icon

Najčastejšie dôvody prečo sa nedarí vzťahom

2. jún 2023

Čo sú podľa vás najčastejšie príčiny toho že žena nemá šťastie na lásku alebo na vzťah? Prečo sa jednej darí a druhej nie? Prečo napríklad (bez urážky uvediem len modelový príklad) obezna žena ktorá nie je považovaná za ideál krásy má láskyplný pevný vzťah a žena za ktorou sa každý otočí ktorá očarí krásou je sama? Prečo hlúpe ženy dokážu mať vzťah a vzdelaná je sama? Každý si zaslúži lásku. Prečo muži nehľadia na hĺbku duše ale len na obal ale keď má žena krásny obal už ich nezaujíma čo je pod ním? Dobrú ženu si nevšímajú keď nie je krásna ale u krásnej ich vnútro nezaujíma. Chytá ma frustrácia

liljana
3. jún 2023

Obezna, menej pekna zena nespekuluje a berie prveho normalneho chlapa. Pekna caka na co najdokonalejsieho partnera, co najviac vyhovuje jej ocakavaniam, prebera a prenechava zatial normalnych muzov obeznym zenam.

liljana
3. jún 2023

Vela muzov si neveri u peknych zien, lebo si mysli, ze tam je prilis velka tlacenica a privelky zaujem. Plus si myslia, ze pekne zeny su prilis narocne, rozmaznane, sebecke a na peniaze. Je na tebe presvedcit, ze nie si ani jedno.

adelkaa159
4. jún 2023

Prečítaj si ešte raz čo si napísala, ja ti poviem tak sama som obézna mám manžela ktorý nie je iba moje ďalšie dieťa ale muz a máme láskyplný vzath, tučný človek šťastný človek 😁čo s toho že si krásna a sebavedomá keď si toxická pre muža(to je iba príklad) nenaplnas ho možno máš až prehnane sebavedomie a v konečnom dôsledku pozeraj na zdutu furiu iba kvôli tomu že si krásna a štíhla je psycho.

nyusika
4. jún 2023

Väčšinou preto, lebo neriešia také stupidity, ako sú uvedené v diskusnom príspevku

mamula20
Odpoveď bola odstránená
damira90
4. jún 2023

@bbshop ty si to najlepšie zhrnula. Naozaj a som rada ze som to precitala po tebe objektívne pekne vidíš 🤗

mikadooo
4. jún 2023

Pretože "tučná", "hlúpa" a podobne sú len tvoje subjektívne hodnotenia. Čo potom hovoríš na vzťahy, kde žena nie je ani tučná ani hlúpa a predsa má pekný vzťah? Strašne škatuľkuješ. Vzťahy nie sú o škatuľkách.

jakoma
4. jún 2023

Dolezite je, kde sa zoznamis.. ja som sa zoznamila cez internet po par dnoch pisania a hned ten vztah pokracoval "nazivo". Myslim, ze najviac krachuju vztahy, kde sa slecny zoznamuju na diskotekach s muzmi pod vplyvom alkoholu, ktorych slecna zaujme pohybmi alebo vystrihom, co su urcite "najlepsie" predpoklady na dlhorocny vztah..

matkahelka
4. jún 2023

to ty si ta krasna, vzdelana, mudra, s dobrym vnutrom, spravne som pochopila? mozno je problem prave v tom, ze si dokonalost sama a muzi take zeny nevyhladavaju. spusti zo svojej dokonalosti a nejaky sa najde 😉

matkahelka
4. jún 2023

@luccija Aj sa hovori, ze dobra zena sa dostane do neba a potvora sa dostane vsade tam, kam chce.
My sme mali vcera stretko zo strednej a presne to sme skonstatovali, ze tie najvacsie "svine" maju top muzov.

liljana
4. jún 2023

@matkahelka Plati aj naopak, ze najvacsie svine muzi maju top zeny. Zakon protikladov plati ...

veronikastrickova
4. jún 2023

To co si napisala, je aj tvoja odpoved. Ci stastne vztahy maju len obezne a hlupe zeny? Vztah neni o tom, ze je vsetko ruzove, ale ide o to prekonat aj to zle spolu. Ide o to prezivat vzťah zvnutra, vo vztahu nezalezi na tom co vidis ty cudzimi ocami. To ze ty povazujes, za hlupeho kto ma pevny vztah, je tiez len tvoj nazor. Ty s tymto co si napisala, by si nikdy nevydrzala vo vztahu, ani keby sa ti stalo 10% sra*iek, ako som si presla ja s muzom. Ale to nam urobilo pevny vztah. A niekedy by som ho poslala do haja ked ma nahneva, ale vzdy vsetko urovname, lebo su to blbosti a lubime sa.

soldi
4. jún 2023

Napisem svoj nazor len na uvodnu otazku.
Su zeny, ktore sa uspokoja s hocijakym chlapom.
Su zeny, ktore maju vysoko nastavene kriteria a radsej budu samy nez s niekym, kto im nevyhovuje.
Se zeny, introvertky, ktore maju problem sa zoznamit, atd.

