icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

puticka7
5. máj 2022

Len raz by si takto dohodol stretko, ze by nan aj siel, tak ako cez to by cesta uz nesla. Zije dva zivoty, jeden s tebou, lebo ma v tebe proste istotu, no laka ho aj nieco ine a na to by som ja teda nebola. Treba si zachovat aj svoju hrdost

edien
5. máj 2022

@simca06022011 vieš čo paradoxné je to tak aj u nás v rodine. Aj v manželovej. Moja babka mala milenca z ktorého vzišla moja teta je to verejné tajomstvo. U môjho muža v rodine zas dedko mal túlavé topánky a chodil rovno k susede vedľa a dodnes sa v dedine ,,smejú,,ako si ho tam chodila babka hľadať a ako ho bila potom lopatou,metlou..no čo jej prišlo pod ruku. Mne to smiešne nepríde,ale zas myslím že nevera je v mnohých vzťahoch a ani o Tom nemusia vedieť. Ja napr viem o kamosovej milenke a isto niesom jediná,ale viem že jeho žena to netuší a keďže nie sme kamošky tak by som jej to ani nikdy nepovedala. Každý si svoj vzťah musí riešiť sám. Pokecoveho lamača sŕdc by som doma určite nestrpela.

petkavka
5. máj 2022

@tinus610 Ahoj. Mne sa prave tvoj pristup velmi paci. Mas 2 moznosti 1. Ist na stretnutie a vsetko mu vytmavit = rozvod. Alebo 2. To zobrat ako prilezitost, aby sa znova do teba zamiloval... (,Toto je narocne). Kazdopadne niekde obaja mate problem a Ty si dostala jedinecnu prilezitost si zachranit manzelstvo. Ja by som stretnutie oddialila a zacala by som si s nim intenzivnejsie pisat - zistovala co ma rad, co mu vadilo na manzelke (tebe) a ked uz by sa ti zdalo, ze si fakt rozumiete - tak by som objednala hotelo u izbu a tam ho pockala v nejakom krasnom pradle a ukazala sa mu z pohladu pritazlivej zeny. Drzim palce

nikulincek
5. máj 2022

@tinus610 chlapec sa nudí. Bolo capovi dobre. Šiel sa na ľad šmýkať.
Choď na rande. Nech si sadne za stôl čaká.potom tam choď a povedz mu monológ. Pekne,že či si myslí,že ty sa nedozvies čo tvoj muž vystrája, ukáž mu screenshot že ti to známa poslala a že či si myslí že ho nik nepozná jeho aj teba. Tak ak nechce prísť o rodinu tak nech sa rýchlo spamätá. Pohroz mu a odíď nech nemá šancu argumentovať čas nech chlapec rozmýšľa

simca06022011
5. máj 2022

@edien tak nic v zlom, ale ti parneri to nemali v hlave v poriadku. Moja babka prišla na neveru, vyrazila s blbcom dvere a uzivala si spokojný život. Nik sa na nej nesmial a nesmeje, prave naopak, bola to žena ako sa patri. V dnesnej dobe toto nik nemusí trpiet, kvoli "detom, rodine,...", ked pred 100r to mohlo byt ťažké ostať sam, teraz nevidím dovod nasilu drzat vzťahy. Tiež som zalety chlapove nechala tak, ale v inej situacii, brala som to ako mladosť pochabost. Otec rodiny si toto nemá dovolit, je to pre mňa konečná, ze si vyhľadáva takto "milenky", to sa neda ospravedlniť s tym, ze "príroda a stalo sa". Je to proste "plánovaný zlocin" 😂

hefo
5. máj 2022

@nikulincek Akurát, že to môže byť spúšťačom línie, ktorou ona nechce ísť.

Lebo kľudne sa môže stať, že odpoveď bude "Dobre, tak ja teda idem. Zajtra skočím za právnikom vypísať návrh na rozvod." - že vlastne on je pripravený ísť, ale ilúzia spokojnej rodiny mu v tom psychologicky bráni. Ale keď mu začne ona vyčítať a vytmavovať, tak už zábrany pominú (toto je tuším aj v tom článku čo som včera linkoval).

