Koľko vydrží muž bez sexuálneho kontaktu?
Ahojte.Asi blbá otázka ale momentálne ju riešim.Kolko vydrží chlap bez sexu,bez masturbácie ???Manžel tvrdí už druhý mesiac ,že nemá chuť nechce sex nemá bokovku a ani si to sám nerobí.Sex máme raz za mesiac ....
Koľko vydrží zena bez sexu? Tiez je to individuálne...
Je to individuálne. Nedal sa porovnať
Ktory?
Ktory?
@dskjhfdlkdjhl som sa chcela tiež opýtať,že ktorý? Môj asi viem a jej muža nepoznám,tak neviem,mala by si ho sama poznať 😅
Väčšina chlapov tvrdí ,že im to udiera do hlavy.No lenže ten môj je oukej skorej ja som tá čo jej z toho prešviháva
Ono existuje nejake univerzalne cislo? 🤷♀️
Nemusi to tak byt, niekto nema tu potrebu aj 6 mes, zvykne si na to ten muz. To zalezi of konkretneho cloveka. Nevieme ake ma muz libido, ak mu staci napr raz za 2-4 tyzdne, tak tie dva mesiace su pre neho nic
záleží či si pohonkáva bez teba alebo nie :D
Kľudne to môže byť tak ako hovorí. Či fakt, asi treba zistiť
mozno ma nizsi testosteron alebo nejaky iny problem. neuziva nejake lieky? mal vzdy mensiu chut? aj na zaciatku ?
To mu hádam neveríš, taký chlap neexistuje
môj rekord je asi tak dva dni...
Aj keď je taký zaužívaný mýtus, že muž bez sexu nevydrží, je to vysoko individuálne..
Ak bol taký vždy, možno mu to naozaj stačí.. jednoducho má nižšiu potrebu.
Ak je to veľká zmena oproti minulosti, asi by som sa s ním ešte porozprávala. Nemusí byť hneď za tým iná žena, môže to byť aj zdravotný problém....
a ten sex raz za mesiac je lebo ty to tak chceš alebo on? teda prečo tak málo?
a ten sex raz za mesiac je lebo ty to tak chceš alebo on? teda prečo tak málo?
@earlgrey on chce lebo nechce a jemu stačí tak málo
A vždy mu to stačilo takto pomenej alebo sa to zrazu zmenilo "z mesiaca na mesiac"?
Bez úplne všetkého max 3 mesiace rekord, potom sa toho telo zbaví pri "morkom" sne
Mozno proste nechce spat s tebou, tak ti povie, ze nema chut vobec a ani si nehoni, aby ta nezranil...
Toto je zaujímavá otázka. Odpovedať by mali seminaristi, kňazi, farári a podobne.
To mu hádam neveríš, taký chlap neexistuje
@zuzubb007 prave co sledujem v okolí vela mužov ma oveľa menej často sex ako si myslíme...a ver tomu ze poznám veľa takých...kopec žien pri práci sa mi vyrozprávaju ze práveže muzi sex odmietajú, sú unaveni, ze to nie je v skutočnosti tak, ako sa prezentuje....
Môj tak maximálne 2-3 dni. Ale je to fakt rôzne u každého človeka.
Toto je zaujímavá otázka. Odpovedať by mali seminaristi, kňazi, farári a podobne.
@done pozor toto je ina kategoria a z presvedcenia ako obetu Bohu nemoze byt adekvatne tomu, ked ma chlap partnerku. Toto by som velmi neplietla do seba. Ona nema doma ziadneho knaza, ale chlapa, co mam bud zdravotny problem, alebo nizke libido, pripadne nezaujem o nu a teda zvyk
@done pozor toto je ina kategoria a z presvedcenia ako obetu Bohu nemoze byt adekvatne tomu, ked ma chlap partnerku. Toto by som velmi neplietla do seba. Ona nema doma ziadneho knaza, ale chlapa, co mam bud zdravotny problem, alebo nizke libido, pripadne nezaujem o nu a teda zvyk
@kiki68 alebo frajerku 😁😁
No poznam muza co kvoli viere bol panic do 28 rokov a nemasturboval kvoli viere 🤷🏻♀️
@zuzubb007 prave co sledujem v okolí vela mužov ma oveľa menej často sex ako si myslíme...a ver tomu ze poznám veľa takých...kopec žien pri práci sa mi vyrozprávaju ze práveže muzi sex odmietajú, sú unaveni, ze to nie je v skutočnosti tak, ako sa prezentuje....
@lasona áno môže byť, ja poznám pár ľudí čo má popri bokovky a tá druhá strana nemá ani tušáka, čo poznám x chlapov každý má svoje potreby takže neverim tomu, že sa neuspokojí ani sám to určite
Čo ja viem, môj muž vydržal bez sexu najdlhšie 7 týždňov. Keď som porodila... Aj bez sebauspokojovania. Záleží od mnoha okolností.
Autorka celkom chápem ale neviem či budeš spokojná s týmito odpoveďami typu, že ma bokovku, že on chce sex ale nie s tebou, len tak pozerám, čo tu niektoré píšete…. Akože niektorí sú extra múdri 🙈 pokiaľ nemá zdravotný problém, veľký stres v práci, nejaký problém v rodine, nerieši iné veci a podobne je to normálne, môj názor. Nie sme zas zvieratká. Rozumiem tvojej situácii, tiež som občas takéto zažívala, ale dôležitá je komunikácia. Ja som bola tá, ktorá veľkú chuť už mala, ale moj partner vtedy riešil povýšenie v práci, nové úlohy, do toho mame malé dieťa, potom robí profi šport a únava je to ozaj náročné, čo bežný človek nezažije za rok trénovania on to ma za týždeň. Preto sa ani neporovnávam s ostatnými, ktorí tvrdia, že muž musí každý deň, aby vypustil paru alebo keď mesiac nemáme sex tak už ma podvádza ma každom rohu, ako s obľubou píšu ženy zas 😂 takže autorka kľud, pokecajte si a uvidíš čo z toho bude, ja som tiež bývala zlostna dosť kvôli tomuto, ale snažila som sa neriešiť že problém je vo mne, ale celkovo v situácii, ktorú ovplyvnil minimálne a musí sa to len ustáliť. A ani nemusím hovoriť, ale ked mame sex, tak na druhý deň ledva viem chodiť a vynahradíme si to 100 percente, kvalita je lepšia ako kvantita

Nuz je to individuálne, niekto uz citi ehm tlaky po jednom dni, niekto po jednom mesiaci...