icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

aduskatt
24. jún 2023

tak sa ponúkni, že mu pomôžeš🙂

kika147
24. jún 2023

@babulkomale 🤣🤣🤣🤣🤣

dominika7990
24. jún 2023

@aduskatt čo pomoze nech mu napise ale vieš ja ťa chcem vidieť :/ oki zajtra idem tam a tam dala by som nejaké mesto čo ide cez jeho bydlisko 😂 ak chceš môžme skočiť na kávu niekde pri tebe do nejakej kaviarne kde bývaš aspoň? (neviem kde byva či dedina či mesto 😂)

cacianka
25. jún 2023

4.rande - kde sa chces posunúť ? Veď sa ani nepoznáte, otukavate sa, nepoznáš nikoho z jeho kamarátov, tak prečo chces ísť k nemu domov a si sklamaná že ťa tam nepozval ?!
Druhá vec, on má na teba čas iba raz za týždeň, keď príde do mesta pred službou ? To ako pracuje ? Neverím že nerobí denne služby, potom nejaké hotovosti, ale tieto jeho "služby " sú fakt divné.
Chlap keby chce vidieť babu, pohne vesmírom, 30minutova vzdialenosť je nič a a tak dofrčí veru častejšie. A hlavne - nie iba pred službou ,(bohvieakou).
Skúsime oslovit @malinoismum , marí sa mi že je policajtka

aduskatt
25. jún 2023

@cacianka kam mieriš tým, že osloviť policajtku? Ako by podľa teba v tomto mohla pomôcť? (nerýpem, zaujíma ma to naozaj)

autor
25. jún 2023

@cacianka On má 24 hodinové služby, do práce príde večer pred službou, vyspí sa tam a ráno mu začína služba. Takto to má.

autor
25. jún 2023

@cacianka To s tým časom, že sa chce vidieť ten večer čo príde pred službou, to myslím hovorí samo za seba. Asi to nijak vážnejšie neberie a ani neplánuje.

nellye9
25. jún 2023

Celej tejto xy stranovej diskusii nerozumiem, prepáč ale koľko máš rokov?
Veď štvrtok večer si daj plán, že budeš chodiť do fitka, povedz mu, že žiaľ dlhodobo štvrtky nemôžeš, že ho rada uvidíš napríklad v utorok a v sobotu doobeda na turistike a máš to vybavené...
Netreba ani pátrať po ňom, ani policajtky oslovovať. Nemôže sa stretnúť inokedy, tak jednoducho povieš 'rada som ťa spoznala, prajem ti do života všetko dobré'

babu11
25. jún 2023

Ja osobne si myslím, že vieš o čo mu ide len neustále hľadáš to 1% ,aby si dostala nejakú nádej,že je to ok...tak buď tam s ním choď a uži si alebo sa naňho vyprdni s jeho rečičkami a hľadaj chlapa čo sa nebude tak kadejak poza bučky skrývať 🤨 nedala si žiadne indície k odhaleniu,ktoré NCIS Modrý kôň núka tak sa ďalej umáraj čo a jako...keby bolo keby...

korylan
25. jún 2023

Keď sa ti nepáči alebo nezdá jeho správanie,odstrihni ho. Neskôr sa možno namotas,alebo ťa využije a zbytočne sa budeš trápiť,zbytočne si komplikovať život. Je veľa normálnych chlapov,ktorí sa správajú slušne k žene,ktorí si nájdu čas len pre ňu.

cacianka
25. jún 2023

@aduskatt ako sa nastavujú služby, tak všeobecne, 8, 12, alebo pohotovosti, na telefóne.
Viem že je to mix. Nič iné z tým ani s ňou nehľadám .
PS. zajtra idem na vysluch, normálne sa opýtam🤷

aduskatt
25. jún 2023

@cacianka tak to Ti možem povedať aj ja, niekde je to 12tky, niekde 24ky, niekde 8ky, niekedy aj tri dni neprídeš domov.....

aduskatt
25. jún 2023

@cacianka nám hocikedy aj mimo jeho službu o tretej ráno zazvonil mobil, keď chytili niekoho v pátraní a musel ísť... dokonca boli časy, keď z práce neprišiel domov aj týždeň, takže podľa toho sa fakt nedá nič riešiť

cacianka
25. jún 2023

@aduskatt no vidíš, už vieme. To si mohla hneď vyklopiť 😇.

aduskatt
25. jún 2023

@cacianka nevedela som čo zamýšĺaš🙂)) este keby sme vedeli na akom oddelení robí, skor by sme odhadli služby🙂

cacianka
25. jún 2023

@aduskatt počuj, nie si ty Krausova žena ? 🥰
Môj obľúbený hrdina, ale neboj , nepreberiem 😇

ksebejka
25. jún 2023

Môj kamoš mi akurát minulý týždeň hovoril, že jedna sa mu chcela nanominovat na návštevu (sex) po druhom rande. Bol z toho taký znechutený, že jej už ani nepíše... Nie každý chlap chce hneď sex a to najmä ak hľadá vážny vzťah. A skôr si ho bude chcieť začať s niekým, kto "je pubertiacka" a aspoň trošku nedostupná...