nikulincek
5. máj 2022

@hefo a nech vie,že ona o Tom vie. Nech sa hanbí.
A keď nechce s ňou byť je voči nej fér,aby jej to povedal. A nie jej zahybal. A doma mal slúžku z nej on si chodil po frajerkach. Ak s ním teda chce byť tak nech to nechá plávať a nič mu nepovie. Ak ho chce vytrestat tak by som tam šla a on nech sa teda rozhodne či bude si hľadať milenky,alebo sa spamätá a bude si vážiť čo doma má. Takže je to na autorke s čím vie žiť. Či v myšlienkach či zase niekde nie je s možnou milenkou. Záleží aká je povaha. Rozhodne sa musia porozprávať oni dvaja úplne o všetkom.

vanilka83
5. máj 2022

@zina234 to je perfektný nápad!dokonca si myslím ze im to môže zachrániť manželstvo!normálne by som tam poslala nejakú cudziu babu ,ktorú nepozná,nech mu tam zahrá riadne divadlo, riadne nech ho odfajci,že je hrozný,že čo si o sebe myslí a že ešte menej sexy chlapa nestretla,ten bude mať ego úplne v riti 🤣🤣🤣 a potom hajde späť ku zenuske a určite si potom rozmysli ci ešte chce loviť nejaké baby.Lebo povedzme si baby na rovinu,každému chlapovi strašne dvíha ego ak po ňom nejaká pasie ci je zadaný a ci nie a práve preto to chlapi robia strašne ich to hecuje a lichoti im to a dvíha ego tieto dopisovacky s cudzími lebo cez obrazovku je každý predsa frajer

tinus610
autor
5. máj 2022

@toscania dakujem❤️ Napisala si to presne ako to ja vnutorne citim… respektujem a som vdacna za kazdy jeden nazor, ale lahko je pisat, ked to clovek nezazije

edien
5. máj 2022

@simca06022011 ja som písala,že mne to smiešne nieje. Osobne mne je veľmi trápne aj za moju rodinu ako sa tvária že akože nič nevedia a pritom vedia,že teta je z tzv romániku a nevie kto je otec,iba teda tuší..Ja by som takto žiť nemohla. Ale tak to sú ich s#acky

kassandra25
5. máj 2022

@tinus610 normalne sa sprava, lebo este so ziadnou nefici. To neznamena, ze konanim uz x razy jednorazovky nemal. Nemala si to ako zistit. Na zaklade zisteneho, pises, ze mas s nim konverzacie, kde predstieras, ze si niekto iny, poskytla si mu fotky cudzej zeny a on sa chytil. Ze rad by prisiel na sexstretko - rozvinula by som to s nim, aby si mala ujasnene, ze ano, co, kde, ako, kolko dlho...., mozno by som povyzvedala, co bolo predtym, ale pravdu nemusi zverejnit. No a preco to robi, ked ma doma all inclusive??? Lebo tvoj muz je extra rozmaznany, slaby, ktory si musi dokazovat, ze ma nato, aby mal popri tebe aj ine nonstop. Ze ich vie pretiahnut a ze sa mu v tom dari. Ze sa vie s nimi zasmiat, a teba ma ako zadne vratka, vzdy sa je kam vratit. A ci je to vyhra ho nachytat bud s jeho rodicmi alebo s nim sama?? Nemyslim si to. Mna by zaujimalo, ci ta to vzrusuje, ako si vzdy najde aj krajsiu, aj skaredsiu od teba, vela razy aj nesikovnejsie, s ktorymi sa vylizuje a popretahuje ich? U teba vrchol stastia bude predstavovat to, ze mu ukazes vytlacene konverzacie a ukazes mu, no ha aha, teraz som mala byt lucia a mali sme ist do hotela a on ti povie: jaj, prepac, netusim, co to do mna voslo, to ma prvykrat toto napadlo a s nikym som sa takto este nestretol. Toto je u teba vrchol stastia. Len je to trosku nerealne, na stastie sa to nepodoba. A viem aj, co ta caka, kedze sa ho pevne drzis. Su to choroby tam zospodu, pozeranie na mobil, na cas, kedy a kam, skrenie, hladanie dokazov, neboj sa, on si to bude pred tebou schovavat a ked ty nic nenajdes, budes takaaa stastnaaa. Ze ti az gratulujem. Ja tiez poznam v susedstve presne rovnaky parik. Uz to dobelhali nad 60tku rovnakym zivotnym sposobom. On ma pravidelne stretavacky aj po meste, kde ziju, vzdy sa najdu, a ona, manzelka, je vrcholom stastia, lebo ju okrikne, dokazy schova, a nikto jej nic nepovie, len cele mesto na nu so smiechom hladi a je rovnako stastna ako si ty, autorka! Prajem ti este vela takychto krasnych rokov, a drz si toho svojho, ku stastiu ti staci jeho vykrivena huba a snad z nej aspon zadre, ze on ta nepodviedol! 😄

tinus610
autor
5. máj 2022

@kassandra25 dakujem aj tebe vsetko dobre… pobavila si ma, je to tvoj nazor👍

kassandra25
5. máj 2022

@tinus610 nie, to ty mna. Ty sa nezabavas, nemas na com. Tvoja situacia je uplne naprd. Nikto by nechcel byt v tvojej kozi. A ta kamaratka, ktora uz o tom vie, musi nad tebou len krutit hlavou.