Odpoved na Tvoju otazku sa neda generalizovat. Plus, Ty do vztahov druheho cloveka nevidis a aj ten par, co posobi stastne, moze byt v skutocnosti nestastny.

Ja som bola kedysi ta, na ktoru ine zeny pozerali so ziarlivostou. Priemerne pekna ale s muzom, ktory bol krasny, vtipny, charizmaticky, bohaty. 4 deti sme mali spolu. Na pohlad dokonala rodinka.
A skutocnost?
Bol to nasilnicky tyran.
To len na margo hodnotenia vztahov druhych ludi 🙂

luba28
4. jún 2023

vsetko je spojene uz z detstva ,,vsetko sa zrkadli aj do dospelosti ,,ak odstranis to “zle” tak uz pride len to dobre

akiana
4. jún 2023

Pretoze jedny to s muzmi vedia a ine nie. Vezmi si taku Petranu z Ruze pre Nevestu - skareda, neista, ziarliva, hlupucka, este sa aj predava za par dolarov, levo vyssiu mienku o sebe nema. A ten pako Tomas si ju nielen vybral, ale aj cely svet presvedcil o tom, aka je krasna.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lenkaminka
4. jún 2023

Vzťah nieje čierny a biely. V prvom rade muži nechcú ženu, ktorá ich nepotrebuje a dáva to najavo. Sebavedomie ženy je jedna vec ale dávať pociťovať mužovi že je nepotrebný je zásah do jeho ega. Vztah je o načúvaní si a uspokojovaní vzájomných potrieb. Obetovaní sa pre partnera pri ceste za svojim snom no zaroven vedieť kedy začať plniť svoje sny. Je to proces, sú to rozhovory,…. Ak si o sebe myslíš že si krásna a múdra ale zaroven zavidis tej skaredej tucnej tak sa necuduj že vysielala zle signály.

mira0611
4. jún 2023

Ahoj, autorka. Teraz si mozno vydobim nesympatiu viacerych citatelov. Aj ja nad tymto neraz rozmyslam. Mam 36 rokov, rozviedla som sa, kedze manzel drogoval. Po rozvode som zacala stavat rodinny dom, sama, svojpomocne. Nam starsie, ale fungujuce auto. 15rocneho syna. Rada sportujem mam 163cm a 60kg. Vela ludi mi hovori, ze sa podobam na J.Lo mam aj taku postavu a podobne crty. Pracujem, celkom dobre zarabam. Nepijem, nefajcim, nedrogujem. Rada varim, peciem a upratujem. Som sice introvert a nechodim nikam na zabavu, ale aj tak som dlhsi cas sama.
Sem-tam stretnem nejakeho fesak, ramci mojej prace, na ktorom vidim, ze sa mu pacim, ale dalej to neide ani na rande ma nepozve. Vacsinou to vnimam tak, ze vidia, co vsetko som si vybudovala, ze som samostatna a zlaknu sa.
A mozno, ze sa len tym utesujem. ALE:
Rozmyslala som, ze v mladosti som vyzarovala dobru naladu, vela som sa usmievala a rada som sa zabavala.
Teraz nechodim nikam, praca a domov, neusmievam sa na opacne pohlavie,lebo som uz mala z toho problemy a fakt nepotrebujem problemy do svojho zivota. A kedze som sama na vsetko som neustale unavena, vycerpana a nemam dobre naladu 🙂
Dovod toho, ze som sama bude asi niekde v strede, niktori sa zlaknu, inich zas svojim spravanim/postojom odradim/nepritahujem.Tak asi tolkoto v kocke.

akiana
4. jún 2023

@sheila121 Nehovorila by som ze skareda, keby som sama nebola objektivne krajsia. Ved sa na nu pozri, oci vypulene ako ropucha, nos ako Michael Jackson, lacno posobiace tetovania, jedine vlasy ma pekne, to jej necham. Povaha na nevydrzanie, aj ked jej to kazdy este vzhladom na vek odpusti. Ale vidis ako sa vie predat - sebavedomie az do neba a tak je presvedcena o svojej dokonalosti, ze presvedcila aj cely narod. No a tam je odpoved na to, preco niektore zeny zjavne maju vsetko.

akiana
4. jún 2023

@sheila121 Predkus ako kobyla, papula ako kacer Donald, sanka ako zapasnik v tazkej vahe. Nevravim, ze operovane baby musia nutne vyzerat zle, napriklad Virgi vyzera super. Ale Petrana je hrozostrasna. Normalne zle na nu pozerat.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
akiana
4. jún 2023

