Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
Nechapem preco sa nespytas tak zakladnu vec. Nie si s nim prvykrat, snad mozes vediet ako sa vola.
Ahoj, velmi zaujimava tema toto.Teraz tak premyslam,ze o co ti ide vlastne.Citis,ze to nie je ono,ze pré neho nie si priorita ale zaroven sa bojis pravdy.
Cokolvek sa dozvies,budé to lepsie ako ta neistota,ked si domyslas a investujes energiu a cas nespravnym smerom.
Chces radu?
Neozyvaj sa mu a zacni si pisat s inymi,zacni randit,necakaj.
Mas 31,chvilu potrva,kym niekoho najdes. Tak zacni hladat ùz dnes.
Chce to zmenit pristup.
Musi byt velmi pekny ked tak o neho bojujes 🙂 a tebe tikaju biologicke hodiny. Ale ked je zenaty tak len stratis cas kym ta bude motat aj ked je pekny. A zamotat ta moze na roky. Plus ked od neho citit ze je zdrzanlivy tak ten vztah nemoze sa rozbehnut, chapes co myslim, ani ty sa tak neotvoris, lebo mas pochybnosti, cele to bude preslapovanie na mieste ako ked na prvom stupni si dvaja posielaju listocky.
A este tato vec- ziadny, slovom ZIADNY chlap po 30 co ma vlastne auto nesadne na autobus len tak ze je to rychlejsie. Neexistuje. Ak by taky bol tak to je geňo. Tento teda vyzera ze je chujko ale nie geňo.
Akoze sa musim smiat. To odkedy je cestovanie autobusom rychlejsie ako autom?🙈🙊
@emily_666 Neviem 🙈. A ktovie či má auto, možno nemá a hanbí sa. Ktovie.
@nypajuli Lenže on sám nechce nejak rýchlo sa do niečoho vrhnúť podľa jeho slov, čo chápem, ale tak nikam sme sa neposunuli, stále len prechádzka v parku, bozkávanie, potom všetky tie indicie, ktoré sú také divné proste.. neviem, ja sa ho asi spýtam narovinu či to mám brať ako flirt alebo ako to vníma on. Alebo ho to môže vydesiť, no neviem. Že už sa takto s nejakou babou stretol, ale že to bola stíhačka a to sa stretli len raz , tak to hneď uťal.
A to prečo sa nespytas na meno ?
Normálne poviem, že nechce sa mi už písať si cez zoznamku, presunme sa na messenger, ako sa voláš na fb ?
Ak by tam používal len nejaku prezývku tak sa opýtam že ako sa vlastne volá. Neviem, nechápem a nevidím jeden dôvod neopytat sa na meno 😂
@autor Co ti šiši?Toto ta fakt pritahuje?Sak vy ste ako dve decka zo ZŠ.Uz teraz je to s vami nuda,tak necakaj,ze fakt budes mat s nim normalny vztah.A autobusom je to rychlejsie?Odpadla som. 🤣
@karolina196 Tak ja sa s ním nenudím keď sme spolu.
@klip0 Píšeme si na WhatsApp.
@nypajuli tak môj chodí tiež, lebo v práci nemá kde parkovať...
Tak poviem.
"Počuj ja WhatsApp malo používam, píšem si tu len s tebou, presunieme sa a messenger? Ako sa voláš na fb? Alebo ako sa vlastne voláš celým menom ?"
Tak mu to napíš ak sa hanbíš osobne
No,zeny.Ak toto nie je vymyslene,tak taketo "randenie" by som nikdy nechcela zazit.Mohol by byt krasny dokonaly a mat "polmetroveho" kamarata medzi nohami,ale u mna by ozaj rychlo skoncil takymto spravanim.A stretavat sa s clovekom,ktoreho ani cele meno nepoznam,tak to uz je v dnesnej dobe plnych psychopatov dost nezvycajna vec.
