Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
@jana0608 inak toto je super napad, ja som tak tiez pred x rokmi kukla majitelov domu v "jeho" obci a bolo vymalovane 🤣🤣 uplne som na to zabudla. Fakt, autorka, skus aj to. Ale samozrejme moze mat este len priatelku alebo len nespoluvlastnicku byvania a nemusis zistit nic, to ale nebude automaticky znamenat, ze je tym padom "cisty ako lalia" ... 🤣
@jana0608 Neviem jeho celé meno.
Skus si ho podla fotky, ktoru mas, najst na nete, napr. jeho fb ti vyhodi 🙂 hm? Tam by si videla jeho profil, meno (ak teda nebude mat a'la Dominic Torretto 🙄) a pripadne aj fotky s jeho polovickou, detmi etc. Alebo jeho tc vpis do googlu (ja som velka detektivka v tomto, roky skusenosti 🤣🤣, kedze som alergicka na klamstva a vodenie za nos - a preto nie som taka naivna v zivote ako niektore ine...), ak by si chcela, rada ti pomozem, samozrejme anonymne, diskretne...
A inak si v poriadku?😀 Nevieš ani jeho celé meno, chlap ťa chce jedine na trkačku podľa všetkého ťa volá iba k sebe do kanclu a ty i naďalej si s ním píšeš? Žiadna hrdosť?
@heidi4 To som skúšala a nič, nájsť podľa fotky 😁
@heidi4 este moze byt byvala manzelka nevysporiadana na katastri. Sused tak vlastnil pozemok este s byvalkou a to uz zil s druhou aj deti mali, aj novy dom postavili. Ale na upresnenie aspon nieco zistit 👍
Ale ked nevie ani jeho priezvisko, to je ozaj bieda. Ked sa kktko ani nepredstavi zene s ktorou sa stretava...ubohe.
@mimka1402 Nechcem ho hneď odkopnúť, spať s ním nebudem a uvidím ako sa to bude vyvíjať.
Do kelu. Skus jeho tc teda. Proste odraz sa od hocijakeho maleho infa, co mas. Ja som zazracne vzdy vsetko vypatrala, co som hladala (a vzdy som mala pravdu - intuicia nikdy nesklamala), ale zapotila som sa, ale tak som asi Copperfield 🤣
@heidi4 Ja som tiež detektívka, ale ani podľa čísla som nič nenašla.
Autorka, tak si daj tu námahu a sleduj ho domov
Tak patraj patraj dalej 🤣🤣 alebo ziadnu osobu nepoznate spolocnu? Hocijaku nepatrnu vec ti musel povedat. Alebo z tej obce si najdi nejakeho cloveka a kukaj podla priatelov, ci tam neni ten tvoj... Neviem takto radit. Musela by som to prezivat na vlastnej kozi, vtedy mi to najlepsie pali a mozog ide na plne obratky, az sa z neho pari 🤣🤣🤣 hladaj podla vsetkych indicii, co mas...
A na FB sa nedá nájsť podľa tč?
@babulkomale hej, uplne suhlasim so vsetkym. Jasne, ze moze to byt aj byvala zena. Proste v tomto "pribehu" je strasne vela moznosti, aka moze byt pravda... :-/
To uz zavisi od neho, ako to ma nastavene. Kazdopadne "google je nadradenejsi fb" - cize ak jeho tc nenasiel google, tak na fb ho asi nema. Lebo google najde aj fb ucty vzdy, aj ine....
Hej, odkopavat ho este nemusis, aby si si nieco nevycitala, ze "co ak"... Proste stretavajte sa a ziskaj viac indicii 🙂 mozno sa to vysvetli a vyriesi aj same nakoniec 🙂
(Ci uz dobre alebo zle)
Nezačína jeho meno na J 😁 jedného takého experta poznám daj okres aspoň 🥸
Inak tusim za 3 eura si vies na nejakej stranke zistit meno majitela t.c. A potom podla toho mena sup na fb.... Aspon teda pred rokmi to fungovalo. Uz nvm, aka je to stranka...
@tomika Jezis, kazdy podla svojho gusta. 🙂 Dala som jej len tip, nie prikaz, ze sa tym ma povinne riadit. A navyse, chlap jej moze aj povedat zle meno alebo najst si zas nejaku vyhovorku, preco nepovie, alebo povie nejake xy s tym, ze neni na fb a pod. Nech si ho ona nevie najst a "odhalit" ho. Ja uz som naucena pocitat so vsetkymi moznymi moznostami, netreba byt naivny, bohuzial...
Ale samozrejme, spytat sa ho moze, preco nie. 🙂
@heidi4 možno na dverách pracovne by mal mať meno, ale v takomto stave by som tam veru nešla.
Ak vie meno dediny odkiaľ je, dá sa veru lustrovať , ako detektív oriešok.
Skús aj tu dať nebo dediny , vieme pomôcť, alebo vo vyhľadávaní členky mk zadaj meno dediny. Ženy vypatraju aj čerta
@babu11 ja už som sa tiež pýtala na okres... Lebo tiež mi to niekoho pripomína a tiež je to na J 😁
Nakoniec tu este nájdeme jeho zenu a bude aj po manželstve 🙈
@kajakamura26 nooo ten čo myslím vek cca 35?
Dá sa aj len podľa krstného mena nájsť na FB, ja som tak našla a pritom nemal ani profilovku (a to je z BA).
Tiez na katastri som vypátrala BSM s manželkou.
A policajt sa nezačína na D náhodou? 🙂
Mohla by vzniknúť nejaká skupina, kde by sme si dávali info o mužoch zo zoznamiek, takýchto lovcov, čo to majú ako šport by sme hneď odhalili😂
Ani moj byvali "policajt" ma nepozval nikdy k nemu... potom som ho videla s nejakou zenou a dievcatkom... tak som vedela preco to bolo... 🫣😂
Tem moj bol Michal a v Ba-Špitalska robil kedysi
@kika147 tak to by bol prúser:D
@heidi4 ja som jedného tento rok riešila, 3 mesiace dokonalý, ukážkový a potom mi intuícia začala hovoriť, že to celé mohla byť len hra a strašne som sa chcela niekde opýtať či ho niekto nepozná, lebo vyzerá že nie som prvá ani posledná, koho takto oblbol :D
Ten kataster neviem, lebo ako niekto vyššie píše, nemusia to mať ešte vysporiadané a na FB som nič také nenašla, takže stále neviem ako to s ním je

Jezisi kriste ešte koľko žien ti má napísať že si bokovka. Neviem co robíš draho ty a neopytas sa JEHO ŽE PREČO