icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

alexas56
23. jún 2023

Keď som prečítala najskôr, že môžeš doraziť na firemný večierok tak si hovorím isto není ženatý..teraz čítam, že až po večierku a to je divnéé..

autor
23. jún 2023

@alexas56 On to tak napísal, že som to tak pochopila a až potom napísal, že po večierku by som mohla prísť a narážal na sex. Z tých správ to tak vyplynulo, že je trochu mimo, ale že stále všetko vie a smajlík.

aduskatt
23. jún 2023

do kancelárie sa len tak niekto nedostane, rozhodne nie na každý večer nejaká iná na prespávanie......keď idem s manželom na obed raz za čas a potom na kávu k nemu do kanclu, musí VŽDY na vrátnici zahlásiť, že som jeho manželka a idem do kancelárie. Zrejme každý večer iná manželka by mu neprešla😀

autor
23. jún 2023

@aduskatt To ja neviem ako to funguje, ale ak by to nešlo tak by ma tam asi nevolal.

aduskatt
23. jún 2023

niekoľko veľa rokov viem, ako to funguje...otázka je, ak tam prídeš, či ťa aj vezme do kancelárie, alebo si nájde výhovorku, či zmenu miesta......každopádne po tom, čo píšeš, by som to asi ani zisťovať nechcela🙂

autor
23. jún 2023

@aduskatt Ja tam ani nepôjdem, príde mi to úplne nepredstaviteľné, navyše ako písali baby, boli by tam aj jeho kolegovia, toto rozhodne nie.

aduskatt
23. jún 2023

múdro🙂

mikaelka1
24. jún 2023

Mala si vyuzit jeho ,,mimozu,, na otazky

liloastitch
24. jún 2023

@aduskatt to asi záleží od oddelenia, niekde majú aj tí policajti taký holubník, že by sa každý večer aj iná manželka dostala 😀

autor
24. jún 2023

@mikaelka1 Nedalo sa, bol mimo.

cacianka
24. jún 2023

Čo pracuje v pekárni že musí prísť prespať už večer v robote aby vstal 02.00 v noci ?!
Kolegyne cestujú do práce v Ba z Trnavy,Sereď Galanty vlakom, a nechodia večer vopred. Toto čo robí on, je úplne divné,že radšej spí na matraci ako doma vo svojej posteli.
Buď zisti meno, daj ho sledovať, alebo sa na neho vy.ser .
Alebo s pobavenim sleduj čo všetko vymyslí, ako bude namotavat len sa nenamotaj ty, vždy maj na mysli že je max podozrivý.
Ak vieš kde pracuje, daj sem lokalitu, my ho diskrétne preveríme, tomu ver

emily_666
24. jún 2023

@cacianka uz jej tu viacere navrhovali, nech da mesto a ze niekto isto zisti. Lebo tento chlap je bud zenaty alebo uplny cudak.

cacianka
24. jún 2023

@emily_666 viem, preto nechápem. Niektorá z nás ho preklepne a vôbec to nemusí vytrubovat na ploche. Ona tu zverejní krstné meno, lokalitu a v ip jej odpíše tá ktorá ho očekuje. Alebo len zverejní že je vybavený a debil. Možno nie je

aduskatt
24. jún 2023

@cacianka presne, manžel cestuje do práce z TT do BA a nikdy nechodil skor, aby sa vyspal v práci🙂))

cacianka
24. jún 2023

@aduskatt ešte keby prespával na slobodarke, že príde podvečer a ide sa túlať, na nákupy, návštevy do kina, do krčmi, na šport, dá si pivko, drink a už v noci sa nechce trepať domov, a ráno naspäť. To pochopím že žije na slobodarke, v súkromí, a občas odbehne domov. Ale toto ?!. Pred kým uteká ?
Doma reve decko, otecko sa nevyspi tak žene nabulíka že musí ?

aduskatt
24. jún 2023

@cacianka trebars aj tak.......

autor
24. jún 2023

Dnes písal, že by sa vo štvrtok rád stretol. Tak ja neviem , zase príde za mnou busom a nie autom 😁 Takže naše rande vyzerá takto - prechádzka a bozkávanie.

