icon

Môže byť podľa vás plnoštíhla žena sexy?

18. júl 2025

Skuste sa prosim neurazat a nenadavat.
Vie byt podla vas plnostihla zena sexy? Ja som plnostihla tiez, ale je to poriadny rozdiel.
Ked som bola stihla, mohla som si dat aj uplne obycajnu vec a vyzerala som pekne. Teraz sa upravim, dam si sexy ohoz a vyzeram akurat tak na smiech.

ha_ha
18. júl 2025

@anonym_autor Definuj pojem plnoštíhla. Lebo teda ja si pod tým predstavím oveľa chudšiu ženu, než si sem dala o 13:29. Tá nie je plnoštíhla ani náhodou.

sevrin
18. júl 2025

Keď má ženská postava krivky, tak môže byť aj plnoštíhla. Tie na fotkách vyzerajú fajn.

mdse
18. júl 2025
@pribinak

@mdse väčšina hokejistov má vedla seba napichane umelohmotné barbiny ktoré keby ten dotyčný nemal prachy tak oňho ani bicykel neopru

@pribinak to je jasné, ale tie napichance sú chudé so silikónmi a nie 80 - 100kg ženy. Keby taký hokejista chcel, nájde si plných žien celý vagón. Stále je viac žien s normálnou až plnoštíhlou postavou než štíhlych misiek.

anonym_bb404b
18. júl 2025
@pribinak

@mdse väčšina hokejistov má vedla seba napichane umelohmotné barbiny ktoré keby ten dotyčný nemal prachy tak oňho ani bicykel neopru

No poniektore napichane silikonove hviezdy s vyplnami aj na zadku si neuvedomuju, ze im to na vizazi prida aj 15 kg a 15 rokov na veku. Ved poniektore tridsiatnicky vyzeraju ako vyzite bordelbaby.

oceanahory
18. júl 2025

Ja osobne som dlho bola plnostihla hruska (168 cm a 65-70kg) a teda frajera, vtedy svalnateho futbalistu (aktualne uz manzela) som zbalila na moj zadok 😅. Ja osobne som sa sebe samej ale nepacila nikdy...az teraz mam svoju vysnivanu vahu 55 kg, aj som pevnevsia kvoli pravidelnemu pohybu a nikdy som sa necitila lepsie vo svojom tele. Kazdemu sa jednoducho paci nieco ine. Takze odpoved na tvoju odpoved je, ze URCITE ANO, musi sa vsak dotycna osoba pacit hlavne sebe, inak ti nazor inych moze byt ukradnuty...

anonym_bb404b
18. júl 2025
@oceanahory

Ja osobne som dlho bola plnostihla hruska (168 cm a 65-70kg) a teda frajera, vtedy svalnateho futbalistu (aktualne uz manzela) som zbalila na moj zadok 😅. Ja osobne som sa sebe samej ale nepacila nikdy...az teraz mam svoju vysnivanu vahu 55 kg, aj som pevnevsia kvoli pravidelnemu pohybu a nikdy som sa necitila lepsie vo svojom tele. Kazdemu sa jednoducho paci nieco ine. Takze odpoved na tvoju odpoved je, ze URCITE ANO, musi sa vsak dotycna osoba pacit hlavne sebe, inak ti nazor inych moze byt ukradnuty...

@oceanahory nechyba mu ten zadok teraz?

mdse
18. júl 2025
@anonym_bb404b

No poniektore napichane silikonove hviezdy s vyplnami aj na zadku si neuvedomuju, ze im to na vizazi prida aj 15 kg a 15 rokov na veku. Ved poniektore tridsiatnicky vyzeraju ako vyzite bordelbaby.

@anonym_bb404b silikóny a kačacie ústa a hnusné vejáre namiesto mihalníc majú aj plnoštíhle.

oceanahory
18. júl 2025
@anonym_bb404b

@oceanahory nechyba mu ten zadok teraz?

