niekto kto toto obraňuje si to zažil len zo svojho pohľadu a nezažil tú bolesť byť na druhej koľaji.

laska86
1. aug 2022

Urcite ziadne zoznamky vo vztahu by som netolerovala🙄

gertrudaosem
1. aug 2022

@leni1977 aj my sme sa zoznámili na zoznamke a po pár mesiacoch sme ju zrušili obaja.

gertrudaosem
1. aug 2022

Nie si na baby?

autor
1. aug 2022

@sparkling
Tak si mysli, ale nie je to tak... Budem skúšať naďalej Facebook a Instagram. A keby som ho chcela podvádzať, tak by zoznamka nebola treba, lebo chlapovi je ľahké napísať hocikde, ale s dievčatami je to trochu ťažšie. Zatiaľ s tým písaním dievčatám inkde než na zoznamke mám také skúsenosti, že ,,Kto si?" ,,Čo chceš?" ,,Si lesba?" 🤦🏽‍♀️ Takých s ktorými sa konverzácia aj niekam posunula je málo, ale niekto to môže mať inak. 🤷🏽‍♀️

autor
1. aug 2022
modrykonik33
1. aug 2022

a odkiaľ si?

dadka3450
1. aug 2022

Ak má žena krásny vzťah v ktorom je šťastná tak neviem prečo by mala ostávať na tej zoznamke. Zoznamky nicia vzťahy viem o tom svoje.

mam1na
1. aug 2022

Je zvláštne ostať aktívna na ZOZNAMKE,(nech už máš dôvod akýkoľvek) keď si vo vzťahu. Je to dosť divné.
Malo by byť automatické, deaktivovať si konto z úcty k partnerovi.
A za druhé, čo mi má, kto diktovať a komandovať ma, aby som čosi urobila takto a nie inak.
Ak budeš takto ustupovať a robiť pre dobro a pokoj vo vzťahu, tieto ohraničenia z nie svojej vôle, čosi nie je dobre nastavené... Proste vo vzťahu by mala byť rovnováha, rešpekt a môcť ostať tým, kým si, bytosťou, do ktorej sa dotyčný zamiloval. A nie že len rob, čo ti poviem, aby bol kľud a nehádali sme sa.

babylove77
1. aug 2022

Takze asi ani tebe by nevadilo keby tam znova začal chodiť ?hľadať si kamaratov ?😄

gertrudaosem
1. aug 2022

Tu ti nestačí hľadať kamošky? Podľa mňa tu je to fajn... Našla by si si.

autor
1. aug 2022

@gertrudaosem Neviem, skúsim.

autor
1. aug 2022

@babylove77 On kamošov má kopu, tak si nepotrebuje hľadať

nataly420
1. aug 2022

Žijem v zahraničí s manželom ..ÁNO mam tinder ? A ? Manželovi to nevadí nemá na čo žiarliť mam tam výlučne ženské pohlavie a keď si s niekym rozumiem tak idem von … som tu bez rodiny kamarátov keby som len s manželom tak by má asi porazilo …. Nenechaj ho rozhodovať o tvojom živote a o tom čo ti pomáha !!!

babylove77
2. aug 2022

Dobre opýtam sa bez tej druhej časti ,tebe by nevadilo keby chodil na zoznamku ?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. aug 2022

@babylove77 Keby si tam nepísal so ženami, tak by mi to nevadilo.

laska86
2. aug 2022

A to by si mu lustrovala skym co pise?lebo inak by si nemohla vediet ci pise so zenou alebo s chlapmi..🤷

laska86
2. aug 2022

Rozumnejsie by bolo spoznat jeho kamosov a ich partnerky..mala by si kamosky..ale tak ty si rozumies..

autor
2. aug 2022

@laska86 Spoznala som jednu, ale pravdepodobne sa nechce so mnou kamarátiť, lebo mi neodpísala po stretku

laska86
2. aug 2022

Hmm..a co tvoj priatel na teba nema cas ked hladas kamosky?

laska86
2. aug 2022

Alebo sa len tak zober niekde na kavu a mozno sa spoznas ani nebudes vediet ako jednoducho...

micusa2222
3. aug 2022

to nie je zlé, ale choré..mať priateľa a ďalej brúsiť po zoznamke...a nepíš, že tam hľadáš kámošky..sú iné možnosti...

aurorastone
3. aug 2022

Tak žiarlivosť ho neprejde a takýto vzťah by som radšej ukončila v začiatku, aby si po pár rokoch a deťmi na krku neschytala preplesk len za to ze ste o 5 minút boli dlhšie v potravinách

babyangel
3. aug 2022

Pre mna zoznamka je na "zoznamovanie sa", cize ak ju niekto ma, znamena to, ze niekoho hlada/chce sa zoznamovat (vacsinou ludia takto hladaju partnera/ulety). Mne osobne by vadilo, keby mal priatel zoznamku, lebo naco. A taktiez opacne. Ani ja ju nepotrebujem, kedze mam fungujuci vztah. Ale kazdy to vnima inak. Je to podla mna o tolerancii a o dohode medzi partnermi.

sszuzu8
3. aug 2022

Ako vážne? Jasne ze je to zle mat vo vzťahu zoznamku. Všade samé ponuky na sex videjka a neviem co. Jasne ze partner nedôveruje.. Nie tebe ale svetu okolo vás. Môj priateľ tiež mal zoznamku (pokec) podľa neho to vraj nie je zoznamka a nechápal prečo mi to vadí 🤦‍♀️ keď pokec nie je zoznamka tak už neviem čo by to asi bolo. A badoo celkom keď sme sa tam spoznali načo ma účet ďalej? Spoznať ďalšiu?

rebeka___5
3. aug 2022

Ešte som nepočula, že na badoo sa hľadajú kamošky 🤣😬🤦🏽‍♀️

any_soj
3. aug 2022

Počuj, čo znamená zakázal? Povedal zakazujem ti? Fu.... Odporúčam podcast Ako si nezobrať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu, že čo si všímať na druhom... Píšeš, že si introvert, tak si možno rada, že sa o teba niekto zaujíma... Ale teda si hodná isto viac ako niekoho, kto k tebe nebude mať úctu. Druhá vec že úplne súhlasím, že zoznamky nie sú na hladanie kamarátok. Na to skús kľudne tuto cez Koňa, alebo FB
https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...