Manžela už asi sexuálne nepriťahujem

4. máj 2022

Dobrý večer všetkým. Idem si po radu mám taký problém ze manžela už zrejme sexuálne nepritahujem máme dve deti a sme spolu 10 rokov strašne mi to chýba byť pre neho vzrušujúca o sex veľmi nemá záujem ani pusu od neho nedostanem ani to mi už roky nepovedal že ma ľúbi ako otec je veľmi dobrý o deti sa stará pracuje každý deň od rána do večera je veľmi starostlivý to nemôžem povedať len mi chýba iskra vo vzťahu medzi nami to je už také asi pre neho nudné podľa mňa má už určite chuť na iné ženy lebo všimla som si ako si obzerá ženy no na mňa tak nehľadí som s toho smutná 😢 aj ja chcem pohľad co venuje druhej co mam robiť ma ešte význam tento vzťah.

diamond007
4. máj 2022

Cvičiť, starať sa o seba, skúsiť v sexuálnej stránke niečo nové 🙂

54tinka54
4. máj 2022

Skús zmeniť niečo na sebe.. choď na nechty, zmeň farbu vlasov alebo účes, kúp si niečo pekné na seba - kľudne aj nejaké sexy spodné prádlo 🙂

autor
4. máj 2022

@diamond007 bez ja som sa už aj začala snažiť nie som vôbec tučná mam výšku 165 a 60 kg mala som 63 aj s toho som schudla aj sa ďalej snažím lebo všimla som si ze vždy keď som jedla sladké tak mal narážky ze ako veľa sladkostí jem atď od vtedy sa brzdím aj keď niekedy mám veľmi chuť aj by ma potešilo kebyže si raz za čas môžem dať vždy keď trochu priberiem rak mám väčší zadok tak mi povedal ze mam zadok ako miešačka na betón strašne ma to zranilo 😢

autor
4. máj 2022

@54tinka54 och vyskúšam hádam sa vnim niečo pohne

kiki68
4. máj 2022

No nemazat sa s nim a proste chytit ho kde treba, nahodit sa nejak pekne a ist na vec. S chlapmi sa netreba nejak mazlit v tomto smere, treba im ukazat kde je sever. Mozno trosku aj pocvicit, to sladke netreba na par mesiacov a budes sa citit sexy. Ale 60kg nie je take hrozne, to je na taku vysku stale normalna vaha. Ako ja mam 163cm a pri 59kg som stale vyzerala celkom oki. Hlavne musis sama najst sebavedomie a ist do toho tak nejak s tym, ze nemas co stratit. Mozno mu ta miesacka este pekne hlavu zatoci a nielen hlavu 😉 anciasa aj s chlapmi…

cacianka
4. máj 2022

No to máš veľmi nízke ego, keď ťa zranila takáto poznámka, pretože áno je to nevhodné (záleží aj od tónu a podania ) , ale nauč sa smečovat - tiež mu tresni nejakú vhodnú poznámku, ironickú a sarkastickú s úsmevom na perách.
Áno mne sa zväčšila riť, ale tebe plešina.ja schudnem ale vlasy tvoje už umreli.
Ja mám väčšiu riť, ty menšie vajcia.
mne rastie riť, tebe ego keď si na mne hojíš svoje mindraky

dzulli1980
4. máj 2022

Mne najviac pomohlo to, že som ho začala ignorovať ... zamerala sa na seba, vlasy, nechty, postava ... proste z mojej strany nezáujem o neho ... oprala som, navarila som, no nič viac ... čisto formálna komunikácia ... týždeň, dva a už chodil za mnou ako psík ... ale nepoľaviť, nevrátiť sa do pôvodného levelu ... v prvom rade si žena, sama sebe najlepšie rozumieš ... ja mám pocit, že muži musia mať celý život ten pocit, že musia ženu dobýjať.