nellye9
24. jún 2023

A ty nemáš vplyv na to, ako to rande vyzerá? Však namiesto bozkávania použi ústa na to, že sa povypytuješ na veci, ktoré sú ti nejasné....

autor
24. jún 2023

@nellye9 Ja som myslela, že po tých rande už on navrhne niečo iné, že sa posunieme inam z prechádzok. Ale možno mu to takto vyhovuje, možno má partnerku/ženu a mňa len namotáva. Pokúsim sa vo štvrtok zistiť viac.

nellye9
24. jún 2023

Kam presne by si sa chcela posunúť? Nevieš ešte ani len priezvisko toho človeka ani nič o ňom, opýtať sa ho bojíš alebo nechceš tak aký posun presne to očakávaš?

autor
24. jún 2023

Ale zase sa chce stretnúť vo štvrtok, keď ide v piatok na smenu, nikdy nie mimo tento čas.

autor
24. jún 2023

Má voľno, až v piatok ide do práce, navrhol stretko vo štvrtok večer, teda keď tu bude kvôli práci.

dominika7990
24. jún 2023

Jedna jediná rada. Od policajtov ruky preč… je veľmi malé percento že narazíš na normálneho. Mala som vo svojom živote troch a všetci traja prepnuty slušne povedané . S tým tretím som už 10 rokov 🤦🏼‍♀️ najprv som si myslela že píšeš o mojom 😂 necudovala by som sa keby mal bokovky 😂 tí policajti su drbli všetci 😂 ale ten moj na ,,nočné “ nechodí 😂 moj by sa s tebou stretol max každý deň do 15:30 a potom si s tebou už len písal 😂😂😂😂

autor
24. jún 2023

@dominika7990 Veď aj ten "môj" sa so mnou stretne len keď pricestuje na smenu a inak si len píšeme. A ako to myslíš, že prepnutí?

homealone
24. jún 2023

@viestta 😮

dominika7990
24. jún 2023

Vedia s človekom manipulovať. Sú trpezlivý a úkažu ti ich pravú tvar a charakter až keď si bude úplne istý že už ťa má v hrsti… bolo to tak s každým jedným... ako úprimne podľa mna psychotesty na policajta spravia jedine čistý psychopati 😂😂😂 pri mojom by si asi tiež nevedela že má rodinu ak by ti to nepovedal. Chodil by za tebou na služobnom alebo autobusom lebo v aute má autosedacky 😂 obrucku nenosí od druhého dňa od svadby. Na sociálnych sieťach je iba pod krstným menom. Má aj pseudo meno ktoré používa na na donáškové služby a na objednávky z netu 😂 volať mu cez deň nevolám iba keď je niečo súrne. Ako po desiatich rokoch načo by som mu vyvolávala každú chvíľu alebo vypisovala 😂 po meste v časti jeho prace nechodievame spolu kedze pracuje 20 min od bydliska a ked sme aj v meste tak v úplne inej časti BA takze by kľudne mohol chodiť tam niekde s nejakou von a ja sa o tom nedozviem 😂 dalsi príklad kamarátka 😂 tiež mala policajta. Maly dve krásne deti najmladšie dva roky. Nový dom jeden rok. Ich vzťah vyzeral podľa nej ideálne žiadny problém. on policajt a bum prevalila sa nevera dlhodobá a už sú rozvedený.

dominika7990
24. jún 2023

Ja byť na tvojom mieste mu zavolám. Večer napríklad ;) napíšte si čo robíš on ti odpíše že nič som doma alebo čo a vtedy by som mu zavolala na videohovor 😂 ak ťa vypne alebo nezdvihne a pripadne ti zavolá neskôr z wc alebo z vonku alebo ti bude iba ďalej písať vieš kde je háčik a niekto vedľa neho je 😂

gabriellka
24. jún 2023

@autorka ja by som mu napísala že do štvrtka ďaleko. Že sa môžeme ešte medzi tým stretnúť na káve.

babulkomale
24. jún 2023

@nellye9 naco by sa posuval, keby radsej zasuval 😂

autor
24. jún 2023

@gabriellka Napísal, že nemôže, že má veľa práce doma.