@sheila121 Ked chces, aj ty mas v tvari nieco krajsie, ako henten strasiak. Uplne bez srandy.

mira0611
4. jún 2023

@akiana pri praci je solarium. Na moj veru, vsetky tieto mlade baby, ktore tam chodia vyzeraju rovnako. Maly nos, nafuknute pery, vytetovane obocie, umele nechty+2vrstvy make-up.....jedine co sa lisi je farba ich vlasov.
Niektora ma tetovanie po celej ruke, druha nema.
Neviem preco kazda chce vyzerat rovnako. Aj mne sa chlapoch paci nieco ine, ale hlavne osobnost.

iza98ll
4. jún 2023

Sama mám nadváhu, neni som miss ani v tvári.. mám postavu ako skriňa a to doslova.. 🙄 ale ľúbim sa pekne obliecť, nenadávam, nepijem, nefajčím, snažím sa byť anjelik, dovolím si povedať, že s priateľom to bola láska na prvý pohľad. On je pravý opak mňa, doslova a vo všetkom. Ako tu viaceré písali, nemala som vysoké nároky, hlavne aby mi ukázal, že ma má naozaj rád a má o mňa záujem. Pred 5 rokmi by som sa sama sebe vysmiala. 🤦‍♀️ V mojom okolí tie krajšie, chudšie a "múdrejšie" sú extrémne vyberavé.. aby chlap zarábal niekoľko tisíc eur mesačne, hotový playboy, najlepšie vyštudovaný Harvard.. aby vedel variť, prať, upratovať, mal vlastné bývanie a vlastnil mercedes. A oni mohli robiť nič.
Ani my nežijeme len z lásky 🤷‍♀️ ale som vychovaná tak aby sme sa stále dopĺňali. Nemôže on robiť 90% a ja 10%, sú dni kedy ja som 70 a on 30, niekedy naopak ale stále sme to my, my sme sa našli. A on miluje moju postavu, moju povahu, vie že sa dokážem postarať o deti a oňho, a on sa stará zase o mňa, spolu sme rodina. Mám 25, priateľ 35.

akiana
4. jún 2023

@mira0611 Hlavne operovany nos vzdy vyzera rovnako, a vzdy to vyzera ako Michael Jackson. Pozri si jej fotky pred operaciou, mala sice vacsi nos, ale vyzeralo to ovela lepsie. Ona ma navyse siroku tvar, a k tej sa vobec nehodi miniaturny nostek. Male nosy su vseobecne povazovane za krajsie ako vacsie, ale neplati to pre kazdu tvar. Napriklad Arabky maju velke nosy a su niektore naozaj krasne. A ked uz sme pri tom, fakt asi kazda zena chce pre syna nevestu, ktorej hola suska je na predaj na nete za 5 dolarov. No a vidis, aj tak si ju vybral spomedzi vsetkych, a to tam boli naozaj krasne a kultivovane dievcata.

mfilkova
4. jún 2023

- odlišné hodnoty
- zlé načasovanie
- vysoké nároky
- neschopnosť vydržať sám so sebou, nie to ešte s niekým druhým
- odlišná predstava o budúcnosti
- neschopnosť obetavosti vo vzťahu
- nedostatok komunikácie

daniela2202
4. jún 2023

@mfilkova 👍👍👍

martinat9
4. jún 2023

To, že niekto “nemá šťastie” na lásku môže mať tôľko príčin.. vedome si ju blokuje (strach, lebo vzorce z detstva) zlý, neprítomný atď otec/matka. Môžu to byť prehnané nároky v porovnaní s tým, čo ponúkam. Môže to byť pasivita, sedej panenko v koute, budes li hodna, najdou te. No nenajdou.
Tucna zena moze byt dost v pohode, pre muza aj sexy, a mozno ju doma ponizuje, a mozno jej je to aj jedno 😀 lebo su spolu, maju sa radi a obcas si do seba rypnu. Milion scenarov.
Sustred sa na seba, ak mas nevyriesene vztahy s otcom, mamou, uprac si to, odpusti byvalim, rob co ta bavi, zamiluj sa do zivota a ten druhy sa rad prida 🙂

lenkakravcova
4. jún 2023

Ak je tá pekná, krásna sama aj keď mala xy napadnikov, ale preberala ako v zhnitych hruškach (smaozrejme to neznamená naopak, že ma brat hneď prvého), stále jej niečo vadilo a hľadá úžasného bezchybne ho chlapa, tak je to asi žena s narcistickou povahou. "Ja ja jaaaa len ja musím mať toho naj - krajšieho, najbohatšie ho, najúspešnejšieho, najznámejšieho.."
Také nakoniec ostávajú samé..

mareka49
4. jún 2023

Ľuďom chyba nadhľad a humor.
Berú sa príliš vážne.
Precenuju sa alebo podceňujú a teda nachádzajú si nevhodné protajsky