janickacrazy
4. máj 2022

Veď mu povedz, že aj veľká rit vie očariť a keď nie jeho, tak možno sa nájde niekto iný. Choď vonku, ku kadernícke, dopraj si masáž, kúp niečo pekné, staraj sa o seba, aby si bola spokojná hlavne ty. Daj si poslať kyticu. Uvidíš, že sa zobudí. 😉

muzik
5. máj 2022

@dzulli1980 Tak toto je úplný nezmysel a nechápem, ako si mohla dostať na to štyri lajky. Len sa hrajte na nedostupné, vašich manželov to časom prestane baviť a potom budete smutne sedieť nad rozvodovými papiermi. Normálny muž si bude svoju manželku vážiť aj bez týchto trafených hier na nedostupnosť.

mandzula
5. máj 2022

Keby mi muz povedal, ze mam zadok ako miesacka, tak by zaujem o sex nebol z mojej strany. Podla mna toto do vztahu nepatri. Vykrikovat si taketo veci je podla mna znacne detinske.

mandzula
5. máj 2022

@muzik musim s tebou suhlasit, v normalnom vztahu taketo "hry" vobec nie su potrebne.

syslik81
5. máj 2022

a on sa nezmenil? nenarastol mu pupok nepovypadavali vlasy? zacni venovat cas sebe ... a nielen rodine ... zajdi si s kamaratkami na neaky vikend alebo aspon len tak von ...kadernicka ... kozmeticka.. neaky konicek-vecerna skola, cvicenie,varenie co len ta bavi ... proste ukaz ze niesi len zienka domca ale mas rada aj samu seba ... nemyslim tym hned vykaslat sa na vsetko,ale ukrojit si aj cas sama pre seba ... nikto nechce stereotyp a kazdy den to iste na obed ... chce to zmenu

wikiwiki
5. máj 2022

No čo ja viem, a skúsila si sa s ním o tom porozprávať, že ako to cítiš ty a čo sa ti nepáči? Na chlapov treba priamo, a nie že asi sa mu nepáčim.

monuska112
5. máj 2022

neznasam taketo rady....nie nechty to nespravia a ak schudnes dve kila tiez si to pravdepodobne nevsimne....je to o vztahu. je to proste nuda s velkym N niekomu to staci kludne si prezivat (nic proti nikomu mojmu chlapovi tiez) a my ostatni sa proste rokmi zaciname nudit. stale budes ta ista zena aj s novymi nechtami ci inou farbou vlasov, vie ake reakcie ma od teba na co ocakavat jednoducho ho uz neprekvapis a to je ta Nuda. co by to mohlo zachranit je mozno skusit spolu nieco nove, nove zazitky spoznat novych ludi zacat nieco zaujimave spolu robit, ludia chodia do turistickych skupin alebo sa chodia pozerat na tie stare budovy (neviem ako sa to vola) zacnu nieco spolocne tvorit, ci podnikat proste co vas zaujima....ako povedala jedna moja dobra znama psychologicka, pohodlnost je cesta do pekla. a co je dolezite je to problem vas oboch v prvom rade cize by ste to mali spolu riesit nie ignorovat preto ako prve je dolezite konfrontovat partnera s tym, ze si si to vsimla a neni to ok a ocakavas navrhy z jeho strany.

zuzubb007
5. máj 2022

Pozri ja mám vysku 177 a 60 kilo a ja mám podľa mňa veľky zadok, všetko mi udrie od pása dole, ale stravou sa dá upraviť všetko ja by som potrebovala 57 aby som bola tip top, mne muž tiež povie, že veľký zadok ale my sa na tom smejeme ja vždy vravím viem vidím sa 😉 tak trošku zamakaj na sebe a uvidíš či sa dačo zmení ak nie nestojí to za nič chlap