@anonym_bb404b Ja ho stale mam 😉😅, len teraz je pevnejsi z cvicenia a nie mlandravy z tuku a teda pas mam 65 cm...no proste postava hrusky bude stale postava hrusky.

januska12323
18. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 myslis? Ja aj ked vidim tucnu vo videu - rada si pozeran oblecenie, rozne hauly a tak, tak aj ked je krasna v tvari,poviem si ze aka skoda,ze nechudne

@anonym_autor áno myslím, ty máš asi komplexy ale nie každý sa cíti dobre chudý. Také "krásky" som videla s deťmi a manželom žeby si sa čudovala.

romi0310
18. júl 2025
@mdse

@anonym_bb404b silikóny a kačacie ústa a hnusné vejáre namiesto mihalníc majú aj plnoštíhle.

@mdse smiem sa sa spytat, ze preco ta tak irituju plnostihle zeny? Mam z teba pocit, akoby si silou mocou chcela obhajit tvoj postoj : plnostihle zeny sa chlapom nepacia a vzdy si radsej vyberu tu chudu. Pritom staci sa prejst po uliciach a hned vidis, kde je pravda. Ja napriklad si nedovolim tvrdit, ze chlapom sa pacia len baculate. Jasne, ze su muzi, ktori preferuju modelky. Ale su aj taki, co sa im pacia baculate. A ano, mozu to byt sportovci, celebrity. Ja som skor narazala na to, ze spolocnost ocakava, ze vedla úspešného chlapa bude vzdy reprezentativna zena vo velkosti XS. A vela sportovcov ma doma nadherne zeny a chodia ich podvadzat. Takze tak 🙂 netvrdim, ze s baculatymi, aby si si to zas nevylozila zle. To, ze je chlap sportovec, este neznamena, ze ho automaticky pritahuje len stihla zena

0silvia0
18. júl 2025

Urcite mozu byt a aj su plnostihle sexi, ale hlavne tie s typom postavy presypacie hodiny. Na ostatnych typoch postav to nemusi az tak dobre vyzerat, hlavne ked sa dotycna nevie obliect a schovat co treba, zvyraznit co treba. Najhorsi typ je podla mna jablko, ale tie sa castokrat nevedia obliect ani tie, co maju normalnu postavu.

abbey1
18. júl 2025

@anonym_autor Pokiaľ sa nebavíme o extrémnej obezite, tak so skoro akoukoľvek váhou môže byť človek krásny, sexy. Len to chce trochu vkusu, súdnosti a zdravého rozumu.

abbey1
18. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak a co by si povedala na nejaku taku,? Modelka z Pinterestu

@anonym_autor Tak až teraz pozerám foto od autorky. Áno, toto už je obezita a to oblečenie na nej vôbec nepôsobí sexy, ale nechutne. To je presne o tom, čo píšem. V podstate každá váha môže pôsobiť upravené, aj sexy. Ale je tam to ALE.

sara07
18. júl 2025

ano vedia byt pekné aj sexy
dobre to citít napr vo filme

kiki68
18. júl 2025

Videlansom skrz pracu kopec zien cez 80kg a veru vela z nich tie kila vie nosit. Nemaju s tym problem, vedia co na seba a maju tie krivky. Ako mozno ked sa vyzlecu to nebude terno, ale mali partnerov a tie kila im nic nevzali. Nie kazdy je na chude zeny, mne uz par muzov za zivot povedalo ze tak 20kg a to by potom bolo sexy. Moja bezna vaha je okolo 53kg pri 163cm, teraz som bola tehu a vysla som na cca 74kg alebo tak nieco. Bola som na stretku skoly a tam chlapi ze konecne vyzeram mega dobre. Ako 74kg vorvan 😂

columbovazena
18. júl 2025

@anonym_autor Tak sexi ohoz by som si v tom prípade velmi nedávala, skôr niečo decentné

autor
18. júl 2025
@columbovazena

@anonym_autor Tak sexi ohoz by som si v tom prípade velmi nedávala, skôr niečo decentné

@columbovazena ale ved to doma,nie do spolocnosti, co si :D

autor
18. júl 2025
@kiki68

Videlansom skrz pracu kopec zien cez 80kg a veru vela z nich tie kila vie nosit. Nemaju s tym problem, vedia co na seba a maju tie krivky. Ako mozno ked sa vyzlecu to nebude terno, ale mali partnerov a tie kila im nic nevzali. Nie kazdy je na chude zeny, mne uz par muzov za zivot povedalo ze tak 20kg a to by potom bolo sexy. Moja bezna vaha je okolo 53kg pri 163cm, teraz som bola tehu a vysla som na cca 74kg alebo tak nieco. Bola som na stretku skoly a tam chlapi ze konecne vyzeram mega dobre. Ako 74kg vorvan 😂

