icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

maratonka
10. júl 2023

Písala si, že do práce chodí autom a na obed, že nevieš, či auto má. A je to ozaj policajt? Mohol prísť aj na motorke... možno nemá ani tú. Vlastne o ňom nevieš nič: ako sa volá, kde býva, akurát, že má "sestru" a má rád voľnosť. Prechádzka, kávička... fajn, ale skús ho zavolať napr.do divadla, či bude ochotný (a či ho "sestra" pustí) večer z domu.

kika147
10. júl 2023

Inak dnes som bola na výpovedi na polícii , a v kancli mal policajt pohovku ja som si hneď pomyslela na túto tému 😂😂

autor
10. júl 2023

@maratonka Písala som to, pretože to mi povedal, ja som jeho auto nevidela. Áno má aj motorku. Skúsim ho niekam vytiahnuť 🙂

autor
10. júl 2023

@kika147 😁

scorpionflower1
10. júl 2023

Ok, moze byt, aj zeny su vseliake. Ale ak ma auto, motorku a svoj byt a teba tak asi az taky nemajetny nebude. Skus ho vytiahnut na spolocny vikend.

trdelnik234
10. júl 2023

Zajtra ma caka narocny d'en,tak si sem pridem precitat,ze ako to pokracuje,ze ci ùz daco bolo alebo IBA "leto v parku"

trdelnik234
10. júl 2023

Inak,ja som stara korcula ùz,ale policajta som za frajera nemala. Prisla som o nieco ci ani nie?
Lebo jak tu pisete,tak si vselico predstavujem 🤣🤣🤣

autor
11. júl 2023

Včera sme si ešte písali, tak mi tak nejak nadhodil, že by bolo fajn byť v súkromí, tak som sa pýtala, že teda môžeme u neho, lebo veku dobu naznačoval, že ku mne. Povedal, že u neho nie, keď bude zrovna u mňa v meste, on je z dediny, ako som už písala, tak on cestuje večer pred smenou do práce, ale podľa mňa len výhovorka a som už presvedčená, že niekoho má.

tamtamka26
11. júl 2023

určite nesúhlas s týmto návrhom. povedz, že máš spolubývajúcu a je momentálne chorá, tak nemôže odísť. v týchto chvíľach by som ho začala naťahovať a dostávať do úzkych... napr. mu niekedy napíš (ešte lepšie zavolaj) - som v tvojej dedine, môžem sa zastaviť?? ktorý je tvoj dom? (samozrejme, že tam nebudeš) 😀 počkaj tie kŕče v žalúdku, čo bude mať. no a po krátkom čase to ukončíš... ale daj mu to vyžrať!

thoughtfulweirdo
11. júl 2023

Ani nevieš, ako sa volá, a chceš sa s ním stretávať v súkromí? Trochu opatrnosti, dievča. A prosím ťa, veď ho normálne pozvi na normálne trávenie času, nebuď jak sáčok, kde on zaveje, tam ty letíš. Trošku za vzchop, prejav nejakú osobnosť, energiu, rozhodnosť, vymysli vám program. Možno ho tým aj trochu zaujmeš k niečomu hlbšiemu, keď o neho očividne stále stojíš.

autor
11. júl 2023

@thoughtfulweirdo Ja mu skúsim navrhnúť spoločný víkend niekde. Alebo aspoň výlet, uvidím či sa bude vyhovárať.

autor
11. júl 2023

@tamtamka26 To už nemôžem, lebo som povedala, že bývam sama. To som asi nemala, ale tak klamať som nechcela. Ani mi sám nezavolá, len si píšeme. Mne už je jasné, že niekoho má, lebo ak by mu aj išlo o to jedno, tak myslím, že by občas zavolal.

tamtamka26
11. júl 2023

tak povedz, že odvčera máš spolubývajúcu, alebo prišla ti rodina na pár dní.... sorry, ale klamete sa ako malé deti, ešte ste len na začiatku... 🙄

autor
11. júl 2023

@tamtamka26 Ako ja jeho klamem? Ja som mu svoju bytovú otázku povedala po pravde.

sickynickyobsadene
11. júl 2023

Tak myslíš ze ma inú ale vikend s nim chceš byť. Ako máš v hlave natoto,či ako ? Spocitaj koľko komentáre sú že ma zenu ..hľadá rohozku a ty si taká hlupa ,toto dookola sa nedá čítať.
Sorry,ale už mi nedalo sa takto nevyjadrit.