monuska112
5. máj 2022

@zuzubb007 ano problem ma on ale makat bude ona a to aj napriek tomu ze je zdrava stihla normalna zena a to len kvôli tomu, ze niekde pobehuje krajsia zena v tomto pripade stihlejsia ako napriklad ty.....lenze vzdy sa najde krajsia zena mladsia vyssia s dlhsimi vlasmi. vztah nieje o tom nonstop sa snazit byt dokonala a uzasna pomaly uz ani chripku nedostat lebo fuj sopel....vztah je o niecom inom iskra je o niecom inom o tolerancii o robenie spolocnych veci ktore mame radi, ktore nas bavia, o spolocnom sa smiani a rieseni veci....presne takto nejako funguje narcisticka pretazena spolocnost hladat nedostatky miesto podvinutia pozitiv, ktore mame. a toto nieje ako utok na tvoju osobu pisem to vseobene. takto sa veci proste neriesia, ludia sa maju vo vztahu citit prijati a dobre hlavne ak su zdravi a vpohode.nevravim keby mala 100kg, to je nieco co sa fyzicky neda.

slovakboy
5. máj 2022

Zmeniť na sebe niečo môžeš a bude to signál že ti záleží na sebe aj na jeho vzťahu k tebe. Ale nemusí to stačiť on to nemusí oceniť. Niečo v jeho vztahu k tebe škrípe a nemusí to byť tvoja vina. Ak sa pozerá za druhými zenami tak funguje a určite si to robí sam. A pozerá porno. Porovnáva ťa s druhými a toto je výsledok. Musíš mu otvorene povedat že ťa to trápi ako sa k tebe správa. Ak máte inak dobry vztah tak to pochopí. Niektorí chlapi to podceňujú a nechcú byt za mäkkých aby niečo nežné žene bežne hovorili. Potrebuješ aby sa vcítil do tvojich pocitov a to dosiahneš tak že mu ich vyložíš na stôl. Pozri ja cítim to a to. Som nešťastná keď mi takto hovoríš. Trápi ma to kazí to nás vzťah atd. Uprimne otvorene a bez výčitiek. Nehodnoť jeho ale opisuj svoje pocity.

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. máj 2022

@slovakboy presne si to trafil áno porovnáva ma aj mi to do očí povedal lebo raz som mu povedala ze keď je so mnou tak aspoň nech sa vtedy neuberá za inými ženami alebo v mobile ma samé nahé ženské vraj to nič neznamená len ma porovnáva mňa sa to veľmi dotýka som s toho nešťastná

katkati
5. máj 2022

To je ale blbec. Ty mu povedz, že začínaš porovnávať jeho povahu s povahou iných mužov a vychádza z toho veľmi zle.

mandzula
5. máj 2022

Nechcem ta urazit, ale je to blb. Toto by som muzovi proste netolerovala, porovnavanim ti ukazuje, ze si ta vobec nevazi. A, ano, zacni sa o seba viac starat, ale nie kvoli nemu, kvoli sebe. Aby si mala silu kopnut taketo hrdinu do riti.

slovakboy
5. máj 2022

Mňa sa to veľmi dotýka a som z toho nešťastná. To je to čo mu povedz. Nehovor mu aby to nerobil lebo tým mu ty rozkazuješ čo ma robiť. On si musí rozkázať sám. A motiváciou by malo byt to že ťa to bolí. On musí robiť niečo so sebou lebo trápi aj seba. Namiesto aby si užíval spokojnosť so svojou obyčajnou ženou tak sa nechá provokovať celým svetom. Furt budú krajšie ženy, krajšie auta bohatší susedia šikovnejší kamaráti. To sa chce takto trápiť svojim pocitom menejcennosti, svojim egom? Alebo si uvedomí hodnoty života ktoré má a bude sa z nich tešiť alebo bude nešťastný. Je to o hodnotách. Pre mna ma moja manželka vyššiu hodnotu ako všetky krajšie a lepšie ženy. Hole baby si tiež pozriem aj sa povzrušujem ale len keď je na to chvíľa. Napríklad manželka už spi alebo nemá na to pomyslenie. A nie vždy pri tom aj masturbujem. Proste sa poteším, že sa mi postaví trosku rozbúcha srdce a idem spať. Ale v nedeľu rano keď sa zobudím tak nedám prednosť pornu predsa, keď vedľa seba mám svoju a nikde netreba sa ponáhľať. Tie internetové krasavice nemajú pre mna nejakú veľkú hodnotu. Je ich kopa sú pekne aj som rad že sa predvádzajú aj si o nich nič zlé nemyslím naopak ich obdivujem že robia potechu ale to je všetko. To je ako keby som obdivoval Paufhofovu a chcel aby aj moja žena bola herečka a hrala ako ona. Ja tiež nie som Koleník. Takto s ním skús porozprávať aby porozmýšľal nad svojimi cieľmi a hodnotami a či chce skutočne inú ženu a krajšiu. Čo by ti proste navrhol. Ale urážať ťa nesmie.

