Je to medzi manželom a kamarátkou flirtovanie?
Ide o to, že myslím že manžel aj kamarátka to ich kecaním prehnali.
Moja kamarátka včera bola u mňa. Maňzel medzitým popíjal kávu. ako som sa rozpravala s kamarátkou.
Ukázala som kamarátke plavky, ktoré som dostala od mamy.
Pýtala sa na mňa, či ten typ plaviek dobre drží poprsie. Hovorila som jej, že neviem, uvidím ako bude keď to budem mať dlhšie na sebe, keďže prsia sa mi veľmi zmenili po kojení.
Neviem ako kamarátka s manželom začali rozpravať o umelých prsiach, lebo medzitým mi dcérka nosila papiere aby ukázala čo kreslila.
Až medzitým som už zaregistrovala, že kamarátka hovorí o tom, že ona má spravené prsia, je rada, že to spravila a neľutuje. Manžel na to, že hej ty máš spravené tak ich ukáž a začali sa rehotať ako hyeni.
(Hlavne,že minulý rok mi táto kamarátka hovorila,zme uzk ľutuje,že si dala spraviť prsia, lebo onedlho musí ístm na reoperáciu,a že ju to extrémne bolelo 1x, aby som si to dobre rozmyslela,cmi sa dám na to.)
Ja na to, že toto čo znamená takéto narážky, na prsia moje kamarátky dávať, absolútne tott nerešpektujem. Nádledne sa manžel ospravedlnil mne a kamarátke. Kamarátka potom, začala manžela chváliť, že akýsi ty dobrý, že sa vieš ospravedlniť a bla bla.
Hlavne, že kým manžel nebol doma hovorila som kamarátke, že mi vadí, že manžel sa mi nevenuje, lebo keď dojde domov furt kuká manžel na youtube.
My sme už 10 rokov spolu s manželom, ospravedlnuje sa mi ešte aj dnes, pozná, že takýto vtip ja nerešpektujem.
S kamratkou sme kamošky cca rok, ale potom ti už viem, zme ani nebudem. Mám chuť jej vynadať, a nemám na ňu náladu.
Myslíte, že preháňam, že nemám to brať až tak vážne?
@zuzubb007 to je už o človeku. Ty tvrdíš, netreba byť stíhačka a ja zas, že sa netreba správať ako k....a a už vôbec nie pred manželom kamarátky.
Prehanas. Tiez obcas okomentujem ľudí. NNemusi to byť vyslovene ohováranie.
Mne vracia každý deň hovorili ,,ukáž kozy". Naháňali ma napr. So zeleninou, išli mi akože dávať "naslinene" prsty do vagíny ( bola som oblečená). Dávali mi sexuálne návrhy a neviem co este. Ja som sa z toho smiala, lebo som vedela, že to nemyslia vážne. Samozrejme záleží od konkrétnej osoby a akým štýlom to urobia / povedia. To už sa opakujem.
Co by si robila v tomto pripade ??? A bola som zadaná. Ten môj už teraz ex sa na tom tiež smial 🤷♀️Nikdy som to nebrala ako nejaký flirt.
Keď si na tom s priateľom spomenieme, tak dostavame záchvat smiechu. Neber všetko tak vážne.
@zuzubb007 a hlavne ide o situáciu.... keby sedeli niekde vo štvorici kde by sa všetci 4 rovnako zabávali, bolo by to určite iné ako v tomto uvedenom pripade
@bessie12 vieš, ku mne by si toto chlap nikdy v živote nedovolil. Z teba asi vycitili, že si to dovoliť môžu.
A opäť je to iná situácia - v práci kolegovia. Dovolili by si to aj u vás v obývačke pred tvojim muzom? Myslíš, že aj vtedy by sa tvoj muž smial a bol ,,nad vecou"?
@simona20201309 dovolila som len určitým ľuďom. Nie všetkým. Také niečo mi hovorili aj keď som bola len s priateľom a tými kolegami Napr. Grilovacka u nás doma 🤷♀️
Ja som za každú srandu. Byt vážny celý život sa nedá a je to nudné.
@bessie12 ja nie som ani náhodou vážna, len mam iný štýl humoru.
@simona20201309 a ja na druhej strane viem zartovat o všetkom. A aj o sexe 🤷♀️
Kto toto vidí ako vtip tak som asi fakt dosť divná že mi to príde naozaj primitívne smiať sa na tom že mi niekto povie "ukáž kozy"... 😳
Píšeš, že flirtovanie a tieto komentare boli zo strany kamošky a aj manžela ale náladu nemáš len na kamošku a odserie si to len ona..ked ti to vadi nalož pekne obom nie iba jednej strane a ze si to nepraješ..dalej by som to neriešila 🙂 podľa mňa celkovo vyhrotená situácia a zbytočne...ja mám kamošky rôzne a moj manzel si s nimi tiež posranduje...viem, že ho nepriťahujú a nemám dovod žiarlit ..jedným uchom dnu druhým von..ale spósobom vyjadrovania mi celkovo prídeš konfliktnejší typ človeka.. sorry tak to z teba citit 🙂 možno sa mýlim 🙂
@bessie12 ved dobre, ak sa na tom bavia všetci. Ale naozaj by ti prišlo ok to co opisuje autorka? Žeby sa ma tvoj muž opýtal ci mu neukazem prsia, zatiaľ čo ty sa budeš vedľa hrať v izbe?