tinus610
autor
5. máj 2022

@kassandra25 ja momentalne krutim hlavou jedine tak nad tebou… a ked tak sudis o mojej kamaratke, tak asi by si sa sama takto zachovala - co je smutne. Ty musis byt ina podpora pre svoje kamosky 🤦‍♀️ Ano moja situacia je naprd, bodaj by si to ty nikdy nezazila… vsetko dobre

3mama3
5. máj 2022

Na to "rande" by som asi išla, len aby to nakoniec neotočil proti tebe - veď aj ty si bola na pokece a ako mu dokážeš, že len kôli nemu? Že si si nepísala s inými chlapmi? Chlapi vedia skutočnosť pretočiť , aby si sa nakoniec sama nedostala. Ale je to chudák, nezávidím ti

ineeez
5. máj 2022

Na stretko chod... A potom mu povedz, kedze to robi on, tak to mozes v pohode zacat robit aj ty, zhanat stretka cez pokec... Uvidite kto z koho... Bud sa chlapec uvedomi alebo sa mu to zapaci a bude pokracovat dalej...

kassandra25
5. máj 2022

@tinus610 tam nejde o nu. Ona kruti nad tebou, lebo nejde ti poradit, ze ked si nevazis samu seba, treba ti dat otazky ci zvazujes aj pridat sa k manzelovi a jeho objavom do trojky casom. Ze aky smer naberie tvoj zivot. Nikto si nepraje to, za co si sa ty vydala, ale jeho neprerobis, on si teba nebude zrazu vazit. On si vazi seba a to kazdou novou, co pretiahne, stale viac a viac, je silnejsi. A ver tomu, je velmi naivne si mysliet, ze je to len pokec a len teraz, co si ty momentalne objavila. Je to smutne vidiet, ako si takto zena kvoli uz vybudovanemu schovava ako pstros hlavu do piesku. Aj keby ste sa rozviedli, dalsej to bude robit znova. Este nanho aj potom na zoznamkach natrafis.

mk22
5. máj 2022

@tinus610 ja by som ti poradila, hlavne pre tvoj kľud.. Nezistuj cez pokec info o jeho živote a prečo je rozvedeny lebo v domnení ze si cudzia micka, popise ti veci, ktoré žiadna žena nechce počuť čítať vidieť.
Budeš to mat v hlave.. Ak ostanete spolu všetky tie kraviny co si na vymýšľa, to všetko ta bude žrať zozierat ešte veľmi dlho.
Už toto zistenie si myslím, že ti stačí.
Načo ešte viac, k čomu.
Ak sa chceš presvedčiť daj stretko uvidíš ci príde a ďalej sa rozhodneš.
No ja by som nekkmunikovala s nim v duchu vytiahnuť co najviac.
Na čo?
Ak ty vieš ze nepôjdeš od neho, že mu to pre páčiš, tak ušetríš hlavne seba.
Nepotrebuje čítať viac klamstiev.
Názor o ňom si si urobila, sklamal ta už iba tým co urobil doteraz.
Pre tvoju psych pohodu urob bodku.
A ja som už písala, aj iné ženy, dávaj pozor aby to neotocil proti tebe.
Že si na pokeci tiež a nemusí ti veriť ze ty si bola iba kvôli zisteniu čoho je schopný.
Muži.,ked im prihara, sú schopný všetkého.
Držím palce.
Je smutné sklamať sa v človeku, o ktorom si myslíš ze podla jeho slov si jeho všetko.

katkati
5. máj 2022

@elizabet173 Keby urobila to, že to povie rodičom, možno by ju znenávidel, ale možnože by sa aj rozviedol. Čo by pre ňu vlastne bola výhra, lebo ona sa rozviesť nedokáže a on by jej urobil medvediu službu, aj keď ona si to teraz ešte neuvedomuje.