aduskatt
25. jún 2023

@cacianka to rozhodne nie som🙂))))))

emily_666
30. jún 2023

Vcera bol stvrtok, ako dopadlo rande? Normalne som zvedava, s cim ma doma tak vela prace, ked moze chodit spavat zbytocne pred vlastnou sluzbou 🙈

scorpionflower1
30. jún 2023

Moj muz za mnou dochadzal 2x tyzdenne dve hodiny vecer po robote, prespal u mna a isiel o 5.00 do prace, aby bola na siedmu v kancli. Ak za tebou chodi len cestou do prace alebo z prace a viac sa nesnazi bud si bokovka alebo mu na tebe vôbec nezalezi a chce si vrznut alebo to mozno aj mysli s tebou vazne, ale nie je zvyknuty vynakladat usilie, aby nieco ziskal. Vsetky tri moznosti su na prd.

scorpionflower1
30. jún 2023

Kolko má rokov?

autor
30. jún 2023

@emily_666 Včera som s ním nemohla byť, lebo som musela do práce, tak sme boli sklamaní obaja, ale sľúbil, že si to vynahradíme. Ja som sa ho pýtala kedy sa stretneme a on že až za dva týždne, lebo má brigádu a možno v utorok, ale že v utorok ide na výlet na motorke, takže utorok sľúbiť nemôže.

autor
30. jún 2023

@scorpionflower1 Má 33 rokov, ja o dva menej.

scorpionflower1
30. jún 2023

@ksebejka Môže byť aj takýto chlap ako vravíš. Môj muž mal sex možno s troma ženami za život vrátane mňa. My sme mali 1x sex spolu cca po 4. rande, ale podotýkam, že sme sa poznali už dlhšiu dobu, pozná ho aj veľa mojich kamarátov, moja rodina ho už poznala, stretávali sme sa náhodne cez kamarátov aj dovtedy...a fungujeme spolu už krásnych 11 rokov a tiež sme na to išli dosť rýchlo. Je to veľmi individuálne, na toto fakt neexistuje žiaden návod.

scorpionflower1
30. jún 2023

Je aj možné, že býva s rodičmi, o tomto ste sa ešte nerozprávali? Nemusí mať len druhú ženu.
Každopádne by sa mi moc nepáčilo, že nie som preňho priorita. Ja som takýchto chlapov tiež stretla dosť, keď som bola mladšia. Jeden môj ex robil pravidelne tieto stretnutia raz za dva týždne, týždeň sa ani neozval, lebo práca, lebo škola, lebo musí domov pozrieť maminku atď. Človek môže mať povinnosti, ale keď niečo chceš, tak sa dá všetko zorganizovať. Ja som takých chlapov trpela za mlada dosť často...a potom som spoznala svojho muža a zistila som, že on myslí a funguje úplne inak. V robote riešil náročné projekty za milióny eur, sedel tam od rána do večera, bol 150 k m v inom meste a predsa sme sa videli 2x do týždňa, boli sme spolu celé víkendy a čo sme spolu neboli, tak sme spolu telefonovali alebo si písali. Ja som aj na základe tohto vedela už od začiatku, že "to je ono", že s ním to bude vážne. A sme spolu 11 rokov, máme dcéru a je mi výborným partnerom doteraz.

autor
30. jún 2023

@scorpionflower1 S rodičmi bývať nebude lebo spomínal, že mama a sestra boli u neho na návšteve. Otec mu už zomrel.

scorpionflower1
30. jún 2023

Vyprdla by som sa naňho. Buď to nemyslí s tebou vážne alebo je minimálne neschopný otvorene komunikovať.

autor
30. jún 2023

@scorpionflower1 Sama neviem a asi to nezistím, len časom možno.

emily_666
30. jún 2023

Keby som to ja, dalsie 2 tyzdne by som necakala. Naco? No a ty, kedze to nechces riesit, pomoc ti viacere nukali, ani nemas odvahu sa na priamo spytat jeho.... naco toto cele vobec?

scorpionflower1
30. jún 2023

Nechaj ho chvilu tak, neozyvaj sa mu a uvidis, co urobi. Ale aj z vlastnej skusenosti viem, ze takito chlapi nie su dobri do zivota, on aj ked s tebou bude mat vztah, bude riesit seba, svoje zaujmy, svoju robotu a kdesi-cosi na desiatom mieste hodnotoveho rebricka budes ty. To su taki chlapi - egocetnrici. Jedine, ak by v tom bolo nieco, co ti nechce povedat, ale to tiez nie je bohvieco - bud nevie otvorene komunikovat alebo nieco taji. Kazdopadne, to pozvanie do kancelarie je trapne, ked byva sam.