mandzula
5. máj 2022

@slovakboy pekne si to napisal a je sympaticke, ze ides s pravdou von. Kazdej zene je asi jasne, ze ten jej sa pozrie za inou, obkukuje zenske na internete, ale tam by to malo aj skoncit. Pre mna je napriklad nepripustne, aby mi povedal taku a taku som videl a je krajsia ako ty alebo aby si s nejakou vypisoval. Tiez si s nikym nepisem, ved aj naco, je to take prizemne, a rovnako by som si nedovolila muzovi povedat, ze sused ma tehlicky na bruchu a co by bolo asi to horsie, ze ma lepsie auto.😀

petricka22
5. máj 2022

Myslim, ze v tomto pripade rady typu kadernik, nechty, cas pre seba… nebudu mat ziadny zmysel. Si pre neho uz obkukana, ale to je proste normalne po x rokoch. Jedine, co tu pomoze, je nakopnut vas spolocny zivot, budte aktivnejsi, travte spolu cas, zazivajte nove situacie. Ale ak on pre zlepsenie tohto vsetkeho nepohne ani prstom, ak nebude mat snahu, ak tvoje rozpravanie o tom, ze ta trapi, ako sa na teba pozera a ze ta porovnava, bude pustat jednym uchom dnu a druhym von. Pochybujem, ze sa ti podari nieco zmenit. Musite to chciet obaja.

fadama
5. máj 2022

Kvôli mužovi aby som nezjedla sladké? Zvlášť pri váhe 60kg ? To myslíte vážne? Kvôli mužom sa obmedzovať? To potom aj tak svet vyzerá. Toľké plastiky, úpravy...

januarova
5. máj 2022

Že si tu už písala?
Kopni ho do riti, načo ti je taký chlap. Má ťa ľúbiť takú aká si. On vyzerá minimálne ako diCaprio v mladom veku, že?

sszuzu8
5. máj 2022

Ak on nemá snahu tu uz nepomôže nič.. Ani nechty ani vlasy ani pradlo

autor
5. máj 2022

Dnes som sa o tom s nim rozprávala ale on mi odvrkol že je unavený že od rána do večera robí a tam to skončilo a keď pozerá na druhé rám už unavený nie je len ja sa nechcem hádať nemám to za potrebu mi sa nechávame snažíme sa riešiť hocijaký problém s kľudom máme deti a chceme nech majú pekne dectvo za to sa brzdim a nechcem ísť do konfliktu

marseillefan
7. máj 2022

Je úplne normálne, že si chlapi obzerajú iné ženy, robia to všetci chlapi. Je úplne normálne, že vo vzťahu po 10 rokoch už nie je iskra ako kedysi. K tomu všetkému sa ešte priráta to, že má vyšším vekom možno menej testosterónu + únava a ty to len celé tak dokopy citlivo vnímaš... Nehovorím, že mám pravdu, lebo ja aj po 20 rokoch po svojej žene nenormálne túžim, ale aj toto je reálna možnosť a ty sa možno trápiš kvôli niečomu, čo sa veľmi nedá ovplyvniť ani keby si bola Angelina Jolie.