Naozaj by ti prišlo v pohode keby som začala tému o mojich prsiach?
Nesedime pri vine na terase partia a nezabavame sa. Sedím len ja s tvojim muzom a hovorím mu, že mám nové kozy a aké sú super a nelutujem....
Je iné zabávať sa za slobodna s kolegami v práci a iné toto, čo opisuje autorka.
Snažím sa len poukázať, že podľa mňa je rozdiel za akých okolností sa dospeli zabávajú na tému sex
Toto je vyslovene flirt.
@simona20201309 pravdupovediac ? nech sa to opýta, aspoň by bola sranda 😁 lebo viem, ze by to bolo myslene ako žart
Takéto vety som počúvala denno denne.
Keby mi to povedal niekto, kto pretahuje cudzie ženy, tak ver tomu, ze taky by skončil s vajcami v krku.
Bacha na ňu. Tobôž,keď je bezdetná a porobena, chlapi sú ľahká obeť zvádzania.
Uprimne mi z tohto pride, ze len hodil trapny vtip a potom sa uvedomil. Ale pride mi, že tvoja kamoška si potrebovala dvihnúť ego.
@bessie12 preboha, keby mi kolegovia kazdy den vraveli "ukaz kozy" , tak by mi to prislo skor riadne trapne a sprosté ako vtipne. Asi mam iny styl humoru. Alebo naznacovat ako ti dávajú naslinene prsty do vaginy???? Preboha, vysvetli mi, co je na tom vtipné. Toto keby si niekto dovolil mi robit, vyfasuje taku facku. Ved je to uplne trápne,sproste a nechutne. Fakt na tom nevidim nic smiešne 😱😱😱😱
@bessie12 tak keď si vtedy bola zadaná a kolega ta naháňal s naslinenymi prstami že ti ich chce dať do vagíny a dnes je už tvoj priateľ, tak asi až také nevinne to nebolo, nemyslíš? Mala si vtedy priateľa a s tebou flirtoval kolega, ktorý je už dnes tvoj frajer. Véd len potvrdzujes, že také správanie nie je ani zďaleka nevinne....
@simona20201309 pre mňa to žiadne flirtovanie nebolo. A pre terajšieho priatela taktiež nie. Moj ex to bral tiež ako zartovanie 🤷♀️
Ja si myslim, ze neprehanas. Manzel to prepiskol, ale je v tom nevinne, ale spravanie kamaratky sa mi nepozdava. Prvy vtip o tom, ze ma ukazat prsia je len vtip. Ale dalej ona podla mna skusala. Urcite by som nechvalila cudzieho manzela ako sa vie ospravedlnit a bla bla.
@simona20201309 keby nestalo to co sa stalo, tak by som ešte bola stále s mojim už ex. A stále by som tam pracovala a zartovala s kolegami aj takýmto štýlom.
@8aslan147 čomu nechapes? Ze autorka sa posťažovala kamoške že ma vytahane kozy od dojcenia a ona pár sekúnd na to sa pochválila jej manželovi, že ma silikóny? Naozaj tomu nechapes? Ak by si ty mal 3cm penis a tvoj kamoš by začal hovoriť historky o tom, aký je obdarený a tvoja žena by ešte bola zvedavá a chcela by sa o tom presvedčiť, či ho ma tvoj kamoš fakt taky hrubý a veľký? Ako úplne v pohode? Neverím! Skôr mam pocit ze mnohým tu chýba kúsok empatie a prehliadli podstatnú vec - kamoška sa chválila silikonami pred kamoškou ktorá ma prsia zničené po dieťati!
A tiež sa prikláňam k názoru, že vadna je kamoška. Chlap je chlap, jeho reakcie je typická pre chlapa, ale uvedomil si, že reagoval hlúpo, tak sa za to ešte ospravedlnil. Je pravda ze chlap sa rad pozrie aj na iné ženy, na iné prsia. Nebudem naivná a tvrdiť, že môj nie. Ale mať kamošku, čo by sa pred mojim nuzon pretrcala schvalne a okato ho zvadzala, tak toto je ďaleko cez čiaru. Keď nemá zábrany takto sa správať v mojej prítomnosti, viem si predstaviť, ako nízko ma položené hranice.
Prosím vysvetlite mi niekto, čo znamená “daj si pozor”? Ako vie žena zabrániť dospelému chlapovi, keď jej chce byt neverný, ako si ma dať pozor?

Tiež by mi to vadilo, podľa mňa sa to nehodí, muž sa ospravedlnil a kamarátky domov nevolaj, stretnite sa vonku na káve - niektoré ženské sú svine. Nie som ziadna puritanka, je mi jasné, že ženy flirtuju s mužmi a naopak, ale keď tvoj chlap vedie s tvojou kamarátkou takéto reči pred tebou - u mňa by to jednoznačne bolo cez hranicu.