autor
11. júl 2023

@sickynickyobsadene Chcem vedieť ako bude na ten víkend reagovať, či sa bude vyhovárať. Chcem vidieť reakciu.
Nehnevám sa a nemám ani nasrane v hlave, ale keď nechceš, tak čítať nemusíš, nikto Ťa nenúti.

tamtamka26
11. júl 2023

akože ako?? máš spolubývajúcu alebo nie?? a jemu si povedala čo? 🙈

piroska_
11. júl 2023

autorka,pre boha! Mas 31 rokov,nie 15.Sama si napisala,ze viac hlav viac vie,no rady ignorujes.Kazda jedna ti tu napisala,ze sa mas na neho vykaslat,pre tvoje dobro. Pomaly mesiac prešiel,odkedy si tu písala prvýkrát a kam si sa posunula odvtedy s nim? Nikde. Ale ty aj tak s nim dalej udrziavas kontakt a cakas ako psík,kedy ta zavola..ach🙄on chce prist k tebe domov jedine,pripadne ta pripity vola,nech k nemu dokluses po večierku. program s tebou si robi raz za dva tyzdne,aj to taky nijaký,nic o nom nevies,na tvoje navrhy ma výhovorky,ani zavolat mu nemozes.kolko stran diskusie ešte musi pribudnúť,aby si konecne pochopila??nezabijaj s nim čas,z tohoto nic dobre nebude,nema zaujem o teba,iba o občasný sex zadarmo.Ved nie je jediny chlap na zemi,radsej investuj energiu do hľadania normálneho muža.

autor
11. júl 2023

@tamtamka26 Aha, nepochopila som to. Áno, v tomto áno, ale ja som mu to povedala schválne, chcela som vidieť jeho reakciu, či bude chcieť ísť ku mne. Ale áno ,máš pravdu, že v tomto som mu klamala.

autor
11. júl 2023

@piroska_ Máš úplnú pravdu, nemá to zmysel. Z jeho strany nejde o nič vážne, to by sa inak správal.

piroska_
11. júl 2023

Držím palce,nech sa ti skoro pritrafí do cesty chlap,pre ktoreho budes prioritou.a uz sa iba zasmejes pri spomienke na tohto policajtika.

autor
11. júl 2023

@piroska_ Ďakujem pekne, nejak som dúfala, že by to mohlo vyjsť, ale z jeho strany vážne žiadna snaha, nič. Akurát vypisuje celý deň, ale keď ani nezavolá ani nič... Strata času, aj keď ma to mrzí.

aduskatt
11. júl 2023

má čas v práci vypisovať celý deň? divné

scorpionflower1
11. júl 2023

@sickynickyobsadene ja by som byt tebou v prvom rade prestala fabulovat. Vobec nemusi mat zenu. Asi by si sa mala naucit v prvom rade oddelovat domnienku od reality a v druhom rade urazat druhych na zaklade svojich domnienok.

maratonka
11. júl 2023

Písala si, že ste sa zoznámili cez zoznamku. Určite sa takto zoznámil s viacerými ... a s viacerými chodí na kávičku a vyberá si. Vieš aspoň v ktorej dedine býva, alebo len že býva v okruhu 30 min od mesta? Spoznávajte sa, ale na výletoch, akciách , ešte nie v súkromí. Nech o sebe povie viac - rodina, koníčky, šport ...

scorpionflower1
11. júl 2023

Hlavne si to neber tak, ze je chyba v tebe. Nie je. Takychto chlapov je velmi vela, nechcu byt nikdy za nic zodpovedni, nechcu sa obmedzovat, mat zavazky pomaly do 40. Bohuzial, aby si nasla toho spravneho, musis si prejst aj tymto.
A to, ze si mu dala aj niekolko sanci je v poriadku, nadeje sa vzdava tazko, ale aj ja musim suhlasit s tym, ze z neho asi nic rozumne nebude.

autor
11. júl 2023

@aduskatt Aj ja mám v práci čas vypisovať celý deň 🙂

autor
11. júl 2023

@maratonka Viem iba, že býva do 30 min od mesta, nejak som sa snažila spýtať sa, že kde presne , ale povedal, že 30 min od mesta.

aduskatt
11. júl 2023

Aj ja, ale policajt? no neviem, manžel prešiel viacerými pozícíami a fakt na celodenné vypisovačky to nikdy nebolo

autor
11. júl 2023

@maratonka Má mamu a sestru, nedávno mu zomrel otec.. koníčkom je motorka, aj dnes kde na výlet na nej.