Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
nie je normálne že musíš z neho "dolovať" základne informácie o ňom. Predsa keď človek nemá čo skrývať tak povie rovno...nešla by som s nim nikam ak ani neviem či je vôbec ten za koho sa vydáva...
A nerozumiem jednému, bojíš sa či sa hanbíš - opýtať sa ho základné veci narovinu....prepáč ale ani neverím že máš toľko rokov čo tvrdíš, predsa dospelá žena nemôže byť takáto...
@mimka1402 súhlasím, nektorí chlapi vedia byť vychcaní
@sccarlet Samozrejme. 😀 Ja po 16 stranách na autorku žiaľ nemám dobrého slova. Asi mi je jej ľúto alebo čo.😀
Ale kto chce kam, pomôžme mu tam. 🙂 Zbytočne slová, reakcie na ňu. Je riadne zúfalá ak toto považuje za normálne. To je presne ten typ ženy ktorý nevie byť sám tak sa chytí prvého, ktorý sa o ňu obtrie.
Autorka, to nie sú urážky, to je názor väčšiny žien, ktoré Ti píšu svoj názor, ktorý si chcela vedieť. Možno si chcela čítať, aký je úžasný a dokonalý ten pán neznámy. Objektívne sa Ti tu snažíme poradiť, ale bez základných info je to ťažké.
Sebavedomie je asi to, čo musíš posilniť.
(na stránke OR PZ nie sú zverejnené kontakty, a aj pochybujem, že tam pracuje). Keď budeš na tom kempe, pošli ho po pivo a vyber z bundy občiansky..., inak Ti neviem poradiť ako sa popátraš jeho mena, keď sa ho bojíš spýtať.
@maratonka Na stránke kontakt na niekoho z oddelenia je, nemám prečo si vymýšľať, stačí sa pozrieť na ich stránku.
Nepisala si tu, ze uz na neho teda kasles? A teraz s nim odrazu chces ist do kempu.. ved si rob co chces, ale s niekym, o kom neviem ani priezvisko! by som urcite nikam nesla
Autorka, moze byt este jedna moznost, preco ho nemozes nikde najst podla telef.cisla. Moze mat jedno normalne, ofic a druhe cislo a mobil na pisacky a to nikde neudava
A keď zavolas niekomu z toho oddelenia, tak koho si popýtaš? Ferka priezvisko neviem, cca 20-30km od vás býva a pozval ma do kempu?
Nemyslíš si, že jednáš nie zrovna priamo?
Naozaj sa chceš naďalej stretávať s niekým, kto ti nedá ani odpovede na základne otázky?
Myslíš si, že si nezaslúžiš priamu komunikáciu od partnera?
Nikdy by som nesla na dovolenku s niekym, koho vlastne vobec nepoznam. Len meno bez priezviska. Este aj to nemusi byt pravdive.
To urobi len zena padnuta na hlavu.
@autor Nikto ta tu nechce urazat,ale to ti pride normalne stretavat sa s chlapom,pisat si s nim a vies velke prd o nom?To je v dnesnej dobe normalne,ze ti nechce povedat odkial je a ty s nim dalej pokracujes?Pripadas si aj ty normalna?
Bože kliknem sem a tu sa furt rieši,ja aj keď som mala 16 som vedela priezvisko každého s kým som sedela na lavičke mne to príde už akoby to bolo buď vymyslené alebo si bola úplne nenapíšem to...chalan si chce vrznúť proste a nechce aby si o ňom niečo vedela keď ho prestaneš baviť,keby mal normálny záujem stále by ťa kontaktoval už by si dávno vedela všetko a nemusela preludovať...mňa môj dopratal po prvom rande hneď ku nim domov...po mesiaci som bola na víkend s jeho rodičmi na chate...kašľu naňho i keď to sa podľa mňa nestane po prečítaní tejto diskusie 🙈
@babu11 Je to urcite vymyslene.Cim dalej tu dava odpovede,tym viac som si ista.Ale som zvedava co za trapošiny tu este popise.Zakladala tuto diskusiu 16.juna a dnes je 19.jula a ona o jednom chlapovi absolutne nic nevie.. 🤣🤣🤣 Cista komedia.Neviem,ci je az taka skareda(s prepacenim),ze je az zufala,ale toto sa na jednu inteligentnu zenu nepodoba. 😁
Nikto sa tu na tebe nezabaval. Len rady si pustala druhym uchom dnu, vyzeras uplne ako nesvojpravna. V dnesnej dobe sa nespytat na rovinu, nechag sa zavadzat je ozaj cudne. Co ta na nom dievca este bavi preboha.
veď rob ako myslíš...a nezabudni si s ním ďalej dopisovať a chodiť do parku...možno potrebuješ od života takú lekciu-ist sama s cudzím chlapom a potom lutovať
Wtf vyše mesiaca a ty si o ňom nič nezistila stále ? 🙈🙈🙈🙈ja som o mojom už vedela všetko aj veľkosť treniek 😂 a jeho rodinu už poznala tiež.
@autor Ved ako aj ty!Ty sa na tom nebavis?Ozaj,a ked ides takto s takym chlapom von,o ktorom dokopy nic nevies,ako vysvetlujes kamoške alebo niekomu z rodiny s kym ides?
@moonlight1210 aaale s kamošmi 🤦. Kriste, 1 baba a zo 5 chlapov, toto ani IQ 50 neurobí.
Nevie kam, nevie s kým ...
@cacianka smutne je, ze ex-znamy takto pozval dievcinu na chatu s kamosmi. Ona si robila nadeje, ze teda maju vztah, on ju odprezentoval kamosom, ako ze im dovedie babu na sex. Ako niekto povie, ze on prispeje na vikend chatovacky basou piva, iny, ze donesie liter borovicky, tak on prispel nou.
Tak to tam aj skoncilo.
Ale niektora si pozvanie od neznameho s kamosmi do kempu vyklada hlavne ako dokaz, ze nie je teda zenaty a mysli to s nou vazne, ked ju chce predstavit svojim znamym.
Bude rada, ak nebude mat svojich nechcenych 15 minut slavy na titulke noveho casu.
Zase z neho nerobte nejakého psychopata. Čo so všetko dokážete domýšľať.. ale áno, som hlúpa, iq malé a všetky tie ostatné urážky.
skús napísať aspoň lokalitu, možno by som mohla nejak pomôcť s identifikáciou (kľudne aj do správy)

Tak ďakujem za urážky, môžeme to ukončiť. Pekné leto všetkým.