ineeez
5. máj 2022

@kassandra25 presne viem o com pises, tiez som bola v takom vztahu kde partner znahal. Prvy krat to zabolelo, aj druhy, aj tretí, potom som to uz neriesila. Vzdy ked som prisla na dalsiu, vyrukovala s dokazmi tak napodiv to s dotycnou skoncil a prisla nova, dalsia. Sak nech sa nenudim nie? Nech patram dalej. Aj tak bolo, neustaly kolotoc. Po case som sa nastavila na to, ze nie je dolezite za ktorou beha ale ku ktorej sa vracia. Mala som narocne obdobie s chorou mamou, dokoncovala som si vysku a nemala uz chut riesit jeho nevery. Vysku som dokoncila, mamka zomrela a potom som spoznala niekoho a uz nikdy by som nemenila. Je to obrovska ulava nerozmyslat furt nad tym ze kde je a s ktorou... Ja som stastna a on to robi nadalej... Napriek tomu ze je zenaty a ma syna.

betulinka1
5. máj 2022

@mnemka fiha toto ma nenapadlo. To je velmi prefíkane 👍👍👍.

oblecenie99
5. máj 2022

Ako poznám chlapov, a ich ješitnosť, ja si viem úplne živo predstaviť, že na tom stretku sa to parádne otočí proti autorke, a začne ešte on útočiť, že čo robí autorka na pokeci.. Čiže nebudú to len nervy z toho, čo vystrája, ale ešte aj z toho, že sa bude hrať na debila a otáčať to proti autorke.
Na margo vyššie padnutých názorov o tom, že žena má zachraňovať manželstvo za každú cenu: predstavte si tú istú situáciu, len opačné garde: žena vypisuje, muž to zistí. Ktorý chlap by chcel po tom všetkom ešte pracovať na vzťahu? Manželstvá našich prastarých mám by som sem vôbec neťahala.. aj vtedy boli rozvody, resp. tam, kde neboli, ešte neznamená, že manželstvá boli len šťastné, len veľmi nemali na výber, tak strpeli a trpeli... áááálebo si urobili po svojom - to viem z rozprávania starého otca, ešte ako mladý sopliak chodili s kamošmi v noci po dedine, a videli, ktorá suseda s ktorým susedom sa išli skryť do senníka, keď jej muž konečne zachrápal opitý za stolom... že až ja som sa červenala, keď som tie babky stretla).
Myslím si, že je úplne jedno, či sa autorka stretnete, alebo nie, či mu to povieš, alebo nie. Tu už ide iba o to, ako veľmi sa narušila tvoja dôvera. Ak ti povie, že sa len nudil, bolo to jednorazové a aj tak by ťa nepodviedol, je už len na tebe, či mu to uveríš alebo nie, či ťa to bude ďalej žrať alebo nie. Lebo môže hovoriť pravdu, ale nemusí. Keby som sa rozhodla ísť na to stretnutie, a on príde, mne by stačilo aj toľko. Nezaujímalo by ma, či ma už predtým podvádzal. Či sa chcel s imaginárnou ženou, s ktorou si vypisoval, vyspať. Mne by stačilo, že na to rande by sa dostavil. A nie je to ináč mega zákerné a hnusné od neho? Má ženu, má rodinu, aj ústa, ktoré môže otvoriť, ak mu niečo chýba. Ale on si vytvorí situáciu, ktorú máš vyriešiť TY. Lebo ty sa rozvádzať nechceš, máš ho rada, máte dieťa, máte firmu a nejaký ten majetok, predpokladám aj záväzky, ty sa chováš tak, ako sa očakáva od milujúcej manželky a matky dieťaťa a ON vystrája, a hodí na teba komplet zodpovednosť v rozhodovaní, ako ďalej, čo s rodinou, s manželstvom. Máš byť rozvedená žena, keď ty sa rozvádzať nechceš? Alebo manželstvo zachraňovať, keď ani nevieš, či si bola alebo budeš podvádzaná a žiť takto "až kým nás smrť nerozdelí"?
Porozprávajte sa o tom, povedz mu to. Možno to dáte dokopy, možno to nebude už dobre fungovať a potom sa rozhodneš. Možno ťa zaskočí a povie, že sa chce rozvádzať on a vyrieši to za teba.. Je mi to ľúto, prajem veľa šťastia, drž sa.

