Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
Čo na tomto všetkom zmení kto bol iniciátorom? Ja viem. Znie to ľahšie, že ONA.
Ja ti verím. Len ti hovorím,že to aj tak nič nezmení.
Autorka, keby Tvoj muž neboj chuj, nezačne si s tou “vyžitou ku-rvou” aférku. Ešte raz - zlosť si vybíjaj na manželovi, nie na milenke. Ona Ti vernosť nesľubovala …
No je to drzá mrcha. Tohoto by si mali byť aj deti vedome. S kým sa tam stretávajú.
Ona sice nikomu věrnost neslibovala a není zadaná...ale znají se, i děti...on mohl po ní vyjet, ale ona ho mohla stopnout. To že je svobodná neni omluva a neopravňuje ji začínat si se zadaným i když ten by měl jako prvni si vyřešit věci doma a ne se chovat jak debil a dělat z manželky hysterku.
@sickynickyobsadene to nemyslíš vážne, že by to mali vedieť aj deti. 🤦To by bolo načo preboha dobre?
Nie, vinný je Tvoj muž, on vstupoval do manželstva s Tebou a sľuboval Ti nehynúcu vernosť, atď … to, že si nevieš na ňom vybiť zlosť, lebo nekomunikuje, je chyba Tvojho manželstva. Silné reči tu máš, ale doma si upratať manžela nevieš.
No bude sa ti musieť vyjadriť, ako si to predstavuje ďalej do budúcna. Ako chce fungovať, ved keď už lieta za inou, nech sa k tomu postaví ako chlap. Je to chudák.
Kolko máš rokov, ty, muž a ta druzinarka.
Oduty je asi preto, lebo si mu na to prišla a konfrontovala ho. Asi s tým nerátal 🤣 zrejme chcel chodiť poza bučky bez "ujmy na zdravi"
To je sila. Mladí ľudia ste ešte. Je mi to veľmi ľúto. Poslednú dobu čítam o samých neverach, podvadzani v manželstvach.
Co na nej vidí ten tvoj muž? Co mu môže na nej imponovat, o 7 rokov staršia.
čooo? ty súťažíš s o 10 rokov staršou? tak to je prdel, ja že nejaka mladšia od teba o 15 rokov...vieš čo, daj si vermut, nohy hore a klud...ty kokos, on hlada nahradnu mamičku..tak to bude len jednonocovka, pochybujem, že ju požiada o ruku..
@srdeenko19 všaka toto 😀
@karolinakr ved ok nech ju aj poziada ja ho po tomto uz nechcem
nič som nemohla spravit, ale klesol v mojich očiach a zhnusil sa mi, laska pominula
rozvod nie, rozchod, ale z tvojho pisaneho citim, že to tak nechceš, daj si čas, nech vychladne, možno sa k tebe vrati predpokladám, ak ho ty ešte budeš chcieť
Inak teraz mi napadlo. Tiež poznám z okolia jeden pár. Mladí ľudia, on vysoká pozícia v jednej firme, zarabal velke prachy, hyckal si ju, totálne ju miloval, veľa rokov boli spolu, postupne sa im narodili dve detičky a ešte nestihli poriadne vyrásť, boli ešte v skolkarskom veku, mu zrazu preplo a narazil si o 10 rokov staršiu. Ta manželka nechapala, lebo by za neho aj dýchala, vždy ho chválila, aký on je úžasný, pozorný manžel.
Prišla mu na to, rozviedli sa, vyplatil ju. A vyhliadol si ju jeden slobodný chlapík, jedinacik, ktorý ju uhanal dovtedy, kým sa k nemu nenastahovala fakt behom pár mesiacov, zobrali sa, narodilo sa im spolu ďalšie dieťa, spoločný dom, dovolenky, výlety, je veľmi šťastná, bývajú blízko mojej maminky. 😁😁
A jej ex, ostal sám ako prst, so svojimi peniazmi, bytom, deti k nemu obcas zajdu, teraz sú z nich už veľké dievčatá.
Takže pre tu známu to nakoniec dopadlo oveľa lepšie ako to spočiatku vyzeralo.
@srdeenko19 jak to ? jeho veľká láska skončila? 😀
@karolinakr tiež to nechápem, ako sa to tak môže rýchlo zmeniť. Kolegyňu si narazil o 10 rokov staršiu.
@srdeenko19 do mozgu chlapov nevidíme bohužiaľ alebo našťastie

@sickynickyobsadene stacilo, aby on povedal nie...