Jeho to moze vydesit? 😄Preboha mas 31, zameraj sa na ine a nestracaj cas. Daj este jedno stretnutie popytaj sa NAROVINU vsetko a nechaj ho ist
@autor Ved ja som nepovedala,ze sa ty s nim nudis.Ja hovorim,ze to cele medzi vami je nudne a ty si tiez čudna a chovas sa ako decko,lebo zakladne veci sa nevies chlapa opytat.To ako chces mat do buducna deti a riesit im skolku,skolu,urady,ked sa nevies rozpravat s muzom,ktory sa ti paci...Toto je pre mna neschopnost cloveka,nevediet komunikovat.A opytat sa na meno nema nic spolocne so stihackou.To su zakladne veci,ktore by ludia mali o sebe vediet..
Tak hanbis sa ho spýtať na meno (lebo je asi cudzí) ale vyspať sa s ním by si problém nemala...
Sto indícií ze je zadaný a ty rozmýšľaš, preco asi ta neozve k sebe domov... No prečo asi..
No vidíš, tak s ktorou sa stretol bola stíhačka tak to rovno utal. No a týmto ti pekne utal do hlavy aby si aj ty nebola ako stíhačka a nekontrolovala a neriešila nejasne veci. No tamta mala viac rozumu ,neobil ju rožkom tak ju utal.
A kde ste sa teda nakoniec stretli? Mozno sa za ten svoj byt hanbi alebo co.
@scorpionflower1 Stretli sme sa na autobusovej stanici a išli sme do parku, sadli sme si na lavičku .
Vies co, ja neviem, nechcem v ti vtlacat svoje nazory, lebo nie kazdy moze vnimat realitu ako ja, ale mne pride trosku zvlastne, ze sa ako tridsatrocni stretvate stale v parku uz po niekolkykrat. Boli ste napr. na veceri? v kine? nemusite ist zrovna do bytu spolu, ale park je take "sterilne" prostredie pre neskusenych adolescentov, kde chlapa vôbec nespoznas. Ked idete napr. do restiky tak sa o nom dozvies ako vnima temu penazi (velmi dôlezite pre zivot) nemusi ti platit veceru, ale dozvies sa, ci vie za svoje vydavky zobrat zodpovednost, ci sa dokaze s tebou na vydavkoch dohodnut alebo tak (platite kazdy za seba, alebo "ja platim toto a ty ono"), dost ti to o cloveku napovie alebo ci dokazde byt uprimny, ked nema peniaze. Mozno sa mu tazko rozprava o niektorych temach, je mu trapne. Ale ja by som to z neho nejako citlivo vytiahla. Lebo toto potom budes mat s nim stale, ze nebudes vediet na com si, mozno by si ho mala trosku naucit rozpravat o tom co v zivote chce. Aspon nech ma predstavu, vsak uz nema 18, musi aspon zhruba vediet co chce v zivote. Ja som v tomto mala jasno uz na zaciatku s mojim muzom. Ja som o sebe napr. vedela, ze chcem mat deti, tak som sa ho na to opytala hned asi po troch mesiacoch chodenia - nie ci chce mat so mnou deti, ale ci ich chce mat niekedy v buducnosti - keby mi povedat rezolutne "nie" tak by sme sa asi rozisli, lebo to by bol zasadny problem.
Ked sa nechce stretavat niekde v byte, nerozmyslala si, ze by si mu navrhla nejaky vikend niekde? Turistika napr. na jednu noc niekde v hoteli, to by ste mohli finančne dať.
Btw. ak ti spominal, ze nejaka zena bola "stihacka", tak by som sa ho opytala, preco si mysli, ze bola stihacka.
@scorpionflower1 Okrem prechádzky a parku sme boli akurát na káve a z kávy zase na prechádzke.
Čo sa týka tej stíhačky, tak podľa toho čo hovoril, tak ešte sa ani nevideli a že už bola žiarivá, pýtala sa na kolegyne v práci či má pekne a tak. Potom sa stretli a ona mu stále písala, keď hneď neodpísal tak mu volala a takéto veci, čo už aj je na hlavu. Takže chápem, prečo to uťal.
"keď hneď neodpísal tak mu volala a takéto veci" bože ty si..
Ja nemozem z tejto temy.🤣🤣🐰🥰
@sickynickyobsadene Čo som?
@aduskatt on ale porovnava auto a autobus, nie auto a vlak 😉

@tinkavvv Napísala som znova.