@kiki68 no vidis,ze tebe kila navyse pasujú. Za mna tych 53 vyzera byt dost malo ale tak nevidela som ta :D

autor
18. júl 2025
@sara07

ano vedia byt pekné aj sexy
dobre to citít napr vo filme

@sara07 pozriem si 🙂

autor
18. júl 2025
@abbey1

@anonym_autor Tak až teraz pozerám foto od autorky. Áno, toto už je obezita a to oblečenie na nej vôbec nepôsobí sexy, ale nechutne. To je presne o tom, čo píšem. V podstate každá váha môže pôsobiť upravené, aj sexy. Ale je tam to ALE.

@abbey1 hej to je obezita a cudujem sa,kde nabrala to sebavedomie

moonlight1210
18. júl 2025

Vacsinou je zaklad mat aj pri kilach naviac rozdiel pas-boky. Vtedy sa da vyzerat sexy aj s kilami.

Problem nastava pri jablcku.

kiki68
18. júl 2025
@anonym_autor

@kiki68 no vidis,ze tebe kila navyse pasujú. Za mna tych 53 vyzera byt dost malo ale tak nevidela som ta :D

@anonym_autor No ja mam taku vahu prirodzene, nemam boky, man iba velke prsia. Inak som utla. Ale tak vidis, kopec ludi by u mna nemalo problem s kilami navyse a bola by to iba otazka vkusu

domkakvet
18. júl 2025

@anonym_autor ak nie si so sebou spokojna, tak vzdy mozes schudnut. 80 kil plus uz podla mna nie je plnostihla, ale je pravda ze je to o vyzarovani, aj tucne zeny vedia byt krasne, nie jednu taku poznam.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
cukroska
18. júl 2025

@anonym_autor Tak to vidíš ty,ale iný nemusí. Ak máš v sebe dostatok sebalásky a máš dostatok sebavedomia tak budeš pôsobiť sexi aj plnoštíhla pre iných.
Som síce žena ,ale mme sa vždy páčili ženy krv a mlieko. Ako sa povie aj rici aj cici 🤣 Kým sú to len pár kíl navyše tak to je ok. Poznám veľa krásnych žien aj plnoštíhlych a naozaj vyzerajú skvele. Ak sa má žena rada taká aká je a srší s nej pozitívny vibe tak to vidieť aj navonok. A nie raz sa mo stalp,že sexi bacuľku obletovali viac muži ako štíhlu.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
18. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor ak nie si so sebou spokojna, tak vzdy mozes schudnut. 80 kil plus uz podla mna nie je plnostihla, ale je pravda ze je to o vyzarovani, aj tucne zeny vedia byt krasne, nie jednu taku poznam.

@domkakvet vsak chudnem,len to dlho trva, ved tie kila som tez nenavrala zo dna na den. A aka ke podla teba 80+ , tucna,ked nie ppnostihla?

autor
18. júl 2025
@sevrin

Keď má ženská postava krivky, tak môže byť aj plnoštíhla. Tie na fotkách vyzerajú fajn.

@sevrin fakt? Obe sa ti pacia?

autor
18. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak ja sa asi v zlych kruhoch pohybujem :D lebo oni by si skor take pozerali,ale to je kategoria okolo 30

autor
18. júl 2025
@cukroska

@anonym_autor Tak to vidíš ty,ale iný nemusí. Ak máš v sebe dostatok sebalásky a máš dostatok sebavedomia tak budeš pôsobiť sexi aj plnoštíhla pre iných.
Som síce žena ,ale mme sa vždy páčili ženy krv a mlieko. Ako sa povie aj rici aj cici 🤣 Kým sú to len pár kíl navyše tak to je ok. Poznám veľa krásnych žien aj plnoštíhlych a naozaj vyzerajú skvele. Ak sa má žena rada taká aká je a srší s nej pozitívny vibe tak to vidieť aj navonok. A nie raz sa mo stalp,že sexi bacuľku obletovali viac muži ako štíhlu.

@cukroska asi mas pravdu,ze ro suvisi do sebalaskou a vyzarovanim cloveka.