ateh
5. máj 2022

Pre vsetky ktore radili oznamit to svokre - pre pobavenie moja skusenost.
Moj ex dostal slabu porazku. Skoncil v nemocnici. Ja som ostala s par mesacnym drobcom zrazu sama. Svokra prisla na par dni a hovorila mi, ze na fb exovi pise daka pizda na plochu vraj milacik a chcela mi to ukazat. Ex sa neodhlasil doma z pc, tak ze v jeho fb mi ukaze. Len blbo klikla a otvorila spravy. Za chvilu bola bleda, zelena.. on tam mrcha mal pocas pobytu v nemocnici rozrobene 4dievcata, ktorym absolutne nevadilo, ze ma v profile oznacenu manzelku. Najprv sa hnevala, ale vysledna reakcia bola, nic mu nehovor aby sa mu nezhorsil stav.
Ked ho prepustili oznamila som mu, ze o tom viem a od toho dna som sa z jeho profilu vymazala ako manzelka. Nech aspon nevedia ako vyzera ta hlupana, ktoru klame. A tak ako sa hovori, ze mudry sa uci na chybach inych a hlupy na vlastnych - mna toto ucenie sa stalo dalsich 6rokov s debilom, ktory mi klamal.
Autorka sa chce tiez ucit na vlastnej chybe a odpustat. Drzim palce @tinus610 aby stacilo odpustit len raz.

missdiva
5. máj 2022

@tinus610 nemyslim, ze existuje moznost ako mu dat priucku aby si vazil co ma doma... Mozes si nevazit sama seba a dat mu sancu ale realne nikdy s tym neprestane (chvilu si da pauzu) a bude sa lepsie kryt ale nakoniec vzdy ked bude sanca pojde s inou ak je raz taky. Odisla by som z kratsej cesty a nasla si niekoho kto si ta bude vazit...
Alebo ostan a zrejme o 20r.na stare kolena odide od teba on a teba bude mrziet, ze si venovala zivot podvodnikovi.
Ale drzim palce, sklame to.

kassandra25
5. máj 2022

@ineeez no pravda. Ja to vidim na tych dvoch, co tu byvaju obdalec. Darmo sa bude autorka domahat svojej hrdosti a ceny. Jej muz je ten najlepsi a vsetko, co jej nepraje, je tu to zlé. Osobne si myslim, ze keby doniesla na stretnutie svokrovcov, prvu minutu este budu s nou, ostatok neutral a s nim. On z nej narobi blbu tak ci tak. Moze mat dokazov, aj fotky, dokumentacie, rezervacie z hotelov, ....., a co z toho. Vysmeje sa jej do ksichtu a pre svokrovcov bude ta najhorsia. A bohvie kolko deti ma chlap porobenych,je to mozne tiez.

tinus610
autor
5. máj 2022

@kassandra25 zacina to byt zaujimave, ake veci ty ,,VIES” o mojej rodine, svokrovcoch a dalsich detoch mojho muza, sama som prekvapena aach 🤦‍♀️

ineeez
5. máj 2022

@kassandra25 u svokrovcov neuspeje, jeho ich syn a aj keby niekoho zabil tak chytia stranu jemu. Aj v mojom prípade to tak bolo, a to sme spoku len chodili...

elvia
6. máj 2022

@tinus610 nechcem byť zlá ale ver že keď ho to napadlo teraz vždy ho to bude napádať.. tomu nezabrániš , možno takto funguje roky a ty si naivne myslíš že on ľúbi len teba,áno možno ale sex na pokeci to je to najúbohejšie, ušla som z tade už veľmi dávno lebo tam som si prvý raz uvedomila že muži sú hovada nadržané a tam o iné nejde.. je to niečo ako sex zoznamka.
Keď bude chcieť kecať bude kecať s tebou doma.. ale on chce namotávať.
Ľudia si nepatria a je to aj tak trochu neprirodzené písané pravidlo že jeden muž a jedna žena na celý život🤦🤦 . . takto to žiaľ nefunguje v realite a preto nevery boli a vždy budú.Ked to raz nefunguje treba sa pohnúť ďalej nie lepiť to na silu .. a výhovorka typu ostávam s ním kvôli malej je tá najhoršia pretože malá ti o otca nepríde akurát ty o nepodareného manžela.. no mužov je na svete alelúja, načo sa celý život handrkovat s neverníkom, podvádzať neprestane je to zjavne skrytý tzv. "mačo" dvihajuci si ego na pokeci 🤣🤣🤣
ps: mám aj ja úto skúsenosť žiaľ s priateľom.. takých pisálkov je,by sa veru veľa žien prekvapilo že koho majú vedľa seba.

elvia
6. máj 2022

@sissy27 tak ty si to teraz napísala ale že uuuuplne TREFNE 👌👌👌👌👌

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená