Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
Baby, ja mam doma 17 mesacnu dceru, o 2 tyzdne rodim druhe, a toto je pre mna ako telenovela som strasne zvedava ako to dopadne 😅😅😅😅
Za mna ako som uz pisala urcite niekoho ma.
Ja som mala pred mojim muzom tolkych kktv s takymi bachorkami a vyhovorkami, aj psychopatov ze by to bolo na knihu…. A to mam 2 vysoke skoly takze som sa musela hlupo tvarit aby sa prezradili.
Za mna este nazor pre autorku ci sa tyka veku- 31 rocna uz je trochu v strese chce uz najst muza. Ja som to mala take iste.
Nasla som ho v 33, ale pointa- nasla som ho az ked som ich zacala striedat ako ponozky (nehovorim o sexe) - 2-3 kavy, mesiac max dva a ked som videla ze nic uz o tri dni som sa stretla/pisala si s inym. Proste rychle tempo hladania a ziadne zdrziavacky ;)
Včera sme boli boli, boli sme na prechádzke a v parku sme si sadli na lavičku. Zvonil mu telefón, vzal si ho, ale odišiel dosť ďalej odo mňa 🤷 Vraj mu volala sestra.
..tak to urciteeee 🙂)
To vážne ešte s nim niečo riesis? To by si si už zaslúžila cenu za .....
Akoze vazne? Nic konkretne si sa nespytala? Vsak ty si bude naivka roka, ale co uz neviem....
Naco s nim stracas cas.
Normalne by si mu mala napisat, ze mas pochybnosti o tom, ako to teda ma, co ti ide hlavou a bud to s tebou bude chciet riesit alebo ho rovno posli do pitche
@emily_666 Povedal, že nechce na nič tlačiť, že sa ukáže časom či z toho bude niečo viac.
Ale mne je jasné, že nič viac nechce.
Tak to s nim zbytocne stracas cas.
@emily_666 Áno, tiež si to myslím a s tým hovorom ukázal, že asi niekoho má, keď nechcel aby som to počula. Predpokladám, že ak by to bola.sestra, nemal by problém to zdvihnúť predo mnou.
Napíš mu poslednú správu,že by mal viac času tráviť zo svojou sestrou.
Po tom hovore sa tváril nejak divne. A zase za mnou prišiel autobusom.
Byva unho manzelka/dlhorocna partnerka, a ta by mala asi dost problem s tym, ze by si priviedol bokovku.
@akiana To asi bude pravda, vyzerá to tak.
Mala som gumičku do vlasov, povedal že vyzerá ako podväzok svadobný, tak asi je aj ženatý , keď to tak pozná 🙈
Myslím, že z toho nič nebude... Ten autobus naozaj nechápem, keďže býva inde, jeho auto nepoznajú, ak by sa chcel zatajiť... a mohli ste ísť na výlet aj ďalej od mesta, do prírody. Mala si sa ho spýtať, prečo neprišiel autom. Priezvisko vieš?
Tak svadobny podvazok je aj v x filmoch, podla toho by som to neposudzovala. Skor podla toho, ze ta nechce pozvat k sebe a ten divny telefonat so "sestrou".
@akiana No jasné, to som len tak spomenula, že možné to je, ale tak môže to poznať aj odinakiaľ samozrejme. Skôr ten telefonát včera, že mu zvonil, keby to nebolo dôležité, tak by zrušil hovor, ale on to vzal a išiel dosť ďaleko odo mňa 🤷
bez ohľadu na všetko - keď s niekým telefonujem, tiež odchádzam do súkromia, aj doma idem do vedľajšej izby bez ohľadu na to, kto volá a kto je okolo mňa....
@nypajuli ja sa pripnem, budem ticho sledovať na dovolenke 😀
@autorka ty to aj chceš aj nechceš ukončiť zrejme... asi sa ti zdá byť OK, alebo je ti s ním dobre a čakáš, čo sa z neho vykľuje... nerozumiem, prečo sa na rovinu neopýtaš bližšie info - aj to, prečo chodí busom a ja by som ho konfrontovala (veď z nosa ti neodhryzne), že sa ti to nezdá celé a či niekoho doma nemá a čo vlastne chce. Úprimnosť nadovšetko 😉 Lebo ťa naťahuje už príliš.
@tamtamka26 Ja neviem na čom som, on mi povedal, že je pol roka sám, že mal priateľku ale že sa rozišli. Keď som sa.ho pýtala, že prečo chodí busom, tak povedal, že busom je to rýchlejšie. A včera ako sme boli spolu, tak bolo vidno, že proste je nadržaný, narovinu hovorím a spýtal sa ma, že či neskočim domov pre deku 🤷 Ale držali sme sa za ruky keď sme išli z parku.
tak ako naťahuje on teba, naťahuj aj ty jeho - čo sa týka sexu.... nech mu to je vzácnejšie a potom sa uvidí, o čo mu ide. a keď bude mať nabudúce nejaký podobný nápad s dekou, povedz mu, že nie si socka, aby si t*tkala na ulici v kríkoch....
ja sa pripínam lebo toto je zaujímavé.
autorka, už dve baby sa Ťa pýtali odkial je a na ake pismeno začina jeho meno. možno si narazila na nejakeho Alfa samca, don Juana, klamára.
A uz vies ako sa vola?
tak moja skusenost - s Brňakom si nič nezačínaj 😀 nič v zlom, ale ja dobru skusenost nemam 😀
To je bezpredmetné, pretože nežijem na Slovensku. Žijem v Brne.
K comu je odpoved, ktoru si tu nechala asi minutu.
@banderaska29 Skúšala som aj na FB nájsť, občas mi vyhodi ľudí, ktorých by som mohla poznať, FB to vyhodí asi podľa telefónneho čísla, ale jeho tam nevidím a meno neviem.

@mikaelka1 👍trefne napísané, dostala by si čo chces lebo už týždne sa to tu točí len o tom že keby ťa bol zavolal k sebe-tak by si šla...